[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مسابقه طراحي لوگوی جدید باشگاه داماش گیلان

مسابقه طراحي لوگوی جدید باشگاه داماش گیلان

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط hamed3 » جمعه آگوست 10, 2012 3:41 am

[quote:8c17d2b5b7="nima_beckham"]1941 فراموش نکنید خیلی مهمه ...[/quote:8c17d2b5b7]
نیما جان 1941 از کویا بَوَردی؟ ایپچه راجب تاریخچه ی تیم تحقیق بوکون دِ کوجی برار. البته نه فقط از اینترنت. از افراد سن بالاتر
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar » جمعه آگوست 10, 2012 11:29 am

بـرای بـار N ام میـگم
اینقـدر خودتـون رو درگیـر این تـاریخ نکنیـد
اصلا بزنـید 1111 ، حـالا به مرحلـه تاییـد که رسـید ایـرادها گرفتـه میشـه
شمـا قراره طرح بدیـد ، ایـن طرح تاییـد میشـه بعـد تغییـراتـی که از طـرف باشگـاه خواسـته میشـه روش اعمـال میشـه ...
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » جمعه آگوست 10, 2012 1:20 pm

بچه ها من یک سوال دارم مگه تیم شهرداری هستش که علامت و آرم شهرداری گذاشتید؟؟!! خلاقیت بچه ها خیلی خوب بود ولی درباره آرم شهرداری تجدید نظر کنید اینطوری طرحتون مورد قبول واقع نمیشه، لوگو منچستر نگاه کنید، میتونید یک نماد شهر بجای آرم شهرداری استفاده کنید و در کنار باران،رعد برق هم استفاده کنید چون لقب تیم ما ابرهای طوفانی هستش
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط hamed3 » جمعه آگوست 10, 2012 3:13 pm

[quote:6dc9b425cc="raincityboy"]بچه ها من یک سوال دارم مگه تیم شهرداری هستش که علامت و آرم شهرداری گذاشتید؟؟!! خلاقیت بچه ها خیلی خوب بود ولی درباره آرم شهرداری تجدید نظر کنید اینطوری طرحتون مورد قبول واقع نمیشه، لوگو منچستر نگاه کنید، میتونید یک نماد شهر بجای آرم شهرداری استفاده کنید و در کنار باران،رعد برق هم استفاده کنید چون لقب تیم ما ابرهای طوفانی هستش[/quote:6dc9b425cc]
محمود جان تیم مال شهرداری نیه. ولی ساختمان شهرداری یجورایی شناخته شده ی. عمارت کلاه فرنگی هم هتو. اشان نماد رشتید. استفاده از کلیدَ خیلی قبول نَئرم. ولی استفاده از ساختمان شهرداری و یا عمارت کلاه فرنگی به می نظر جالب اَیه.
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » جمعه آگوست 10, 2012 3:56 pm

[quote:74f0df33be="M0H3N"][quote:74f0df33be="sepidroudi"][quote:74f0df33be="M0H3N"]sepidrodi عزیز نظر شما رو در مورد تغیر رنگ فونت لحاظ کردم ، ممنون /13/

و اما این طرح نهایی که توش از نماد رشت (البته شهرداری رشت) استفاده کردم البته بعید میدونم همچین نمادی و تایید کنن چون شهرداری پشت این تیم نموند ! حالا در هر صورت بهترین نماد به نظرم همین بارون و جفت کلیدا باشه

[img:74f0df33be]http://img4up.com/up2/44294135430163327170.jpg[/img:74f0df33be]

:arrow:[/quote:74f0df33be]
بلا می سر کارت لحظه به لحظه داره عالی تر میشه فقط بازم خواهش دارم که این پیشنهادایی که دوباره میدم رو توش اعمال کن بیزحمت
1. اگه میتونی از فونتی که آرسنال تو آرم باشگاش استفاده کرده شما هم از اون استفاده کن
2. اون ابرها رو اگه داخل آرم بیاری بهتره , بر خلاف نطر یکی از بچه ها بنظر من که ابرهایی که درست کردی خیلی قشنگه چون سه بعدیه
3. اگه میتونی اون کلیدهارو با رنگ طلایی سه بعدی به صورت کوچک بیار زیر اسم داماش داخل آرم یا اگه نه کلا برش دار
4.بین رنگ آبی متن و حاشیه ی سبز یه نوار سفیدرنگه که اگه قرمز اناری(مثل بارسلونا) بشه دیگه حرف نداره , چون رنگ قرمز هر چه قدر هم کم باعث جذابیت دیداری میشه
بازم ممنون که وقت میذاری خیلی خوش سلیقه ای اینارو هم اگه انجام بدی کارت حرف نداره آبرار[/quote:74f0df33be]

انم تی خاطر وسی ابرار :arrow: فقط فونت آرسنال دیگه نداشتم این شبیه ترینش بود ، دیگه باید ببخشی :D

[img:74f0df33be]http://img4up.com/up2/73313321302651460684.jpg[/img:74f0df33be]

دوستانی که میگن ابر مسخرست و نباید باشه ، با کمال احترام باید خدمتشون عرض کنم اگه نماد رو به عنوان بارون قبول داریم پس باید ابرشم قبول داشته باشیم ، اونجوری اگه ابر نباشه میشه قطره نه بارون ! من که نمیتونم بارون رو بی ابر تصور کنم البته این نظر منه :P[/quote:74f0df33be]

دما گرم اوستا. . . کارت درسته. . . تا الان به نظر من بهترین واسه MOH3N بود . البته خیلی ازین بهترم میشه درست کرد . :arrow:
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه آگوست 10, 2012 5:47 pm

یادتون رفته اسمی به نام صدرا هم باید توی لوگو باشه؟اسمی نشونه ایی چیزی
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه آگوست 10, 2012 6:08 pm

[quote:6f0233ce06="havadarehamishegi"]یادتون رفته اسمی به نام صدرا هم باید توی لوگو باشه؟اسمی نشونه ایی چیزی[/quote:6f0233ce06]

اسمی به نام صدرا توی لوگو؟!؟! این چه حرفیه برادر !!؟!
اصلا چنین چیزی نیاز نیست و چنین چیزی هم تو تفکرشون نیست پس خواهشا خود بعضی از هوادارا چنین کاری رو تو لوگو ایده نکنند...!
یه لوگو که مربوط به یه باشگاه ورزشی باشه و از طرفی هم حرف هایی رو داشته باشه . لوگوی شرکت صدرا سبز هست پس رنگ سبز می تونه هم این مفهوم رو ایجاد کنه و هم سبزی گیلان رو. خواهشا مسائل رو با هم قاطی نکنید.
یه بارم یکی از دوستان فکر کنم گفت که آرم شرکت صدرا رو تو لوگو بیارید و گفتیم چنین کاری رو نکنید و نیاز نیست...

پی نوشت : خوشبختانه قصد سهامی کردن سهام باشگاه وجود داره و قرار نیست که مثل سایر باشگاه سهام فقط بین یک یا دو گروه باقی بمونه ، بنابراین در صورتی که این اتفاق بیفته دیگه اگر یه روزی هم شرکت صدرا خواست جدا شه دیگه اون دغدغه های سابق وجود نخواهد داشت پس لطفا تو کامنت هاتون این چیزا رو بیشتر در نظر بگیرید .
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در جمعه آگوست 10, 2012 6:13 pm .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط navas » جمعه آگوست 10, 2012 6:09 pm

یه رعد وبرق کم داره
/23/
نماد کاربر
navas
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 18, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه آگوست 10, 2012 6:11 pm

[quote:e667da9c5b="MEHRDAD"][quote:e667da9c5b="havadarehamishegi"]یادتون رفته اسمی به نام صدرا هم باید توی لوگو باشه؟اسمی نشونه ایی چیزی[/quote:e667da9c5b]

اسمی به نام صدرا توی لوگو؟!؟! این چه حرفیه برادر !!؟!
اصلا چنین چیزی نیاز نیست و چنین چیزی هم تو تفکرشون نیست پس خواهشا خود بعضی از هوادارا چنین کاری رو تو لوگو ایده نکنند...!
یه لوگو که مربوط به یه باشگاه ورزشی باشه و از طرفی هم حرف هایی رو داشته باشه . لوگوی شرکت صدرا سبز هست پس رنگ سبز می تونه هم این مفهوم رو ایجاد کنه و هم سبزی گیلان رو. خواهشا مسائل رو با هم قاطی نکنید.[/quote:e667da9c5b]
ها اها باشه :o :lol: :wink:
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه آگوست 10, 2012 6:50 pm

این هم یه لوگو که من و برادرم طراحی کردیم وبه جای قطرات باران از خوشه های برنج (نماد گیله مردان ) استفاده شده لطفا نظراتتون رو بگید.

[img:4bc24c9327]http://up.vatandownload.com/images/gatj3ou3lx11w86ldf8.jpg[/img:4bc24c9327]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » جمعه آگوست 10, 2012 7:41 pm

[quote:4429912aae="The_King_of_rasht"]این هم یه لوگو که من و برادرم طراحی کردیم وبه جای قطرات باران از خوشه های برنج (نماد گیله مردان ) استفاده شده لطفا نظراتتون رو بگید.

[img:4429912aae]http://up.vatandownload.com/images/gatj3ou3lx11w86ldf8.jpg[/img:4429912aae][/quote:4429912aae]

این خیلی عالی بود حمزه جان
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط metall » جمعه آگوست 10, 2012 8:57 pm

[img:ff08387e39]http://up.persianv.com/images/rpf0ir7u10x2f3fk8c0f.jpg[/img:ff08387e39]
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » جمعه آگوست 10, 2012 8:59 pm

این طرح جدیدمه نظر بدید /8/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه آگوست 10, 2012 9:14 pm

دوستان عکس یه ببرٌ بزارید که با توپ دار بازی میکنه .... خیلی قشنگ میشه ... ببر هم نشانه ببر های کاسپین هست ... راستی 1941 هم بزارید ...مثل یه خاری هست که میره تو چشم آبای ها :wink:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط Rasht_City » جمعه آگوست 10, 2012 9:24 pm

َ

[size=12:d6cfa3e783][b:d6cfa3e783][color=red:d6cfa3e783]اينم طرح هاي من ، 1 طرح با چند تفاوت ، نظرتون چيه دوستان ؟[/color:d6cfa3e783][/b:d6cfa3e783][/size:d6cfa3e783]

از فوتبال آلمان بايد درس زندگي گرفت

[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
Rasht_City
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان