آیا کف گیر "قهوه تلخ" به ته دیگ خورده؟؟!

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط abere » شنبه مه 28, 2011 4:35 pm

[quote:b5bd20f963="MEHRDAD"][quote:b5bd20f963="milad1987"]من مطمنم هيچ كسي تا آخر نميشينه قهوه تلخ نگاه كنه من نميگم نگاه نميكنم ولي اونايي كه ميگن خوبه يك بار تو خودشون جستجو كنن ميفهمن كه سريال ضعيفي يه چرا كه هيچ كس با دقت نگاه نميكنه يه مثال ،شما وقتي يه فيلم مثل جدايي نادر از سيمين و نگاه ميكني تا انتهاش ميخ فيلم ميشي ولي قهوه تلخ هيچ گاه اين گونه نيست مثال ديگه سريال قلب يخي اين سريال كه كمتر كسي ديدش فوق العاده بود ولي كمتر ديدنش ولي آدم تا آخر ميخواست كه ببينش حالا قهوه تلخ نه اگه يه قسمتشم نبيني واست مهم نسيت[/quote:b5bd20f963]

اصلا این مقایسه به این شکل درست نیست. اولا ژانر این دو تا فیلم و سریال با هم فرق داره... قهوه تلخ طنزه و جدایی نادر از سیمین اجتماعی! دوما جدایی نادر از سیمین یه فیلم سینماییه و قهوه تلخ یه سریال روتین . ضمنا فضای طنز تو ایران یه محدودیت هایی داره و کیه که ندونه تو همین فضا مهران مدیری خیلی بهتر از دیگران داره کار میکنه. شما بیا فیلم های دیگه طنز رو حتی اگر هم سینمایی باشه با این برنامه مقایسه کن. معنی طنز فقط خندیدن بی هدف نیست بلکه خنده جزئی از طنزه.[/quote:b5bd20f963]
اینکه مهران مدیری کارگردانه فوق العاده ایه بر هیچکس پوشیده نیست ولی ما درباره اینکه چرا این سریال بینندگانشو از دست داده داریم صحبت میکنیم نه اینکه بهترینه یا بدترین
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه مه 28, 2011 5:55 pm

[quote:9eb04d5066="abere"][quote:9eb04d5066="MEHRDAD"][quote:9eb04d5066="milad1987"]من مطمنم هيچ كسي تا آخر نميشينه قهوه تلخ نگاه كنه من نميگم نگاه نميكنم ولي اونايي كه ميگن خوبه يك بار تو خودشون جستجو كنن ميفهمن كه سريال ضعيفي يه چرا كه هيچ كس با دقت نگاه نميكنه يه مثال ،شما وقتي يه فيلم مثل جدايي نادر از سيمين و نگاه ميكني تا انتهاش ميخ فيلم ميشي ولي قهوه تلخ هيچ گاه اين گونه نيست مثال ديگه سريال قلب يخي اين سريال كه كمتر كسي ديدش فوق العاده بود ولي كمتر ديدنش ولي آدم تا آخر ميخواست كه ببينش حالا قهوه تلخ نه اگه يه قسمتشم نبيني واست مهم نسيت[/quote:9eb04d5066]

اصلا این مقایسه به این شکل درست نیست. اولا ژانر این دو تا فیلم و سریال با هم فرق داره... قهوه تلخ طنزه و جدایی نادر از سیمین اجتماعی! دوما جدایی نادر از سیمین یه فیلم سینماییه و قهوه تلخ یه سریال روتین . ضمنا فضای طنز تو ایران یه محدودیت هایی داره و کیه که ندونه تو همین فضا مهران مدیری خیلی بهتر از دیگران داره کار میکنه. شما بیا فیلم های دیگه طنز رو حتی اگر هم سینمایی باشه با این برنامه مقایسه کن. معنی طنز فقط خندیدن بی هدف نیست بلکه خنده جزئی از طنزه.[/quote:9eb04d5066]
اینکه مهران مدیری کارگردانه فوق العاده ایه بر هیچکس پوشیده نیست ولی ما درباره اینکه چرا این سریال بینندگانشو از دست داده داریم صحبت میکنیم نه اینکه بهترینه یا بدترین[/quote:9eb04d5066]

خب در اون مورد حرف زدم و جوابم رو دادم . این جواب مربوط به میلاد بود.
نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » شنبه مه 28, 2011 6:03 pm

[quote:d34ce305ad="MEHRDAD"][quote:d34ce305ad="abere"][quote:d34ce305ad="MEHRDAD"][quote:d34ce305ad="milad1987"]من مطمنم هيچ كسي تا آخر نميشينه قهوه تلخ نگاه كنه من نميگم نگاه نميكنم ولي اونايي كه ميگن خوبه يك بار تو خودشون جستجو كنن ميفهمن كه سريال ضعيفي يه چرا كه هيچ كس با دقت نگاه نميكنه يه مثال ،شما وقتي يه فيلم مثل جدايي نادر از سيمين و نگاه ميكني تا انتهاش ميخ فيلم ميشي ولي قهوه تلخ هيچ گاه اين گونه نيست مثال ديگه سريال قلب يخي اين سريال كه كمتر كسي ديدش فوق العاده بود ولي كمتر ديدنش ولي آدم تا آخر ميخواست كه ببينش حالا قهوه تلخ نه اگه يه قسمتشم نبيني واست مهم نسيت[/quote:d34ce305ad]

اصلا این مقایسه به این شکل درست نیست. اولا ژانر این دو تا فیلم و سریال با هم فرق داره... قهوه تلخ طنزه و جدایی نادر از سیمین اجتماعی! دوما جدایی نادر از سیمین یه فیلم سینماییه و قهوه تلخ یه سریال روتین . ضمنا فضای طنز تو ایران یه محدودیت هایی داره و کیه که ندونه تو همین فضا مهران مدیری خیلی بهتر از دیگران داره کار میکنه. شما بیا فیلم های دیگه طنز رو حتی اگر هم سینمایی باشه با این برنامه مقایسه کن. معنی طنز فقط خندیدن بی هدف نیست بلکه خنده جزئی از طنزه.[/quote:d34ce305ad]
اینکه مهران مدیری کارگردانه فوق العاده ایه بر هیچکس پوشیده نیست ولی ما درباره اینکه چرا این سریال بینندگانشو از دست داده داریم صحبت میکنیم نه اینکه بهترینه یا بدترین[/quote:d34ce305ad]

خب در اون مورد حرف زدم و جوابم رو دادم . این جواب مربوط به میلاد بود.[/quote:d34ce305ad]
تایید
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان