[quote:b85db8469b="shervin1381"]سلا م خدمت ابرارهای عزیزاز اشنایی با شما بسیار خوشبختم
بنده اسماعیل (حمید) جوان پرست هستم 39ساله متولد ، 1353/10/13 به قول دوستان زایشگاه رشت بزرگ شده نبش حاجی اباد ازسمت خیابان امام وحالا ساکن بلوار شهدای گمنام روبروی کارخانه یخسازی ، دیپلم تجربی ،کارمند
فوتبال رو اززمانی شناختم که به همراه پدرم که کاسب بود جهت فروش یخ در بهشت سنتی از زمان لیگ قدس وبازیهای مهم داخل استان به استادیوم میرفتم
به هر حال هرچه پدرم مخالف فوتبال بود روز به روز به علاقه من به ان بیشتر میشد تا جاییکه این علاقه مانع پیشرفت تحصیلی من شد
نام کاربری بنده نشات گرفته از نام فرزندم هستش که با تاریخ تولدش همراه شده وهردو عاشق داماش هستیم بنده علاقه زیادی به عدد13دارم واون رو خیلی مقدس میدونم چراکه هم خودم وهم فرزندم متولد 13دی وبهمن هستیم وخیلی جالبتر اینکه "داماش شهر باران"هم از 13حرف تشکیل شده است
به هر حال زود پیر شدم اما قلب وحس وحال جونی دارم بهترین تفریح زندگیم فوتباله امیدوارم تونسته باشم خودمو شناسونده باشم
ارزویم موفقیت همیشگی رشت و رشتیوچه اونای که رشتی نیستند اما خودشون رو رشتی میدونند در همه عرصه ها میباشد

[/quote:b85db8469b]
[quote:b85db8469b="asheri"]سلام خدمت همه دوستان عزیز گیلانیم.صادق عاشری هستم یه دانشجو .لیسانس حقوق و از دانشگاه گیلان گرفتم.الان هم
دانشجو حقوق دانشگاه قم هستم البته از نوع مجازیش.یه آدم معمولی از دیار باران.دیار دلیران جنگل میرزا و حشمت.شیون شهریار شعر گیلک،پرفسور رضا،دکتر سمیعی،استاد پور رضاو مسعودی،خسرو گلسرخی،دکتر معین،پهلوان نامجو، آیتالله بهجت، دکتر بهزاد، پروفسوراکبرزاده،کسمایی،کوشیار گیلانی،استادپورداوود،هوشنگ ابتهاج،محمد علی افراشته،دکترعضدی،کریم کشاورز،علی رضا پنجه ای،عباس امیری،حمیده خیرآبادی،سوسن تسلیمی،انوشیروان روحانی،انزلیچی شمبسا،محمود اعتمادزاده،محمد روشن،گلچبن گبلانی،حسبن محجوب،آرسن میناسیان و غیره که دیگه حافظم قد نمیده. بین این همه مشاهیر با تاریخی طولانی تر از قوم آریایی(وقتی قوم کوچنشین آریایی از اروپا به این مرز و بوم کوچ کردن قوم گیل یکجانشین بودند{که این امر از پیشرفتتر بودن و غنی تر بودن فرهنگ و تاریخ ما نسبت به قوم آریایی حکایت میکنه}و همینجایی که الان میبینید مستقر بودن و کشاورزی و هنر و صنعت کاری میکردند و با آریایی ها تشکیل یه کشور واحد دادن) به دنیا اومدم و به تاریخ و فرهنگم و اینکه جنگلی هستم و کشاورز زاده افتخار میکنم هرچند که خودم کسی نیستم.عاشق داماش و سپیدرودم و آرزوم اینه که روزی گیلانی ها رو پشت هم ببینم نه اینکه پشت هم و خالی کنن!راستش گاهی وقتی ترکا رو میبینم به اتحادشون حسودیم میشه.باور کنید ما جنگلی ها روزی پشت هم بودیم و برای هم میموردیم حتی بیشتر از ترکا ولی توهین های پایتخت نشین ها به ما باعث شد یک عده از گیلانی بودن خودشون فرار کنن و سرانجام این شکافی شد که میبینید.[size=18:b85db8469b][color=green:b85db8469b]ولی داماش دوباره ما رو گرد هم جمع کرد و هویت ما رو بهمون یادآوری کرد پس با تمام وجودم میگم:زنده باشی داماش.زنده باشی داماشی[/color:b85db8469b].[/size:b85db8469b][size=18:b85db8469b][color=red:b85db8469b]آرزوی من این که انزلی رو جزیی از خاک مقدس گیلان بدونیم و اونها رو هم با خودمون و کل قوم مقدس گیلمون و با هم متحد کنیم یعنی درست همون کاری و بکنیم که میرزا میخواست:
تشکیل ائتلاف گیلان[/color:b85db8469b][/size:b85db8469b]
پس اینقدر نگیید شرق گیلان یا غرب گیلان اینقدر نگیید انزلیچی یا رشتی واین و با تمام وجود باور کنید که همه از یک قومیم و با تمام عشق و روح و قلبتون به گیلانی بودن خودتون ببالید.
متشکرم که وقت گذاشتید.
عاشق همه ی داداشای متعصبم هستم.جان قوربان[/quote:b85db8469b]
[quote:b85db8469b="alirahbar0131"]خب. عهم عهم. سلام. من علی رهبر هستم. تو یه روز بارانی از سال ۷۲ تو شهر باران، رشت به دنیا اومدم. بچه چله خانه هستم ولی الان ساکن ساغریسازان هستم. جد اندر جد هم رشتی هستم. در حال حاضر دانشجوی رشته زبان انگلیسی در دانشگاه گیلان هستم. من از بچگی با فوتبال بزرگ شدم. ولی شاید دلیلی که قبلا کمتر استادیوم میومدم، تنبلی بود. اولین بار سال ۸۶ با داییم که به شدت طرفدار پگاه بود، اومدم استادیوم که تو اون بازی پگاه تو عضدی ۱-۰ از نفت آبادان باخت. بعد اون بازی خیلی مشتاق بودم بقیه بازیها رو هم بیام. ولی انتقال بازی ها به سردار جنگل و درگیر درس شدن، باعث شد از اون حال و هوا بیفتم. اما با این حال این تیم همیشه تو قلبم بوده و هست. الان چند سالی هست که بدون وقفه بازی های داماش رو میام استادیوم و میخوام تا آخر عمرم به این کار ادامه بدم. ببخشید اگه پرحرفی شد.[/quote:b85db8469b]
[quote:b85db8469b="ali_farse"]با سلام و عرض ادب به همه آبرارای گلم.من علی فاتحی هستم متولد سال 66 در کلینیک فامیلی توی بیستون به دنیا اومدم.پدر و مادرم اصالتاً واسه یه انزلیچی اطراف دیلمانن و منم پسوند اونجارو دارم و بهشم افتخار میکنم.ولی حقیقتاًخودمو یه رشتیه به تمام معنا میدونم.از 14 یا 15سال پیش ورزشگاه میرم.خیلی از اینایی که الان لیدر شدن یادم میاد اون اوایل که ورزشگاه میومدن و پیش من ساکت مینشستن!!راستی دانشجوی ترم آخر ارشدم.رشتمم مدیریته.تازه عضو شدم تو سایت.امیدوارم کامل معرفی کرده باشم خودمو.به امید پیروزی همیشگیه داماش و ایشالا آسیایی شدنش[/quote:b85db8469b]
[size=24:b85db8469b][color=green:b85db8469b]يعني عاشق اين چند نفر شدم كه خودشون رو اينطور معرفي كردند مخصوصاً آقا حميد جوان پرست كه اسم كاربريش از اسم پسرشون گرفته شده
ايشالا كه خيلي بيشتر شمر سايت دروني بيدينيم[/color:b85db8469b]
[color=blue:b85db8469b]زنده بماني مي گيلان[/color:b85db8469b]
[color=green:b85db8469b]زنده بماني مي رشت[/color:b85db8469b]
[color=red:b85db8469b]زنده بماني مي داماش[/color:b85db8469b][/size:b85db8469b]