[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط Milad_777 » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 5:58 am

نیم فصل یه تیم پیدا کنه و بره !

دندونی که درد میکنه رو باید کشید!

از نظر ما که کیفیت نداره بازیش! از نظرما که اخلاق درست و حسابی هم نداره !

خودشم اینجا راضی نیست ! نذاریم جوونییه یه بازیکن تلف بشه ! همین نیم فصل میتونه هر جا که میخواد بره !
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Milad_777
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 19, 2013 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 5:59 am

[size=24:80c7b5f011][color=blue:80c7b5f011]*دعوت مجری متعصب شبکه باران از گیلانی های مقیم پایتخت برای حضور در استادیوم آزادی*[/color:80c7b5f011][/size:80c7b5f011]
[color=black:80c7b5f011]در ابتدای برنامه چهارشنبه شب "مهتاب شبان" شبکه باران ، "مهدی لطفی" مجری متعصب و توانمند شبکه باران با زبان شیرین گیلکی از گیلانی های مقیم پایتخت دعوت به حضور در استادیوم آزادی برای حمایت از تیم داماش شهرباران در بازی رو جمعه مقابل پرسپولیس کرد.
اقدام پسندیده این مجری متعصب گیلانی را به فال نیک می گیریم و امیدواریم در آینده چنین اقداماتی از سوی مجریان شبکه استانی گیلان ادامه دار باشد تا قدمی باشد برای بیرون کردن حس غریب پرستی از گروهی از گیلک زبانان...[/color:80c7b5f011]

[size=18:80c7b5f011][color=brown:80c7b5f011]لینک دانلود:[/color:80c7b5f011][/size:80c7b5f011]

http://uploadkon.ir/?file=M.Lotfi.mp4

حجم فایل 17 مگا بایت
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط shahin_darknight » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 6:17 am

از شنیدن خبر سعید حلافی شوکه شدم .... براش آرزوی سلامتی می کنم امیدوارم برگرد به روزهای خوش زندگیش :?
وطن بی تو هرگز وجودم مباد // بلند آنکه نام تو ایران نهاد
نماد کاربر
shahin_darknight
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 12, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 6:19 am

[quote:3fff6f302c="999sara"]سلام،سارا هستم شیمی کوچی خاخور[/quote:3fff6f302c]

خوشحالم که محیط وارش اسپرت برخلاف بسیاری از سایتهای هواداری اونقدر فرهنگی هست که خانم ها هم تمایل دارند در آن حضور داشته باشند.
خوش بموئی سارا خانوم
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط meelad » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 6:50 am

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا افشین ناظمی، درباره اظهارات سعید حلافی اظهار داشت: من از صحبت های حلافی تعجب می کنم. حق من به عنوان مربی این است که 18 بازیکن را برای هر بازی انتخاب کنم و حقم این است که تصمیم بگیرم چه کسانی در این لیست باشند. چطور زمانی که در لیست 18 نفره قرار می گرفت، ما خوب بودیم اما حالا که نیست بد شدیم.
وی درباره اینکه حلافی گفته به خاطر درخشان او را بازی نداده اند، تاکید کرد: درخشان پارسال او را با داماش آورد. اگر او را نمی خواستیم ایتدای فصل نگهش نمی داشتیم. دیدگاه مربی مهم است و البته ما هرکس در تمرینات خوب باشد را در ترکیب قرار می دهیم. حلافی از نظر فنی خوب است اما با توجه به شرایط بازی ها او را به میدان نفرستادیم. این که دلیل نمی شود بخواهد خودکشی کند. او آسیب دید و 10 روز به تهران رفت، بعد که به رشت آمد، انتظار داشت فیکس شود.
سرمربی داماش همچنین گفت: اگر اینطور باشد که هر بازیکنی به زمین نمی رود باید قرص بخورد و خودکشی کند! او کار درستی نکرده و من حرکتش را نمی پسندم. این را هم بگویم که بازی نکردن حلافی ریطی به حمید درخشان ندارد. درباره پرداخت مبالغ قرارداد هم باید بگویم این مساله به مدیریت باشگاه مربوط می شود. از طرفی کادرفنی هم تاکنون پولی دریافت نکرده است. ما باید برویم قرص بخوریم و خودکشی کنیم؟
ناظمی در پایان در پاسخ به این سوال که ایا حلافی را از داماش اخراج نمی کند، افزود: ما هنوز صحبتی در این خصوص نکرده ایم. باید فکر کنیم اما فعلا به بازی با پرسپولیس فکر می کنیم و توجهی به این مسائل نداریم.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 6:55 am

[quote:1807cb48e4="meelad"]به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا افشین ناظمی، درباره اظهارات سعید حلافی اظهار داشت: من از صحبت های حلافی تعجب می کنم. حق من به عنوان مربی این است که 18 بازیکن را برای هر بازی انتخاب کنم و حقم این است که تصمیم بگیرم چه کسانی در این لیست باشند. چطور زمانی که در لیست 18 نفره قرار می گرفت، ما خوب بودیم اما حالا که نیست بد شدیم.
وی درباره اینکه حلافی گفته به خاطر درخشان او را بازی نداده اند، تاکید کرد: درخشان پارسال او را با داماش آورد. اگر او را نمی خواستیم ایتدای فصل نگهش نمی داشتیم. دیدگاه مربی مهم است و البته ما هرکس در تمرینات خوب باشد را در ترکیب قرار می دهیم. حلافی از نظر فنی خوب است اما با توجه به شرایط بازی ها او را به میدان نفرستادیم. این که دلیل نمی شود بخواهد خودکشی کند. او آسیب دید و 10 روز به تهران رفت، بعد که به رشت آمد، انتظار داشت فیکس شود.
سرمربی داماش همچنین گفت: اگر اینطور باشد که هر بازیکنی به زمین نمی رود باید قرص بخورد و خودکشی کند! او کار درستی نکرده و من حرکتش را نمی پسندم. این را هم بگویم که بازی نکردن حلافی ریطی به حمید درخشان ندارد. درباره پرداخت مبالغ قرارداد هم باید بگویم این مساله به مدیریت باشگاه مربوط می شود. از طرفی کادرفنی هم تاکنون پولی دریافت نکرده است. ما باید برویم قرص بخوریم و خودکشی کنیم؟
ناظمی در پایان در پاسخ به این سوال که ایا حلافی را از داماش اخراج نمی کند، افزود: ما هنوز صحبتی در این خصوص نکرده ایم. باید فکر کنیم اما فعلا به بازی با پرسپولیس فکر می کنیم و توجهی به این مسائل نداریم.[/quote:1807cb48e4]

[size=24:1807cb48e4][font=Microsoft Sans Serif:1807cb48e4][color=black:1807cb48e4]احسنت به سرمربي فهيم تيم ما[/color:1807cb48e4][/font:1807cb48e4][/size:1807cb48e4]
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط keyvan » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 8:34 am

پزشکان به حلافي اجازه ترخيص ندادند

پزشکان بيمارستان پس از دومين بار که مهاجم داماش بستري شد به او اجازه ترخيص ندادند.

سعيد حلافي مهاجم تيم فوتبال داماش گيلان به دليل برخي مشکلات و ناراحتي‌ها در داماش در اقدامي عجيب 95 قرص را براي از بين بردن خودش مصرف کرد.

به نقل از فارس، از همين رو وي شب گذشته به دليل تشنج شديد در بيمارستاني در رشت بستري شد. او که وضعيتش کمي نسبت به قبل بهتر شده با تشخيص پزشکان بايد دو روز تحت مراقبت‌هاي شديد در بيمارستان بماند و پزشکان به همراهان او اجازه ندادند تا اين بازيکن را از بيمارستان ترخيص کنند.

از همين رو با اين وضعيت سعيد حلافي بازي مقابل پرسپوليس در چارچوب هفته سيزدهم ليگ برتر از دست داد.

گفتني است پزشکان توصيه کردند وضعيت حلافي با توجه به مشکلاتي که براي وي پيش آمده، با دقت زير نظر باشد.
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 9:06 am

محمد آبشک درباره ديدار تيمش با پرسپوليس در چارچوب مسابقات هفته سيزدهم ليگ برتر اظهار داشت: با توجه به اينکه بايد در ورزشگاه آزادي بازي کنيم، ديدار سختي مقابل پرسپوليس خواهيم داشت. ما نتايج خوبي در ليگ گرفته‌ايم که اميدوار هستيم اين قضيه ادامه داشته باشد و روز جمعه هم با دست پر از زمين خارج شويم.

به نقل از تسنيم، وي افزود: درست است که پرسپوليس همه بازي‌هاي داخل خانه خود را با پيروزي پشت سر گذاشته ولي ما هم تيم ضعيفي نيستيم و براي کسب هر 3 امتياز به ميدان مي‌رويم. ما نشان داده‌ايم مقابل تيم‌هاي بزرگ خوب بازي مي‌کنيم و حتي سال گذشته هم اين موضوع را اثبات کرديم. بنابراين شکست پرسپوليس دور از دسترس نيست.

هافبک تيم داماش اضافه کرد: در اين فصل به دليل مصدوميت، 4 هفته دور از ميادين بودم ولي در حال حاضر شرايط خوبي دارم. قبل از آغاز فصل از پرسپوليس پيشنهاد داشتم ولي به دليل شرايطي که به وجود آمد نتوانستم به اين تيم ملحق شوم.

آبشک با انتقاد از کارلوس کي‌روش سرمربي تيم ملي ايران گفت: کي‌روش نه تنها از تيم داماش بلکه از تيم صدر جدول هم بازيکني به تيم دعوت نکرد. او بازيکناني را به تيم ملي دعوت کرد که نمي‌توانستند بازي کنند و يا در تيم‌هاي خود نيمکت‌نشين بودند. اين کار کي‌روش باعث مي‌شود انگيزه ساير بازيکناني که در ليگ خوب کار مي‌‌کنند، پايين بيايد.

وي عنوان کرد: کي‌روش نگاهي به بازي‌هاي داماش ندارد چرا که سال گذشته حسين ابراهيمي و عليرضا جهانبخش در تيم داماش خوب بازي مي‌‌کردند ولي حتي يک‌بار هم به اردوي تيم ملي دعوت نشدند. به نظر مي‌رسد مسائلي وجود دارد که بازيکني از تيم داماش دعوت نمي‌شود.

هافبک داماش در خصوص مشکلات مالي اين تيم عنوان کرد: شرايط مالي‌مان اصلا خوب نيست و کسي هم جوابگوي مشکلات ما نيست. تنها امير عابديني پيگير مشکلات است. متاسفانه نه پولي دريافت‌ کرده‌ايم و نه تيم اسپانسر دارد. مبالغي هم که به بازيکنان داده شده است ناچيز بود.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 9:16 am

نتایج کامل هفته چهارم لیگ برتر امید به شرح زیر است.

فولاد خوزستان 2 – داماش گیلان صفر

نفت آبادان 3 – تراکتورسازی تبریز صفر

نفت اهواز 3 – نساجی مازندران صفر

ملوان انزلی یک – فجرسپاسی 2

سپاهان اصفهان 3 – برق شیراز صفر (برق در میدان حاضر نشد)
8O :(
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 9:16 am

[quote:0ba2d42dd9="ParhamRashti"]ببینید ابرارن منم با حمزه موافقم الان سلامتی این بازیکن از هر چیزی مهم تره.کاری نکنین که طوری بشه.ببینین یه بازیکن فوتبال اونم حرفه ایش هرگز به خاطر نیمکت نشینی و مسائل مالی هرگز دست به چنین کاری نمیزنه!!!ببینید دیگه چقدر فشار رو این بازیکن بوده که دست به چنین کاری زده!!! 8O الان یه مساله ای رو میخوام برای اولین بار تو این سایت بگم،که قبلش باید اینو عنوان کنم که نه قصد محکوم کردن کسی رو دارم نه قصد دارم گناه کسی رو بشورم،چیزی که میخوام بگم عین حقیقته یه روز که سره تمرین بودم خودم با چشمای خودم دیدم که عبدالاه مرغوب چجوری شخصیت این بازیکنو خرد کرد!!! قبل از شروع شدن تمرین بود که مرغوب اومد بغل دره رختکن وایستاد و سعی حلافی هم بلافاصله بعدش از رختکن اومد بره تو زمین بیچاره بنده خدا فقط موهاشو دیزلی زده بود با ژل بهش فرم داده بود ولی مرغوب بهش گیر داد و بهش پرید و با صدایی بلند گفت:این چه وضعیه برای خودت درست کردی؟؟اومدی اینجا تمرین فوتبال!!فردا اگه با این وضع بیای تمرین خودم اخراجت میکنم!!! 8O
ابره این پسره هم مثله ما جوونه غرور داره،اقا اصن جوون نه بره انسان که هست واسه خودش شخصیت داره!!!نباید به شخصیتش توهین بشه که
در مورد اون قضیه جلسه هم یه چیزایی شنیدم که نگم بهتره همینو بگم که اونجا هم به شخصیت این بازیکن توهین شد و بعضی اقایون این بازیکنو جلویه بقیه بازیکنا ضایع کردن!!! 8O

دنیا فقط سه کلمه گیلان/رشت/داماش.[/quote:0ba2d42dd9]

[color=darkblue:0ba2d42dd9][size=18:0ba2d42dd9]اصلا من واسم سئوال پیش اومده,آخه برادر من سعید حلافی این چه کاریه تو کردی؟داستان چیه؟بحث تمرین و مسابقه و اینا نیست,مگه یه آدم واسه این چیزها خودش رو میکشه؟!!
آخه مگه یکی رو ضایع کنن خودش رو میکشه که شما این حرفهارو میزنید بچه ها؟؟!اولا هرکسی که شخصیت انسانی یه فرد رو زیر سئوال میبره بیخود میکنه,ولی کلی راه واسه مقابله هست!آقا پول نمیدن برو اعتراض کن بصورت منطقی,اصلا اردو رو ترک کن تمرین نکن,میکشی خودت رو؟!؟بعد اون سالی که با هوادارهای نفت آبادان به مشکل خوردی هم پس باید دست به این کار میزدی دیگه!!!
نکته آخر دقیقا قبل بازی با پرسپولیس باید این حاشیه ایجاد میشد؟![/size:0ba2d42dd9][/color:0ba2d42dd9]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط M0H3N » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 9:27 am

عبدالرضا رحمانی فضلی در مراسم تودیع و معارفه استاندار گیلان با تبریک اعیاد سعید قربان و غدیر اظهار کرد: امیدواریم وظایف وعمل‌‌های خود را در چارچوب اعتقادات دینی انجام دهیم.

به گزارش تسنیم، وی با بیان اینکه امروز توفیق پیدا کردیم در استان گیلان باشیم، افزود: چندمین بار است که در جایگاه‌های مختلف به گیلان سفر می‌کنم. وی با اشاره به اینکه دولت نیز با رویکرد و نگاهی نو وارد عرصه شده است، خاطرنشان کرد: مردم امروز به گفتمان تدبیر و امید رای دادند و انتظار تغییر و تحول را در حوزه‌های مدیریت کشور دارند.

وزیر کشور با بیان اینکه در چندین استان به نظر خودم نیازی به تغییر نداشتیم، گفت: ائمه جمعه، نمایندگان و مردم تقاضا داشتند که تغییراتی ایجاد شود و [size=24:404b207af8]تغییرات استانداران پاسخ به خواست مردم است[/size:404b207af8] :| . وی افزود: تغییرات نشان‌دهنده رفع و ناتوانی مدیران گذشته نیست و بنده در ۳۱ استان که در ۱۶ استان آن استاندار تعیین شده، حضور خواهم داشت و استانداران را معارفه می‌کنم و طبیعی است که گلایه‌هایی هم وجود داشته باشد.

وزیر کشور با اشاره به اینکه گفتمان نجفی گفتمان اعتدال است، اظهار کرد: در انتصاب استاندار گیلان کمترین زحمت را متحمل شدیم. رحمانی فضلی با تقدیر از نمایندگان مجلس گیلان تصریح کرد: تعامل نمایندگان، نماینده ولی فقیه و استاندار در استان‌ها سبب رشد و شکوفایی است. وی با تاکید برگفتمان اعتدال دولت تدبیر و امید، گفت: در انتخاب استانداران شایسته‌سالاری لحاظ شده و استانداران وام‌دار هیچ جریان و شخصی نیستند.
نماد کاربر
M0H3N
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 23, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 9:38 am

