[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه مه 13, 2012 8:52 am

اگه ممد بره باید یه بدرقه کامل ازش بکنیم.اگه یقین بدونیم که بره باید یه روز سر تمرین بریم و بنر هایی که براش توی ورزشگاه میاوردن رو ببریم تا دلش حسابی گرم باشه که رضایت داریم ازش و باید بره آسیا و تیم ملی و روی دستش مثل آبرار علی دیــــوار خالکوبی کنه دنیــــا فقــــط رشــــت و جلوی دوربین نشون بده . :P :P
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط saeed0131 » يکشنبه مه 13, 2012 8:53 am

دوستانی که میگن ابشک بره تراختور به نعفشه مطمئن باشید اونجام بره نیمکت نشینه تو تیم شهر خودش رو نیمکت باشه(که این نیمکت نشینیها بخاطر مصدومیتاش بود بیشتر)بهتره تا یه تیم تو شهر غریب اونم تراختور
نماد کاربر
saeed0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 26, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه مه 13, 2012 9:05 am

واقعیتی وجود داره که محمد بعد از چند بازی لیگ برتر اون محمد ابشک فصل قبل نیست.به نظر من شخصی مثل محمد مختاری پشتکار رو به معنای واقعی نشون داد و بعد چطور محمد ابشک نتونست خودشو در ترکیب فیکس کنه؟
بعد از اومدن تیم به لیگ برتر و معروف شدن نسبی محمد آبشک،من حس میکنم اسیر حواشی شد و باید این حواشی رو کنار بذاره تا بتونه به اوج برگرده
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه مه 13, 2012 9:44 am

در اول فصل ، آبشک رو بعنوان پدیده لیگ معرفی کردیم و خیلی روش مانور دادیم ، ولی آخر فصل نیمکت نشین شد و تقریباً کسی از نیمکت نشینی اون ناراحت نبود ؛ و عنوان پدیده رو جهانبخش با شایستگی به خودش اختصاص داد ؛ در هر صورت به نظر من ، پتانسیل محمد خیلی بالاست ولی باید به تمرینات و پشتکار خودش اضافه کنه ،
اگه تو داماش بمونه که عالیه ولی اگه بره ، به شرطی که بتونه خودش رو جا بندازه و درجا نزنه ، بازهم عالیه . /3/
برای او آرزوی موفقیت می کنم . /3/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » يکشنبه مه 13, 2012 9:49 am

ته دلم اصلا راضی نیست بازیکنای بومی برند.
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه مه 13, 2012 10:19 am

قعله نوعی فروزان رو زنده کرد توی داماش هر بازی بد بود .صادقی که توی اس اس داغون بود زنده کرد.سیامک سر لک اینجا توی 18 تا بازیکن نبود اونجا رفت چند تا گل هم زد .علی زاده هر تیمی بود رو به عقب بود داغون بود اما اون جا ...
قبول کنید که تراکتور به نسبت اس اس و سپاهان مهره نداشت .آبشک بره بازی بیشتر میرسه بهش باید به این عادت کنیم که بازیکن بخش کنیم همه جا و نماینده داشته باشیم به شرطی که داماش لطمه نخوره .الان که تارتار مگنو رو قبول داره نیازی نیست آبشک باشه پس بره و یه عمره فوتبالی رو جایی خرج کنه که بتونه به جایی برسه .
جام حذفی.لیگ .آسیا خودش رو میتونه جا بندازه و بازی بهش 100% میرسه .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه مه 13, 2012 10:47 am

ببینید این رو هم فراموش نکنید که محمد آبشک در همون هفته های اول دچار یک بیماری انزلیچی شد که تا چند وقت از شرایط بازی و تمرین به دور بود و شاید خیلی ها ندونند که این انزلیچی مرموز هر از گاهی هم به سراغش اومده و اذیتش کرده . یعنی مصدومیت و بیماری هم روی بازی و نیمکت نشینی محمد آبشک تاثیر زیادی داشته .
فکر نمی کنم سال دیگه مگنو تو این تیم باشه و از طرفی هم امیدوارم شرایط مهیا باشه تا داماش فصل بعد هم اینجا باقی بمونه و با داماش آسیایی بشه.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه مه 13, 2012 10:57 am

[quote:4ef93826c9="coach"]من خواهش دارم اینقدر از رو تعصب جواب نده پدرام جان
در دوران قاسمپور عباس اقا تو ترکیب تیم نبودن...علی هم تو ترکیب تیم ملی جوانان
بود و در تهران تمرین میکرد...در اختیاره باشگاه نبود...جهانگیر هم خیلی خوب کار کرده بود...در ضمن خیلی از بازیکنانی که نوشتی در حاله انتقال هستن عزیز..شاید بشه گفت 75% تیم....[/quote:4ef93826c9]

اصلا از روی تعصب نبوده و می تونین کامنت های من تو هر بازی ای که قاسمپور مربیمون بود رو بخوانید و متوجه بشید که تقریبا توی همه بازی ها آقایی بازی کرد و فاجعه بار ترینش هم فیکس بازی کردن مقابل سرچشمه در پست دفاع آخر با وجود مختاری بود !!! مطمئنم اگر جهانبخش اینجا بود بازیش نمی داد ... جهانگیر عسگری هم سر همین قاسمپور مشکل پیدا کرد و از ترکیب رفت بیرون و دیگه بعد اون افت کرد ... کدوم بازیکنان ما در حال انتقال هستند ؟! ما فوقش 25 تا بازیکن از اول فصل داشتیم که 2 تاش تا نیم فصل اوت شدند و موند 23 تا ،سرلک هم رفت و کوشکی اومد . 75% از 23 میشه 17.25 که ما میگیریم 18 تا یعنی 18 تای ما دارن میرن این فصل ؟!!؟
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه مه 13, 2012 11:18 am

[quote:7d53b3ce1b="pedram_1367"][quote:7d53b3ce1b="coach"]من خواهش دارم اینقدر از رو تعصب جواب نده پدرام جان
در دوران قاسمپور عباس اقا تو ترکیب تیم نبودن...علی هم تو ترکیب تیم ملی جوانان
بود و در تهران تمرین میکرد...در اختیاره باشگاه نبود...جهانگیر هم خیلی خوب کار کرده بود...در ضمن خیلی از بازیکنانی که نوشتی در حاله انتقال هستن عزیز..شاید بشه گفت 75% تیم....[/quote:7d53b3ce1b]

اصلا از روی تعصب نبوده و می تونین کامنت های من تو هر بازی ای که قاسمپور مربیمون بود رو بخوانید و متوجه بشید که تقریبا توی همه بازی ها آقایی بازی کرد و فاجعه بار ترینش هم فیکس بازی کردن مقابل سرچشمه در پست دفاع آخر با وجود مختاری بود !!! مطمئنم اگر جهانبخش اینجا بود بازیش نمی داد ... جهانگیر عسگری هم سر همین قاسمپور مشکل پیدا کرد و از ترکیب رفت بیرون و دیگه بعد اون افت کرد ... کدوم بازیکنان ما در حال انتقال هستند ؟! ما فوقش 25 تا بازیکن از اول فصل داشتیم که 2 تاش تا نیم فصل اوت شدند و موند 23 تا ،سرلک هم رفت و کوشکی اومد . 75% از 23 میشه 17.25 که ما میگیریم 18 تا یعنی 18 تای ما دارن میرن این فصل ؟!!؟[/quote:7d53b3ce1b]
من هر کی رو یادم نباشه آقایی رو یادمه که چقدر حرث میخودیم برای بازی هاش.اون زمانی که پنالتی توی سرچشمه زد دهنم باز موند که که چرا ان زد ؟نظیف کار نیستش حداقل به غلامی میداد تا آماره گل بهتری داشته باشه 3.1 جلو بودیم.
من از قاسمپور رضایت 100% نداشتم اما ترس داشتم چون بازی با صبا با 1 حمله یه گل مشکوک .بازی با راه آهن 2تا ضربه ایستگاهی عجیب گل شد با شوت اون صورت زخمی و یه پنالتی .بازی با نفت توی شهر خودمون به پنالتی کشیدیم .آمار خوبی داشتیم اما جا برای حرف زیاد بود با پدرام موافقم .اما از تارتار هم ترس دارم ترس از افتادن نه .ترس از حاشیه ترس از آسیایی شدن .تارتار دلش با دفاع خیلی گرم هستش اما حمله زیاد نه .اما موافق تر هست تا از قاسمپور بهتر میبینمش.الانم دلیلی نداره انتقاد تندی کرد ازش چون منطق و آمار نشون میده بد کاری نکرده میشه گوفت ماملا خوب کار کرده .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط coach » يکشنبه مه 13, 2012 12:31 pm

1.الان مس سرچشمه یعنی همه بازیها؟
2.مختاری از دوستای گله منه ولی بازی ندادن محمد به این معنی نبود قاسمپور نمیخواست بازی کنه!!!!!!!
3. اگه من گفتم 75% فردای لیگ همه نمیرن عزیز...دندون رو جیگر بزار
4.اگه با جهان مقابله کرد واسه پرت کردن پیراهنش به سمت نیمکت بود(یعنی بد کاری کرد؟)
5.اگه قرار به ترس باشه گل دقیقه 90+2 علی به فجر یا تیرک دروازه بازی با سپاهان
جواب نگرفتن از سیستم 4.4.2 Diamond(لوزی) و بعد 4.4.2 خطی و تغیر پست بازیکنان و بعد از 6 هفته برگشت به سیستم قبلی ترسناکتر بود؟
6.علی 3 بازی تا اونجایی که یادم میاد بازی کردبا توجه به ترافیک سمته راست(اقا مهدی.سید علی.جهان.حسین ابراهیمی)البته پست اصلی جهانبخش مهاجمه
7.ارزوی هر گیلانی موفقیت این تیم بوده و هست...ولی باید به اصل هم توجه کرد!
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط coach در يکشنبه مه 13, 2012 1:20 pm .
نماد کاربر
coach
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 22, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » يکشنبه مه 13, 2012 1:15 pm

با سلام.اگه کسی دستش به جایی می رسه به مسئولین داماش گوشزد کنه که اول از همه:
باید [b:5c25e1aba0]سعید دقیقی[/b:5c25e1aba0] رو بگیرند.هم گیلانی هست و هم گلزن خوبی هست.
باید یک تموم کننده خوب بگیریم.در بازی با شهرداری تبریز خیلی موقعیت ایجاد کردیم ولی چون تموم کننده نداشتیم نتونستیم ازش استفاده کنیم.
در پست هافبک نفوذی و دفاع راست بازیکن می خوایم.دفاع چپ و دفاع وسط ما هم جایگزین خوب ندارند.
باید هدفمند و با دقت بازیکن جذب کنیم.خواهشا از این بازیکنهای در پیت و از مصرف افتاده و بی غیرت و چند صد میلیونی (مثل مهدوی کیا و محمدی و....) نگیرید,به خدا گذشت اون زمانها که پگاه گیلان مشت مشت از این بازیکنها می گرفت و بعدش هم سقوط می کرد.بازیکن بومی هست که برای تیمش بازی میکنه,مثل نظیفکار و مهدوی و جهانبخش و ابراهیمی و...الان اتحاد خیلی خوبی بین گیلانی ها هست که واقعا کم نظیره....این اتحاد رزم موفقیت ما می تونه باشه.
به خدا بهترین تیم رو داریم.اگه کمی تقویت بشه می تونه برای سال بعد مدعی بشه.
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط aslanadigozal » يکشنبه مه 13, 2012 2:01 pm

1-در دروازه با وجود مشکلاتی که محمدی داشت . بازی به فراهانی زیاد رسید
و گرچه در اوایل پر اشتباه بود ولی به نظر من رفته رفته بهتر شد . و اینو هم باید قبول کنیم که غیر از 2 3 تا دروازه بان تو ایران بقیه تقریبا تو یه سطح قرار دارن و پول خرج کردن تو این پوست زیاد خوب به صرفه نیست

2-در دفاع زوج نظیفکار و مختاری دوباره به اوج برگشتند و آلوز ذخیره ی مناسبی است اگه نشد یه مدافع خارجی دیگه به همراه یه مدافع از امید داماش

3-در دفاع چپ ابوذر باید حفظ شود

4-دفاع راست مشکل اصلی ماست . گرچه کوشکی از نظر آمادگی جسمانی و بدنی خوبه و زیرتوپ زن نیست ولی نمیتونه یه دفاع راس ایده عال باشه

5-در هافبک دفاعی با وجود بازیکنایی چون آبشک . حاجتی تقریبا مشکلی نداریم ولی اگه منگو حفظ نشد به یه هافبک دفاعی خارجی و یه هافبک دفاعی از امید داماش نیاز داریم

6-در هفبک نفوذی در وسط مهدوی رو داریم و در دو بال ابراهیمی و جهانبخش در اوج آمادگی و جوانی قرار دارند و به نظرم به یه زخیره برای مهدوی نیاز داریم
و می تونیم بازهم از بازیکنای امید برای زخیره ی ابراهیم و جهانبخش استفاده کنیم

7-در خط حمله چاوشی تنهاست وباید یه مهاجم هدف که قدرت سر زنی هم داشته باشه مثل ( دقیقی - عنایتی -عباسفرد و ... ) حتما جذب کنیم

تار تار هم فکر کنم بمونه و ماهم باید ازش حمایت کنیم چون بیشتر به ابراهیمی و جهانبحش و مختاری بازی داد و باعث شد این سه تا به بهترین هامون تبدیل شن و کلا هم با این همه مشکل سر آخر تیمو 7 تحویل داد و حالا میدونه ارزش بازیکن بومی چیه و با شرایط کار تو رشت آشنا شده
بومی گرایی + جوانگرایی = موفقیت داماش گیلان
نماد کاربر
aslanadigozal
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » يکشنبه مه 13, 2012 2:04 pm

من واقعا دهنم باز مونده چرا هی می گید ممد بره؟ چرا ما نباید آسیایی شیم؟ چرا ممد نباید به خودش اعتماد داشته باشه و کاری کنه از همین داماش بره تیم ملی ، چرا همه یه توری صحبت می کنید که فصل بعد ما چقرتمه ایم؟ ما می تونیم یارای خوبی بگیرم ، اینقد نا امید نباشد ، این کامنت هایی که اینجا گذاشتیید. می دونید اگه بازیکنا بخونن چقد روحیه شون پاییم میاد؟ مصاحبه عابدینی روو یادتون نیست که گفته بود می خوام اهدافم رو برای داماش عملی کنم ؟ هدف عابدینی چی بود ؟ 100 در صد آسیای شدن و قهرمانی تو لیگ . می دونید چرا الان اینطوری حرف می زنید ؟ چون یه مربی بزرگ سر تیم نیست اگه الان به جای همین مربی دست نشان بود یا عبدالله ویسی الان شما اینطوری صحبت می کردید. خواهش می کنم امیدتنو از دست نیدید.
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » يکشنبه مه 13, 2012 3:04 pm

lvlamad_2010 افرین با این جملت حل کردم{چون یه مربی بزرگ سر تیم نیست}همینه اگه یه مربی بزرگ یا با جروزه{درست نوشتم؟ :o }بود بازیکنا حساب می بردن.
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » يکشنبه مه 13, 2012 3:18 pm

عبدالله ویسی به تیم تازه وارد پیکان پیوست.
همین الان اخبار ورزشی گفت. 8O
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان