[quote:f7fb5a68e3="milad1987"]حرفهاي خنده دار باز هم شروع شد ما هستيم شما هم باشيد اگه به همين منوال ادامه بديم همين شما ها كه به بهو چه چه ميكنيد يه روزي البته اگه واقعا تعصب داشته باشين گريه خواهيد كرد عابيديني هر كاري كرده دستش درد نكنه كه واقعا مردي رو تموم كرده تو گيلان ولي با تصميمات غلطش داره نه تنها تيم داماش كه اصلا اهميتي نداره در مقابل هويت شهرمون داره هويت شهرمونو خدشه دار ميكنه به اميد روزي كه دير نشده باش و همه بفهمين و بفهميد كه اين اشتباه ها در آينده اي نزديك راه جبران نخواهد داشت[/quote:f7fb5a68e3]
مشت نمونه خرواره
خیلی ها مثله این دوست عزیزمون که فوق تعصب و غیرت به مثلا شهرشون هستن، راه مبارزه با مدیر تیممون رو در پیش گرفتن
خنده دار نیست برادر، بلکه خیلی هم گریه داره، گریه داره وقتی پشت سیستممون نشستیم و رو صندلی راحت و دم از غیرت میزنیم و میگیم امیر عابدینی داره داماش رو به بیراهه میبره
تو خودت چه پیشنهادی داری؟
دوست داری بره دست نشان رو بیاره؟
کاپلو چطور؟
نه بابا به نظرم مورینیو رو بیشتر میپسندی
آخه درکم به خدا خوب چیزیه
در اینکه این سری افراد خاص قلبشون برای داماش میتپه هیچ شکی نیست، برای همین هم احساسی تصمیم میگیرن
اما یه کم منطقت رو بذار وسط و کلاهتو قاضی کن، امیر عابدینی با دستان خالی چکار باید برای این تیم بکنه که نمیکنه؟
اون که پسر خاله من نیست من بیخودی جانبداری شو کنم، خودت میبینی که رای اکثریت بر حقانیت امیر عابدینیه
من حرفم اینه نباید حرمتش رو بشکنیم، چرا؟ چون انصافا داره واسمون زحمت میکشه
فقط کافیه یه سر تو محیط های اجتماعی مثله فیس بوک برین تا ببینین چه هجمه ای بر علیه اون و باقی مسئولین داماشه
کمی فکر کنی میبینی که حرفای من اونقدری که تو میگی خنده دار نیست...