راستش از دیشب خیلی عصبی بودم گفتم یکم آروم شم بعد تو این تاپیک کامنت بزارم .
اول از همه به مدیرای با غیرت و عزیز وارش اسپرت یه تبریک ویژه میگم که این سایت رو به این خوبی اداره کردند و از حق داماش و مردم گیلان به خوبی دفاع کردند . تو روزای سخت که هیچکی یار و یاور این تیم نبود این وارش و مدیراش بودن که بدون هیچ چشم داشتی و حتی بعضی وقتا با تحمل نا مهربونی ها عشقمون یعنی داماش رو حفظ کردن . واسه منه رشتی شما واقعا از نسل و خون میرزایین که هیچوقت از هدفتون منحرف نشدین . انصافا بهترین سایت هواداری تو کل ایران وارش اسپرته چون توش اتحاد و همدلی و صداقت و از همه مهم تر دموکراسی کامل برقراره . بهترین تریبون واسه ما هوادارای داماشه . به جرات میتونم بگم داماش بخش عمده ای از موفقیت هاش رو مدیونه وارش اسپرته . خدا میدونه اگه وارش نبود داماشمون الان چه حال و روزی داشت . زیباترین و بزرگترین کار وارش تو امسال این بود که لوگو و نام داماش گیلان رو حفظ کرد و شرف و اعتبار خودشو به هیچی نفروخت این کار وارش درس بزرگی واسه همه میشه تا یاد بگیرن شرف هر انسانی بالاترین صفت انسانیشه . انصافا تو این مدتی که تو وارش بودم کوچیکترین نقصی تو کار بچه ها ندیدم همه چی اصولی و حرفه ای بود . همونجور که داماش شده غرور و عشقمون وارش اسپرت هم شده مثل خونوادمون که روش تعصب داریم . درود به شرف پاک مدیرا و کاربرای عزیز سایت .
آبرار مازیار گل اول تاپیک خواست که ایرادی اگه هست یا نقصی بگیم راستش آبرار بخدا هر چی فکر کردم نتونستم ایرادی بگیرم از سایت همه چی عالی و اصولیه . دیگه از این بهتر نمیشه . با دست خالی و بدون حمایت شاهکاره کارتون . زندگیتونو پای داماش گذاشتین ما هیچوقت کارای بزرگتونو فراموش نمیکنیم . آدمایی که به مردم رشت خدمت کنن واسه من همیشه اسطورن بخاطر همین مدیرای وارش واسه منه رشتی همیشه جاودانه میمونن مثل حاج امیر عابدینی مثل میرزا مثل پروفسور سمیعی و تموم عزیزامون که هممون میشناسیم .
فقط در پایان سخنم با مدیرای عزیز وارش اسپرته :
آبرارای گلم هیچوقت از هدف و راهتون دلسرد نشین ما تا آخرش باهاتون هستیم هیچوقت وارش و داماش رو تنها نمیزاریم .
زنده باشین آبراران مهرداد و مازیار و تموم مدیرا و کاربرای گل وارش . ایشالا سال خوبی کنار هم با داماشمون داشته باشیم .
هیچی نمیتونه این اتحاد ما رو بشکنه .