[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط amirdamashcity » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 7:16 pm

درسته که حلافی کار زشتی کرده ولی من همون قدر بعضی آقایون رو مقصر میدونم که حلافی رو اعتقاد دارم اشتباه کرده واقعا حق این بازیکن نیست که این طوری باهاش رفتار بشه کمترین حقش جزو 18 نفر بودنه درسته اشتباهاتش زیاده ولی به شخصه معتقدم توانایی خوب شدن رو داره و از این ناراحتم که تو داماش باند بازی زیاد شده مثلا همین مرغوب نیم وجبی بیخود میکنه اینطوری با بازیکنا رفتار میکنه و همین کاراش ممکنه زبونم لال ریشه داماش رو خشک کنه آقایونی که این کار حلافی رو محکوم میکنن بهتر از من میدونن این مرغوب چه آدمیه پس چرا حرکت اون رو محکوم نمیکنن درسته حلافی کارش واقعا اشتباه بود ولی هممون خوب میدونیم بعضیا دارن با تیم چی کار میکنن /15/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 7:18 pm

ااااوووووو95تا خورد نمرد.می گفت من یکی بهش می دادم کلکشو بکنه :roll:
از روز اولی که اومد باهاش موافق نبودم کامنتاشم موجوده .حتی بعد بازی ملوان پارسال که 3-1باختیم تنها گلمونو حلافی زد به عابدینی که باشگاه بود گفتم چرا بازیکنی که از تیم شهر خودش به دلیل توهین به هوادارا میندازنش بیرون اوردین؟البته این انتقال بیشتر برای رو کم کنی درودگر به نظر می رسید تا رفع مشکلات فنی.
اما بعد از جلسه ای که با عابدینی بحث کرد واقعا"باهاش بد برخورد شد.من شنیده بودم ازش که می گفت چه جوری سیف الهی اومد روز اول براش خونه گرفتن پولشو دادن ولی من بعد دوسال هنوز تو باشگاه زندگی میکنم
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 7:47 pm

/18/ به نظر من حلافی الان به یک روانپزشک نیاز داره باید مشاوره بشه تا بتونه به حالت طبیعی برگرده
اگه با تو بد رفتار میکردن چرا بس حرکتی انجام ندادی میگی پولم که بهت نمیدادن به نظر من مشکلات دیگه هم داره
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 7:48 pm

این خیلی مشکوکه یاد کارهای پارسال پرسپولیسیها قبل از بازی جام حذفی و حمایت رویانیان از قویدل می افتم . میگه من 95 تا قرض خوردم بعد زنده هست آدذم شاخ در میاره یه بچه هم باورش نمیشه.اگه یادتون باشه چندسال پیش تو جام حذفی به ما تو رشت گل پیروزی پرسپولیس تو وقت اضافی در زمان مربیگری دایی زدکلا" بازیکن محبوب دایی بود. امیدوارم از عمد برای تیم حاشیه درست نکرده باشه اما در هرصورت حداقل سهوا" برای تیم حاشیه درست کرده است وباید به جای این کلی بازی جوابگو باشه. کلا" خرید ونگه داشتنش اشتباه بودو میشه اینو دوباره فرستاد آب دون و یا پارسه . فقط گم شه نبینیمش. بازی با ملوان که اصلا" تو زمین نبود بازی با سایپا هم که آمدتو زمین انگار که اصلا" نیامد تو زمین فقط با یه خط بد روی دروازهبان سایپا چند دقیقه وقت بازی را گرفت.
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط 777 » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 7:53 pm

کار حلافی خوب یا بد رو نباید حالا محکومش کنیم
وضعیت روحیش خوب نبوده وامکانات رو براش اماده نکردن نتونسته خودش رو نشون بده
بازیکنی که تو یک شهرغریب پول نداره کفش بخره چطورانتظار داریم خوب کارکنه؟!
مدیریت محترم هم لطف میکنه دق دلی خودش سرحلافی خالی میکنه این بازیکن سابقه ایی درفوتبال نداره فوتبالی که تنها راه درامدش میخواست خودش رو در داماش ثابت کنه شاید اینده خوبی برایه خودش درست کنه
من کلا بهش حق میدم که از داماش دلخور باشه امیدوار باشگاه بااین بازیکن رابطه دوستانه ایی برقرار کنه و از دلش دربیاره...
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 8:15 pm

فعلا برای پیش داوری و قضاوت زوده باید وایسیم تا موضع باشگاه رو ببینیم بعد میشه قضاوت کرد چیزی که مهمه اینه که سعید الان زنده است و نباید به حال خودش رها بشه و مسئولین باشگاه نباید قهری برخورد کنند چون ممکنه حالش رو بدتر کنه به نظر من اولین کار تلاش برای بدست آوردن سلامت جسمی و روحی اش هست ؛یک روانپزشک حتما باید معاینه اش کنه .
سلامتی یک انسان چیزی نیست که به راحتی بشه ازش گذشت هر چند به اعتقاد من اصلا بدرد 18 تا هم نمیخوره ولی بهتره باشگاه واکنش منطقی پیش بگیره
از اونجایی که ممکنه سعید حلافی و یا دوستانش به وارش اسپرت سر بزنند و کامنتهای ما رو ببینند از دوستان خواهش میکنم طوری نکنند طوری بشود حلافی فکر کند طوری شده است! (منظورم رو که گرفتین)
مرغوب رو همه میشناسیم اخلاقش هم که هویداست ولی باید صبر کنیم ببینیم واقعیت چیه چون گناه کسی رو نباید شست
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 8:32 pm

به دلیل تشنج شدید
مهاجم داماش برای دومین بار در بیمارستان بستری شد

مهاجم تیم فوتبال داماش گیلان برای دومین بار به دلیل تشنج شدید در بیمارستان بستری شد.
خبرگزاری فارس: مهاجم داماش برای دومین بار در بیمارستان بستری شد

Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، سعید حلافی مهاجم جنوبی تیم فوتبال داماش گیلان شب گذشته به دلیل وضعیت نامناسب در داماش ، نیمکت‌نشینی و حتی برخی از مسائل مالی در اقدامی عجیب با خوردن 95 قرص قصد از بین بردن خودش را داشت اما با تلاش دوستانش، از مرگ حتمی نجات یافت.

حلافی صبح امروز به منزل برای استراحت رفت اما امشب برای دومین‌بار به دلیل تشنج شدید مجدداً در بیمارستانی در رشت بستری شد.

پزشکان اعلام کردند که این بازیکن فعلاً باید تحت نظر باشد تا از بروز هر گونه اتفاق ناگواری جلوگیری شود.

گفتنی است، حلافی به دلیل مشکلاتش در داماش شرایط خوبی در رشت ندارد
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 8:52 pm

قطعا به خاطر نیمکت نشینی و اینجور بحث های پیش پا افتاده نبوده.قضیه بزرگتر از این حرفاست.وگرنه حلافی دیگه از کاسیاس بالاتر نیست که؟
یا جهانگیر عسگری هم مگه وضعیتش با حلافی فرق میکنه؟؟ پس چرا جهانگیر قرص نخورد.
همیشه دود از کنده بلند میشه. قطعا حلافی کارایی کرده که نبایست میکرده.
البته من که باور نمیکنم 95 تا قرص خورده باشه.کلا داستان با هم همخونی نداره و مشکوکه کلا.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 8:56 pm

:arrow: :idea: :arrow: :idea:
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pedram_1367 در چهارشنبه اکتبر 16, 2013 9:20 pm .
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط 999sara » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 9:09 pm

سلام،سارا هستم شیمی کوچی خاخور
نماد کاربر
999sara
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 09, 2013 12:00 am

پستتوسط zxzx » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 9:47 pm

[color=black:290f7a71e3][size=18:290f7a71e3]حلافی: به خاطر درخشان با من بدرفتاری کردند، من هم خودکشی کردم/ مرغوب گفت داماش یا جای من است یا جای تو/ متاسفم که در این فوتبال چنین آدم های کثیفی حضور دارن[/size:290f7a71e3]
مهاجم تیم فوتبال داماش گفت: نظر محمدی به من می گفت تو در تمرینات بهترین هستی اما در لیست 18 نفره قرار نمی گیری.

سعید حلافی در گفت و گو با خبرنگار اوج، درباره شایعاتی که درباره اش شنیده می شود، اظهار داشت: من شب گذشته به خاطر مشکلاتی که در رشت دارم 95 قرص خوردم و می خواستم خودکشی کنم. عابدینی و ناظمی در داماش کاری با من کرده اند که به مرگم راضی شدم. دیشب اگر حبیب دهقانی نبود نمی دانم چه اتفاقی می افتاد. قطعا تا الان مرده بودم.

وی ادامه داد: دبه خاطر اینکه من با حمید درخشان به داماش آمدم، مرا بازی نمی دهند. به حساب تمام بازیکنان پول ریخته اند اما به من یک ریال هم نداده اند. از روزی که به رشت آمدم مرا اذیت کردند و دلیلش هم این بود که حمید درخشان مرا به اینجا آورد. روز اول عبدالله مرغوب خودش مساله غیرقانونی بودن قراردادم را مطرح کرد. به من گفت اینجا یا جای من است و یا جای تو. تمام این ها را تحمل کردم و امسال حتی از پیشنهاد ملوان هم به خاطر امیر عابدینی گذشتم اما به یک بازیکن نیمکت نشین تبدیل شده ام.

مهاجم داماش همچنین گفت: دیشب از همه چیز بریده بودم و واقعا می خواستم خودم را راحت کنم. می خواستم بروم آن دنیا حداقل آرامش داشته باشم. در جلسه ای که عابدینی با بازیکنان داشت یکی از بچه ها گفت حلافی پول کفش خریدن ندارد و عابدینی تمام عصبانیتش را سر من خالی کرد. به من گفتند تو اخراجی اما بعد که تیم باخت دوباره گفتند بیا سرتمرین. نظر محمدی به من می گفت تو در تمرینات بهترین هستی اما در لیست 18 نفره قرار نمی گیری. ناظمی هم که دیگر جای خود دارد.

حلافی افزود: واقعا برای این فوتبال متاسفم که این آدم های کثیف دارند در آن کار می کنند. نمی دانم چرا عابدینی با من بدرفتاری می کند. مرغوب جایی گفته بود پول حلافی را نمی دهیم تا نیم فصل برود.

وی در خاتمه گفت: از عادل فردوسی پور هم گله دارم. چطور رمانی که قراردادم آنطور شد درباره من حرف می زد اما حالا نمی آید بگوید یک بازیکن جوان به اسم حلافی کجا است. واقعا جای تاسف دارد. من دیگر خسته شده ام. ببینید با من چه کار کردند که به مرگم راضی شدم. این ها جای سوال و تعجب دارد.[/color:290f7a71e3]

http://www.owjnews.ir/component/k2/item/58907.html
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط ParhamRashti » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 10:19 pm

ببینید ابرارن منم با حمزه موافقم الان سلامتی این بازیکن از هر چیزی مهم تره.کاری نکنین که طوری بشه.ببینین یه بازیکن فوتبال اونم حرفه ایش هرگز به خاطر نیمکت نشینی و مسائل مالی هرگز دست به چنین کاری نمیزنه!!!ببینید دیگه چقدر فشار رو این بازیکن بوده که دست به چنین کاری زده!!! 8O الان یه مساله ای رو میخوام برای اولین بار تو این سایت بگم،که قبلش باید اینو عنوان کنم که نه قصد محکوم کردن کسی رو دارم نه قصد دارم گناه کسی رو بشورم،چیزی که میخوام بگم عین حقیقته یه روز که سره تمرین بودم خودم با چشمای خودم دیدم که عبدالاه مرغوب چجوری شخصیت این بازیکنو خرد کرد!!! قبل از شروع شدن تمرین بود که مرغوب اومد بغل دره رختکن وایستاد و سعی حلافی هم بلافاصله بعدش از رختکن اومد بره تو زمین بیچاره بنده خدا فقط موهاشو دیزلی زده بود با ژل بهش فرم داده بود ولی مرغوب بهش گیر داد و بهش پرید و با صدایی بلند گفت:این چه وضعیه برای خودت درست کردی؟؟اومدی اینجا تمرین فوتبال!!فردا اگه با این وضع بیای تمرین خودم اخراجت میکنم!!! 8O
ابره این پسره هم مثله ما جوونه غرور داره،اقا اصن جوون نه بره انسان که هست واسه خودش شخصیت داره!!!نباید به شخصیتش توهین بشه که
در مورد اون قضیه جلسه هم یه چیزایی شنیدم که نگم بهتره همینو بگم که اونجا هم به شخصیت این بازیکن توهین شد و بعضی اقایون این بازیکنو جلویه بقیه بازیکنا ضایع کردن!!! 8O

دنیا فقط سه کلمه گیلان/رشت/داماش.
ParhamRashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 11, 2011 12:00 am

پستتوسط ParhamRashti » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 10:31 pm

ابراران بیاین برای سعید حلافی ارزوی سلامتی کنیم.تا هرچه زودتر به اغوش گرم خونوادش برگرده. :roll: :roll: :roll:
ParhamRashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 11, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 10:32 pm

[quote:5efea21965="999sara"]سلام،سارا هستم شیمی کوچی خاخور[/quote:5efea21965]
خوش بامویی خاخور جان :twisted:
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط 999sara » پنج شنبه اکتبر 17, 2013 12:45 am

[quote:22e9ffbe68="hamed1992"][quote:22e9ffbe68="999sara"]سلام،سارا هستم شیمی کوچی خاخور[/quote:22e9ffbe68]
خوش بامویی خاخور جان :twisted:[/quote:22e9ffbe68]

ممنون از شما :)
نماد کاربر
999sara
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 09, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان