توسط majid13 » پنج شنبه مه 17, 2012 11:55 pm
[quote:fc7b556865="ARYANST122"]یه جمله بود که خیلی وقته رو دلم سنگینی میکنه به خدای بالای سرم نمیخواستم بگم به اون میرزا کوچک که تنش تو قبر داره میلرزه دوست نداشتم بگم ولی دیگه نمیتونم جلوی خودمو بگیرم منظورم به همین نفهم های تازه به دوران رسیده ای هست که میان واسمون جک میسازن و میگن بیغیرت گیلانی آره داداشای من بیغیرتی این نیست که ناموستو حراج کنی به اون دانای علی قسم فقط این نیست بیغیرتی اینه که به همنوع و هم زبان خودت خیانت کنی از پشت بهش خنجر بزنی زیر پاشو خالی کنی همین پارسال همین محبوبترین تیم استانمون سپیدرود مگه هواداراش تو بازی با پرسپولیس به خاطر برد پسپولیس پایکوبی راه ننداختن به بازیکنای بومی داماش فحش ندادن این بیغیرتی نیست؟؟؟
چه کسی به میرزا خیانت کرد؟؟؟ همین گیلانیهای خودفروخته بودن
چرا راه دور بریم مگه همین هفته پیش وقتی مامور انزلیچی صادقو کوبید زمین کدوممون جواب مامورو دادیم بالاخره صادقم این همه سال بد یا خوب از خودمون بود
وقتی یه نفری که من میشناسم اسمشم نمیبرم شاید بعضیها بشناسن میره تهران و با لهجه گیلکی میگه من مال همینجام واسه اینکه دوست داره خودشو تهرانی نشون بده یعنی چی؟؟؟ به این نمیگن بیغیرتی؟؟؟
وقتی ما انقد قدرت نداریم یه استاندار بومی داشته باشیم و هممونم بیخیالیم به خاطر اینکه این بابا اومده خوب این یعنی چی؟؟؟
میرزا ها بودن که واسه ما این افتخار رو گذاشتن ولی الان ما چی هستیم ؟؟؟ کجا رو گرفتیم؟؟؟ واسه آیندمون چه افتخاراتی آوردیم؟؟؟
مجید13 حرف خوبی زد از ماست که بر ماست شاید این حرف هایی که زدم خیلی ها بدشون بیاد یا اگرم اینجا بهم حرفی نزنن پشت سر بگن آرین عجب آدم آشغالیه که این حرف ها رو زد ولی باید قبول کنیم که خیلی اشتباه داریم خودمونو نباید گول بزنیم باید یه روزی این جمله عملی بشه
( میرزا راحت بوخوس گیله مردان بیدارید )[/quote:fc7b556865]
دم گرم آبرار، کاملا موافقم، واقعا حرف دل همه گیلانیهایه با اصالتو زدی. بخصوص در مورد استاندار غیربومی انشاخون.