[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پاسخ ناصر حجازی به نامه فرگوسن/نامه ات مرا به ادامه زندگی فرا می خواند

پاسخ ناصر حجازی به نامه فرگوسن/نامه ات مرا به ادامه زندگی فرا می خواند

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه مه 03, 2011 7:11 pm

[quote:5b33f55592="onlyrasht"][quote:5b33f55592="Mehrdad-2Atishe"]جالب بود... بحث قرمز و آبی نیست بحث شخصیته و انسانیته که حجازی داره.امیدورم سریعتر سلامتیش رو بدست بیاره[/quote:5b33f55592]
یعنی ما انسانیت نمی فهمیم[/quote:5b33f55592]

من کلی صفحه باز میکنم و دونه دونه جواب میدم و میخونم! اصلا چند تا کامنت بالاسرم که در عرض چند دقیقه داده شد رو ندیدم.بعد با نیما بودی اونوقت کامنت منو نقل قول میکنی؟! :roll:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » سه شنبه مه 03, 2011 7:13 pm

به نظر من نبايد حداقل تو سايتمون طرفداري از تيمايه شهري بشه كه به ماها توهين مي كنن .برايه من دو تا تيم تو دنيا سپيدرودو داماش موفقيت يا شكست تيمايه شهرايه ديگه برام مهم نيست از شكست اين دو تا تيمه تهراني كلي هم خوشحال مي شم
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » سه شنبه مه 03, 2011 7:17 pm

[quote:3a1f71c5fc="Mehrdad-2Atishe"][quote:3a1f71c5fc="onlyrasht"][quote:3a1f71c5fc="Mehrdad-2Atishe"]جالب بود... بحث قرمز و آبی نیست بحث شخصیته و انسانیته که حجازی داره.امیدورم سریعتر سلامتیش رو بدست بیاره[/quote:3a1f71c5fc]
یعنی ما انسانیت نمی فهمیم[/quote:3a1f71c5fc]

من کلی صفحه باز میکنم و دونه دونه جواب میدم و میخونم! اصلا چند تا کامنت بالاسرم که در عرض چند دقیقه داده شد رو ندیدم.بعد با نیما بودی اونوقت کامنت منو نقل قول میکنی؟! :roll:[/quote:3a1f71c5fc]
می خواستم اینو حذف کنم ولی حذف نشد :wink:
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه مه 04, 2011 9:03 am

[quote:6d3fefa5cc="onlyrasht"][quote:6d3fefa5cc="meraj130"][quote:6d3fefa5cc="onlyrasht"][quote:6d3fefa5cc="meraj130"][quote:6d3fefa5cc="onlyrasht"][quote:6d3fefa5cc="Mehrdad-2Atishe"]جالب بود... بحث قرمز و آبی نیست بحث شخصیته و انسانیته که حجازی داره.امیدورم سریعتر سلامتیش رو بدست بیاره[/quote:6d3fefa5cc]
منم ارزوی سلامتی دارم ....ولی اقایی که طرفدار تیمه تهرانی هستی چرا اینجا مینویسی ابی[/quote:6d3fefa5cc]
ناراحت نشو آبرار .ولی من منظوری نداشتما(آبی و قرمز رو میگما)همینطوری گذاشتم .مرده شور ببره هرچی آبی و قرمز رو[/quote:6d3fefa5cc]
من با شما نبودم با این اقا نیما بودم[/quote:6d3fefa5cc]
عیبی نداره آبرار نیما هم خیلی پسر گلیه :wink:[/quote:6d3fefa5cc]
ما هم که نگفتیم بده ولی درکل میگم که دیگه نباید طرفداری از این تیمای تهرانی تو رشت بشه
مردانه من هنوز وقتی بازی با پرسپولیس تو رشت یادم میاد روانم به هم میریزه
از همه بدترش اینکه تو بین طرفدارای داماش پرچم استقلالو اوردند :( :( :( :([/quote:6d3fefa5cc]

داداش من طرفدار داماش هستم .ولی دوست ندارم دروغ بگم من و بابام و بابا بزرگم کل خانواده ما آبی هستن .از هیچکی هم نمی ترسم .پرچمم هم بالاست و همیشه سعی میکنم زیاد حرفی از استقلال تو این سایت نزنم . بگم حرف اول من داماشه ولی استقلال رو هم دوست دارم .لطفا به تیم های دیگه توهین نکنید . :(
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط rainrasht » چهارشنبه مه 04, 2011 9:35 am

اینم به احترام ناصر خان /2/
افتخارم اينه خون ميرزا توي رگهامه وعاشق تيم شهرمم
نماد کاربر
rainrasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژانويه 11, 2011 12:00 am

پستتوسط maysam » چهارشنبه مه 04, 2011 9:41 am

[quote:2f7af19cd9="mtb368"]آخه لغت confortingاز کجا اومده ؟تو انگلیسی که این لغت بی معنیه ؛مطمئنید که این نامه نسخه اصلی نامه حجازیه؟ /4/[/quote:2f7af19cd9]

conforting به معنای آرامبخش(راحتبخش) هستش.از ریشه confort گرفته شده که بمعنی" راحت" هستش.
نماد کاربر
maysam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 29, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » چهارشنبه مه 04, 2011 11:30 am

[quote:f06e95e547="nima_beckham"][quote:f06e95e547="onlyrasht"][quote:f06e95e547="meraj130"][quote:f06e95e547="onlyrasht"][quote:f06e95e547="meraj130"][quote:f06e95e547="onlyrasht"][quote:f06e95e547="Mehrdad-2Atishe"]جالب بود... بحث قرمز و آبی نیست بحث شخصیته و انسانیته که حجازی داره.امیدورم سریعتر سلامتیش رو بدست بیاره[/quote:f06e95e547]
منم ارزوی سلامتی دارم ....ولی اقایی که طرفدار تیمه تهرانی هستی چرا اینجا مینویسی ابی[/quote:f06e95e547]
ناراحت نشو آبرار .ولی من منظوری نداشتما(آبی و قرمز رو میگما)همینطوری گذاشتم .مرده شور ببره هرچی آبی و قرمز رو[/quote:f06e95e547]
من با شما نبودم با این اقا نیما بودم[/quote:f06e95e547]
عیبی نداره آبرار نیما هم خیلی پسر گلیه :wink:[/quote:f06e95e547]
ما هم که نگفتیم بده ولی درکل میگم که دیگه نباید طرفداری از این تیمای تهرانی تو رشت بشه
از همه بدترش اینکه تو بین طرفدارای داماش پرچم استقلالو اوردند :( :( :( :([/quote:f06e95e547]

داداش من طرفدار داماش هستم .ولی دوست ندارم دروغ بگم من و بابام و بابا بزرگم کل خانواده ما آبی هستن .از هیچکی هم نمی ترسم .پرچمم هم بالاست و همیشه سعی میکنم زیاد حرفی از استقلال تو این سایت نزنم . بگم حرف اول من داماشه ولی استقلال رو هم دوست دارم .لطفا به تیم های دیگه توهین نکنید . :([/quote:f06e95e547]
...تو میگی زیاد حرفی از استقلال نمیزنم ..اصلأ نباید زده بشه...شماهایین که همیشه پرچمو میارین پایین ...صحبت توهینو نکن که... مثل اینکه بیرون از رشت نرفتی که ببینی چه توهینایی میکنن
اینهمه استقلال سایت داره برو اونجا تا صبح نظر بده
واقعا تو سایت ملوان چیز خوبی نوشته بود که رشتی ها اگه طرفداری از تیمای تهرانی رو نمیکردند الان به خیلی جاها میرسیدند
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط antiros » چهارشنبه مه 04, 2011 11:38 am

خدا كنه دوستايه انزليچيمون كه اينجا عضو هستن امروز نيان ابرومون ميره پيششون .اينهمه تهرانيها به ما توهين مي كنن بازم تو سايت خودمون طرفدار از اين دو تيم هست اگر سايت ملوان بود مثل ما بااين كسايي كه طرفداري از تيماي تهران مي كردن رفتار نمي كردن. بازم مي گم فقط تيماي گيلان. اميدوارم ملوان اس اسو ببره فينالم با لنگي ها بازي داشته باشه دم اونا هم بزاره
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط maysam » چهارشنبه مه 04, 2011 11:42 am

لطفا اینجور بحث ها رو تو گفتگو آزاد دنبال کنین . کامنتهای غیر مرتبط با حجازی تو این پست پاک میشه
نماد کاربر
maysam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 29, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه مه 04, 2011 1:06 pm

[quote:396c18650c="onlyrasht"][quote:396c18650c="nima_beckham"][quote:396c18650c="onlyrasht"][quote:396c18650c="meraj130"][quote:396c18650c="onlyrasht"][quote:396c18650c="meraj130"][quote:396c18650c="onlyrasht"][quote:396c18650c="Mehrdad-2Atishe"]جالب بود... بحث قرمز و آبی نیست بحث شخصیته و انسانیته که حجازی داره.امیدورم سریعتر سلامتیش رو بدست بیاره[/quote:396c18650c]
منم ارزوی سلامتی دارم ....ولی اقایی که طرفدار تیمه تهرانی هستی چرا اینجا مینویسی ابی[/quote:396c18650c]
ناراحت نشو آبرار .ولی من منظوری نداشتما(آبی و قرمز رو میگما)همینطوری گذاشتم .مرده شور ببره هرچی آبی و قرمز رو[/quote:396c18650c]
من با شما نبودم با این اقا نیما بودم[/quote:396c18650c]
عیبی نداره آبرار نیما هم خیلی پسر گلیه :wink:[/quote:396c18650c]
از همه بدترش اینکه تو بین طرفدارای داماش پرچم استقلالو اوردند :( :( :( :([/quote:396c18650c]

داداش من طرفدار داماش هستم .ولی دوست ندارم دروغ بگم من و بابام و بابا بزرگم کل خانواده ما آبی هستن .از هیچکی هم نمی ترسم .پرچمم هم بالاست و همیشه سعی میکنم زیاد حرفی از استقلال تو این سایت نزنم . بگم حرف اول من داماشه ولی استقلال رو هم دوست دارم .لطفا به تیم های دیگه توهین نکنید . :([/quote:396c18650c]
...تو میگی زیاد حرفی از استقلال نمیزنم ..اصلأ نباید زده بشه...شماهایین که همیشه پرچمو میارین پایین ...صحبت توهینو نکن که... مثل اینکه بیرون از رشت نرفتی که ببینی چه توهینایی میکنن
اینهمه استقلال سایت داره برو اونجا تا صبح نظر بده
واقعا تو سایت ملوان چیز خوبی نوشته بود که رشتی ها اگه طرفداری از تیمای تهرانی رو نمیکردند الان به خیلی جاها میرسیدند[/quote:396c18650c]

1:من در مورد استقلال حرفی نزدم .بحث ناصر حجازی یا پروین جداست اینا افتخار ایران هستند

2:من بیرون رشت رفتم و توهین ها روشنیدم ولی توهین تماشاگر ها ربطی به تیم نداره

3:من گفتم طرفدار داماش هستم عاشق داماشم شما نمیدونین من تو چه شرایطی بازی های داماش رو ورزشگاه میام تشویق میکنم درست نیست بگی پرچم رو میارم پایین :?

هر انسان یه سری علایقی داره و واسه علایق خودش دلایلی داره نباید به علایق هم توهین کنیم .من طرفداری داماش رومیکنم ولی دلیل نمیشه یه تیم دیگه رو دوست نداشته باشم

میثم جان لطفا اینو پاکنکن چون بچه ها این موضوع رو از اینجا دنبال میکنن ومربوط به ناصر حجازی هم میشه
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه مه 04, 2011 1:30 pm

من هم موافقم که بحث اسطوره ها رو باید جدا کرد اما با قرمز و آبی کردن مخالفم. اصلا دوست ندارم دوباره به دوره ی قبل از پگاه برگردیم. همه این اتفاقات به اونجایی برمیگرده که فصل قبل تیم قرمز شد و امسال اینجوری...
فقط رشت وسلام.
لطفا هم دیگه این بحث رو اگر میخواید دنبال کنید اینجا اینکارو نکنید و برید تو بخش مربوط به خودش که اینقدر پراکندگی کامنت نباشه.
ممنون...
از این به بعد کامنت های غیر مرتبط با این مطلب بدون تعارف حذف میشه
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » چهارشنبه مه 04, 2011 1:32 pm

من میدونم چی میگی ولی در کل گفتم .......
اگه از من ناراحت شدی ببخش ابره :D :D :D :D :D /3/
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط rainrasht » پنج شنبه مه 05, 2011 1:12 pm

بابا بيخيال رو بوسي كنيد وسلام /16/
افتخارم اينه خون ميرزا توي رگهامه وعاشق تيم شهرمم