[quote:4a51107a4d="soroosh8"][quote:4a51107a4d="ParhamRashti"]ببینید ابرارن منم با حمزه موافقم الان سلامتی این بازیکن از هر چیزی مهم تره.کاری نکنین که طوری بشه.ببینین یه بازیکن فوتبال اونم حرفه ایش هرگز به خاطر نیمکت نشینی و مسائل مالی هرگز دست به چنین کاری نمیزنه!!!ببینید دیگه چقدر فشار رو این بازیکن بوده که دست به چنین کاری زده!!!

الان یه مساله ای رو میخوام برای اولین بار تو این سایت بگم،که قبلش باید اینو عنوان کنم که نه قصد محکوم کردن کسی رو دارم نه قصد دارم گناه کسی رو بشورم،چیزی که میخوام بگم عین حقیقته یه روز که سره تمرین بودم خودم با چشمای خودم دیدم که عبدالاه مرغوب چجوری شخصیت این بازیکنو خرد کرد!!! قبل از شروع شدن تمرین بود که مرغوب اومد بغل دره رختکن وایستاد و سعی حلافی هم بلافاصله بعدش از رختکن اومد بره تو زمین بیچاره بنده خدا فقط موهاشو دیزلی زده بود با ژل بهش فرم داده بود ولی مرغوب بهش گیر داد و بهش پرید و با صدایی بلند گفت:این چه وضعیه برای خودت درست کردی؟؟اومدی اینجا تمرین فوتبال!!فردا اگه با این وضع بیای تمرین خودم اخراجت میکنم!!!
ابره این پسره هم مثله ما جوونه غرور داره،اقا اصن جوون نه بره انسان که هست واسه خودش شخصیت داره!!!نباید به شخصیتش توهین بشه که
در مورد اون قضیه جلسه هم یه چیزایی شنیدم که نگم بهتره همینو بگم که اونجا هم به شخصیت این بازیکن توهین شد و بعضی اقایون این بازیکنو جلویه بقیه بازیکنا ضایع کردن!!!
دنیا فقط سه کلمه گیلان/رشت/داماش.[/quote:4a51107a4d]
[color=darkblue:4a51107a4d][size=18:4a51107a4d]اصلا من واسم سئوال پیش اومده,آخه برادر من سعید حلافی این چه کاریه تو کردی؟داستان چیه؟بحث تمرین و مسابقه و اینا نیست,مگه یه آدم واسه این چیزها خودش رو میکشه؟!!
آخه مگه یکی رو ضایع کنن خودش رو میکشه که شما این حرفهارو میزنید بچه ها؟؟!اولا هرکسی که شخصیت انسانی یه فرد رو زیر سئوال میبره بیخود میکنه,ولی کلی راه واسه مقابله هست!آقا پول نمیدن برو اعتراض کن بصورت منطقی,اصلا اردو رو ترک کن تمرین نکن,میکشی خودت رو؟!؟بعد اون سالی که با هوادارهای نفت آبادان به مشکل خوردی هم پس باید دست به این کار میزدی دیگه!!!
نکته آخر دقیقا قبل بازی با پرسپولیس باید این حاشیه ایجاد میشد؟![/size:4a51107a4d][/color:4a51107a4d][/quote:4a51107a4d]
[color=black:4a51107a4d]موضوع عبداله مرغوب كه ديگه يه داستان كهنه و نخ نما شدست و هيچ بحثي توش نيست
[size=18:4a51107a4d]فقط اميدوارم كه هرچه زودتر هر كس سر جاي خودش قرار بگيره[/size:4a51107a4d]
ولي در مورد حاشيه سازي حلافي اميدوارم كه باشگاه يه جواب دندان شكن به اين بازيكن بده تا ديگه كسي نزديك به يه بازي اين بچه بازي رو راه نندازه[/color:4a51107a4d]