[quote:978c75e36d="siabagh"][quote:978c75e36d="The_King_of_rasht"][size=24:978c75e36d][b:978c75e36d]در ماده 58 آیین نامه انضباطی فیفا صراحتا نوشته شده که هر گونه شعار ها و رفتار نژاد پرستانه و الفاظ و رفتاری که شخصیت انسانی را زیر سوال ببرد اگر از جانب "تماشاگران "باشد به جریمه نقدی و بازی بدون تماشگر و بازی در زمین حریف و پشت درهای بسته محکوم شوند و اگر از جانب "بازیکنان ،کادر فنی و عوامل تیم ها " باشد به کسر 3 تا 6 امتیاز محکوم میشوند.
در بند 4 این ماده( ماده 58 ) آمده است هر فدراسیونی که از این ماده تخطی کند با جریمه سنگین نقدی و در صورت تخطی زیاد به تعلیق و کنار گذاشتن از بازیهای رسمی فیفا جریمه میشود!
در بند 149 فیفا هم آمده تمام 209 کشور عضو فیفا "باید" بندهای مختلف را اجرا کنند مخصوصا چند ماده مثل ماده 58 که مورد نظر ماست
دوشنبه آینده قرار هست مجمع فدراسیون فوتبال تشکیل بشه و اساس نامه جدید که به قولی 95% با اساس نامه فیفا منطبق هست به رای گذاشته بشه و از جمله قوانینی که در اساس نامه جدید باید مطابق با اساس نامه فیفا باشه همین ماده58 فیفا هست که در اساس نامه انضباطی قبلی اشتباهات زیادی داشت و باعث شد 1 امتیاز به نا حق از داماش گیلان کسر بشه( استفاده از ماده22 بند4 و تبصره 2 اساس نامه انضباطی مصوب سال 88 ) ،فکر کنم با تصحیح این قانون 1 امتیاز ما برگرده
نظر شما چیه؟[/b:978c75e36d][/size:978c75e36d]
[img:978c75e36d]http://upload7.ir/images/61732374319021321402.jpg[/img:978c75e36d][/quote:978c75e36d]
[color=green:978c75e36d][size=18:978c75e36d]لينك اين مطلب رو هم ميذاري،
اگه لينك اصلي فيفا رو داري كه چه بهتر
بنظر من مسئولان تيم ما بايد به خويب با اين قوانين آشنا باشند؛ چون تيم ما هر وقت در تهران و بعضي وقتها در شهرهاي ديگه بازي داره، هميشه به ما توهين هاي قوميتي و نژاد پستي ميشه؛ كه فيفا هم قوانين سفت و سختي گذاشته در مقابل اين جرم، ولي تيم ما استفاده نميكنه!
نه از حقوق مردم گيلان دفاع و حمايت ميكنه نه برخورد با خاطيان رو از طريق قانون پيگيري ميكنه
خيلي منفعلانه داره برخورد ميكنه
بايد مسئولان تيم بدونند شنيدن اين همه توهين اونم هرسال چهار بار از تلويزيون ملي براي مردم گيلان تحمل پذير نيست!
نه تنها مسئولان تيم
همه نمايندگان و ديگر مسئولان استاني بايد موضع گيري محكم كنند
من حتي دو هفته قبل بازي پرسپوليس تو همين جا پيشنهاد دادم كه يه جلسه برگزار بشه و در اون جلسه به موضوع توهين هاي قوميتي احتمالي بازي با پرسپوليس پرداخته بشه؛ و تصميم گرفته بشه كه چه برخوردي انجام بديم؛ ترك بازي ؛ شكايت به فدراسيون يا فيفا؛ ولي متاسفانه كسي اين كار رو انجام نداد!!
ولي باز دير نشده، تا تهراني هست و فوتبال هست؛ اين توهينا ادامه داره؛ پس نياز به يه جلسه در اين مورد كاملا احساس ميشه[/color:978c75e36d][/size:978c75e36d][/quote:978c75e36d]
عرضم به خدمت آقا فرهاد عزیز
مطلب فوق رو خودم نوشتم امروز توی برنامه ورزش و مردم هوشنگ نصیر زاده قوانین فیفا رو شرح میداد و من هم استفاده کردم و قوانین مورد نظر رو یادداشت کرم ،اساسنامه اصلی فیفا رو برای دانلود پیدا نکردم ولی این لینکی که پایین گذاشتم آیین نامه انضباطی فعلی هست که قراره روز دوشنبه نسخه جدید و اصلاح شده اش به تصویب مجمع برسه ما بر اساس ماده 22 بند 4 و نیز استفاده از تبصره 2 این ماده محکوم شدیم ،این ماده مغایر باقوانین فیفا بوده و در آیین نامه جدید کاملا مطابق فیفا هست.این احتمال وجود داره که با تصویب در مجمع همه امتیاز های رفته تیمها برگرده
http://fooladfc.com/UserFile/UserImage/enzebati.pdf