[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط popo131 » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 3:46 pm

[quote:57983e70ae="golsar-boy"]کیروش در مورد عدم حضور هواداران در بازی تیم ملی گفت می بایست بازی را در حاشیه دریای خزر برگزار می کردند /10/ /10/ /10/[/quote:57983e70ae]

آبره لينك ميدي :) :) :)
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 4:41 pm

[quote:5588e5ec5a="popo131"][quote:5588e5ec5a="golsar-boy"]کیروش در مورد عدم حضور هواداران در بازی تیم ملی گفت می بایست بازی را در حاشیه دریای خزر برگزار می کردند /10/ /10/ /10/[/quote:5588e5ec5a]

آبره لينك ميدي :) :) :)[/quote:5588e5ec5a]
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... B1?ICID=OP
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 4:55 pm

[size=24:ae2ddd1132][color=brown:ae2ddd1132]گروهبندي عجيب جام جهاني[/color:ae2ddd1132][/size:ae2ddd1132]

ایتالیا، هلند، انگلیس و فرانسه سرگروه نمی‌شوند!

http://isna.ir/fa/news/92072415481/%D8% ... B%8C%D8%A7
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 4:56 pm

خدایی حق مازندران هست یه تیم تو لیگ برتر داشته باشه.
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... ID=AR_RS_1
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط abarar0131 » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 5:05 pm

[quote:33495534a5="abarar0131"][quote:33495534a5="RASHTBOY"][quote:33495534a5="hamed1992"][size=24:33495534a5][color=darkblue:33495534a5]حقت نبود تو کشور خودت (مسعود برو بیرون )بشنوی پسر حقت نبود[/color:33495534a5][/size:33495534a5]
[/quote:33495534a5]

[color=red:33495534a5]شخصاً حق شجاعی را فیکس تیم ملی نمی دانم ، اما این عکسی که دوستمان ارسال کرده ، بسیار ناراحت کننده هست، خلاصه از هواداران پرسپولیس نباید بیش از اینها انتظار داشت ، آقای حسن زاده در یک بازی ملی ، این نوع بر خورد هیچ جریمه ای ندارد ؟! اگر همین عمل توسط هواداران داماش انجام می شد ، چه حکمی صادر می کردی ؟ الان هم خیلی راحت عنوان خواهی کرد که مشخص نیست هواداران کدام تیم این شعار ها را سر دادند ![/color:33495534a5][/quote:33495534a5]
کلا گریه و ناراحتی هیچ کسی برای آدم شیرین نیست ولی فکر نکنم این عکس مال بازی دیشب باشه چون تو عکس جهانم اسپانسر آلشپرته ولی تو عکس شجاعی ظاهرا لیگاست!و اصلا مدل لباس فرق می کنه!
[img:33495534a5]http://www.8pic.ir/images/64580995502378633369.jpg[/img:33495534a5]
:roll: :roll: :roll:[/quote:33495534a5]
آقا شرمنده این داستانو کش می دم ولی عکس زیر برام جالب بود.
[img:33495534a5]http://upload7.ir/images/52864477370384679245.jpg[/img:33495534a5]
اینو سایت گل منتشر کرده!
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 9%88%D8%AF
8) :) :D :idea:
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 5:09 pm

[size=24:e4392c4ce8][color=green:e4392c4ce8]هاشمی؛ صداوسیما جعبه سانسور است[/color:e4392c4ce8][/size:e4392c4ce8]

به گزارش خزرآنلاین، آيت‌الله هاشمی رفسنجانی صدا و سیما را جعبه سانسور خواند و خاطرنشان کرد: مردم دیگر تحت تاثیر صدا و سیما و جعبه‌ای که مطالب را با سانسور به مردم تحویل مي‌دهد نیستند؛ مردم ایران امروز آگاه شده اند و عقل خود را دست جعبه ای که سانسور مي‌کند نمي‌دهند.

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام در کرمانشاه تصریح کرد: آگاهی چیزی نیست که بتوان به زور آن را پس گرفت؛ اگر آن را اسیر کنند طبیعاتا بیشتر مي‌شود و اگر آزاد گذاشته شود که خود به خود این آگاهی در بین مردم رواج پیدا مي‌کند. با تعصب و لجاجت و دروغگویی نمي‌توان جلوی آگاهی ملت را گرفت؛ هیچ لجوج دروغگویی در دنیای امروز پیروز نمي‌شود. ممکن است بتوان با زور و تهدید مردم را آرام نگه داشت اما این خلاف فطرت انسان است؛ این آرامش ساختگی همیشه یکنواخت نیست و جزر و مد دارد.

وی در ادامه به مسائل بانوان اشاره كرد و گفت: زمانی یکی از دغدغه‌هاي اصلی بنده تحصیل خانمها در دانشگاه بود که امروزه مي‌بینیم که این قشر در مراز دانشگاهی نه تنها از آقایان کمتر نیستند بلکه در بسیاری از موارد گوی سبقت را نیز از آن‌ها ربوده اند. زمینه حضور بانوان در پست‌هاي مختلف وجود دارد و این دیگر به خود آن‌ها بستگی دارد که چرا آن طور که باید و شاید حضور پیدا نمي‌کنند.

هاشمی خطاب به بانوان اظهار کرد: چرا در زمان انتخابات مجلس به همجنس‌هاي خود رای نمي‌دهید؟ در آن صورت هم مي‌توانید قانون تصویب کنید هم وزیر عزل و نصب کنید و اداره امور راه به دست بگیرید؛ اگر این کار را نمي‌کنید پس خودتان مقصر هستید. مردم دیگر تحت تاثیر صدا و سیما و جعبه ای که مطالب را با سانسور به مردم تحویل مي‌دهد نیستند؛ مردم ایران امروز آگاه شده‌اند و عقل خود را دست جعبه‌ای که سانسور مي‌کند نمي‌دهند.

رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی از ظرفیت و پتانسیل بالای ایران در تربیت دانشمندان سخن گفت و بیان داشت: محیط کلاس‌هاي درس باید محیط تبادل نظر باشد؛ اینطور نباشد که استاد سخن بگوید و دانشجو فقط گوش کند؛ دانشجویان باید به بحث و تبادل نظر با استاد بپردازند. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه اظهار کرد: دانشگاه‌ها باید از قید و بند امنیتی و دانشجویان اخراجی و ستاره دار و امثالهم رها شوند و به محیطی آزاد برای کسب علم و دانش و آگاهی تبدیل گردند./ انتخاب
http://www.khazaronline.com/%D9%87%D8%A ... 8%AA-T5419
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 5:24 pm

[quote:bb03e66f29="mahmood1331"][size=24:bb03e66f29][color=brown:bb03e66f29]گروهبندي عجيب جام جهاني[/color:bb03e66f29][/size:bb03e66f29]

ایتالیا، هلند، انگلیس و فرانسه سرگروه نمی‌شوند!

http://isna.ir/fa/news/92072415481/%D8% ... B%8C%D8%A7[/quote:bb03e66f29]
[color=darkblue:bb03e66f29]
ضمن تشکر از دوست گرامی بابت نقل این خبر ؛
جالب اینجاست که کشورهایی مانند بلژیک ، سویس ، کلمبیا و اروگوئه ای که هنوز صعودش به جام قطعی نشده سرگروه خواهند شد ،
هیچگاه سید بندی و رده بندی جهانی آنطور که باید ، بر پایه شایسته سالاری نبوده است ، حتی در گروه بندی مقدماتی ورود به جام جهانی در قاره اروپا در گروه E ، سه تیم اول سویس ، ایسلند و اسلونی و یا در گروه G ، سه تیم اول عبارت بودند از بوسنی ، یونان و اسلوواکی !!![/color:bb03e66f29]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 5:26 pm

[b:40f22d63c6][color=red:40f22d63c6]ناگفته‌هاي حلافي پس از اتفاقات شب گذشته[/color:40f22d63c6][/b:40f22d63c6]

[color=darkblue:40f22d63c6]سعيد حلافي در خصوص اتفاقات شب گذشته اظهار داشت: من هميشه عاشق فوتبال بوده‌ام و مثل خيلي از جنوبي‌ها با فوتبال زنده‌ام و به خاطر همين عشق و علاقه فوتبال جزئي از زندگي من است.

به گزارش فارس، وي افزود: من تيم داماش را دوست داشته‌ام که به اين تيم آمده‌ام اما متأسفانه نيمکت‌نشيني و مشکلاتم در اين تيم از لحاظ روحي‌رواني فشار عجيبي به من آورد و باور کنيد از خودم بي خود شده بودم. هيچ‌وقت هم بازيکني نبودم که بخواهم اعتراضي به اين موضوع داشته باشم؛ اما نتوانستم اين موضوع را در دلم نگه دارم.

حلافي ادامه داد: راستش را بخواهيد شب گذشته 95 قرص خوردم تا از خيلي چيزها راحت شوم. دلم عجيب گرفته بود و دست به اين کار زدم اما برخي‌ها نوشته‌اند که من به دنبال برخي مسائل و نوشيدني‌هاي غيرمجاز بودم که خود خدا و مسئولان بيمارستان مي‌دانند که من دنبال اين مسائل هرگز نبوده‌ام و اين فقط حاشيه سازي است ولي راستش را بخواهيد آنقدر فشار رواني بر روي من زياد بود که راستش را بخواهيد 95 قرص خورده بودم.

وي در پايان خاطرنشان کرد: نمي‌دانم چرا در داماش بازي نکردم؛ اما هميشه سعي کردم به پيراهني که مي‌پوشم تعصب داشته باشم ولي نيمکت‌نشيني‌هاي متوالي و برخي اتفاقات بعد از چند مدت خوب هم در اين تيم خوب گيلاني کاري کرد که دست به اين کار بزنم که درباره‌اش زياد نمي‌خواهم حرف بزنم. الآن هم در خوابگاه هستم و حالم خوب است ولي خدا از آنهايي نگذرد که نوشتند من به خاطر برخي از مشروبات الکلي و اين حرف‌ها در بيمارستان بستري شدم. من باز هم مي‌گويم آنقدر فشار روحي و رواني روي من زياد بود که دست به اين کار زدم. همه مي‌گويند در اين فوتبال پول است؛ اما نمي‌گويند يک بازيکن چقدر فشار روحي و رواني تحمل مي‌کند. من فقط با فوتبال زنده‌ام و اگر فوتبال را از من بگيرند چيز ديگري ندارم که از آن دفاع کنم.

حلافي در پايان در خصوص آخرين وضعيت خودش گفت: وضعيتم خوب است. دلم گرفته و نمي‌دانم بايد چه کار کنم فوتبال ورزش پر فراز و نشيبي است که من براي ديدن روزهاي بد آن کم تحمل هستم. برخي مسائل پيش آمد که دست به اين کار زدم اما الان راضيم به رضاي خدا و باور کنيد نمي‌دانم آينده‌ام چه مي‌شود. ولي اتفاقاتي که افتاد فقط به خاطر اين بود چون فوتبال بازي نمي‌کردم. از لحاظ روحي و رواني در بدترين شرايط ممکن بودم و من بازيکني نيستم که بگويم اشکالي ندارد که براي تيمم بازي نمي‌کنم ولي پولم را مي‌گيرم. آنقدر فشار روي من زياد بود که دست به اين کار زدم و حالا بايد ببينم خداي بزرگ براي آينده‌ام چه مي‌خواهد.[/color:40f22d63c6]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 6:21 pm

به جاي اين كه .. خودشو ثابت كنه ..تلاششو بيشتر كنه ..رفته خودكشي كرده

/15/ /15/ /15/ /15/

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 6:23 pm

حلافی: به خاطر درخشان با من بدرفتاری کردند، من هم خودکشی کردم/ مرغوب گفت داماش یا جای من است یا جای تو/ متاسفم که در این فوتبال چنین آدم های کثیفی حضور دارند
مهاجم تیم فوتبال داماش گفت: نظر محمدی به من می گفت تو در تمرینات بهترین هستی اما در لیست 18 نفره قرار نمی گیری.
سعید حلافی در گفت و گو با خبرنگار اوج، درباره شایعاتی که درباره اش شنیده می شود، اظهار داشت: من شب گذشته به خاطر مشکلاتی که در رشت دارم 95 قرص خوردم و می خواستم خودکشی کنم. عابدینی و ناظمی در داماش کاری با من کرده اند که به مرگم راضی شدم. دیشب اگر حبیب دهقانی نبود نمی دانم چه اتفاقی می افتاد. قطعا تا الان مرده بودم.
وی ادامه داد: دبه خاطر اینکه من با حمید درخشان به داماش آمدم، مرا بازی نمی دهند. به حساب تمام بازیکنان پول ریخته اند اما به من یک ریال هم نداده اند. از روزی که به رشت آمدم مرا اذیت کردند و دلیلش هم این بود که حمید درخشان مرا به اینجا آورد. روز اول عبدالله مرغوب خودش مساله غیرقانونی بودن قراردادم را مطرح کرد. به من گفت اینجا یا جای من است و یا جای تو. تمام این ها را تحمل کردم و امسال حتی از پیشنهاد ملوان هم به خاطر امیر عابدینی گذشتم اما به یک بازیکن نیمکت نشین تبدیل شده ام.
مهاجم داماش همچنین گفت: دیشب از همه چیز بریده بودم و واقعا می خواستم خودم را راحت کنم. می خواستم بروم آن دنیا حداقل آرامش داشته باشم. در جلسه ای که عابدینی با بازیکنان داشت یکی از بچه ها گفت حلافی پول کفش خریدن ندارد و عابدینی تمام عصبانیتش را سر من خالی کرد. به من گفتند تو اخراجی اما بعد که تیم باخت دوباره گفتند بیا سرتمرین. نظر محمدی به من می گفت تو در تمرینات بهترین هستی اما در لیست 18 نفره قرار نمی گیری. ناظمی هم که دیگر جای خود دارد.
حلافی افزود: واقعا برای این فوتبال متاسفم که این آدم های کثیف دارند در آن کار می کنند. نمی دانم چرا عابدینی با من بدرفتاری می کند. مرغوب جایی گفته بود پول حلافی را نمی دهیم تا نیم فصل برود.
وی در خاتمه گفت: از عادل فردوسی پور هم گله دارم. چطور رمانی که قراردادم آنطور شد درباره من حرف می زد اما حالا نمی آید بگوید یک بازیکن جوان به اسم حلافی کجا است. واقعا جای تاسف دارد. من دیگر خسته شده ام. ببینید با من چه کار کردند که به مرگم راضی شدم. این ها جای سوال و تعجب دارد.

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 6:25 pm

سراوانی: حلافی اول فصل گریه کرد تا نگهش داریم/ عابدینی درباره اش تصمیم می گیرد
مدیرروابط عمومی باشگاه داماش پاسخ ادعاهای سعید حلافی را داد.
علی سراوانی در گفت و گو با خبرنگار اوج، درباره اظهارات سعید حلافی عنوان کرد: صحبت های او به هیچ عنوان صحت ندارد. حلافی چند هفته پیش نزد عابدینی رفت و به خاطر خانه اش از او پول گرفت. ایندفعه که به بازیکنان پول دادند، به 5 بازیکن پولی پرداخت نشد تا انگیزه شان بیشتر شود. احتمالا او پولی که بابت خانه اش از عابدینی گرفته را یادش رفته است. این مسائل درست نیست.
وی افزود: حلافی اول فصل با پدرش نزد آقای عابدینی رفت و گریه کرد تا نگهش داریم. او خودش خواست امسال در داماش بماند و ما اصراری نداشتیم. این مسائل درست نیست. به هر حال حلافی دیشب کار زشتی انجام داده و عابدینی باید درباره اش تصمیم بگیرد. او در آستانه بازی با پرسپولیس نباید این کار را می کرده است. البته موضوع آن طوری هم که حلافی می گوید، نیست.

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 6:35 pm

همه نوع سریال توی این باشگاه تجربه کردیم همین یک قلم رو کم داشتیم! /15/
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط hatam » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 6:43 pm

یعنی راه حل دیگه ای به ذهنش نرسید خودکشی کرد؟!
ما که دوست نداریم آسیب دیدن هیچ ورزشکاری رو ببینیم ، بهرحال امیدوارم حلافی به شرایط خوبش برگرده و با انگیزه به زندگیش ادامه بده...
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 6:46 pm

[quote:29ee0e2cd5="popo131"]حلافی: به خاطر درخشان با من بدرفتاری کردند، من هم خودکشی کردم/ مرغوب گفت داماش یا جای من است یا جای تو/ متاسفم که در این فوتبال چنین آدم های کثیفی حضور دارند
مهاجم تیم فوتبال داماش گفت: نظر محمدی به من می گفت تو در تمرینات بهترین هستی اما در لیست 18 نفره قرار نمی گیری.
سعید حلافی در گفت و گو با خبرنگار اوج، درباره شایعاتی که درباره اش شنیده می شود، اظهار داشت: من شب گذشته به خاطر مشکلاتی که در رشت دارم 95 قرص خوردم و می خواستم خودکشی کنم. عابدینی و ناظمی در داماش کاری با من کرده اند که به مرگم راضی شدم. دیشب اگر حبیب دهقانی نبود نمی دانم چه اتفاقی می افتاد. قطعا تا الان مرده بودم.
وی ادامه داد: دبه خاطر اینکه من با حمید درخشان به داماش آمدم، مرا بازی نمی دهند. به حساب تمام بازیکنان پول ریخته اند اما به من یک ریال هم نداده اند. از روزی که به رشت آمدم مرا اذیت کردند و دلیلش هم این بود که حمید درخشان مرا به اینجا آورد. روز اول عبدالله مرغوب خودش مساله غیرقانونی بودن قراردادم را مطرح کرد. به من گفت اینجا یا جای من است و یا جای تو. تمام این ها را تحمل کردم و امسال حتی از پیشنهاد ملوان هم به خاطر امیر عابدینی گذشتم اما به یک بازیکن نیمکت نشین تبدیل شده ام.
مهاجم داماش همچنین گفت: دیشب از همه چیز بریده بودم و واقعا می خواستم خودم را راحت کنم. می خواستم بروم آن دنیا حداقل آرامش داشته باشم. در جلسه ای که عابدینی با بازیکنان داشت یکی از بچه ها گفت حلافی پول کفش خریدن ندارد و عابدینی تمام عصبانیتش را سر من خالی کرد. به من گفتند تو اخراجی اما بعد که تیم باخت دوباره گفتند بیا سرتمرین. نظر محمدی به من می گفت تو در تمرینات بهترین هستی اما در لیست 18 نفره قرار نمی گیری. ناظمی هم که دیگر جای خود دارد.
حلافی افزود: واقعا برای این فوتبال متاسفم که این آدم های کثیف دارند در آن کار می کنند. نمی دانم چرا عابدینی با من بدرفتاری می کند. مرغوب جایی گفته بود پول حلافی را نمی دهیم تا نیم فصل برود.
وی در خاتمه گفت: از عادل فردوسی پور هم گله دارم. چطور رمانی که قراردادم آنطور شد درباره من حرف می زد اما حالا نمی آید بگوید یک بازیکن جوان به اسم حلافی کجا است. واقعا جای تاسف دارد. من دیگر خسته شده ام. ببینید با من چه کار کردند که به مرگم راضی شدم. این ها جای سوال و تعجب دارد.[/quote:29ee0e2cd5]

[size=24:29ee0e2cd5][color=red:29ee0e2cd5]این مزخرفات چیه آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/color:29ee0e2cd5][/size:29ee0e2cd5]
[color=blue:29ee0e2cd5]کبه و داسیلوا و نیکبخت و حسن زاده و رحیمی هم با درخشان اومدند ...[/color:29ee0e2cd5]
[color=indigo:29ee0e2cd5]اما سطح توانایی هرکدوم و استفاده از زمانیکه در احتیارشون قرار گرفت، سرنوشت هرکدوم رقم زد.
حسن زاده شد فیکس امسال ما، داسیلوا هم فیکس سکونشین ![/color:29ee0e2cd5]
[color=black:29ee0e2cd5]متاسفانه در تمام بازی ها در امسال و حتی سال قبل از لحاظ استانداردهای بازی بسیار ضعیف بوده و همین که جز 18 تا
باشه، بالاترین ارفاق براش هست.[/color:29ee0e2cd5]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه اکتبر 16, 2013 6:54 pm

اگر هر کس مشکل داره بره خودکشی کنه که فکر کنم ما تاحالا قاچاقی زنده هستیم!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان