توسط MEHRDAD » سه شنبه مارس 06, 2012 3:12 pm
[color=black:f2ac656736]امیر عابدینی درباره احتمال تجدید انتخابات فدراسیون فوتبال و کنارهگیری علی کفاشیان واکنش نشان داد.
او در گفتوگو با خبرنگار قانون ابتدا درباره انتخاب علی کفاشیان به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال گفت: مجمع خوبی برگزار شد. اگر قرار باشد فوتبال به خودش ببالد قطعا یکی از آن روزها دیروز بود. روزی که اعضای مجمع فدراسیون فوتبال با آرامش و استقلال در جلسه حاضر شدند و انتخابات بی نظیری را برگزار کردند.
عابدینی ادامه داد: در مورد انتخاب کفاشیان باید بگویم که سرسخت تر از همیشه دربارهاش سخن خواهم گفت. به او تبریک میگویم که فرصت خدمت کردن دوباره به این مردم را پیدا کرده است اما نباید فراموش کند که مسئولیتهای او حالا بسیار سنگین تر شده است. چون اهالی فوتبال و مردم از او میخواهند که اشتباهات گذشتهاش را جبران کند و به فوتبال جان تازهای ببخشد. از افرادی استفاده کند که کارشناس هستند.
مدیرعامل باشگاه داماش گیلان در پاسخ به این سئوال که شما در انتخابات چه کردید که رسانهها امروز شما را قهرمان مجمع میدانند؟ خاطر نشان کرد: من وظیفه قانونی و حرفهای خودم را انجام دادم. رسانهها همیشه نسبت به من لطف دارند و من نیازی نمیبینم که در مورد وظیفهای که انجام دادم اغراق شود. تنها کاری که از دستم برمیآمد شوک به علی کفاشیان و مجمع بود؛ اینکه اجازه ندهم او کنارهگیری کند. به همین دلیل ایستادم و به خاطر فوتبال و اهالی زحمتکش آن فریاد زدم. آقای وزیر گفت: هنوز نوبت به شما نرسیده است. من هم گفتم: این تذکر است و نیازی نیست که منتظر بمانم. به کفاشیان گفتم حق نداری کناریگیری کنی. او هم ایستاد و رای آورد. از این بابت خوشحالم.هر سه کاندیدا آدمهای شریفی هستند. دیروز با وقار تمام در مجمع نشستند و نتایج انتخابات را پذیرفتند و به رای اعضای مجمع احترام گذاشتند. بنابراین دلیلی وجود ندارد که کام اهالی فوتبال تلخ شود.
عابدینی در واکنش به تازهترین نامه سازمان بازرسی کل کشور هم گفت: قبا از هر چیز باید بگویم در مجمع دیروز سه اتفاق رخ داد؛ا- به خرد جمعی احترام گذاشته شد2- به انتخاب اصلح احترام گذاشته شد3- به باور عمومی بها داد ه شد.به همین سه دلیل من به همه آنهایی که میخواهند سلامت انتخابات مجمع فدراسیون فوتبال را زیر سئوال ببرند تذکر میدهم که قبل از هر اقدامی به موضوع تعلیق فوتبال ایران نیز خوب فکر کنید چون اینجا در فوتبال همه چیز فرق میکند و فیفا با هیچ کس شوخی ندارد. همان طور که یک بار این اتفاق در یک روز کاملا معمولی رخ داد و همه مان را شوکه کرد ممکن است اینبار شوک بدتری به فوتبال ایران وارد شود.
عابدینی گفت: از این گذشته فکر میکنم که جوابیه فدراسیون فوتبال به سازمان بازرسی کل کشور گویای واقعیت ماجرا بود. آنجا که از سویی آنها تاکید دارند اگر در فدراسیونهای آماتوری فردی دو شغله محسوب شود باید مسئولش یا کنارهگیری کند یا با او برخورد خواهد شد. حال آنکه فدراسیون فوتبال نهادی کاملا حرفهای است. چون بعد از اینکه مجلس مصوب کرد هیچ نهاد دولتی حق ندارد به باشگاههای حرفهای کمک کند نیمی از باشگاههای ما دچاز مشکل شدند و فدراسیون برای حل این مشکل مدیریتی حرفهای را انتخاب کرد و در این مسیر قرار گرفت. پس مدیریت نوع حرفهای در فدراسیون ما حاکم است. ضمن اینکه در مورد دیگر شائبهها نیز فدراسیون فوتبال پاسخهای روشنی داد که من آنها را تکرار میکنم؛ اینکه عزیز محمدی جانباز است و پرونده هم دارد و کفاشیان هم جزء مقامات به حساب میآید چون زمانی معاون وزیر بوده است. به نظرم جوابها روشن است اما انگار عدهای دنبال ماجرا جویی هستند.
عابدینی در پاسخ به این سئوال که اگر سازمان بازرسی کل کشور جز به تجدید انتخابات و کناره گیری کفاشیان رضایت نداد چه اتفاقی رخ خواهد داد تاکید کرد: این اتفاق رخ نمیدهد. چون دیوان عدالت اداری در نهایت قوانین ما را با فیفا تطبیق میدهد و به خوبی متوجه خواهد شد که چه حرکتی به سود این فوتبال و چه اقدامی خسارتهای جبران ناپذیری را به این فوتبال وارد خواهد کرد.
وی درباره این موضوع که عدهای معتقدند قریب بازنده انتخابات بود نیز گفت: قریب بازنده نبود. او با وقار تمام آمد و آراء مجمع را پذیرفت. او آدم توانمندی است و به نظرم با آرامش خود پس از رئیس شدن کفاشیان به مجمع هویت بخشید.
عابدینی در پایان خطاب به وزیر ورزش نیز گفت: آقای وزیر! دیروز شما را فردی دیدم که میتوانید اوضاع ورزش کشور را متحول کنید. با سعه صدر نشستید و به مجمع احترام و هویت بخشیدید. نفر منتخب آنها را مورد حمایت قرار دادید و سلامت انتخابات را با آرامش خودتان تضمین کردید. حالا هم از شما میخواهم فوتبال را همان طور که تا کنون بستری برای عشق و عاطفه مردم دیدهاید بنگرید و از نگاههای سیاسی پرهیز کنید تا در این صورت روح پهلوانی و قهرمانی در ورزش این کشور جان تازهای بگیرد. ما حالا به شما اعتماد کردهایم بنابراین تحت هیچ شرایطی اجازه ندهید که به این اعتماد و علاقه مجمع فوتبال نسبت به شما خدشهای وارد شود.[/color:f2ac656736]