[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط popo131 » جمعه اکتبر 25, 2013 6:54 am

جلسه عابدینی با بازیکنان و اعضای کادر فنی داماش
امیر عابدینی:اگر قرار باشد از فوتبال لذت ببرم با داماش می برم.
مدیرعامل باشگاه داماش پس از برد پرگل این تیم برابر ذوب آهن و در پی بروز حواشی رخ داده در پیرامون این باشگاه، صبح امروز در جلسه ای با اعضای کادر فنی و بازیکنان داماش سعی نمود صلح و آرامش در باشگاه حاکم شود.
بنابراین گزارش امیر عابدینی در ابتدا با تبریک عید سعید غدیر و خوش یمن بودن آن برای داماش و هواداران آن گفت: روز خوبی برای ما رقم خورد و چند درس برای ما داشت، یکی امید، بعد از خوردن گل در تیم ما زنده شده است و ثابت کردیم می توانیم با از خود گذشتگی خواستن را معنا کنیم. باخت را به برد تبدیل کردیم و ملتی را خوشحال نمودیم و این اتفاق وقتی روی داد که با هم و در کنار هم بودیم.
عابدینی در ادامه گفت: خیلی از چیزهای زندگی به ریال وصل است اما پول همه چیز نیست و نمی شود به خاطر آن از ارزش های زندگی عدول کرد و آن را زیر پا گذاشت. شما مثل بچه های من هستید، اگر روزی بگویم که مشکلات شما به من مربوط نیست حق دارید ناراحت شوید و اعتراض کنید اما هرگز در قبال مطالبات شما شانه خالی نخواهم کرد.
عابدینی در خصوص رفتنش از داماش گفت: من مطابق با قراردادی که با مه آفرید امیر خسروی داشتم استعفا دادم و آنها دو ماه فرصت خواهند داشت که یا موافقت کنند و یا شرایط را بهبود بدهند، تاکنون دو هفته گذشته است و باید منتظر ماند. من به هیچ وجه از داماش به پرسپولیس نخواهم رفت. هرگز دوست ندارم به پرسپولیس بروم. اگر قرار بر مدیریت باشد در داماش مدیریت می کنم و اگر قرار به لذت بردن از فوتبال باشد با داماش لذت خواهم برد.
وی افزود: از بازی شما لذت بردم و خیلی خوب بودید اما شاه بیت بازی دیروز را مصطفی حاجتی انجام داد هم گل زیبایی زد و هم پاس گل فداکارانه ای داد. عابدینی در ارتباط با شرایط داماش گفت: باید به شما بگویم که نمایندگان ای اف سی از امکانات داماش راضی بودند و نمره خوبی به داماش داده اند و ما از این به بعد می توانیم به عنوان یک تیم حرفه ای در آسیا فعالیت کنیم. بحث آکادمی داماش با اینتر و ان ای سی هلند را پیگری می کنم و قرار است هفت بازیکن داماش سال بعد برای آموزش به اروپا بروند. به خاطر این برد منحصر به فرد به شما فردا پاداش داده خواهد شد. این را بگویم که وضعیت پرداخت های داماش بهتر خواهد شد و سال بعد هم درآمد داماش و هم درآمد سایر تیمهای لیگ برتر سه برابر خواهد شد، چون قرار است اسپانسر فدراسیون فوتبال رقم بالاتری پرداخت نماید و راههای درآمد زایی از فوتبال هم افزایش پیدا کرده است، مانند درآمدهای ناشی از پیامک هایی که در آن از واژه فوتبال استفاده شده از ایرانسل دریافت خواهد شد.
مدیرعامل داماش در پایان گفت: روزهای سخت داماش در حال اتمام است. قویدل هم از طریق یک واسطه پیغام داده که حاضر است نیمی از بدهی هایش را پرداخت کند تا ما از شکایت از او دست برداریم. من به شما می گویم که به واسطه مشکلات و ظلم هایی که به داماش و من می شود من ناراحتم، شانه خالی نمی کنم اما یک جاهایی هم مجبور می شوم اعتراض کنم، فریاد بزنم و گله کنم اما کینه کسی را به دل نمی گیرم. از این اعتراض ها علاقه من به شما کم نمی شود. اگر کسی می تواند تحمل کند بماند و اگر کسی دوست ندارد می تواند نیم فصل برود و من همه حق و حقوقش را می دهم. مطمئن باشید چه کسانی که بروند و چه کسانی که می مانند همه پولشان را دریافت می کنند و کسی طلبکار از داماش نخواهد رفت.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه اکتبر 25, 2013 7:04 am

[size=24:e3b794dded][b:e3b794dded]در ماده 58 آیین نامه انضباطی فیفا صراحتا نوشته شده که هر گونه شعار ها و رفتار نژاد پرستانه و الفاظ و رفتاری که شخصیت انسانی را زیر سوال ببرد اگر از جانب "تماشاگران "باشد به جریمه نقدی و بازی بدون تماشگر و بازی در زمین حریف و پشت درهای بسته محکوم شوند و اگر از جانب "بازیکنان ،کادر فنی و عوامل تیم ها " باشد به کسر 3 تا 6 امتیاز محکوم میشوند.

در بند 4 این ماده( ماده 58 ) آمده است هر فدراسیونی که از این ماده تخطی کند با جریمه سنگین نقدی و در صورت تخطی زیاد به تعلیق و کنار گذاشتن از بازیهای رسمی فیفا جریمه میشود!

در بند 149 فیفا هم آمده تمام 209 کشور عضو فیفا "باید" بندهای مختلف را اجرا کنند مخصوصا چند ماده مثل ماده 58 که مورد نظر ماست

دوشنبه آینده قرار هست مجمع فدراسیون فوتبال تشکیل بشه و اساس نامه جدید که به قولی 95% با اساس نامه فیفا منطبق هست به رای گذاشته بشه و از جمله قوانینی که در اساس نامه جدید باید مطابق با اساس نامه فیفا باشه همین ماده58 فیفا هست که در اساس نامه انضباطی قبلی اشتباهات زیادی داشت و باعث شد 1 امتیاز به نا حق از داماش گیلان کسر بشه( استفاده از ماده22 بند4 و تبصره 2 اساس نامه انضباطی مصوب سال 88 ) ،فکر کنم با تصحیح این قانون 1 امتیاز ما برگرده

نظر شما چیه؟[/b:e3b794dded][/size:e3b794dded]

[img:e3b794dded]http://upload7.ir/images/61732374319021321402.jpg[/img:e3b794dded]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه اکتبر 25, 2013 7:10 am

در واکنش به بازگرداندن امتیاز کسر شده از تیم‌ها
صالحی: صحبت نصیرزاده در حد پیشنهاد بوده/ در آیین‌نامه فعلی امکان‌پذیر نیست
رئیس کمیته استیناف گفت: صحبتی که نصیرزاده مبنی بر بخشش کسر امتیاز کرده است در حد پیشنهاد بوده است.
خبرگزاری فارس: صالحی: صحبت نصیرزاده در حد پیشنهاد بوده/ در آیین‌نامه فعلی امکان‌پذیر نیست

علیرضا صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص صحبت‌های هوشنگ نصیرزاده مبنی بر اینکه کمیته استیناف امتیازات کسر شده از تیم‌ها را بازگرداند چرا که طبق آیین‌نامه فیفا قانونی برای کسر امتیاز از تیم‌ها به علت فحاشی تماشاگران وجود ندارد، اظهار داشت: منظور نصیرزاده یک پیشنهاد بوده،[color=darkblue:d1e77ffe82][size=18:d1e77ffe82] او با اشاره به آیین‌نامه فیفا این موضوع را اعلام کرده است، آیین‌نامه جدیدی هم که تنظیم شده است اگر در روز دوشنبه تصویب شود قابل اجرا خواهد بود.[/size:d1e77ffe82]
[/color:d1e77ffe82]
وی ادامه داد: با توجه به آیین‌نامه فعلی این رای صادر شده است و امکان تجدید نظر آن وجود ندارد زیرا طبق این آیین‌نامه دو بار می‌توان به رایی رسیدگی کرد. یکی زمانی که اعتراضی صورت می‌گیرد و دیگری در زمان اینکه اعاده دادرسی شود. اعتراض صورت گرفته و نمی‌توان مجددا اعتراض کرد. برای اعاده دادرسی هم یک هفته زمان در نظر گرفته شده است.

رئیس کمیته استیناف در مورد اینکه آیا اگر آیین‌نامه جدید تصویب شود، می‌توان امتیاز کسر شده از تیم‌ها را بازگرداند، گفت:[color=darkblue:d1e77ffe82][size=18:d1e77ffe82] نمی‌دانم چرا نصیرزاده این حرف را زده است، بهتر است از خود او بپرسید که با کدام ماده از آیین‌نامه می‌توان این رای را بازگرداند[/size:d1e77ffe82][/color:d1e77ffe82]، او از کلمه تجدید نظر استفاده کرد در حالی که در آیین‌نامه فعلی این موضوع امکان‌پذیر نیست زیرا یک‌بار صورت گرفته است، آیین‌نامه جدید هم نصیرزاده تدوین کرده و درباره اطلاعات آن در جریان نیستم.

صالحی در مورد رأیی که برای محرومیت دایی و مایلی‌کهن صادر شده بود، گفت: طبق قانون محرومیت‌های خاص جلسه قطعی است و قابل اعتراض نیست به همین دلیل دایی از زمانی که این رأی صادر شد، محرومیتش آغاز شد.

[color=darkblue:d1e77ffe82][size=18:d1e77ffe82]کلا اینا حرفاشون متناقض هستش!!!! /6/ /6/ /6/[/size:d1e77ffe82][/color:d1e77ffe82]
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه اکتبر 25, 2013 7:13 am

[quote:c1733d4672="popo131"]جلسه عابدینی با بازیکنان و اعضای کادر فنی داماش
امیر عابدینی:اگر قرار باشد از فوتبال لذت ببرم با داماش می برم.
مدیرعامل باشگاه داماش پس از برد پرگل این تیم برابر ذوب آهن و در پی بروز حواشی رخ داده در پیرامون این باشگاه، صبح امروز در جلسه ای با اعضای کادر فنی و بازیکنان داماش سعی نمود صلح و آرامش در باشگاه حاکم شود.
بنابراین گزارش امیر عابدینی در ابتدا با تبریک عید سعید غدیر و خوش یمن بودن آن برای داماش و هواداران آن گفت: روز خوبی برای ما رقم خورد و چند درس برای ما داشت، یکی امید، بعد از خوردن گل در تیم ما زنده شده است و ثابت کردیم می توانیم با از خود گذشتگی خواستن را معنا کنیم. باخت را به برد تبدیل کردیم و ملتی را خوشحال نمودیم و این اتفاق وقتی روی داد که با هم و در کنار هم بودیم.
عابدینی در ادامه گفت: خیلی از چیزهای زندگی به ریال وصل است اما پول همه چیز نیست و نمی شود به خاطر آن از ارزش های زندگی عدول کرد و آن را زیر پا گذاشت. شما مثل بچه های من هستید، اگر روزی بگویم که مشکلات شما به من مربوط نیست حق دارید ناراحت شوید و اعتراض کنید اما هرگز در قبال مطالبات شما شانه خالی نخواهم کرد.
عابدینی در خصوص رفتنش از داماش گفت: من مطابق با قراردادی که با مه آفرید امیر خسروی داشتم استعفا دادم و آنها دو ماه فرصت خواهند داشت که یا موافقت کنند و یا شرایط را بهبود بدهند، تاکنون دو هفته گذشته است و باید منتظر ماند. من به هیچ وجه از داماش به پرسپولیس نخواهم رفت. هرگز دوست ندارم به پرسپولیس بروم. اگر قرار بر مدیریت باشد در داماش مدیریت می کنم و اگر قرار به لذت بردن از فوتبال باشد با داماش لذت خواهم برد.
وی افزود: از بازی شما لذت بردم و خیلی خوب بودید اما شاه بیت بازی دیروز را مصطفی حاجتی انجام داد هم گل زیبایی زد و هم پاس گل فداکارانه ای داد. عابدینی در ارتباط با شرایط داماش گفت: باید به شما بگویم که نمایندگان ای اف سی از امکانات داماش راضی بودند و نمره خوبی به داماش داده اند و ما از این به بعد می توانیم به عنوان یک تیم حرفه ای در آسیا فعالیت کنیم. بحث آکادمی داماش با اینتر و ان ای سی هلند را پیگری می کنم و قرار است هفت بازیکن داماش سال بعد برای آموزش به اروپا بروند. به خاطر این برد منحصر به فرد به شما فردا پاداش داده خواهد شد. این را بگویم که وضعیت پرداخت های داماش بهتر خواهد شد و سال بعد هم درآمد داماش و هم درآمد سایر تیمهای لیگ برتر سه برابر خواهد شد، چون قرار است اسپانسر فدراسیون فوتبال رقم بالاتری پرداخت نماید و راههای درآمد زایی از فوتبال هم افزایش پیدا کرده است، مانند درآمدهای ناشی از پیامک هایی که در آن از واژه فوتبال استفاده شده از ایرانسل دریافت خواهد شد.
مدیرعامل داماش در پایان گفت: روزهای سخت داماش در حال اتمام است. قویدل هم از طریق یک واسطه پیغام داده که حاضر است نیمی از بدهی هایش را پرداخت کند تا ما از شکایت از او دست برداریم. من به شما می گویم که به واسطه مشکلات و ظلم هایی که به داماش و من می شود من ناراحتم، شانه خالی نمی کنم اما یک جاهایی هم مجبور می شوم اعتراض کنم، فریاد بزنم و گله کنم اما کینه کسی را به دل نمی گیرم. از این اعتراض ها علاقه من به شما کم نمی شود. اگر کسی می تواند تحمل کند بماند و اگر کسی دوست ندارد می تواند نیم فصل برود و من همه حق و حقوقش را می دهم. مطمئن باشید چه کسانی که بروند و چه کسانی که می مانند همه پولشان را دریافت می کنند و کسی طلبکار از داماش نخواهد رفت.[/quote:c1733d4672]

قبلا گفتم خیلی دوت دارم مصاحبه عابدینی بعد از برد مقابل ذوب آهن رو ببینم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » جمعه اکتبر 25, 2013 7:39 am

[quote:cb2dbfeadf="The_King_of_rasht"][size=24:cb2dbfeadf][b:cb2dbfeadf]در ماده 58 آیین نامه انضباطی فیفا صراحتا نوشته شده که هر گونه شعار ها و رفتار نژاد پرستانه و الفاظ و رفتاری که شخصیت انسانی را زیر سوال ببرد اگر از جانب "تماشاگران "باشد به جریمه نقدی و بازی بدون تماشگر و بازی در زمین حریف و پشت درهای بسته محکوم شوند و اگر از جانب "بازیکنان ،کادر فنی و عوامل تیم ها " باشد به کسر 3 تا 6 امتیاز محکوم میشوند.

در بند 4 این ماده( ماده 58 ) آمده است هر فدراسیونی که از این ماده تخطی کند با جریمه سنگین نقدی و در صورت تخطی زیاد به تعلیق و کنار گذاشتن از بازیهای رسمی فیفا جریمه میشود!

در بند 149 فیفا هم آمده تمام 209 کشور عضو فیفا "باید" بندهای مختلف را اجرا کنند مخصوصا چند ماده مثل ماده 58 که مورد نظر ماست

دوشنبه آینده قرار هست مجمع فدراسیون فوتبال تشکیل بشه و اساس نامه جدید که به قولی 95% با اساس نامه فیفا منطبق هست به رای گذاشته بشه و از جمله قوانینی که در اساس نامه جدید باید مطابق با اساس نامه فیفا باشه همین ماده58 فیفا هست که در اساس نامه انضباطی قبلی اشتباهات زیادی داشت و باعث شد 1 امتیاز به نا حق از داماش گیلان کسر بشه( استفاده از ماده22 بند4 و تبصره 2 اساس نامه انضباطی مصوب سال 88 ) ،فکر کنم با تصحیح این قانون 1 امتیاز ما برگرده

نظر شما چیه؟[/b:cb2dbfeadf][/size:cb2dbfeadf]

[img:cb2dbfeadf]http://upload7.ir/images/61732374319021321402.jpg[/img:cb2dbfeadf][/quote:cb2dbfeadf]

از کل قوانین آیین نامه انضباطی فیفا یک سری از قوانین رو فدراسیون های کشورها میتونن تغییر بدن ولی بعضی از قوانین اجباری هستش مثل همین قانون تخلف تماشاگران و بازیکنان که اجباری هستش و کسی نمیتونه این قانون رو عوض کنه و جالب این هستش که جریمه کسر امتیاز باید 3 تا 6 امتیاز باشه نه 1 امتیاز اینطور که مشخصه دوشنبه این قانون عوض میشه و باید یک امتیاز به تیمهای کسر امتیاز شده برگرده
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه اکتبر 25, 2013 8:10 am

گسترش 1
نفت تهران 0
گل بایرامی دقیقه 6
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar-boy » جمعه اکتبر 25, 2013 8:17 am

دیروز تو جایگاه تیفوسی ها شعار جدیدی خونده میشد
کی میتونه شعار را اینجا بنویسه
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط hatam » جمعه اکتبر 25, 2013 8:40 am

[quote:44b5586061="The_King_of_rasht"]گسترش 1
نفت تهران 0
گل بایرامی دقیقه 6[/quote:44b5586061]

1-1 شد دقیقه 42...یه بازیکن نفت اخراج شد

بتونن مساوی بگیرن خوبه!
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » جمعه اکتبر 25, 2013 8:50 am

[quote:232e5c23f9="The_King_of_rasht"][size=24:232e5c23f9][b:232e5c23f9]در ماده 58 آیین نامه انضباطی فیفا صراحتا نوشته شده که هر گونه شعار ها و رفتار نژاد پرستانه و الفاظ و رفتاری که شخصیت انسانی را زیر سوال ببرد اگر از جانب "تماشاگران "باشد به جریمه نقدی و بازی بدون تماشگر و بازی در زمین حریف و پشت درهای بسته محکوم شوند و اگر از جانب "بازیکنان ،کادر فنی و عوامل تیم ها " باشد به کسر 3 تا 6 امتیاز محکوم میشوند.

نظر شما چیه؟[/b:232e5c23f9][/size:232e5c23f9]

[img:232e5c23f9]http://upload7.ir/images/61732374319021321402.jpg[/img:232e5c23f9][/quote:232e5c23f9]

[color=green:232e5c23f9][size=18:232e5c23f9]لينك اين مطلب رو هم ميذاري،
اگه لينك اصلي فيفا رو داري كه چه بهتر
بنظر من مسئولان تيم ما بايد به خويب با اين قوانين آشنا باشند؛ چون تيم ما هر وقت در تهران و بعضي وقتها در شهرهاي ديگه بازي داره، هميشه به ما توهين هاي قوميتي و نژاد پستي ميشه؛‌ كه فيفا هم قوانين سفت و سختي گذاشته در مقابل اين جرم، ولي تيم ما استفاده نميكنه!
نه از حقوق مردم گيلان دفاع و حمايت ميكنه نه برخورد با خاطيان رو از طريق قانون پيگيري ميكنه
خيلي منفعلانه داره برخورد ميكنه
بايد مسئولان تيم بدونند شنيدن اين همه توهين اونم هرسال چهار بار از تلويزيون ملي براي مردم گيلان تحمل پذير نيست!
نه تنها مسئولان تيم
همه نمايندگان و ديگر مسئولان استاني بايد موضع گيري محكم كنند
من حتي دو هفته قبل بازي پرسپوليس تو همين جا پيشنهاد دادم كه يه جلسه برگزار بشه و در اون جلسه به موضوع توهين هاي قوميتي احتمالي بازي با پرسپوليس پرداخته بشه؛ و تصميم گرفته بشه كه چه برخوردي انجام بديم؛ ترك بازي ؛ شكايت به فدراسيون يا فيفا؛ ولي متاسفانه كسي اين كار رو انجام نداد!!
ولي باز دير نشده، تا تهراني هست و فوتبال هست؛ اين توهينا ادامه داره؛ پس نياز به يه جلسه در اين مورد كاملا احساس ميشه[/color:232e5c23f9][/size:232e5c23f9]
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » جمعه اکتبر 25, 2013 8:55 am

[quote:87cb25d99f="golsar-boy"]دیروز تو جایگاه تیفوسی ها شعار جدیدی خونده میشد
کی میتونه شعار را اینجا بنویسه[/quote:87cb25d99f]

داش مصطفی من نزدیک تیفوسیا بودم...کدوم رو میگی؟
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه اکتبر 25, 2013 9:11 am

[quote:978c75e36d="siabagh"][quote:978c75e36d="The_King_of_rasht"][size=24:978c75e36d][b:978c75e36d]در ماده 58 آیین نامه انضباطی فیفا صراحتا نوشته شده که هر گونه شعار ها و رفتار نژاد پرستانه و الفاظ و رفتاری که شخصیت انسانی را زیر سوال ببرد اگر از جانب "تماشاگران "باشد به جریمه نقدی و بازی بدون تماشگر و بازی در زمین حریف و پشت درهای بسته محکوم شوند و اگر از جانب "بازیکنان ،کادر فنی و عوامل تیم ها " باشد به کسر 3 تا 6 امتیاز محکوم میشوند.

نظر شما چیه؟[/b:978c75e36d][/size:978c75e36d]

[img:978c75e36d]http://upload7.ir/images/61732374319021321402.jpg[/img:978c75e36d][/quote:978c75e36d]

[color=green:978c75e36d][size=18:978c75e36d]لينك اين مطلب رو هم ميذاري،
اگه لينك اصلي فيفا رو داري كه چه بهتر
بنظر من مسئولان تيم ما بايد به خويب با اين قوانين آشنا باشند؛ چون تيم ما هر وقت در تهران و بعضي وقتها در شهرهاي ديگه بازي داره، هميشه به ما توهين هاي قوميتي و نژاد پستي ميشه؛‌ كه فيفا هم قوانين سفت و سختي گذاشته در مقابل اين جرم، ولي تيم ما استفاده نميكنه!
نه از حقوق مردم گيلان دفاع و حمايت ميكنه نه برخورد با خاطيان رو از طريق قانون پيگيري ميكنه
خيلي منفعلانه داره برخورد ميكنه
بايد مسئولان تيم بدونند شنيدن اين همه توهين اونم هرسال چهار بار از تلويزيون ملي براي مردم گيلان تحمل پذير نيست!
نه تنها مسئولان تيم
همه نمايندگان و ديگر مسئولان استاني بايد موضع گيري محكم كنند
من حتي دو هفته قبل بازي پرسپوليس تو همين جا پيشنهاد دادم كه يه جلسه برگزار بشه و در اون جلسه به موضوع توهين هاي قوميتي احتمالي بازي با پرسپوليس پرداخته بشه؛ و تصميم گرفته بشه كه چه برخوردي انجام بديم؛ ترك بازي ؛ شكايت به فدراسيون يا فيفا؛ ولي متاسفانه كسي اين كار رو انجام نداد!!
ولي باز دير نشده، تا تهراني هست و فوتبال هست؛ اين توهينا ادامه داره؛ پس نياز به يه جلسه در اين مورد كاملا احساس ميشه[/color:978c75e36d][/size:978c75e36d][/quote:978c75e36d]

عرضم به خدمت آقا فرهاد عزیز
مطلب فوق رو خودم نوشتم امروز توی برنامه ورزش و مردم هوشنگ نصیر زاده قوانین فیفا رو شرح میداد و من هم استفاده کردم و قوانین مورد نظر رو یادداشت کرم ،اساسنامه اصلی فیفا رو برای دانلود پیدا نکردم ولی این لینکی که پایین گذاشتم آیین نامه انضباطی فعلی هست که قراره روز دوشنبه نسخه جدید و اصلاح شده اش به تصویب مجمع برسه ما بر اساس ماده 22 بند 4 و نیز استفاده از تبصره 2 این ماده محکوم شدیم ،این ماده مغایر باقوانین فیفا بوده و در آیین نامه جدید کاملا مطابق فیفا هست.این احتمال وجود داره که با تصویب در مجمع همه امتیاز های رفته تیمها برگرده

http://fooladfc.com/UserFile/UserImage/enzebati.pdf
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar-boy » جمعه اکتبر 25, 2013 9:12 am

[quote:dadb497a00="alex00755"][quote:dadb497a00="golsar-boy"]دیروز تو جایگاه تیفوسی ها شعار جدیدی خونده میشد
کی میتونه شعار را اینجا بنویسه[/quote:dadb497a00]

داش مصطفی من نزدیک تیفوسیا بودم...کدوم رو میگی؟[/quote:dadb497a00]

دمت گرم داش محمد
آبرار مازیار تو تاپیک بازی با ذوب آهن جواب داد
راستی افتتاح فروشگاتو تبریک میگم
ایشالا مزاحم میشیم :wink:
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط siabagh » جمعه اکتبر 25, 2013 9:23 am

The_King_of_rasht
ممنون آبرار -اميدوارم امتيازمون برگرده - ولي آيا امتياز پرسپوليسم برميگرده؟
چون رفتار اونا نژاد پرستانه بوده برخلاف بقيه تيمايي كه كسر امتياز شدن!؟
باز تو همين مطلبي كه نوشتي ؛ متوجه نشدم منظورش از اينكه "شخصيت انساني رو زير سوال ببرد" چيه!؟
منظورش توهين به يك فرد خاص هست يا توهين به يك ملت قوم كشور هم جزوه همينه!؟ من احساس ميكنم اين جريمه مربوط به توهين به يك يا چند بازيكن خاص باشه، و توهين به يك ملت و قوم ديگه نباشه، چون بنظرم اگر منظورش توهين به يك نژاد يا قوم باشه برخورد و جريمه بسيار سنگيني مدنظر بايد باشه!؟

من سايت فيفا رو سرچ كردم ؛ ولي متاسفانه چيزي گيرم نيومد
زبانمم خوب نيست و مداركم خيلي زياده و وقت گير
اگه دوستان كسي ميتونه كمكم كنه،
اينم لينك با مدخل rasicm تو تب documents كلي فايل pdf گذاشتن
دقيقا دنبال قانون يا آيين نامه هستم نه خبر

http://www.fifa.com/search/index.html?q=racism
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه اکتبر 25, 2013 9:52 am

[quote:fd85484db2="siabagh"]The_King_of_rasht
ممنون آبرار -اميدوارم امتيازمون برگرده - ولي آيا امتياز پرسپوليسم برميگرده؟
چون رفتار اونا نژاد پرستانه بوده برخلاف بقيه تيمايي كه كسر امتياز شدن!؟
باز تو همين مطلبي كه نوشتي ؛ متوجه نشدم منظورش از اينكه "شخصيت انساني رو زير سوال ببرد" چيه!؟
منظورش توهين به يك فرد خاص هست يا توهين به يك ملت قوم كشور هم جزوه همينه!؟ من احساس ميكنم اين جريمه مربوط به توهين به يك يا چند بازيكن خاص باشه، و توهين به يك ملت و قوم ديگه نباشه، چون بنظرم اگر منظورش توهين به يك نژاد يا قوم باشه برخورد و جريمه بسيار سنگيني مدنظر بايد باشه!؟

من سايت فيفا رو سرچ كردم ؛ ولي متاسفانه چيزي گيرم نيومد
زبانمم خوب نيست و مداركم خيلي زياده و وقت گير
اگه دوستان كسي ميتونه كمكم كنه،
اينم لينك با مدخل rasicm تو تب documents كلي فايل pdf گذاشتن
دقيقا دنبال قانون يا آيين نامه هستم نه خبر

http://www.fifa.com/search/index.html?q=racism[/quote:fd85484db2]

توی اون ماده 58 صراحتا جرایم هواداران از بازیکنان،مربی ها و عوامل تیم جدا شده یعنی اگر تماشاچی حرکتی انجام داد جریمه اش بازی بدون حضور تماشاگر و در زمین حریف هست ولی اگر عوامل تیم این کار رو کرد جریمه اش کسر امتیاز هست از 3 تا 6
دقیقا هم به توهین ها و رفتار های نژاد پرستانه هم اشاره میکنه ،منظور از شخصیت انسانی رو که نفهمیدم شاید چیزی شبیه حرکت هواداران مایورکا علیه ساموئل اتوئو و یا حرکت هواداران رم علیه بالوتلی

از اونجایی که پرسپولیس در مافیا بازی دستی بر آتش داره احتمال برگشت امتیاز اونها هم وجود داره شاید نهایت نهایتش از بازی خانگی محروم بشن که به نظرم اونهم بعیده!
ای کاش مسئولین ما بیشتر حساسیت نشون میدادند و به خاطر رفتار پس پسی ها به فیفا شکایت میکردند وای کاش بیشتر به قوانین فیفا آشنا بودیم
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mojtaba24 » جمعه اکتبر 25, 2013 9:56 am

تبریک گسترش فولاد باخت تا داماش همچنان در جایگاه ششم جدول باقی بمونه /11/ /23/ /23/
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 4 مهمان