[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تایپیک معرفی کاربران سایت وارش اسپرت

تایپیک معرفی کاربران سایت وارش اسپرت

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط jahan46 » چهارشنبه آگوست 28, 2013 5:21 pm

[quote:e039f99695="jahan46"][color=red:e039f99695][size=24:e039f99695]بچه ها این تاپیک رو همیشه زنده نگه دارین . . .[/size:e039f99695][/color:e039f99695][/quote:e039f99695]

[size=18:e039f99695][color=red:e039f99695]اين تاپيك بايستي رو باشه هميشه كه همديگه رو بيشتر بشناسيم[/color:e039f99695][/size:e039f99695]
نماد کاربر
jahan46
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 10, 2013 12:00 am

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه آگوست 28, 2013 9:09 pm

[quote:b04ba21364="alex00755"]درود
محمد هدایتی هستم.متولد مرداد 1365 زایشگاه رشت.نزدیک استادیوم به دنیا اومدم که سریع برم استادیوم بازیها رو ببینمم! :D :D
ترم آخر مهندسی نقشه برداری-کارمند هستم و متاهل!تخصصم نقشه برداریه.عاشقه فوتبالم،یه زمانی جوانان پگاه بودم.تقصیر خودمه که الان فوتبالیست نشدم. :?
به شدت ناسیونالیست به شهر و استان عزیزم.از ته دلم آرزوی موفقیت تیممونو دارم. /11/
دیوونه طبیعتم...
پارسال به جز بازی با ملوان بقیه رو استادیوم بودم.امسال هم همینه نیتم...تا ببینیم چی میشه... /3/[/quote:b04ba21364]

یادش بخیر..چه زود بوگذشت...
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط sheykhe_rashti » پنج شنبه آگوست 29, 2013 3:47 pm

پوریا نجادی هستم 25 ساله
متولد شهر باران های نقره ای
پدر و مادرم رشتی هستن
لیسانس حسابداری و پشت کنکور ارشد
زندگیمم داماشه
منم دامـــــــــــــــاش کوبنده
نماد کاربر
sheykhe_rashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » پنج شنبه سپتامبر 19, 2013 6:36 am

نریمان رئوفی
متولد 9فروردین 1379
3ساله هندبالیستم
عشقم داماش شهرم /23/ /11/ /16/
گـــــــــــــیلان تره قوربان تره قوربان ♥ ♥
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 29, 2013 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » شنبه سپتامبر 21, 2013 7:13 pm

سلا م خدمت ابرارهای عزیزاز اشنایی با شما بسیار خوشبختم
بنده اسماعیل (حمید) جوان پرست هستم 39ساله متولد ، 1353/10/13 به قول دوستان زایشگاه رشت بزرگ شده نبش حاجی اباد ازسمت خیابان امام وحالا ساکن بلوار شهدای گمنام روبروی کارخانه یخسازی ، دیپلم تجربی ،کارمند
فوتبال رو اززمانی شناختم که به همراه پدرم که کاسب بود جهت فروش یخ در بهشت سنتی از زمان لیگ قدس وبازیهای مهم داخل استان به استادیوم میرفتم
به هر حال هرچه پدرم مخالف فوتبال بود روز به روز به علاقه من به ان بیشتر میشد تا جاییکه این علاقه مانع پیشرفت تحصیلی من شد
نام کاربری بنده نشات گرفته از نام فرزندم هستش که با تاریخ تولدش همراه شده وهردو عاشق داماش هستیم بنده علاقه زیادی به عدد13دارم واون رو خیلی مقدس میدونم چراکه هم خودم وهم فرزندم متولد 13دی وبهمن هستیم وخیلی جالبتر اینکه "داماش شهر باران"هم از 13حرف تشکیل شده است
به هر حال زود پیر شدم اما قلب وحس وحال جونی دارم بهترین تفریح زندگیم فوتباله امیدوارم تونسته باشم خودمو شناسونده باشم
ارزویم موفقیت همیشگی رشت و رشتیوچه اونای که رشتی نیستند اما خودشون رو رشتی میدونند در همه عرصه ها میباشد /13/
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط asheri » شنبه سپتامبر 21, 2013 9:18 pm

سلام خدمت همه دوستان عزیز گیلانیم.صادق عاشری هستم یه دانشجو .لیسانس حقوق و از دانشگاه گیلان(روزانه) گرفتم.الان هم
دانشجوی فوق لیسانس حقوق جزا و جرمشناسی دانشگاه قم هستم البته از نوع مجازیش.یه آدم معمولی از دیار باران.دیار دلیران جنگل میرزا و حشمت.شیون شهریار شعر گیلک،پرفسور رضا،دکتر سمیعی،استاد پور رضاو مسعودی،خسرو گلسرخی،دکتر معین،پهلوان نامجو، آیت‌الله بهجت، دکتر بهزاد، پروفسوراکبرزاده،کسمایی،کوشیار گیلانی،استادپورداوود،هوشنگ ابتهاج،محمد علی افراشته،دکترعضدی،کریم کشاورز،علی رضا پنجه ای،عباس امیری،حمیده خیرآبادی،سوسن تسلیمی،انوشیروان روحانی،انزلیچی شمبسا،محمود اعتمادزاده،محمد روشن،گلچبن گبلانی،حسبن محجوب،آرسن میناسیان و غیره که دیگه حافظم قد نمیده. بین این همه مشاهیر با تاریخی طولانی تر از قوم آریایی(وقتی قوم کوچنشین آریایی از اروپا به این مرز و بوم کوچ کردن قوم گیل یکجانشین بودند{که این امر از پیشرفتتر بودن و غنی تر بودن فرهنگ و تاریخ ما نسبت به قوم آریایی حکایت میکنه}و همینجایی که الان میبینید مستقر بودن و کشاورزی و هنر و صنعت کاری میکردند و با آریایی ها تشکیل یه کشور واحد دادن) به دنیا اومدم و به تاریخ و فرهنگم و اینکه جنگلی هستم و کشاورز زاده افتخار میکنم هرچند که خودم کسی نیستم.عاشق داماش و سپیدرودم و آرزوم اینه که روزی گیلانی ها رو پشت هم ببینم نه اینکه پشت هم و خالی کنن!راستش گاهی وقتی ترکا رو میبینم به اتحادشون حسودیم میشه.باور کنید ما جنگلی ها روزی پشت هم بودیم و برای هم میموردیم حتی بیشتر از ترکا ولی توهین های پایتخت نشین ها به ما باعث شد یک عده از گیلانی بودن خودشون فرار کنن و سرانجام این شکافی شد که میبینید.ولی داماش دوباره ما رو گرد هم جمع کرد و هویت ما رو بهمون یادآوری کرد پس با تمام وجودم میگم:زنده باشی داماش.زنده باشی داماشی.
آرزوی من این که انزلی رو جزیی از خاک مقدس گیلان بدونیم و اونها رو هم با خودمون و کل قوم مقدس گیلمون و با هم متحد کنیم یعنی درست همون کاری و بکنیم که میرزا میخواست:
تشکیل جمهوری ائتلافی گیلان
پس اینقدر نگیید شرق گیلان یا غرب گیلان اینقدر نگیید انزلیچی یا رشتی واین و با تمام وجود باور کنید که همه از یک قومیم و با تمام عشق و روح و قلبتون به گیلانی بودن خودتون ببالید.
متشکرم که وقت گذاشتید.
عاشق همه ی آبراران متعصب و خون گرمم بشم.جان قوربان
آخرين ويرايش توسط asheri on شنبه نوامبر 16, 2013 5:30 am, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
asheri
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط alirahbar0131 » پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 5:14 pm

خب. عهم عهم. سلام. من علی رهبر هستم. تو یه روز بارانی از سال ۷۲ تو شهر باران، رشت به دنیا اومدم. بچه چله خانه هستم ولی الان ساکن ساغریسازان هستم. جد اندر جد هم رشتی هستم. در حال حاضر دانشجوی رشته زبان انگلیسی در دانشگاه گیلان هستم. من از بچگی با فوتبال بزرگ شدم. ولی شاید دلیلی که قبلا کمتر استادیوم میومدم، تنبلی بود. اولین بار سال ۸۶ با داییم که به شدت طرفدار پگاه بود، اومدم استادیوم که تو اون بازی پگاه تو عضدی ۱-۰ از نفت آبادان باخت. بعد اون بازی خیلی مشتاق بودم بقیه بازیها رو هم بیام. ولی انتقال بازی ها به سردار جنگل و درگیر درس شدن، باعث شد از اون حال و هوا بیفتم. اما با این حال این تیم همیشه تو قلبم بوده و هست. الان چند سالی هست که بدون وقفه بازی های داماش رو میام استادیوم و میخوام تا آخر عمرم به این کار ادامه بدم. ببخشید اگه پرحرفی شد.
ابرار در دو واژه خلاصه میشه. "آقا" و "برادر". چون فقط یه ابراره که میتونه هم "آقا" باشه و هم مثل "برادر". ابرار رشت شینه.
نماد کاربر
alirahbar0131
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 10, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_farse » پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 11:19 pm

با سلام و عرض ادب به همه آبرارای گلم.من علی فاتحی هستم متولد سال 66 در کلینیک فامیلی توی بیستون به دنیا اومدم.پدر و مادرم اصالتاً واسه یه انزلیچی اطراف دیلمانن و منم پسوند اونجارو دارم و بهشم افتخار میکنم.ولی حقیقتاًخودمو یه رشتیه به تمام معنا میدونم.از 14 یا 15سال پیش ورزشگاه میرم.خیلی از اینایی که الان لیدر شدن یادم میاد اون اوایل که ورزشگاه میومدن و پیش من ساکت مینشستن!!راستی دانشجوی ترم آخر ارشدم.رشتمم مدیریته.تازه عضو شدم تو سایت.امیدوارم کامل معرفی کرده باشم خودمو.به امید پیروزی همیشگیه داماش و ایشالا آسیایی شدنش
نماد کاربر
ali_farse
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 19, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » جمعه سپتامبر 27, 2013 10:02 am

[quote:b85db8469b="shervin1381"]سلا م خدمت ابرارهای عزیزاز اشنایی با شما بسیار خوشبختم
بنده اسماعیل (حمید) جوان پرست هستم 39ساله متولد ، 1353/10/13 به قول دوستان زایشگاه رشت بزرگ شده نبش حاجی اباد ازسمت خیابان امام وحالا ساکن بلوار شهدای گمنام روبروی کارخانه یخسازی ، دیپلم تجربی ،کارمند
فوتبال رو اززمانی شناختم که به همراه پدرم که کاسب بود جهت فروش یخ در بهشت سنتی از زمان لیگ قدس وبازیهای مهم داخل استان به استادیوم میرفتم
به هر حال هرچه پدرم مخالف فوتبال بود روز به روز به علاقه من به ان بیشتر میشد تا جاییکه این علاقه مانع پیشرفت تحصیلی من شد
نام کاربری بنده نشات گرفته از نام فرزندم هستش که با تاریخ تولدش همراه شده وهردو عاشق داماش هستیم بنده علاقه زیادی به عدد13دارم واون رو خیلی مقدس میدونم چراکه هم خودم وهم فرزندم متولد 13دی وبهمن هستیم وخیلی جالبتر اینکه "داماش شهر باران"هم از 13حرف تشکیل شده است
به هر حال زود پیر شدم اما قلب وحس وحال جونی دارم بهترین تفریح زندگیم فوتباله امیدوارم تونسته باشم خودمو شناسونده باشم
ارزویم موفقیت همیشگی رشت و رشتیوچه اونای که رشتی نیستند اما خودشون رو رشتی میدونند در همه عرصه ها میباشد /13/[/quote:b85db8469b]
[quote:b85db8469b="asheri"]سلام خدمت همه دوستان عزیز گیلانیم.صادق عاشری هستم یه دانشجو .لیسانس حقوق و از دانشگاه گیلان گرفتم.الان هم
دانشجو حقوق دانشگاه قم هستم البته از نوع مجازیش.یه آدم معمولی از دیار باران.دیار دلیران جنگل میرزا و حشمت.شیون شهریار شعر گیلک،پرفسور رضا،دکتر سمیعی،استاد پور رضاو مسعودی،خسرو گلسرخی،دکتر معین،پهلوان نامجو، آیت‌الله بهجت، دکتر بهزاد، پروفسوراکبرزاده،کسمایی،کوشیار گیلانی،استادپورداوود،هوشنگ ابتهاج،محمد علی افراشته،دکترعضدی،کریم کشاورز،علی رضا پنجه ای،عباس امیری،حمیده خیرآبادی،سوسن تسلیمی،انوشیروان روحانی،انزلیچی شمبسا،محمود اعتمادزاده،محمد روشن،گلچبن گبلانی،حسبن محجوب،آرسن میناسیان و غیره که دیگه حافظم قد نمیده. بین این همه مشاهیر با تاریخی طولانی تر از قوم آریایی(وقتی قوم کوچنشین آریایی از اروپا به این مرز و بوم کوچ کردن قوم گیل یکجانشین بودند{که این امر از پیشرفتتر بودن و غنی تر بودن فرهنگ و تاریخ ما نسبت به قوم آریایی حکایت میکنه}و همینجایی که الان میبینید مستقر بودن و کشاورزی و هنر و صنعت کاری میکردند و با آریایی ها تشکیل یه کشور واحد دادن) به دنیا اومدم و به تاریخ و فرهنگم و اینکه جنگلی هستم و کشاورز زاده افتخار میکنم هرچند که خودم کسی نیستم.عاشق داماش و سپیدرودم و آرزوم اینه که روزی گیلانی ها رو پشت هم ببینم نه اینکه پشت هم و خالی کنن!راستش گاهی وقتی ترکا رو میبینم به اتحادشون حسودیم میشه.باور کنید ما جنگلی ها روزی پشت هم بودیم و برای هم میموردیم حتی بیشتر از ترکا ولی توهین های پایتخت نشین ها به ما باعث شد یک عده از گیلانی بودن خودشون فرار کنن و سرانجام این شکافی شد که میبینید.[size=18:b85db8469b][color=green:b85db8469b]ولی داماش دوباره ما رو گرد هم جمع کرد و هویت ما رو بهمون یادآوری کرد پس با تمام وجودم میگم:زنده باشی داماش.زنده باشی داماشی[/color:b85db8469b].[/size:b85db8469b][size=18:b85db8469b][color=red:b85db8469b]آرزوی من این که انزلی رو جزیی از خاک مقدس گیلان بدونیم و اونها رو هم با خودمون و کل قوم مقدس گیلمون و با هم متحد کنیم یعنی درست همون کاری و بکنیم که میرزا میخواست:
تشکیل ائتلاف گیلان[/color:b85db8469b][/size:b85db8469b]
پس اینقدر نگیید شرق گیلان یا غرب گیلان اینقدر نگیید انزلیچی یا رشتی واین و با تمام وجود باور کنید که همه از یک قومیم و با تمام عشق و روح و قلبتون به گیلانی بودن خودتون ببالید.
متشکرم که وقت گذاشتید.
عاشق همه ی داداشای متعصبم هستم.جان قوربان[/quote:b85db8469b]

[quote:b85db8469b="alirahbar0131"]خب. عهم عهم. سلام. من علی رهبر هستم. تو یه روز بارانی از سال ۷۲ تو شهر باران، رشت به دنیا اومدم. بچه چله خانه هستم ولی الان ساکن ساغریسازان هستم. جد اندر جد هم رشتی هستم. در حال حاضر دانشجوی رشته زبان انگلیسی در دانشگاه گیلان هستم. من از بچگی با فوتبال بزرگ شدم. ولی شاید دلیلی که قبلا کمتر استادیوم میومدم، تنبلی بود. اولین بار سال ۸۶ با داییم که به شدت طرفدار پگاه بود، اومدم استادیوم که تو اون بازی پگاه تو عضدی ۱-۰ از نفت آبادان باخت. بعد اون بازی خیلی مشتاق بودم بقیه بازیها رو هم بیام. ولی انتقال بازی ها به سردار جنگل و درگیر درس شدن، باعث شد از اون حال و هوا بیفتم. اما با این حال این تیم همیشه تو قلبم بوده و هست. الان چند سالی هست که بدون وقفه بازی های داماش رو میام استادیوم و میخوام تا آخر عمرم به این کار ادامه بدم. ببخشید اگه پرحرفی شد.[/quote:b85db8469b]

[quote:b85db8469b="ali_farse"]با سلام و عرض ادب به همه آبرارای گلم.من علی فاتحی هستم متولد سال 66 در کلینیک فامیلی توی بیستون به دنیا اومدم.پدر و مادرم اصالتاً واسه یه انزلیچی اطراف دیلمانن و منم پسوند اونجارو دارم و بهشم افتخار میکنم.ولی حقیقتاًخودمو یه رشتیه به تمام معنا میدونم.از 14 یا 15سال پیش ورزشگاه میرم.خیلی از اینایی که الان لیدر شدن یادم میاد اون اوایل که ورزشگاه میومدن و پیش من ساکت مینشستن!!راستی دانشجوی ترم آخر ارشدم.رشتمم مدیریته.تازه عضو شدم تو سایت.امیدوارم کامل معرفی کرده باشم خودمو.به امید پیروزی همیشگیه داماش و ایشالا آسیایی شدنش[/quote:b85db8469b]

[size=24:b85db8469b][color=green:b85db8469b]يعني عاشق اين چند نفر شدم كه خودشون رو اينطور معرفي كردند مخصوصاً آقا حميد جوان پرست كه اسم كاربريش از اسم پسرشون گرفته شده
ايشالا كه خيلي بيشتر شمر سايت دروني بيدينيم[/color:b85db8469b]

[color=blue:b85db8469b]زنده بماني مي گيلان[/color:b85db8469b]
[color=green:b85db8469b]زنده بماني مي رشت[/color:b85db8469b]
[color=red:b85db8469b]زنده بماني مي داماش[/color:b85db8469b][/size:b85db8469b]
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط mahyar08 » جمعه سپتامبر 27, 2013 6:25 pm

با عرض سلام . من مهیار علیزاده هستم متولد 19 مرداد 71 ، رشته تحصیلی من نرم افزار کامپیوتر هستش مقطع کارشناسی نا پیوسته . اصالتاً بچه نواسطل ( حاشیه کوچصفهان) هستم. عاشق عدد 8 هستم. یه برادرم دارم که اونم عضو این سایت هستش با نام کاربری milad_777

من معمولا نصف بازیهای داماش رو میام ، دلیل کم اومدنم اینه که پایه ای برای ورزشگاه اومدن ندارم . باید کلی به دوستام اصرار کنم و نازشونو بخرم تا بیان ورزشگاه و اگر هم بیام جایگاه H یا نزدیک جایگاه H میشینم.

در کل عاشق گیلانم
عاشق رشتم
عاشق مردم گیلکم
عاشق داماشم ، همیشه هم باهاشم

مخلص همتون
mahyar08
نماد کاربر
mahyar08
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 23, 2012 12:00 am

پستتوسط jahan46 » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 1:06 pm

[quote:4acb2af42f="jahan46"][size=18:4acb2af42f]جهان . . .
تحصیلات : فوق لیسانس
رشتی
محل سکونت فعلی : توشیبا[/size:4acb2af42f][/quote:4acb2af42f]

[size=8:4acb2af42f]دانشجوي دكتري شدم[/size:4acb2af42f]
[size=18:4acb2af42f][color=red:4acb2af42f]اينو واسه اين گفتم كه فقط اين تاپيك بالا بياد ،چون يكي از تاپيك هاي مورد علاقه منه[/color:4acb2af42f][/size:4acb2af42f]
نماد کاربر
jahan46
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 10, 2013 12:00 am

پستتوسط hesam14 » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 1:27 pm

حسام تقی پور هستم دانش اموز پیش ریاضی و امسال کنکوریم پدر و مادرم رشتی نیستن و برا شرق گیلانن ولی من متولد رشت هستم و خونمونم دروازه لاکان با وجود اینکه کنکوریم و خیلی بهم گیر میدن چه فامیل و چه خانواده ولی بازی های خونگی داماش رو که همه رو تو این 3 سال اومدم و تا جایی که بتونم بازی های خارج از خونه رو میرم امسال فقط بازی ملوان رو بیرون از خونه رفتمو سال پیشم فقط بازی پرسپولیس رو رفتم تهران و اگه خدا بخواد بازی جمعه با پرسپولیسم دارم میرم تهران خلاصه برا داماش زندگیمو میدم و نوکر همه طرفدارای این تیمم هستم
/2/ /2/ /11/
داماش افتخار گیلان و گیلانی
نماد کاربر
hesam14
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 31, 2012 12:00 am

پستتوسط ParhamRashti » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 11:08 pm

با سلام خدمت دوستای گلم؛من پرهام ملایی سراوانی متولد 24/ابان/ 1371 هستم اصلاتا بچه ی رشتم تو زایشگاه ربروی عضدی به دنیا اومدم بابام همیشه به همین خاطر با من شوخی میکنه و میگه وقتی به دنیا اومدی گفتی سپیدرود بازی داره چند چنده!!! /10/ پدر و مادرم سراوانین ولی من از چهار سالگی تو رشتم.محله زندگیمم سنگسازی.دانشجوی ترم 3 رشته ی عمرانم. به شدت داماشیم از سه سال پیش تمام بازیهای خونگیو رفتم. بازی های خارج از خونه هم خیلی میرم ، پیلارسال بازی پرسپولیس که 0-3 بردیم،بازی با نفت تهران،پارسال هم بازیای خارج از خونه با سایپا ، با صبای قم که خیلی حال داد،با پرسپولیس،راه اهن و نفت تهران و امسالم با ملوانو رفتم و با راه اهن. تو ورزشگاه همیشه تو جایگاه c11 تیفوسی ها میشینم.اولین بازی که اومدم بازی خیرخواهانه ی پگاه وملوان بود که دوتیم پیرهناشونو باهم عوض کردن بازی کردن و بازی صفر-صفر شد.اما اولین بازی رسمی که اودم بازی پگاه-فولاد بود که بازی 1-1 شد گلمونم مرتضی ابراهیمی زده بود. امیدوارم تونسته باشم خودمو معرفی کرده باشم. با تشکر

دنیا فقط سه کلمه گیلان/داماش/رشت.
ParhamRashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 11, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » سه شنبه نوامبر 12, 2013 1:34 am

[color=blue:40f22baa36][b:40f22baa36]این پست فقط برای بالا آوردن این تاپیک زده میشه و ارزش دیگه ای نداره :)

نزارین این تاپیک بره پایین
مجموع کاربران:2,333[/b:40f22baa36]
[/color:40f22baa36]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » سه شنبه نوامبر 12, 2013 9:43 am

میشه لینک این تاپیک مثل خیلی از تالارهای گفتمان یه جای خاص باشه که همیشه دیده بشه.. مثل همون قسمت بالا سمت چپ (که اخبار کوتاه میاد)..
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان