[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط pedram_1367 » جمعه اکتبر 18, 2013 7:59 am

چند هفته وقت پیش یک بنری دیدم که تبلیغ بازار بزرگ تجار گیلان بود ...

http://www.bazaretojjar.ir/

سایتش رو که در بالا میبینید هم نوشته بودند ...

کسی اطلاعی در مورد این بازار داره ؟! اصلا هدفشون چیه ؟ می خوان مثل بازار ماهی فروشان برن خارج از شهر ؟!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » جمعه اکتبر 18, 2013 8:06 am

[quote:647f04f2e5="sepidroudi"]دوستان کسی هست که با قاطعیت جواب این سوالمو بده؟؟

این ترانه *میرزا تو نوشو شکار نداری دیله شیرا* رو که مرحوم پوررضا خونده آیا درباره سردار جنگل هست یا ربطی نداره؟؟!!

اگه آره شاعرش کی بوده و چطور شده پوررضا خونده؟؟؟!!! و اگه ربطی نداره چرا بعضیا نسبت به این ترانه موضع میگیرن؟![/quote:647f04f2e5]

این ترانه توی البوم فرا مرز محجو ب هست و چندین بار با صدای ایشون از تلویزیون پخش شد

یک بار هم یک بیت از این شعر در یک سریال طنز پخش شد اعتراض به اون سریال توی این سایت تایپیکش هست فک کنم توی یکی از بازی ها هوادارها واکنش نشون داده بودن

این لینک سایت گیلان انلاین درباره این موضوع هست
http://guilanonline.com/index.php?mod=c ... ore&id=835
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » جمعه اکتبر 18, 2013 8:06 am

[quote:98934d8b9b="sepidroudi"]دوستان کسی هست که با قاطعیت جواب این سوالمو بده؟؟

این ترانه *میرزا تو نوشو شکار نداری دیله شیرا* رو که مرحوم پوررضا خونده آیا درباره سردار جنگل هست یا ربطی نداره؟؟!!

اگه آره شاعرش کی بوده و چطور شده پوررضا خونده؟؟؟!!! و اگه ربطی نداره چرا بعضیا نسبت به این ترانه موضع میگیرن؟![/quote:98934d8b9b]

بله این شعر بر علیه میرزا توسط پوررضا خونده شده البته به دستور حکمرانن اون موقع ، که بعد از اون شعر مردم به آرایشگاه پورضا در لاهیجان ( البته طبق شنیده هایی که من از مادرم داشتم فهمیدم ) حمله می کنن و پور رضا چندین سال محو می شه تا اینکه بعد سالها دوباره برمیگرده
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_city » جمعه اکتبر 18, 2013 8:18 am

[quote:57abc7d997="lvlamad_2010"][quote:57abc7d997="sepidroudi"]دوستان کسی هست که با قاطعیت جواب این سوالمو بده؟؟

اگه آره شاعرش کی بوده و چطور شده پوررضا خونده؟؟؟!!! و اگه ربطی نداره چرا بعضیا نسبت به این ترانه موضع میگیرن؟![/quote:57abc7d997]

بله این شعر بر علیه میرزا توسط پوررضا خونده شده البته به دستور حکمرانن اون موقع ، که بعد از اون شعر مردم به آرایشگاه پورضا در لاهیجان ( البته طبق شنیده هایی که من از مادرم داشتم فهمیدم ) حمله می کنن و پور رضا چندین سال محو می شه تا اینکه بعد سالها دوباره برمیگرده[/quote:57abc7d997]

-شما مطمین هستین چون ایشون که در رابطه با میرزا این ترانه خوانده بودن

آهنگ میرزا کوچیک خان از مرحوم فریدون پوررضا

آهای بوسوخته دیلان (آهای دلسوختگان)
آهای ناجه به دیلان (آهای آرزو به دل ها)
خدا پرستان!
داره به دستان! (کشاورزان داس به دست)
جوانان! پیران! گیلانه شیران!
ویریزید ، ویریزید (برخیزید، برخیزید)
شیمی جانه قوربان (فدای جان شما)
میرزا کوچی خان

