[quote:42fc183d04="MAZIYAR"]حلافی هم درودگر رو دور زد و به داماش اومد و درودگر و اطرافیانش پشت سر هم بهش زنگ میزدند و تهدیدش می کردند و میگفتند بد میبینی
خودش میگفت خیلی انگیزه دارم خودم رو نشون بدم تا بتونم جواب فحش های آبادانی ها رو با بازی های خوبم در داماش بدم.[/quote:42fc183d04]
کلا آبادانی ها سابقه دارن تو فحاشی به بومی هاشون !!! این رو بذارین کنار تشویق فروزان و با هم مقایسه کنیم ...
قاسمپور رو هم با فحش دادن فراری دادند و اون هی اینور و اونور رفت و با اومدن با داماش و نتایج خوبی که تیم داماش گرفت و به نظر من کمترین نقش رو قاسمپور داشت حداقل به حدی رسید که 90 این رو به عنوان چند مربی برتر نیمفصل انتخاب کنه و خودش هم برای اینکه ذهنیت خراب نشه سریع رفت و به هر حال این فوتبال رشت تونست یک تیم برای قاسمپور ( مرد پاک فوتبال ایران !!!!!! ) جور کنه ...
الان حلافی هم تو شهر خودش فحش خورد و فکر کنم میاد اینجا و از اینجا پیشرفت می کنه ... امیدوارم فقط نقش رشت و تیم رشت و هوادار رشت رو در پیشرفتش از یاد نبره ...
دوباره یاد حرف دست نشان تو سکو افتادم که گفت فوتبال رشت من رو به ایران شناسوند . همین حرف برای من جایگاه انسانیش رو خیلی بالا برد