[size=18:d3b7cd8726]همراهان مدیرعامل ملوان پشت درب سالن ماندن[/size:d3b7cd8726]
صادق درودگر مدیرعامل باشگاه فرهنگی و ورزشی ملوان نیروی دریایی بندرانزلی به همراه چند تن از دوستان خود به سالن الغدیر استانداری آمده بود که بدلیل اینکه آنها کارت ورود نداشتند نتوانستند به داخل سالن راه پیدا کنند علی رغم اصرار بیش از حد درودگر، مسئول حفاظت از ورود آنها جلوگیری کردند و تنها خود درودگر توانست به داخل جلسه راه پیدا کند و دقیقا رفت و جلوی استاندار نشست
-----------------------
ندیمی پیشتاز نمایندگان مجلس
ایرج ندیمی نماینده مردم لاهیجان وسیاهکل و رییس مجمع نمایندگان گیلان اولین نماینده ای بود که در جلسه حضور پیدا کرد بعد از او کم کم سایر نماینده ها از جمله جعفرزاده، نعیمی، خسته بند،قربانی،حکیمی، رهبری املشی، عاشوری حضور پیدا کردند اما [size=18:d3b7cd8726]از نکات جالب جلسه امروز غیبت دو تن از نمایندگان رشت یعنی تامینی و کوچکی نژاد بود [/size:d3b7cd8726]
-------------------------
آیت الله قربانی : آرزوی ترفیع هاشم نیا را دارم / از دولت تدبیر و امید گله مندم
نماینده معزز ولی فقیه در گیلان در مراسم امروز گفت دولت باید هر کسی را سر جای خودش قرار دهد وی افزود من از دولت تدبیر و امید گله مندم و به آنها اعتراض دارم
[size=18:d3b7cd8726]نباید افراد شایسته ای را که چون از ایادی دولت گذشته بودند امشی بزنیم ،مقصود باید شایسته سالاری باشد ،افرادی هم در دولت گذشته بودند که فداکارانه برای منطقه خود تلاش کردند نباید کاری کنیم که امید در مخلصان بمیرد ، دولت در جواب اعتراض ما می گوید اینها را که منصوب کردیم با ما هم سوتر هستند و بهتر کار می کنند[/size:d3b7cd8726]
هاشم نیا صادقانه کار کرد، او چشم پاک، دست پاک، کاردان و لایق به مردم گیلان انجام وظیفه کرد و آرزوی ترفیع اش را دارم
----------------------------
حرف آخر هاشم نیا در کسوت استانداری گیلان
[size=18:d3b7cd8726]مردم گیلان حلالم کنید، امام زمان «عج» دعایم کنید[/size:d3b7cd8726]
----------------------------
وزیر کشور: در گیلان با کمترین زحمت استاندار انتخاب کردیم
دکتر رحمانی فضلی وزیر کشور در این مراسم گفت: مراجعات مردم ، پیگیری مکرر آنها، توصیه نمایندگان محترم استان ، و ائمه جماعات البته در سایر استانها که فردی بیاید و نگاههای جدیدی را مدیریت کند ما را به این جمع بندی رساند که خواست مردم تغییر است و این امر با حفظ حرمت صورت گیرد .
[size=18:d3b7cd8726]البته گلایه هایی از جنس گلایه های آیت الله قربانی را در خصوص تغییر استاندار می پذیرم اما این وظیفه بر گردن من است تا در ۳۱ استان کشور تغییراتی را انجام دهم
[/size:d3b7cd8726]
توصیه رحمانی فضلی به استاندار جدید گیلان
کسانی را بعنوان همکار انتخاب کنید که از روش فکری اعتدال داشته باشند
----------------------------------------
[size=18:d3b7cd8726]آیت الله قربانی جلسه را ترک کرد[/size:d3b7cd8726]
در اواخر صحبت های رحمانی فضلی ،و پیش از سخنان استاندار جدید آیت الله قربانی امام جمعه رشت و نماینده محترم ولی فقیه در گیلان جلسه را ترک کرد
------------------------------
[size=18:d3b7cd8726]استاندار کلید راه خود را از روی کاغذ می خواند[/size:d3b7cd8726]
دکتر نجفی سه برگ کاغذ داشت و سعی می کرد مباحث خود را از روی آن بخواند
----------------------------------------------------------------------------
[color=black:d3b7cd8726]اصلا حس خوبی به این ندارم!!! امیدوارم حس من اشتباه باشه[/color:d3b7cd8726]