[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - هفته نامه داماش شهر باران

هفته نامه داماش شهر باران

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط armin8651 » پنج شنبه سپتامبر 06, 2012 1:18 pm

با آقای سراوانی تو این زمینه مشورت کنیم خوبه
این مورد رو هم باید بدونیم که با هزینه شخصی نمیشه این کار رو انجام داد و باید باشگاه حمایت کنه و زیر نظر اونا باشه
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط smilano » پنج شنبه سپتامبر 06, 2012 2:42 pm

بله خوب! من دوست دارم سودش هم بره تو جیب باشگاه! ولی نه اینطور که خودم هزینه کنم و سودش به باشگاه برسه! میخوام طوری باشه که کل باشگاه سود بکنه! چون همه ی ما جز این باشگاه بزرگیم /11/
نماد کاربر
smilano
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 30, 2012 12:00 am

پستتوسط elcatalan » پنج شنبه سپتامبر 06, 2012 9:10 pm

ابرار اگه خواستی رو کمک منم میتونی حساب کنی من یکم تو این کار تجربه دارم.
نیش دوست از نیش عقرب بدتر است پس بزن عقرب که...
نماد کاربر
elcatalan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط antiros » جمعه سپتامبر 07, 2012 8:51 am

اتفاقا منم با یکی از دوستان به ذهنمون رسیده بود همچین کاریو انجام بدیم و هدفمون این بود چون تعداد زیادی از افراد جامعه با وارش اشنایی ندارند و دسترسی به اخبار داماش ندارند ، برای همین هفته نامه رو تشکیل بدیم که البته حدود چند هفته پیش این تصمیمو گرفتیم و در حد حرف بود که حالا شما قصد دارید عملیش کنید /3/ ولی بنظر من وابسته به باشگاه نباشه خیلی بهترِ ، البته میدونم هزینه ها بالاِ ولی اگر وابسته به باشگاه باشه در اون صورت انتقاد بنظر نمیاد صورت بگیره از باشگاه .... مثلا روزنامه های دو تا تیم پایتختو نگاه کنید که وابسته به باشگاشونِ ، من تا حالا تو چند سال اخیر ندیدم که چندان انتقادی از مسئولین تیمشون بکنند و اگه انتقادی داشتن ، از کادر فنی بود ....
امیدوارم درش بحث های فرهنگی هم انجام بشه ... امیدوارم بتونید این کارو انجام بدید و موفق باشید .
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط antiros در جمعه سپتامبر 07, 2012 12:33 pm .
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه سپتامبر 07, 2012 8:59 am

تا الان دوستان همه موافقت خودشون رو اعلام کردند و حرف جدی ای برای پیش برد کار ارائه نشده ...
من از دوستانی که اطلاعی در این زمینه دارند خواهش می کنم یک برآوردی از هزینه های محتمل ارائه بدن از شروع یعنی دریافت مجوز و ... تا پایان که این مجموعه میره برای پخش در کیوسک ها و میرسه به دست ملت ...
یکی از دوستان گفته بود من اطلاعاتی در این موارد دارم که لطفا بیاد و یکم با واقعیت ها جلو بریم که آیا شدنی هست یا نه ...
اما پیشنهاد من : اگه بنا بر همچین کاری باشه ، می تونیم با یک مجموعه مثل روزنامه خزر یا ... صحبت و رایزنی بشه تا فعلا از یک صفحه شروع کنیم و هفته ای یک روز یک صفحه اش رو به ما بده حالا یا اجاره یا ....!؟!؟!؟!.... تا ببینیم بازخوردهاش چیه بعدش می تونیم خودمون کم کم خود اکتفا بشیم ...
این یک صفحه رو میشه با اخبار تمرینات هر روزه تیم در یک هفته ، گزارش بازی در صورتی که انجام شده باشه و مصاحبه هر هفته ای با یک بازیکن یا کادر فنی و ... پر کرد ...

این پیشنهاد منه که از یک صفحه شروع کنیم تا کار دستمون بیاد ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » جمعه سپتامبر 07, 2012 12:03 pm

[quote:1f8f6ecfd8="antiros"]اتفاقا منم با یکی از دوستان به ذهنمون رسیده بود همچین کاریو انجام بدیم و هدفمون این بود چون تعداد زیادی از افراد جامعه با وارش اشنایی ندارند و دسترسی به اخبار داماش ندارند ، برای همین هفته نامه رو تشکیل بدیم که البته حدود چند هفته پیش این تصمیمو گرفتیم و در حد حرف بود که حالا شما قصد دارید عملیش کنید /3/ ولی بنظر من وابسته به باشگاه نباشه خیلی بهترِ ، البته میدونم هزینه ها بالایِ ولی اگر وابسته به باشگاه باشه در اون صورت انتقاد بنظر نمیاد صورت بگیره از باشگاه .... مثلا روزنامه های دو تا تیم پایتختو نگاه کنید که وابسته به باشگاشونِ ، من تا حالا تو چند سال اخیر ندیدم که چندان انتقادی از مسئولین تیمشون بکنند و اگه انتقادی داشتن ، از کادر فنی بود ....
امیدوارم درش بحث های فرهنگی هم انجام بشه ... امیدوارم بتونید این کارو انجام بدید و موفق باشید .[/quote:1f8f6ecfd8]

من با پیشنهاد این کار موافقم و همچنین غیر وابسته بودن به باشگاه البته این به معنی نخواهد بود که باشگاه برای ایجاد و حمایت از این هفته نامه اقدامی نکند بلکه حمایت آنان حتی با وجود انتقادهای احتمالی نشان از بزرگی و روح دمکراتیکی خواهد بود که صاحبان و مدیران باشگاه را به بزرگی بیشتر خواهد رساند فقط باید همه سعی مان را انجام دهیم که هفته نامه ای وزین و در خور شان باشگاه و مردم رشت ارائه شود تا رغبت بیشتری جهت خرید آن در خوانندگان ایجاد گردد متاسفانه این موضوعی است که تقریبا همه رسانه های محلی ما گرفتار آن هستند ، چاپ بی کیفیت و مطالب بی اثر و حتی عدم یک طراحی ابتدایی که باعث جذب خواننده شود وجه مشترک اکثرآنها از قدیم تا به امروز بوده ! من نظرم این است یا چنین کاری انجام نشود یا اگر می شود به گونه ای باشد که ار لحاظ کیفیت هفته نامه های پایتخت را به مبارزه بطلبد . و به وجود چنین هفته نامه ای نیاز شدیدی احساس می شود .
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه سپتامبر 07, 2012 12:37 pm

پیش از این یک بار این بحث مطرح شده بود و من هم پاسخ داده بودم که طرح خوبی هست و حتی خود من و چند تن از دوستان هم به فکرش بودم اما...
اینطور که من از دوستان مطبوعاتی پرسیدم و قبلا هم گفتم گرفتن مجوز جداگانه یک روزنامه یا هفته نامه ماه ها که نه ، سال ها طول می کشه .
همین الان ده ها روزنامه پشت خط مجوز موندند ، ضمن اینکه چاپ یک روزنامه یا هفته نامه هزینه های بسیاری رو داره که باید اهالی فن باشند تا حداقل اون هزینه ها با چیزهایی مثلا تبلیغات و رپرتاژ تامین بشه ! سود دهی که اصلا یک بحث جداگانست...
بنابراین اگر قرار باشه ویژه نامه ای تولید بشه میشه گفت عملی ترین راهش اینه که تحت پوشش یک روزنامه و به شکل رایگان باشه که در اونصورت باید بعد از رایزنی بسیار، اول فقط هزینه کنی که شاید بعدا بتونی با تبلیغات برداشت کنی مثل همین ویژه نامه خبرورزشی گیلان که پولی رو بابت چاپ از روزنامه خبرورزشی نمی گیره بلکه فقط داره هزینه می کنه .
و راه دیگر اینه که یک هفته نامه ای رو پیدا کنی که تولیدش به هر دلیل متوقف شده یا طرف زیاد میل به انتشار نداره که در اینصورت می تونی اون هفته نامه رو با مبلغی اجاره کنی و با همان نام انتشار بدی .
یه ویژه نامه در دوره پگاه در اومده بود که اون هم رایگان توزیع میشد...

به هر حال هرجور بچرخی با کلماتی مثل هزینه کردن و رایگان مواجه میشی .
این چیزهایی هست که من می دونم (شاید روش های دیگه ای هم باشه) و بد ندیدم اطلاع بدم تا با توجه به اون راجع به این مسئله نظر بدید و با اینکارا هم می تونید عدم وابستگی داشته باشید .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » جمعه سپتامبر 07, 2012 2:13 pm

[quote:90424c86a7="MEHRDAD"]پیش از این یک بار این بحث مطرح شده بود و من هم پاسخ داده بودم که طرح خوبی هست و حتی خود من و چند تن از دوستان هم به فکرش بودم اما...
اینطور که من از دوستان مطبوعاتی پرسیدم و قبلا هم گفتم گرفتن مجوز جداگانه یک روزنامه یا هفته نامه ماه ها که نه ، سال ها طول می کشه .
همین الان ده ها روزنامه پشت خط مجوز موندند ، ضمن اینکه چاپ یک روزنامه یا هفته نامه هزینه های بسیاری رو داره که باید اهالی فن باشند تا حداقل اون هزینه ها با چیزهایی مثلا تبلیغات و رپرتاژ تامین بشه ! سود دهی که اصلا یک بحث جداگانست...
بنابراین اگر قرار باشه ویژه نامه ای تولید بشه میشه گفت عملی ترین راهش اینه که تحت پوشش یک روزنامه و به شکل رایگان باشه که در اونصورت باید بعد از رایزنی بسیار، اول فقط هزینه کنی که شاید بعدا بتونی با تبلیغات برداشت کنی مثل همین ویژه نامه خبرورزشی گیلان که پولی رو بابت چاپ از روزنامه خبرورزشی نمی گیره بلکه فقط داره هزینه می کنه .
و راه دیگر اینه که یک هفته نامه ای رو پیدا کنی که تولیدش به هر دلیل متوقف شده یا طرف زیاد میل به انتشار نداره که در اینصورت می تونی اون هفته نامه رو با مبلغی اجاره کنی و با همان نام انتشار بدی .
یه ویژه نامه در دوره پگاه در اومده بود که اون هم رایگان توزیع میشد...

به هر حال هرجور بچرخی با کلماتی مثل هزینه کردن و رایگان مواجه میشی .
این چیزهایی هست که من می دونم (شاید روش های دیگه ای هم باشه) و بد ندیدم اطلاع بدم تا با توجه به اون راجع به این مسئله نظر بدید و با اینکارا هم می تونید عدم وابستگی داشته باشید .[/quote:90424c86a7]

دقیقا به همین دلایلی که مهرداد عزیز بیان کرده و حتی خیلی از دلایل دیگر است که برای ایجاد یک هفته نامه آبرومند نیاز به ورود باشگاه و مدیرانش به عنوان یکی از بازوهای قدرتمند این طرح می باشد . اگر قصد ما هقته نامه ای است که مردم هر هفته در انتظار انتشارش بمانند .
البته شاید این به معنی تبدیل شدن این هفته نامه به تریبون مدیران وقت باشگاه باشد که می توان با راهکار هایی از انجام آن جلوگیری کرد . به عنوان مثال می توان به مانند خود باشگاه نشریه را با یک هیئت مدیره تشکیل شده از یک نماینده باشگاه و نماینده وارش اسپرت و یا کانون هوادارانی که نویدش را داده اند و ... اداره کرد که سردبیرش از این هیئت مدیره انتخاب شوند و برای جلوگیری از نفوذ باشگاه نماینده باشگاه فقط حکم نماینده و ناظر داشته و حق سردبیر شدن نداشته باشد . البته این فقط یک راهکار ساده است که به فکرم رسیده و حتما راهکارهای بهتری هم وجود دارد . فقط یک چبز غیر قابل انکار است با توجه به حرفهای مهرداد عزیز و سایر مشکلاتی که وجود خواهد داشت انتشار یک نشریه آبرومند بدون حمایت باشگاه و صاحبانش بعید به نظر می رسد .
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط smilano » جمعه سپتامبر 07, 2012 3:37 pm

آقا مجید! من با نظر شما بیشتر موافقم! من خیلی دوست دارم چنین کاریو انجام بدم! یعنی راه اندازی یک هفته نامه! اما خوب! هر چقدر فک میکنم می بینم من تجربه ی زیادی ندارم و نهایتش میتونم کار های طراحی و انجام بدم! اگه یک هیئت داشته باشیم که یک مدیر داشته باشه! خبر نگار داشته باشه! طراح داشته باشه و کلا کار ها تقسیم بشن و کسی باشه که از طرف هفته نامه با باشگاه هم در ارتباط باشه دیگه عالی میشه! ولی مشکل منم همین چیزیه که آقا مهرداد فرمودن! منم بخاطر همین مسئله بود که 2 ماه بیخیال هفته نامه شده بودم داشتم فکر می کردم! ولی خوب! به این نتیجه رسیدم که اگه باشگاه ساپورتمون کنه مطمئنن دیگه لازم نیست اینقدری که میگین تو نوبت مجوز و چاپ و غیره بمونیم! ساپورت باشگاه میتونه خیلی چیزارو حل کنه! خیلی خوبه اگه قراره گروهی تشکیل بشه در این مورد همین جا و بین هواداران تشکیل بشه و دموکراسی هم رعایت بشه که چه بهتر! :lol: چون اگه گروه زودتر تشکیل بشه کار و بیشتر جدی می گیریم و دنبالش میریم و مسلماً به نتیجه هم خواهیم رسید! حق مردم رشت چیزای بیشتر از هفته نامه هست! ما مشکلات زیادی رو این چند سال تحمل کردیم! دیگه چنین جیزی نباید برامون اونقدرا هم سخت باشه! :wink:
نماد کاربر
smilano
کاربر سایت
کاربر سایت

پستتوسط siabagh » جمعه سپتامبر 07, 2012 5:55 pm

ميتونيد با آقاي ابراهيم مروجي مدير مسئول مجله دادگر يا استاد جكتاجي مدير مسئول مجله گيله وا صحبت كنيد ؛ تجربه هاي گرانقدري دارند
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط armin8651 » جمعه سپتامبر 07, 2012 6:58 pm

برای شروع میشه هفته نامه به صورت اینترنتی (فایل pdf) منتشر بشه
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط armin8651 » جمعه سپتامبر 07, 2012 7:02 pm

[quote:8a53bf1090="siabagh"]ميتونيد با آقاي ابراهيم مروجي مدير مسئول مجله دادگر يا استاد جكتاجي مدير مسئول مجله گيله وا صحبت كنيد ؛ تجربه هاي گرانقدري دارند[/quote:8a53bf1090]

با آقای مروجی هم اگه خواستین صحبت کنین من با ایشون آشنایی دارم، البته الان که آلمان تشریف دارن
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط smilano » جمعه سپتامبر 07, 2012 7:15 pm

خیلی خوبه که بچه ها! حتماً میتونیم از تجربیات ایشون استفاده کنیم! /23/
نماد کاربر
smilano
کاربر سایت
کاربر سایت

پستتوسط amirdamashcity » جمعه سپتامبر 07, 2012 9:51 pm

[quote:a9a8059d26="armin8651"]برای شروع میشه هفته نامه به صورت اینترنتی (فایل pdf) منتشر بشه[/quote:a9a8059d26]
به نظرم فکر خوبیه.
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه سپتامبر 07, 2012 10:45 pm

من زیاد در ان مورد وارد نیستم اما پیشنهاد میکنم برای بهتر شدن عجله نکنیم و قدم ها کوچیک اما محکم برداریم.
ماهنامه زدن خیلی جالب هستش اما قبلش نیاز به چند چیز داره که مهمترین هزینه هستش .
وقتی هزینه بدونه وجود باشگاه تامین نمیشه و البته وابسته بودن به باشگاه هم مطابق میل همه نیست باید بیخیال ماهنامه شد و پیشنهاد pdf جدی تر گرفت امــا کسی که وقت میذاره pdfمیخونه یا با کامپیوتر سر کار داره و همچنین نت داره برای دانلود "پس چرا وقت برای وارش نمیذاره ؟!کسی ماهنامه نیاز داره که به نت و یا کامپیوتر دسترسی نداشته باشه یا دسترسش سخت باشه .مثل اونکه پولی از جیبی بداریم توی جیب دیگه بذاریم.کسایی که وارش میان اونم دانلود میکن.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mahyarmaya در شنبه سپتامبر 08, 2012 12:40 am .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان