[quote:1f8f6ecfd8="antiros"]اتفاقا منم با یکی از دوستان به ذهنمون رسیده بود همچین کاریو انجام بدیم و هدفمون این بود چون تعداد زیادی از افراد جامعه با وارش اشنایی ندارند و دسترسی به اخبار داماش ندارند ، برای همین هفته نامه رو تشکیل بدیم که البته حدود چند هفته پیش این تصمیمو گرفتیم و در حد حرف بود که حالا شما قصد دارید عملیش کنید

ولی بنظر من وابسته به باشگاه نباشه خیلی بهترِ ، البته میدونم هزینه ها بالایِ ولی اگر وابسته به باشگاه باشه در اون صورت انتقاد بنظر نمیاد صورت بگیره از باشگاه .... مثلا روزنامه های دو تا تیم پایتختو نگاه کنید که وابسته به باشگاشونِ ، من تا حالا تو چند سال اخیر ندیدم که چندان انتقادی از مسئولین تیمشون بکنند و اگه انتقادی داشتن ، از کادر فنی بود ....
امیدوارم درش بحث های فرهنگی هم انجام بشه ... امیدوارم بتونید این کارو انجام بدید و موفق باشید .[/quote:1f8f6ecfd8]
من با پیشنهاد این کار موافقم و همچنین غیر وابسته بودن به باشگاه البته این به معنی نخواهد بود که باشگاه برای ایجاد و حمایت از این هفته نامه اقدامی نکند بلکه حمایت آنان حتی با وجود انتقادهای احتمالی نشان از بزرگی و روح دمکراتیکی خواهد بود که صاحبان و مدیران باشگاه را به بزرگی بیشتر خواهد رساند فقط باید همه سعی مان را انجام دهیم که هفته نامه ای وزین و در خور شان باشگاه و مردم رشت ارائه شود تا رغبت بیشتری جهت خرید آن در خوانندگان ایجاد گردد متاسفانه این موضوعی است که تقریبا همه رسانه های محلی ما گرفتار آن هستند ، چاپ بی کیفیت و مطالب بی اثر و حتی عدم یک طراحی ابتدایی که باعث جذب خواننده شود وجه مشترک اکثرآنها از قدیم تا به امروز بوده ! من نظرم این است یا چنین کاری انجام نشود یا اگر می شود به گونه ای باشد که ار لحاظ کیفیت هفته نامه های پایتخت را به مبارزه بطلبد . و به وجود چنین هفته نامه ای نیاز شدیدی احساس می شود .