سورخه جنگل جه خونا آتش (جنگل سرخ رنگ شد از خون و آتش)
باره به دشتان، گولوله وارش (به دشت ها، باران گلوله می بارد)
اگه ایتا مرده، هیزارتا نامرده (اگر یک مرد باشد، دربرابرش هزار نامرد است)
جنگله دیل پوره شیمی صدا توره (دل جنگل هم برای طنین صدای شما تنگ است)
ویریزید دونیا بکنید، دیل به دریا بزنید (برخیزید، دل از دنیا بکنید و دل به دریا بزنید)
میرزا کوچی خان

می تن پوره زخمه، می دیل پوره درده (تن من پر از زخم و دلم پر از درد است)
هوا چه بورانه، گیلان چقد سرده (هوا بورانی و سوزناک است، گیلان چقدر سرد شده است!)
غوصه دارم بار بار (غصه های بسیاری دارم)
وارش باره زار زار (آسمان، زار زار گریه می بارد)

جنگله دیل پوره غمه، را دکفید (دل جنگل پر از غم است، راه بیافتید)
تنها به میدان درمه من، را دکفید (من به تنهایی در میدان هستم، راه بیافتید)
عشقه تماشا نوکونید (فقط عشق خود را تماشا نکنید)
غیرته حاشا نوکونید (غیرت خود را حاشا نکنید)

شیمی جانه قوربان، میرزا کوچی خان (فدای جان شما، ای میرزا کوچک خان)
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط siabagh » جمعه اکتبر 18, 2013 8:38 am

[quote:82a5ef1ce6="damash_city"][quote:82a5ef1ce6="lvlamad_2010"][quote:82a5ef1ce6="sepidroudi"]دوستان کسی هست که با قاطعیت جواب این سوالمو بده؟؟

اگه آره شاعرش کی بوده و چطور شده پوررضا خونده؟؟؟!!! و اگه ربطی نداره چرا بعضیا نسبت به این ترانه موضع میگیرن؟![/quote:82a5ef1ce6]

بله این شعر بر علیه میرزا توسط پوررضا خونده شده البته به دستور حکمرانن اون موقع ، که بعد از اون شعر مردم به آرایشگاه پورضا در لاهیجان ( البته طبق شنیده هایی که من از مادرم داشتم فهمیدم ) حمله می کنن و پور رضا چندین سال محو می شه تا اینکه بعد سالها دوباره برمیگرده[/quote:82a5ef1ce6]

خدا پرستان!
میرزا کوچی خان

ویریزید دونیا بکنید، دیل به دریا بزنید (برخیزید، دل از دنیا بکنید و دل به دریا بزنید)
میرزا کوچی خان

هوا چه بورانه، گیلان چقد سرده (هوا بورانی و سوزناک است، گیلان چقدر سرد شده است!)

شیمی جانه قوربان، میرزا کوچی خان (فدای جان شما، ای میرزا کوچک خان)[/quote:82a5ef1ce6]

[color=blue:82a5ef1ce6][size=18:82a5ef1ce6]من از يكي از شاگردان پور رضا شنيدم كه اين آهنگ ربطي نداره به ميرزا كوچك؛ اين ميرزا يه ميرزاي ديگه ست[/color:82a5ef1ce6][/size:82a5ef1ce6]
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه اکتبر 18, 2013 8:41 am

منم فکر کنم این ترانه و اسم میرزایی که گفته شده ربطی به سردار نداشته باشه و این که مثلا میگن حکمرانان اون موقع گفتند این شعر خونده بشه خیلی مسخرست!!!!
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه اکتبر 18, 2013 8:43 am

مدیرکل دفتر جمعیت وزارت بهداشت: هر خانواده ایرانی باید 3 فرزند داشته باشد

مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت با بیان این که سیاست‌های جدید جمعیتی جزو برنامه‌های صد روزه وزارت بهداشت است، گفت: بر این اساس باید در پایان صد روز نخست فعالیت وزارت بهداشت در دوره جدید، گزارشی از اقدامات انجام شده در جهت اجرای سیاست‌های جدید جمعیتی، به شخص وزیر ارایه شود.

دکتر علی سنگی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس "سلامت" خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به بررسی و بازنگری قانون تنظیم جمعیت در مجلس شورای اسلامی، گفت: [b:f7595deb71][size=18:f7595deb71][color=red:f7595deb71]در این قانون نیز نرخ کلی باروری برای کشور 2.5 در نظر گرفته شده است؛ به این معنا که هر خانواده ایرانی باید به طور متوسط 3 فرزند داشته باشد.[/color:f7595deb71][/size:f7595deb71][/b:f7595deb71]

وی درباره مشاوره‌های حین و پس از ازدواج نیز گفت: توجه به مشاوره‌های حین و پس از ازدواج زوجین جوان بسیار مهم است. در این مشاوره‌ها مباحث باروری و فرزندآوری، تاکید بر تحکیم بنیان خانواده، آموزش به زوجین برای فاصله گذاری مناسب برای فرزندآوری بویژه قبل از سن 30 سالگی و ... مورد توجه قرار دارد.

مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت افزود: از معاونت‌های مختلف وزارتخانه برای یکصد روزه آینده برنامه‌های قابل اجرا درخواست شده است. از حوزه معاونت بهداشتی نیز حدود 8 برنامه، جزو برنامه‌های صد روزه در نظر گرفته شده که یکی از آنها سیاست‌های جدید جمعیتی است. این موضوع به معنی آن است که وزیر محترم توجه ویژه‌ای به مباحث سیاست‌های جدید جمعیتی دارند و آن را به عنوان موارد اصلی و اساسی در نظر گرفته‌اند.

http://isna.ir/fa/news/92072515531/%D9% ... 8%AF%D9%87

این کلا طرح درستی هست چون با یکم دقت میبینیم که در آینده جمعیت ما یهو کم میشه با توجه به این نرخ طلاق و بچه دار نشدن و از همه مهمتر تک فرزندی خانواده ها ...

[size=24:f7595deb71][b:f7595deb71][color=darkblue:f7595deb71]اما ....[/color:f7595deb71][/b:f7595deb71][/size:f7595deb71]

والله ملت در حالت مجردی از بیکاری دارن میمیرند و خود ازدواج شده یک معضل ... خرید خونه ، ماشین و تهیه امکانات زندگی بر اساس شرایط امروز کلا پیشکش ... حالا بر فرض هم زن و هم مرد کار خوب داشته باشند ؛ آیا حقوقی که دولت محترم برای سیاست جمعیتیش برای کارمندانش و مردمش در نظر گرفته ، جوابگوی زندگی 5 نفر هست ؟؟؟
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » جمعه اکتبر 18, 2013 8:46 am

[quote:a54ff3353c="toshiba"]مرگ براین تیمای کثیف تهرانی که همش درآستانه بازی باداماش حاشیه جدیدی برای داماش ایجاد میکنن مخصوصا این پرسپولیس اون ازبازی رفت پارسال که جارو جنجال سرزمین عضدی بود تانیمه نهایی فصل قبل جام حذفی که درخشان بی وجودو قویدلو دارودستشون قبل ازبازی هرروزو هرساعت داشتن حاشیه ایجاد میکردن الانم که سعیدحلافی رو انداختن به جان ما قول میدم این کار درخشان و دارودستشون هست تا تیم به حاشیه ببرن وذهن بازیکنارو به اون سمت ببرن تا بازیکن تمرکز بازی کردنو نداشته باشه مرگ بر رویانیان مرگ بر درخشان مرگ بر سعید شیرینی مرگ بر هرچی تیم تهرانی مرگ برفتح الله زاده مرگ بر میرشاد ماجدی اصابو روان مارو بهم ریختن[/quote:a54ff3353c]

این نشانه اینه که دشمنامون چه قدر از ما میترسن ولی با این کارا به هیچ کجا نمیرسن باید خوشحال باشیم که این قدر بزرگیم که حریف توانایی رویارویی مردانه رو با ما نداره :D
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » جمعه اکتبر 18, 2013 9:00 am

[quote:176c479267="siabagh"][quote:176c479267="damash_city"][quote:176c479267="lvlamad_2010"][quote:176c479267="sepidroudi"]دوستان کسی هست که با قاطعیت جواب این سوالمو بده؟؟

اگه آره شاعرش کی بوده و چطور شده پوررضا خونده؟؟؟!!! و اگه ربطی نداره چرا بعضیا نسبت به این ترانه موضع میگیرن؟![/quote:176c479267]

بله این شعر بر علیه میرزا توسط پوررضا خونده شده البته به دستور حکمرانن اون موقع ، که بعد از اون شعر مردم به آرایشگاه پورضا در لاهیجان ( البته طبق شنیده هایی که من از مادرم داشتم فهمیدم ) حمله می کنن و پور رضا چندین سال محو می شه تا اینکه بعد سالها دوباره برمیگرده[/quote:176c479267]

خدا پرستان!
میرزا کوچی خان

میرزا کوچی خان

شیمی جانه قوربان، میرزا کوچی خان (فدای جان شما، ای میرزا کوچک خان)[/quote:176c479267]

[color=blue:176c479267][size=18:176c479267]من از يكي از شاگردان پور رضا شنيدم كه اين آهنگ ربطي نداره به ميرزا كوچك؛ اين ميرزا يه ميرزاي ديگه ست[/color:176c479267][/size:176c479267][/quote:176c479267]

این شعری که دوست عزیزمون گفتن فک کنم جدید تر باشه ، اما من از هر قدیمی که پرسیدم چنین حرفی رو بهم زد و گفت بر علیه میرزا بوده ، اگه تو شعر هم دقت کنین چنین معنی روو میرسونه
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه اکتبر 18, 2013 9:20 am

خدایی این شعر چه ربطی به سردار داره که میگین بر علیه میرزا خونده شده؟؟؟!!!

فقط چون یک شخصیتی به نام میرزا داخل شعر هست این حرف رو میزنید؟؟؟ درحالیکه در قدیم اسم یا لقب میرزا خیلی رایج بوده........

اینم کل شعر - من که ربطی ندیدم !!!!!!!

دستان گول ریحانای رضا جان ،
رضا در کوهانای رضا جان ،
امشب می مهمانای رضا جان
پیرهنِ رضا ، در تنِ میرزا ، رضا در کوهانای رضا جان

دستان گول ریحانای رضا جان ،
رضا در کوهانای رضا جان ...

میرزا تو نوشو شکار نداری دیله شیرا ،
بیخود دونوکون رختِ رضا یا تا نگیره ،
بد جا تو فاکشی تی آغوزه
غسال بشوره تی پوشته غوزه

میرزا بوشو هیچی نزا ، میرزا کولا گرزه بزا
تفنگ به دوش داره بدس ، تو اُره تومون قوزه فزا

آمشته مشته میرزا رَدَدَدَ
دوز ببرده تی ورزه رَدَدَدَ
چره ندهی تی قرضا ؟ رَدَدَدَ

مار وکی ، میلوم وکی ،
شال وکی ، لونُه وکی
زمین و آسمان بیشی ،
مردم تی امرا دارن ،
مردم تی امرا دارن
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط asheri » جمعه اکتبر 18, 2013 9:45 am

خودکشی حلافی قبل بازی با پرسپولیس خیلی بوداره.امسال مثل اینکه سردار رویانیان داره از تمام روشهای مشروع و نامشروع استفاده میکنه تا تو تک تک بازییاش نتیجه کامل بگیره.حالا هم شاید این حاشیه رو واسه تیم ما به وجود آورده تا از لحاظ روانی وضعیت تیمیمون و بهم بریزه.خریدن بازیکنی مثل حلافی واسه سردار کاری نداره.این همه نیمکت نشین بود درست گذاشت قبل بازی با پرسپولیس اینحاشیه رو به وجود آورد!!!داماش م هوشیار ح نباشی گرگها تکه تکه ات میکنند و لاشه ات را به خاک و خاکسترت را به بادها میسپارند تا از یادها بروی غافل از اینکه تو در قلبهای ما جاوید خواهی ماند
نماد کاربر
asheri
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه اکتبر 18, 2013 11:42 am

[size=18:d3b7cd8726]همراهان مدیرعامل ملوان پشت درب سالن ماندن[/size:d3b7cd8726]

صادق درودگر مدیرعامل باشگاه فرهنگی و ورزشی ملوان نیروی دریایی بندرانزلی به همراه چند تن از دوستان خود به سالن الغدیر استانداری آمده بود که بدلیل اینکه آنها کارت ورود نداشتند نتوانستند به داخل سالن راه پیدا کنند علی رغم اصرار بیش از حد درودگر، مسئول حفاظت از ورود آنها جلوگیری کردند و تنها خود درودگر توانست به داخل جلسه راه پیدا کند و دقیقا رفت و جلوی استاندار نشست /10/ /10/
-----------------------
ندیمی پیشتاز نمایندگان مجلس

ایرج ندیمی نماینده مردم لاهیجان وسیاهکل و رییس مجمع نمایندگان گیلان اولین نماینده ای بود که در جلسه حضور پیدا کرد بعد از او کم کم سایر نماینده ها از جمله جعفرزاده، نعیمی، خسته بند،قربانی،حکیمی، رهبری املشی، عاشوری حضور پیدا کردند اما [size=18:d3b7cd8726]از نکات جالب جلسه امروز غیبت دو تن از نمایندگان رشت یعنی تامینی و کوچکی نژاد بود [/size:d3b7cd8726] :roll:
-------------------------
آیت الله قربانی : آرزوی ترفیع هاشم نیا را دارم / از دولت تدبیر و امید گله مندم

نماینده معزز ولی فقیه در گیلان در مراسم امروز گفت دولت باید هر کسی را سر جای خودش قرار دهد وی افزود من از دولت تدبیر و امید گله مندم و به آنها اعتراض دارم

[size=18:d3b7cd8726]نباید افراد شایسته ای را که چون از ایادی دولت گذشته بودند امشی بزنیم ،مقصود باید شایسته سالاری باشد ،افرادی هم در دولت گذشته بودند که فداکارانه برای منطقه خود تلاش کردند نباید کاری کنیم که امید در مخلصان بمیرد ، دولت در جواب اعتراض ما می گوید اینها را که منصوب کردیم با ما هم سوتر هستند و بهتر کار می کنند[/size:d3b7cd8726]

هاشم نیا صادقانه کار کرد، او چشم پاک، دست پاک، کاردان و لایق به مردم گیلان انجام وظیفه کرد و آرزوی ترفیع اش را دارم :)
----------------------------
حرف آخر هاشم نیا در کسوت استانداری گیلان

[size=18:d3b7cd8726]مردم گیلان حلالم کنید، امام زمان «عج» دعایم کنید[/size:d3b7cd8726] /12/
----------------------------
وزیر کشور: در گیلان با کمترین زحمت استاندار انتخاب کردیم

دکتر رحمانی فضلی وزیر کشور در این مراسم گفت: مراجعات مردم ، پیگیری مکرر آنها، توصیه نمایندگان محترم استان ، و ائمه جماعات البته در سایر استانها که فردی بیاید و نگاههای جدیدی را مدیریت کند ما را به این جمع بندی رساند که خواست مردم تغییر است و این امر با حفظ حرمت صورت گیرد .

[size=18:d3b7cd8726]البته گلایه هایی از جنس گلایه های آیت الله قربانی را در خصوص تغییر استاندار می پذیرم اما این وظیفه بر گردن من است تا در ۳۱ استان کشور تغییراتی را انجام دهم
[/size:d3b7cd8726]
توصیه رحمانی فضلی به استاندار جدید گیلان

کسانی را بعنوان همکار انتخاب کنید که از روش فکری اعتدال داشته باشند /17/
----------------------------------------
[size=18:d3b7cd8726]آیت الله قربانی جلسه را ترک کرد[/size:d3b7cd8726]

در اواخر صحبت های رحمانی فضلی ،و پیش از سخنان استاندار جدید آیت الله قربانی امام جمعه رشت و نماینده محترم ولی فقیه در گیلان جلسه را ترک کرد :wink:
------------------------------
[size=18:d3b7cd8726]استاندار کلید راه خود را از روی کاغذ می خواند[/size:d3b7cd8726]

دکتر نجفی سه برگ کاغذ داشت و سعی می کرد مباحث خود را از روی آن بخواند
----------------------------------------------------------------------------
[color=black:d3b7cd8726]اصلا حس خوبی به این ندارم!!! امیدوارم حس من اشتباه باشه[/color:d3b7cd8726]
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط elyasbbc » جمعه اکتبر 18, 2013 6:22 pm

مهم بخونید...
از ناظمی انتظار دارم خیلی محکم تر حرف بزنه مشکوک بود دیگه چیه بگو اشتباه داور بود!!
در مورد فحاشی به گیلک ها قشنگ بیان بکن بگو فحش های نژاد پرستی میدن!! چرا از مسئولین کسی چیزی نمیگه!!
و این که اون 70 نفری که رفته بودن آقا چرا به این مردک فحش میدید بخاطر فحش 70 نفر 100 تا خبرگزاری مطلب نوشتن درباره فحش های نژادی 20 هزار نفر یکجا مطلبی نمی زنند!!
مربی و مدیر عامل ما باید این حرف هارو مطرح می کردن مخصوصا ناضمی که گیلانی هست!!
در پایان باید بگم دایی خیلی ولش کن نگم بهتره!!
شهرم رشت
عشقم داماش
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مه 14, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » جمعه اکتبر 18, 2013 7:17 pm

با توجه به اینکه در لیگ امسال دو تیم استقلال و داماش با فحاشی‌های آرام‌تر دچار کسر امتیاز شدند به نظر می‌رسد کمیته انضباطی به این موضوع هم ورود کند

سایت گل ـ آنچه در حاشیه بازی تراکتورسازی – فولاد اتفاق افتاد به هیچ وجه خوشایند نبود اگرچه هواداران تراکتورسازی از قضاوت ضعیف داور عصبانی دلخور بودند اما رویکرد آنها در فحاشی متعهدان به داور به هیچ وجه قابل قبول نیست. اگرچه در واقع با وجود اینکه داور روی پنالتی فولاد و گل تساوی اشتباه غیرقابل بخششی داشت اما این شکل از اعتراض هم به هیچ عنوان پذیرفته نیست.

با توجه به اینکه در لیگ امسال دو تیم استقلال و داماش با فحاشی‌های آرام‌تر دچار کسر امتیاز شدند به نظر می‌رسد کمیته انضباطی به این موضوع هم ورود کند و اگر بنابر عدالت است تراکتور هم (با وجود اشتباه داوری) باید مثل استقلال و داماش که هر دو بابت اشتباه داور نقره داغ شدند جریمه شوند . البته همه می‌ دانیم که موضوع تراکتورسازی به دلیل حساسیت‌های ویژه کمی متفاوت است اما آنچه که امروز مجید جلالی در کنفرانس مطبوعاتی انجام داد قاعدتا در همین راستا بود. او با تشکر از هواداران تراکتور می‌خواست تصویر احتمالی این مسابقه را به نوعی تلطیف کند.
/15/
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط meelad » شنبه اکتبر 19, 2013 5:42 am

مدیرعامل مستعفی باشگاه داماش درباره علت استفعایش ، وضعیت داماش پس از او، اتفاق تلخی که برای سعید حلافی رخ داد و فساد در فوتبال ایران صحبت کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امیر عابدینی چند سالی است که مدیریت باشگاه داماش را برعهده دارد. این باشگاه در این مدت با مشکلاتی از قبل تغییر چند بار مالک باشگاه ، بی‌پولی‌ها و مسدود شدن حساب بانکی روبرو بوده است، عابدینی چندین بار هم از این سمت استفعا داده بود،‌اما به درخواست مالکان به سر کار باقی مانده بود.

عابدینی پس از استعفای دوباره‌اش از مدیریت باشگاه داماش در گفت‌وگو با ایسنا در این باره و درباره مسائل دیگر صحبت کرده است.

* چرا از مدیریت داماش استعفا کردید؟

- یک کلام. شرایط برایم دیگر قابل تحمل نبود، ضمن این که دیگر ما را بس است. من کارهایم را کرده‌ام و حالا می‌خواهم در تهران یک مدرسه فوتبال تاسیس کنم.

* با توجه به این که در سال‌های اخیر ، باشگاه داماش مشکلات متعددی داشته که با حضور شما رفع شده، با رفتن شما از این باشگاه مشکلی پیش نمی‌آید؟

- فکر نمی‌کنم مشکلی باشد. داماش می‌خواهد بماند و می‌ماند. توانم تمام شده است. سه سال است که می‌جنگم تا داماش نیفتد. از طرفی صبر بازیکنان تمام شده و نمی‌توانند به خاطر بی‌پول روی تیم وقت بگذارند. دیگر ماندنم در داماش فایده‌ای ندارد.

* با استعفای شما موافقت شده است؟

- ضرورتی ندارد که موافقت نکنند. باید یکسری کارها در باشگاه انجام دهم که طبق قرارداد مالکان باید ظرف یک ماه جایگزین مرا معرفی کنند. من هم قبل از نیم فصل اعلام کرده‌ام که هر تصمیمی می‌خواهند بگیرند. در این یک ماه کارهایم را جمع می‌کنم و باشگاه را به نفر بعدی تحویل می‌دهم.

* ماجرای سعید حلافی چه بود؟

- باید از خودش بپرسید! هر بازیکنی ممکن است در خانه‌اش هر اتفاقی بیفتد. باشگاه که نمی‌تواند وارد اتاق بازیکن شود. در چند سال گذشته هم اتفاقاتی برای بازیکنان بزرگ تیم‌ها رخ داده است، بازیکن قرارداد حرفه‌ای دارد و باید تکلیفش را انجام دهد. حالا ممکن است که کسی از دختر مورد علاقه‌اش جواب منفی بشنود و خودش را بکشد! (با خنده) وقتی خرد نباشد این کارها هم صورت می‌گیرد.

* با خودش صحبت کرده اید؟

حلافی پسر بدی نیست و نمی‌دانم چرا چنین کاری کرده است. گفته‌ام حالا که حالش خوب شده نزدم بیاید تا با او صحبت کنم. باید نصحیتش کنم.

* خودش گفته چون در ترکیب تیم بنده خودکشی کرده است

- این طور باشد که هر هفته‌ باید 10 – 12 نفر خودکشی کرده داشته باشیم (باخنده). در هر بازی فقط 14 نفر فرصت بازی پیدا می‌کنند، پس بقیه باید خودشان را بکشند؟ مثلا بازیکنی مثل جهانگیر عسگری باید تا حالا 15 بار خودکشی کرده باشد.

* پس ماجرا چه بوده است؟

- این‌ مسائل از درون آدم‌ها ناشی می‌شود که ریشه‌یابی‌اش به روانپزشک نیاز دارد. بحث اصلی مساله دوپینگ بوده است. آن قرصی که حلافی خورده، از سوی چند بازیکن در مقدار محدود مصرف می‌شده است. بازیکنی را که می‌دانند قرص خورده در ترکیب قرار دهند چه اتفاقی می‌افتد؟ به بازیکنان می‌گویند هر قرصی را نخورید و رعایت کنید.

* آن قرص چه بوده؟

- قرص آنتی هیستامین، برای آب ریزش بینی و چشم مصرف می‌شود و یک دانه‌اش هم دوپینگ محسوب می‌شود. وقتی بازیکن از این قرص سه بسته در خانه‌اش دارد، یعنی چه؟ حلافی فکر می کرده با زیاد خوردن این قرص خیلی دوپینگ کرده و نمی‌دانند که خودکشی کرده است! جوان انرژیکی مثل او نیازی به مواد نیروزا ندارد.

* این روزها بحث فساد در فوتبال بسیار مورد توجه قرار گرفته است، نظر شما چیست؟

- نمی گویم که از این مسائل بی‌اطلاع بودم، اما همیشه فکر کرده‌ام که اتفاقاتی افتاده ولی چون هیچ وقت سند و مدرک نداشته‌ام،‌ داد زده‌ام ولی بدون مدرک داد زده‌ام! این روزها، اما آنقدر افشاگری زیاد شده که دیگر به سند و مدرک نیازی نیست و همه دستگاه‌ها وارد شده‌اند.

* استعفایتان از داماش به این مسائل مربوط بوده است؟

- شاید یکی از مسائلی که مرا اذیت کرد که از فوتبال بروم و مدرسه فوتبال تاسیس کنم، همین مساله بود. می‌خواهم برای آینده نوجوانان کار کنم تا فوتبال‌شان با اخلاق آمیخته شود.

* فوتبال ما با این وضع به کجا خواهد رسید؟

-‌ مدیران و تمام جامعه فوتبال ایران یک عذرخواهی بزرگ به داوران بدهکار است. آیا ما هرگز از خود پرسیده‌ایم که از داوران چه توقعی داریم و در عوض برایشان چه کرده‌ایم؟
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان