[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مسابقه طراحي لوگوی جدید باشگاه داماش گیلان

مسابقه طراحي لوگوی جدید باشگاه داماش گیلان

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط antiros » شنبه آگوست 04, 2012 5:38 pm

امیدوارم بهترین طراحیهاتونو انجام بدید دوستان ، زیباترین و مغرورانترین طراحیتونو برای تیم شهرتون انجام بدید
بنظرم نشانی از میرزا کبیر توش باشه جالب میشه ، حالا به هر طریق یه اشاره ایی به میرزا کبیر بشه توش
یا عکسی از بلندترین نقطه گیلان یعنی قله درفک توش باشه که نشان عظمت گیلان رو میرسونه
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط 777 » شنبه آگوست 04, 2012 6:44 pm

اونایی که فک میکنن ایرادی داره که لوگویه باشگاه عوض شه بدونن که تیمی بزرگی مث بارسلون 4بارتغییرداده وتیم رئال هم 8بار !!!!!.
امیدوارم یک لوگویه زیبا طراحی شه ولوگویه باشگاه داماش گیلان بشه
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه آگوست 04, 2012 7:09 pm

بنظر منم لوگو الان داماش اصلا قشنگ و درخور هوادارا نیست.
فقط تا کی مهلت هست؟
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه آگوست 04, 2012 7:21 pm

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/f ... istory.png
آرم های رئال
==========================================
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/f ... sea_FC.svg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/f ... 6-2005.png
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/f ... d_logo.png
آرم چلسی
=========================================
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/f ... _crest.png
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/f ... 941998.png
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/f ... 941998.png
منچستر
======================================
نکته اینه که شبیه هم هستن و آرو لوگوهاشون یه سبک خاص هستن و قالبی از گذشته خودشونه
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه آگوست 04, 2012 7:56 pm

بابا مگه چلسی آرمشو عوض نکرده مگه ؟
اتفاقا یک آرم جدید که نمادی از رشت و گیلان داشته باشه و رنگ اصلی زمینش هم آبی و سفید باشه و حاشیه های قرمز هم توش باشه میتونه یک آرم فوق العاده زیبا رو ایجاد کنه که از دیدنش آدم لذت ببره
ضمنا این آرم فعلی اگه از روی تعصب به حرفم توجه نکنین خیلی ساده و ابتداییست , ضمنا خیلی از تیمای بزرگ جهان آرم باشگاشون در طول زمان تکامل پیدا کرده البته با حفط نمادهای هویته ی شهر و منطقش
ضمنا فکر میکنم اگه از این تم دایره ای که بنظرم قشنگ نیست استفاده نشه قشنگتر میشه
ضمنا نوشتش شعارهای احساسی هم یه زیبایی خاصی به آرم میده
امیدوارم از لباس جدید و آرم جدید تو بازی با مل مل پرده برداری بشه که لزت خاصی داره
پیشاپیش از همه آبرار های باذوق و متعصب واسه طرحهای قشنگشون تشکر میکنم /13/
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mtb368 » شنبه آگوست 04, 2012 8:13 pm

من هم موافقم که حداقل آرم عوض بشه همانطوری که آقای قویدل به نظر هواداران احترام گذاشت و اسم تیم رو عوض نکرد ما هم به این نظرشون احترام میذاریم انصاف هم خوب چیزیه!
به نظر من اگه نمادی از باران در لوگو باشه بد نیست چون هرچی باشه داماش شهر باران هستش /13/ /13/ /13/ /13/ /13/
نماد کاربر
mtb368
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 27, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » شنبه آگوست 04, 2012 9:05 pm

جناب سراوانی از همه پوزش خواستند و مطلب ویرایش شد دوستان از رنگ های آبی ،سبز،سفید استفاده کنند ممنون /13/
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط hamed3 » يکشنبه آگوست 05, 2012 1:00 am

می نظر اَنه کی ایتا عقاب برفراز قله ی درفک در حال پرواز ببه و باران هم بباره. برنج و زیتون هم حاشیه میانی بَمَنه. هَسَه دِ تلفیقش با خودتان. اَمَن کی طراح لوگو نیئیم /12/
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » يکشنبه آگوست 05, 2012 3:20 am

نظرات همه دوستان محترمه، ولی دوستان لگو باید ساده باشه، یعنی حداکثر یک نماد در اون باشه. شما اگه به لگو تیم های مطرح اورپایی نگاه کنید میبینید که حداکثرا از یه نماد استفاده کردند مثل لوگو آرسنال، چلسی، رم، لاتزیو بعضی ها هم اصلا از نماد استفاده نکردند!
ولی بنظر من باید یه نماد توو لوگو داشته باشیم این نماد باید مختص گیلان باشه، من با نظر مازیار که گفت سوسن چلچراغ باشه بیشتر موافقم ولی اگه بخایم کوه درفکو بکشیم از کجا باید ثابت کنیم که منظورمون اورست نبوده!
من بصورت دستی یه لوگو طراحی کردم که بنظر خودم خیلی قشنگتر از لوگو قبلی شده، هر وقت توو کامپیوتر اجراش کردم میذارم تو سایت تا نواقصشو برطرف کنیم.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه آگوست 05, 2012 5:40 am

[quote:7fb009d953="majid13"]نظرات همه دوستان محترمه، ولی دوستان لگو باید ساده باشه، یعنی حداکثر یک نماد در اون باشه. شما اگه به لگو تیم های مطرح اورپایی نگاه کنید میبینید که حداکثرا از یه نماد استفاده کردند مثل لوگو آرسنال، چلسی، رم، لاتزیو بعضی ها هم اصلا از نماد استفاده نکردند!
ولی بنظر من باید یه نماد توو لوگو داشته باشیم این نماد باید مختص گیلان باشه، من با نظر مازیار که گفت سوسن چلچراغ باشه بیشتر موافقم ولی اگه بخایم کوه درفکو بکشیم از کجا باید ثابت کنیم که منظورمون اورست نبوده!
من بصورت دستی یه لوگو طراحی کردم که بنظر خودم خیلی قشنگتر از لوگو قبلی شده، هر وقت توو کامپیوتر اجراش کردم میذارم تو سایت تا نواقصشو برطرف کنیم.[/quote:7fb009d953]
من هم با نظر مجید موافقم و به نظر من یک یا دو نماد بسته.من به این دلیل گفتم گل سوسن چلچرتغ چون توی دنیا محدود هست و حالا روش هم میتونیم چند تا قطره باران هم به دلیل لقب تیممون طراحی کنیم و فکر نکنم این دو با هم شلوغ بشه.در ضمن گل سوسن چلچراغ هم قشنگی خاصی داره و رنگش هم سفید هست.
با ترکیب این دو نماد هم نمادی از رشت و هم نمادی از گیلان توش کار شده
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط hatam » يکشنبه آگوست 05, 2012 5:52 am

[quote:f62c1ac4dd="MAZIYAR"][quote:f62c1ac4dd="majid13"]نظرات همه دوستان محترمه، ولی دوستان لگو باید ساده باشه، یعنی حداکثر یک نماد در اون باشه. شما اگه به لگو تیم های مطرح اورپایی نگاه کنید میبینید که حداکثرا از یه نماد استفاده کردند مثل لوگو آرسنال، چلسی، رم، لاتزیو بعضی ها هم اصلا از نماد استفاده نکردند!
من بصورت دستی یه لوگو طراحی کردم که بنظر خودم خیلی قشنگتر از لوگو قبلی شده، هر وقت توو کامپیوتر اجراش کردم میذارم تو سایت تا نواقصشو برطرف کنیم.[/quote:f62c1ac4dd]
من هم با نظر مجید موافقم و به نظر من یک یا دو نماد بسته.من به این دلیل گفتم گل سوسن چلچرتغ چون توی دنیا محدود هست و حالا روش هم میتونیم چند تا قطره باران هم به دلیل لقب تیممون طراحی کنیم و فکر نکنم این دو با هم شلوغ بشه.در ضمن گل سوسن چلچراغ هم قشنگی خاصی داره و رنگش هم سفید هست.
با ترکیب این دو نماد هم نمادی از رشت و هم نمادی از گیلان توش کار شده[/quote:f62c1ac4dd]

با این نماد گل سوسن چلچراغ خیلی موافقم.....امیدوارم دوستان طراح توجه داشته باشن
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » يکشنبه آگوست 05, 2012 6:18 am

خواهشن تو ی طرح لوگو ازقطرات باران هم استفاده بشه بلاخره تیم واسه شهر بارانه :P
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط meshkiabi » يکشنبه آگوست 05, 2012 6:49 am

سوسن چلچراغ؟؟؟؟؟ یهو اسم تیمو کنید داماش رودبار و خلاص!!!!

سوسن چلراغ خوبه اما ربطی به شهر ما داره؟؟؟؟؟؟؟

قطرات باران بیشتر به شهر ما میخوره!

یادمون نره که حتی اسم داماش(هرچند دوست دارم این اسم رو) مال شهرستان رودباره!!!! پس لطف کنید بیش از این هویت تیم رو از رشت جدا نکنید!
من برای زندگی هر روز به اکسیژن نیاز دارم و به همان اندازه برای زیستن به شهر عزیزم« رشت» محتاجم
نماد کاربر
meshkiabi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar » يکشنبه آگوست 05, 2012 6:56 am

دوستـان عزیز طـراح توجـه داشتـه باشنـد ایـن لوگو بـرای یه [b:d0e91058e8]تیـم ورزشـی[/b:d0e91058e8] هستـش !
مـن بـا اینـکه نمـادی از شـهر باشـه موافـقم ولـی اصـولی باشـه ، پـس لطفـا زیاد احسـاسی کـار نکنیـد . . .
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه آگوست 05, 2012 7:12 am

من یه خواهش دارم از دوستان واسه این که همه با یک لوگو موافق باشیم توی یک تایپک جدا گانه لوگو هارو واسه دیدن بزارید تا بهش رای بدیم و چندتایی که انتخاب مشه به باشکاه فرستاده بشه و یکی باشکاه انتخاب کنه
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان