[quote:00bda2971e="yankee"][quote:00bda2971e="navid_rasht"][quote:00bda2971e="yankee"]آبره اول داماش بعد از اون رئال مادریـــــــــــــد.
ترکنــــــــــــــــــــیم آبره
دوستانی بارسایی محسوب میشن که حداقل 10 سال طرفدار این تیم هستند !!! اون موقع که واسه نرفتن به لالیگا ب تلالش میکرد : دی نا اینکه از موقعی که رونالدینهو مسی اومدن بارسایی شدن

(((((( HALA MADRID

[/quote:00bda2971e]
فکر میکنم در 15 سال اخیر رئال و بارسا همیشه در کورس قهرمانی بودن و فقط چند بار رتبه های 5-6-7 آوردن و همیشه 4تیم بالای جدول و اغلب دوتیم اول جدول بودن.
این دو تیم بازی زیبایی انجام میدن ولی به اندازه ی کافی طرفدار دارن.
اول و آخر فقط داماش شهر باران.[/quote:00bda2971e]
درسته که رئال و بارسا همیشه دو تیم اول اسپانیا بودند ولی بارسا یه مدت تو افت شدید بود بین سالهای 1999تا 2003-4 که با اومدن رایکارد و رونالذینهو دوباره جون گرفتن.
موقعی که رایکارد مربی بارسا شد - بارسا 15-16 جدول بود که همون فصل بین 8 تا قرار گرفت داداش.
در هر ضورت شک نکن 90% طرفدارای بارسا 5-6 سال که طرفدارشن و در نهایت:
HALA DAMASH-HALA MADRID[/quote:00bda2971e]
البته دوست عزیزم چون من یه بارسایی قدیمی هستم و حواسم به رتبه و جدول رده بندی بارسا هست ، باید
خدمت شما بگم که بارسا در فصل 98-99 قهرمان لالیگا شد و همچنین در فصل 99-2000 نائب قهرمان شد .
پس این تاریخی که شما گفتی (1999تا 2003-4) اشتباه هست .
راستی ، فصلی که رایکارد پس از چند هفته ناکامی و نتیج بد روی کار اومد ، بارسا رتبه 12 داشت که حتی انقدر
خوب کار کرد که تیم نایب قهرمان شد و رئال سوم شد که اون فصل ، فصل 2003-2004 بود .
با یه حساب کتاب سر انگشتی میشه متوجه شد که بارسا 3 سال قهرمان لالیگا نشد که شما از واژه افت استفاده
کردی که دقیقا" میشه همین 3 سال با 3 قهرمانی پیاپی گواردیولا و بارسا مقایسه کرد ، آیا رئال تو افت بود ؟؟؟؟؟؟
با اون همه خرید نجومی و ..... کاکا و رونالدو و ..... و ده ها بازیکن سرشناس و ناموفق دیگه !
البته در این 3 سال بارسا قهرمان شد و رئال بقول شما تو افت بود ولی در اون 3 سال که بارسا در افت بود ، رئال نتونست
هر 3 بار قهرمان بشه .
البته اینا همه گذشته و امشب الکلاسیکو هست و بعنوان یه هوادار بارسا اول دوست دارم بازی زیبا ببینم و بعد بارسا
پیروز بشه .