خوشم میاد در حد تیم ملی سادگی تو این سایت موج میزنه.
طرف کار اشتباه به این بزرگی رو در آستانه یک بازی حساس انجام داده ملت صحبت از شخصیت و جوانی و ... میکنن. ما لیگ برتری نبودیم ولی یک فوتبال نیمه حرفه ای که بازی میکردیم وقتی لباس پوشیدنمون 1 دقیقه بیشتر از بقیه طول میکشید مربی هزار چیز بهمون میگفت تازه اصلا از پول خبری نبود. از پول بیت المالی که حق همه مردم این شهر هست دارن به بازیکن میدن که در خدمت تیم باشه نه قر و فر و خودخواهی.
اگه اینجوری خود حلافی میگه باشه هر کس پشت کنکور میموند یا لیاقت پستی رو که دوس داره نداشت باید میرفت خودکشی میکرد. منم چون آپارتمان 500 متری ندارم، چون 100 برابر این آقایون جون کندم شب بیداری کشیدم و درس خوندم و به جایی رسیدم ولی یک صدم این آقایون درآمد ندارم باید برم خودکشی کنم.
بازیکن ضعیفی که به روحیات خودش مسلط نیست چطور میخواد تو شرایط سخت به تیم کمک کنه؟! دل بزرگ افشین چاوشی رو باید طلا گرفت این همه واسه این شهر گل زد این همه فداکاری کرد و تو شهر خودش به ناحق نیمکت نشینه از این مسخره بازیا در نیاورد. آقایون ساده لوحی رو بذارید کنار.
من نه این مرغوب رو میشناسم نه تاحالا دیدمش ولی برام جالبه که یک پرنده ای از آسمان بر شانه کسی بر روی زمین کثیف کاری میکنه مقصر اول و آخر مرغوب هست. البته قبلا عابدینی هم در موارد مشابه مقصر بود و برام جای سواله که این هجمه عوض شده؟!
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 9:40 am

[quote:4a51107a4d="soroosh8"][quote:4a51107a4d="ParhamRashti"]ببینید ابرارن منم با حمزه موافقم الان سلامتی این بازیکن از هر چیزی مهم تره.کاری نکنین که طوری بشه.ببینین یه بازیکن فوتبال اونم حرفه ایش هرگز به خاطر نیمکت نشینی و مسائل مالی هرگز دست به چنین کاری نمیزنه!!!ببینید دیگه چقدر فشار رو این بازیکن بوده که دست به چنین کاری زده!!! 8O الان یه مساله ای رو میخوام برای اولین بار تو این سایت بگم،که قبلش باید اینو عنوان کنم که نه قصد محکوم کردن کسی رو دارم نه قصد دارم گناه کسی رو بشورم،چیزی که میخوام بگم عین حقیقته یه روز که سره تمرین بودم خودم با چشمای خودم دیدم که عبدالاه مرغوب چجوری شخصیت این بازیکنو خرد کرد!!! قبل از شروع شدن تمرین بود که مرغوب اومد بغل دره رختکن وایستاد و سعی حلافی هم بلافاصله بعدش از رختکن اومد بره تو زمین بیچاره بنده خدا فقط موهاشو دیزلی زده بود با ژل بهش فرم داده بود ولی مرغوب بهش گیر داد و بهش پرید و با صدایی بلند گفت:این چه وضعیه برای خودت درست کردی؟؟اومدی اینجا تمرین فوتبال!!فردا اگه با این وضع بیای تمرین خودم اخراجت میکنم!!! 8O
ابره این پسره هم مثله ما جوونه غرور داره،اقا اصن جوون نه بره انسان که هست واسه خودش شخصیت داره!!!نباید به شخصیتش توهین بشه که
در مورد اون قضیه جلسه هم یه چیزایی شنیدم که نگم بهتره همینو بگم که اونجا هم به شخصیت این بازیکن توهین شد و بعضی اقایون این بازیکنو جلویه بقیه بازیکنا ضایع کردن!!! 8O

دنیا فقط سه کلمه گیلان/رشت/داماش.[/quote:4a51107a4d]

[color=darkblue:4a51107a4d][size=18:4a51107a4d]اصلا من واسم سئوال پیش اومده,آخه برادر من سعید حلافی این چه کاریه تو کردی؟داستان چیه؟بحث تمرین و مسابقه و اینا نیست,مگه یه آدم واسه این چیزها خودش رو میکشه؟!!
آخه مگه یکی رو ضایع کنن خودش رو میکشه که شما این حرفهارو میزنید بچه ها؟؟!اولا هرکسی که شخصیت انسانی یه فرد رو زیر سئوال میبره بیخود میکنه,ولی کلی راه واسه مقابله هست!آقا پول نمیدن برو اعتراض کن بصورت منطقی,اصلا اردو رو ترک کن تمرین نکن,میکشی خودت رو؟!؟بعد اون سالی که با هوادارهای نفت آبادان به مشکل خوردی هم پس باید دست به این کار میزدی دیگه!!!
نکته آخر دقیقا قبل بازی با پرسپولیس باید این حاشیه ایجاد میشد؟![/size:4a51107a4d][/color:4a51107a4d][/quote:4a51107a4d]

[color=black:4a51107a4d]موضوع عبداله مرغوب كه ديگه يه داستان كهنه و نخ نما شدست و هيچ بحثي توش نيست
[size=18:4a51107a4d]فقط اميدوارم كه هرچه زودتر هر كس سر جاي خودش قرار بگيره[/size:4a51107a4d]
ولي در مورد حاشيه سازي حلافي اميدوارم كه باشگاه يه جواب دندان شكن به اين بازيكن بده تا ديگه كسي نزديك به يه بازي اين بچه بازي رو راه نندازه[/color:4a51107a4d]
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط zxzx » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 9:44 am

نزدیک به دو سه ما پیش قبل از بازی با نفت تهران به طور اتفاقی سعید حلافی رو دیده بودم زیر چشمش سیاه بود میگفت دعوا گرفته درگیر شده الان هم صحبت هایی هستش در مورد اینکه مسائل دیگری باعث شده دست به خودکشی زده
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 10:56 am

[size=24:7074fcce6a][color=red:7074fcce6a]جديدترين رده‌بندي فيفا اعلام شد[/color:7074fcce6a][/size:7074fcce6a]

[size=18:7074fcce6a][color=darkblue:7074fcce6a]در جديدترين رده‌بندي فيفا، تيم‌ ملي فوتبال ايران با يک پله سقوط در مکان چهل‌و‌نهم برترين تيم‌هاي ملي فوتبال جهان ايستاد[/color:7074fcce6a].[/size:7074fcce6a]
جديدترين رده‌بندي فيفا اعلام شد
جديدترين رده‌بندي تيم‌هاي ملي دنيا در ماه اکتبر 2013 را اعلام کرد که در اين رده‌بندي تيم ملي ايران با يک پله سقوط نسبت به ماه قبل و با 613 امتياز رتبه چهل‌و‌نهم جهان را به خود اختصاص داد.

براساس اين گزارش، در رده‌بندي 10 تيم برتر دنيا هم تيم ملي فوتبال اسپانيا با 1513 امتياز همچنان بهترين تيم دنيا است و آلمان با پشت سر گذاشتن آرژانتين در جايگاه دوم ايستاده است.

در رده‌بندي اعلام شده، تيم ملي فوتبال ايران در ميان تيم‌هاي آسيايي با يک پله سقوط همچنان پس از ژاپن در مکان دوم قرار دارد. در رده‌بندي جديد تيم ملي کشورمان با 613 امتياز بالاتر از تيم‌هاي ملي ازبکستان، کره‌جنوبي و استراليا در قاره کهن قرار دارد.

از نکات جالب توجه در اين رده‌بندي سقوط 4 پله‌اي تيم استراليا و صعود 11 پله‌اي امارات است. امارات در حال حاضر در رده هفتادويکم جهان و هفتم آسيا است.

به نقل از تسنيم، رده‌بندي 10 تيم برتر فوتبال دنيا به شرح زير است:

[size=10:7074fcce6a]1- اسپانيا 1513 امتياز (بدون تغيير)

2- آلمان 1311 امتياز (يک پله صعود)

3- آرژانتين 1266 امتياز (يک پله سقوط)

4- کلمبيا 1178 امتياز (يک پله صعود)

5- بلژيک 1175 امتياز (يک پله صعود)

6- اروگوئه 1164 امتياز (يک پله صعود)

7- سوئيس 1138 امتياز (7 پله صعود)

8- هلند 1136 امتياز (يک پله صعود)

8- ايتاليا 1136 امتياز (4 پله سقوط)

10- انگليس 1080 امتياز (7 پله صعود)

رده‌بندي 5 تيم برتر آسيا نيز به صورت زير است:

1- ژاپن 634 امتياز (2 پله سقوط)

2- ايران 613 امتياز (يک پله سقوط)