توسط mahyarmaya » چهارشنبه مارس 13, 2013 1:02 pm
[quote:47ca7c2ad5="alex00755"][quote:47ca7c2ad5="meraj130"][quote:47ca7c2ad5="ali_damashi"][quote:47ca7c2ad5="mahyarmaya"]دوستان استارت این کار تازه رو بزنیم.
بچه ها موافقت کنن تا به مسایل دیگه مثل هزینه و هماهنگ کننده ها باشیم.
امیدوارم جدی بگیریم تا بازی با تراکتور تست کنیم تا عرضع اندامی کنیم جلوی اون تورک های دهاتی و بعد جلوی لنگی ها هم به صورت ایده آل در بیاد .
نظر من اینه صنذلی های سرمه ای رو بشماریم تا بدونیم چند تا مقوا یا زر ورق آبی و قرمز میخوایم.
رنگش هم باید Rآبی.Aقرمز.Sآبی.Hقرمز.Tآبی باشه.
-------------------------------------
دوستان بحث رو جدی بگیریم تا یه کار جدید فرا ایرانی کرده باشیم[/quote:47ca7c2ad5]
مهيار جان من هم موافقم مگه چنتا كاغذ رنگي چقدر هزينه داره ؟؟
دوستان مشاركت بكنند هزينه ها هم كم ميشه ايشالله تو يه روز قرار ميزاريمم با بچه ها اين طرح رو به اجرا ميزاريم[/quote:47ca7c2ad5]
پارسال , قبل از شروع لیگ من این ایده رو دادم و همه استقبال کردن ولی عملی نشد !!!! امیدوارم این بار فقط در حد حرف استقبال نکینم !!!! کار خیلی سختی هم نیست بخدا , کل جایگاه روبرو نزدیک به 3300 صندلی نصب شده حالا اون قسمت رنگی خیلی زیاد باشه 700 یا 800 تا میشه و پول زیادی نمیشه - اگه فقط کسایی که موافق طرح هستن نفری 2 تومن بزارن حله[/quote:47ca7c2ad5]
[color=blue:47ca7c2ad5]پس آبرار خودت و مهیار جان مسولیتش رو برعهده بگیرین و به هر کسی که داوطلبه یه قسمت کار رو بدین.شماره منم رضا(آبرار هزار و نهصدو خورده ای) داره...هر وقت بگین هستم در خدمت... [/color:47ca7c2ad5][/quote:47ca7c2ad5]
الکس عزیز از نظر هزینه میتوانم تمام ماجرا رو پشتیبانی کنم اما اینکه اجرایی و هماهنگی چون من یه پام رشت یه پام جای دیگه نمیتونم اصلا قول بدم .
فکر کنم رضا عزیز باید استارت عملی رو بزنه که باز شرمنده این آبرار بشیم.