[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط navidiya » شنبه اکتبر 12, 2013 7:24 pm

سلام آبراران کسی کتابی در مورد زبان گیلکی و آموزش زبان گیلکی نمیشناسه به ما معرفی کنه؟؟؟؟؟
برای یکی از دوستان غیر گیلک علاقه مند به گیلکی میخوام.دمتون گرم
داماش تو بدان که من بی تو نتانم زنده بمانم
نماد کاربر
navidiya
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 02, 2013 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه اکتبر 12, 2013 7:39 pm

اشخاص دیگری جای دایی و مایلی کهن بودند، محروم می شدند
مدیرعامل باشگاه داماش گیلان گفت: اگر مربیان دیگری به جای علی دایی و محمد مایلی کهن بودند، غیر از جریمه نقدی محروم هم می شدند

سرویس ورزشی خبرنو؛ امیر عابدینی در مورد بحث ناپاکی در فوتبال در هفته‌های اخیر گفت: آنقدر سر و صدا و شلوغ کردید تا قوه قضائیه، بازرسی کل کشور هم نسبت به فوتبال حساس شدند و می‌خواستند ببینند چه خبر است و چه اتفاقی افتاده است.خود اهالی فوتبال تیشه به ریشه فوتبال می‌زنند. در جامعه فوتبال ما کارهای خوب و زیبا زیاد انجام داده‌ایم و هیجان مثبت هم در جامعه زیاد ایجاد کرده‌ایم اما کوچک‌ترین لکه‌های سیاه را بر دامن سپید فوتبال آنقدر بزرگ‌نمایی کردیم که سپیدی فراموش می‌شود و به چشم نمی‌آید دلیلش هم کبر، غرور و زیاده‌خواهی و عدم اقتدار در مدیریت فوتبال و عدم هدایت سیستماتیک فوتبال است.

وی ادامه داد: این مسئله یک روز از تیم ملی شروع می‌شود، یک روز به باشگاه‌ها می‌رسد و بعد صحبت از داوری، رشوه، دلالی و واسطه‌گری می شود و اکنون به بنگاه‌های شرط‌بندی که مثل قارچ رشد کرده‌اند می‌رسد.

وی در مورد اینکه راهکار مقابله با این شرایط چیست، گفت: ابتدا باید درون سیستم فوتبال را آفت‌زدایی کنیم و آفت‌های جامعه فوتبال را از بین ببریم که مثل موریانه بر پیکر فوتبال افتاده‌اند و زیبایی‌ها آن را از بین می‌برند سپس حریم و حرمتی ایجاد کنیم که آفت‌های خارج از فوتبال جرأت ورود به آن را نکنند آفت‌هایی مثل شرط‌بندها، دلالان و کسانی که به بازیکنان جوان و نوجوان وعده حضور در فلان باشگاه را می‌دهند و آنها را سرکیسه می‌کنند. حتی شنیدم به در خانه پدر یک بازیکن رفته‌اند و گفته‌ اند فلان قدر به ما پول بده تا پسرت در لیگ برتر در ترکیب اصلی تیم باشد یا 30 میلیون تومان بده تا به فلان باشگاه تو را ببریم در حالی که آن باشگاه روحش هم خبر نداشته است.

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان تصریح کرد: آدم‌های آلوده جمع شده‌اند و از پولسازی فوتبال به طور کثیف استفاده می‌کنند به این پول، پول سیاه در فوتبال و ورزش می‌گویند. علت این مسئله هم عدم اقتدار ما در اداره فوتبال است اقتداری که نظام، فیفا و AFC و وزارت ورزش برای اداره فوتبال به ما داده است اما متأسفانه لابه‌لای اوراقی که خودمان درست کرده‌ایم دست و بال خودمان را بسته‌ایم، اصحاب رسانه و جامعه هم نگران این موضوع است که شاید آنچه را که از زشتی فوتبال بازتاب می‌دهد 10 از 100 است و تصور می‌کند که ای کاش بیشتر خبر داشت تا بیشتر مطالب را منعکس می‌کرد.

عابدینی در مورد علت این شرایط گفت: در سیستم انضباط نداریم حتی شنیدم که کمیته استیناف هم مشکلاتی پیدا کرده است، یک بازیکنی گفته بود در کمیته استیناف آدم هست و می‌توانیم رأی پرونده را به دلخواه خود بگیریم اما من این مسئله را باور نکردم. در رأس کمیته انضباطی فردی قرار دارد که شاید در رفیق‌بازی اشتباه کند اما اهل رشوه نیست و برچسب رشوه به او نمی‌چسبد اما در همان کمیته انضباطی هم نمی‌گذارند که استقلال داشته باشد حتی اگر علیه من رأی می‌دهد باید استقلال داشته باشد، ما یک بام و دو هوا شده‌ایم. در دعوای علی دایی و محمد مایلی‌کهن دو مربی بزرگوار آیا اگر مربیان دیگری بودند و چنین رفتاری در کنار زمین انجام می‌دادند آیا فقط با جریمه نقدی ماجرا تمام می‌شد؟ قطعا محرومیت هم در دستور قرار می‌گرفت اما دایی و مایلی‌کهن محروم نشدند در حالی که 10 نفر فقط مانع از برخورد فیزیکی این دو نفر شدند. من نمی‌گویم نباید ملاحظه این افراد را بکنیم اما قانون باید بالسویه باشد حتی می‌گویند ظلم به سویه هم عدل است.

عضو هیئت رئیسه سازمان لیگ در مورد رأی محرومیت تعلیقی برای محسن قهرمانی و چند نفر دیگر گفت: این مسئله را باید به دو بخش قبل و بعد از برنامه 90 تقسیم کرد، قبل از برنامه 90 من موافق این رأی تعلیقی بودم تا در یک فضای آرام به مسائل رسیدگی شود اما بعد از برنامه 90 جوی ایجاد شد که به نظر من ‌آقایان به جای دو ماه باید در 15 روز رأی را صادر کنند زیرا مطالبی رک و پوست کنده در برنامه 90 گفته شد که باید با آن مسائل برخورد شود.

عابدینی در مورد دیدار جمعه آینده پرسپولیس و داماش گفت: امیدوارم برای ما مسئله درست نشود زیرا فصل گذشته دو مسابقه با پرسپولیس داشتیم که رفاقت ما با رویانیان به هم خورد اما این بار بازی در ورزشگاه آزادی است و همه چیز در اختیار حریف است و مسئله‌ای وجود ندارد ما هم شرایط بردن پرسپولیس را داریم و خیلی خوب هستیم و مشکل بی‌پولی ما هم در حال حل شدن است.

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان در مورد فهرست تیم ملی گفت: من زیاد در مورد این فهرست ریز نشده‌ام اما کی‌روش اعتقادی دارد که می‌گوید وقتی بازیکنی لژیونر شد و در تیم‌های اروپایی بازی کرد قطعا استانداردهایی داشته که به این سطح از فوتبال رسیده است، بازیکنان لژیونر خاصیت‌هایی دارند مثل اینکه تحمل و صبرشان در اردو بالا می‌رود، انضباط‌پذیرتر و تاکتیک‌پذیرتر هستند. ایرانی هم هر جای دنیا که باشد ایرانی است و وقتی برای کمک به تیم ملی آمده است باید قدرش را بدانیم.
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط khorami201 » شنبه اکتبر 12, 2013 7:56 pm

[quote:1c925ef5d6="navidiya"]سلام آبراران کسی کتابی در مورد زبان گیلکی و آموزش زبان گیلکی نمیشناسه به ما معرفی کنه؟؟؟؟؟
برای یکی از دوستان غیر گیلک علاقه مند به گیلکی میخوام.دمتون گرم[/quote:1c925ef5d6]

[size=12:1c925ef5d6][color=red:1c925ef5d6]دوست عزیز و محترم ؛ متن زیر ، [b:1c925ef5d6]نقل قول شده از کامنت بنده در تاریخ جمعه 24 خرداد 92 در تایپیک "زنگ تفریح" [/b:1c925ef5d6]است که مجددا و به امید اینکه تونسته باشم کمک کوچکی کرده باشم برای شما در اینجا قرار میدم:[/color:1c925ef5d6][/size:1c925ef5d6]

[quote:1c925ef5d6="khorami201"][color=black:1c925ef5d6][size=14:1c925ef5d6]امروز بین کتابام به کتابی برخوردم که حدود 3 سال پیش تو موزه میراث انزلیچی گیلان (سراوان) خریده بودمش و خواستم این کتاب رو خدمت شما دوستان عزیز معرفی کنم:[/size:1c925ef5d6]

[align=center:1c925ef5d6] [size=14:1c925ef5d6][b:1c925ef5d6]" دستور زبان گیلکی (صرف و نحو و آیین نگارش) " [/b:1c925ef5d6] [/size:1c925ef5d6][/align:1c925ef5d6]
[size=14:1c925ef5d6]این کتاب (چاپ اول 1385) که در مورد دستور زبان گیلکی به زبان ساده ولی تقریبا کامل نوشته شده و دارای دو بخش و هر بخش از قسمتهای محتلفی تشکیل شده ، به صرف و نحو و آیین نگارش گیلکی پرداخته و نگارنده (جعفر بخش زاده محمودی) در تمامی مراحل برای تفهیم مطالب سعی کرده از [b:1c925ef5d6]اشعار و ضرب المثل های گیلکی[/b:1c925ef5d6] بسیار بسیار زیبا استفاده کنه.
مطالعه و داشتن این کتاب رو به همه دوستان خصوصا اونایی که اهل تحقیق هستند توصیه میکنم.[/color:1c925ef5d6][/size:1c925ef5d6]

[b:1c925ef5d6][color=darkblue:1c925ef5d6]از همه دوستان و بزرگواران وارشی بابت کیفیت بد تصویر عذرخواهی میکنم . متاسفانه امروز به اِسکَنر دسترسی نداشتم و مجبور شدم با گوشی از کتاب عکس بگیرم و به نظر دوستان برسونم. پوزش بنده رو پذیرا باشید.[/color:1c925ef5d6][/b:1c925ef5d6]

[align=center:1c925ef5d6][img:1c925ef5d6]http://www.shiaupload.ir/images/31684948662207045837.jpg[/img:1c925ef5d6][/align:1c925ef5d6][/quote:1c925ef5d6]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط navidiya » شنبه اکتبر 12, 2013 8:05 pm

[quote:02dd65b4b7="khorami201"][quote:02dd65b4b7="navidiya"]سلام آبراران کسی کتابی در مورد زبان گیلکی و آموزش زبان گیلکی نمیشناسه به ما معرفی کنه؟؟؟؟؟
برای یکی از دوستان غیر گیلک علاقه مند به گیلکی میخوام.دمتون گرم[/quote:02dd65b4b7]

[size=12:02dd65b4b7][color=red:02dd65b4b7]دوست عزیز و محترم ؛ متن زیر ، [b:02dd65b4b7]نقل قول شده از کامنت بنده در تاریخ جمعه 24 خرداد 92 در تایپیک "زنگ تفریح" [/b:02dd65b4b7]است که مجددا و به امید اینکه تونسته باشم کمک کوچکی کرده باشم برای شما در اینجا قرار میدم:[/color:02dd65b4b7][/size:02dd65b4b7]

[quote:02dd65b4b7="khorami201"][color=black:02dd65b4b7][size=14:02dd65b4b7]امروز بین کتابام به کتابی برخوردم که حدود 3 سال پیش تو موزه میراث انزلیچی گیلان (سراوان) خریده بودمش و خواستم این کتاب رو خدمت شما دوستان عزیز معرفی کنم:[/size:02dd65b4b7]

[align=center:02dd65b4b7] [size=14:02dd65b4b7][b:02dd65b4b7]" دستور زبان گیلکی (صرف و نحو و آیین نگارش) " [/b:02dd65b4b7] [/size:02dd65b4b7][/align:02dd65b4b7]
[size=14:02dd65b4b7]این کتاب (چاپ اول 1385) که در مورد دستور زبان گیلکی به زبان ساده ولی تقریبا کامل نوشته شده و دارای دو بخش و هر بخش از قسمتهای محتلفی تشکیل شده ، به صرف و نحو و آیین نگارش گیلکی پرداخته و نگارنده (جعفر بخش زاده محمودی) در تمامی مراحل برای تفهیم مطالب سعی کرده از [b:02dd65b4b7]اشعار و ضرب المثل های گیلکی[/b:02dd65b4b7] بسیار بسیار زیبا استفاده کنه.
مطالعه و داشتن این کتاب رو به همه دوستان خصوصا اونایی که اهل تحقیق هستند توصیه میکنم.[/color:02dd65b4b7][/size:02dd65b4b7]

[b:02dd65b4b7][color=darkblue:02dd65b4b7]از همه دوستان و بزرگواران وارشی بابت کیفیت بد تصویر عذرخواهی میکنم . متاسفانه امروز به اِسکَنر دسترسی نداشتم و مجبور شدم با گوشی از کتاب عکس بگیرم و به نظر دوستان برسونم. پوزش بنده رو پذیرا باشید.[/color:02dd65b4b7][/b:02dd65b4b7]

[align=center:02dd65b4b7][img:02dd65b4b7]http://www.shiaupload.ir/images/31684948662207045837.jpg[/img:02dd65b4b7][/align:02dd65b4b7][/quote:02dd65b4b7]خیلی خیلی ممنونم.لطف کردین واقعا[/quote:02dd65b4b7]
نماد کاربر
navidiya
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 02, 2013 12:00 am

پستتوسط Damash1 » شنبه اکتبر 12, 2013 8:17 pm

[color=black:2d680ab8f7][size=18:2d680ab8f7]ایام شهادت امام باقر رو تسلیت میگم .. .
یه مداحی رشتی دارم تو این شب گوش کنید بد نیست
پارسال توی دانای علی ترکوند ، مال فکر کنم دسته پیرسرا بود
اگه دوس داشتید دانلود کنید گوش کنید[/size:2d680ab8f7][/color:2d680ab8f7]

http://s2.picofile.com/file/7969086020/ ... i.mp3.html
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه اکتبر 13, 2013 6:53 am

[size=24:27f1133187][color=green:27f1133187]وقتی که دکتر نوبخت امید گیلانیان، حامی مازنی ها میشود[/color:27f1133187][/size:27f1133187]

دکتر نوبخت که به عنوان افراد کلیدی دولت یازدهم شناخته میشود امید گیلانیان بوده و این پیش بینی میشد که حداقل دو وزیر از گیلانی ها انتخاب شود اما افسوس که اینگونه نشد امید داریم که گیلانیان مخصوصا نمایندگان گیلان اتحاد بیشتری داشته باشند .
نوبخت که امید میرفت دنبال معرفی افراد نخبه گیلانی به عنوان وزیر در دولت یازدهم باشد شدیدن از سرپرست مازندرانی وزارت ورزش و جوانان و افراد مازندرانی حمایت میکند حتی معاونین خود را از مازندرانی ها انتخاب کرد که جای صد افسوس دارد

th (7)

نوبخت چهارشنبه شب در نشست معاونین ستادی، انزلیچی فدراسیون های ورزشی و مدیران کل ورزش و جوانان استان ها که در محل آکادمی ملی المپیک برگزار شد، پس از شنیدن صحبت های چند تن از انزلیچی فدراسیون ها، این مطلب را بیان کرد.

وی گفت: خیلی خوشحالم که امشب در جلسه ای شرکت کرده ام که اعضایش همواره غرور ملی، نشاط اجتماعی و افتخار آفرینی را به مردم هدیه می کنند.
نوبخت ادامه داد: من امروز همکارانی توانمند که جدیدا به مجموعه این وزارتخانه پیوسته اند تا فرصت های بهتری را برای آینده ورزش و جوانان رقم بزنند و وقت شناسی سرپرست وزارت ورزش و جوانان را مشاهده کردم که در این برهه زمانی که دولت در حال تقریر ارقام بودجه سال ۹۳ است، ما را به جمع ورزشی ها دعوت کردند.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهوری، افزود: صالحی امیری با برپایی این نشست جاذبه ای ایجاد کرد تا من با وجود مشغله بسیار، در جمع شما حاضر شوم و به سخنانتان گوش کنم.
وی یادآور شد: سرپرست وزارت ورزش وجوانان از نخستین وزرایی هستند که پیش ما آمدند و ما نیز با هدیه کوچک و ناقابل ۳۰ میلیاردی وی را بدرقه کردیم و از این بابت بسیار خوشحالیم.
معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی و سرپرست معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس‌ جمهوری، در ادامه با بیان اینکه همواره موفقیت های ورزش کشورمان را از طریق رسانه ها مشاهده می کرده، اظهار داشت: این نشست نشان داد که نتایج به راحتی بدست نمی آید و با مشقت بسیار در ورزش به موفقیت می رسیم.
وی، در ادامه به سخنان رییس فدراسیون والیبال اشاره کرد و گفت: پیش از این هرگز فکر نمی کردیم که روزی بتوانیم والیبال کره جنوبی یا ژاپن را پی در پی شکست دهیم، اما امروز در واقع برترین های آسیا و جهان را پشت سر گذاشته ایم.
نوبخت، در ادامه از اینکه نتوانسته سخنان تمامی انزلیچی فدراسیون های ورزشی و مدیران کل ورزش وجوانان را از نزدیک بشنود، ابراز ناراحتی کرد و گفت: امیدوارم فرصتی بدست می آمد تا پای صحبت همه عزیزان می نشستیم وبه ارزیابی دقیق تری از مشکلات جامعه ورزش می رسیدیم، چرا که می دانیم برای شاد کردن دل مردم و رهبر انقلاب باید بستر مناسب برای افتخار آفرینی ورزشکاران کشورمان را مهیا کرد.
وی، در این نشست به ارقام یارانه ها اشاره کرد و افزود: دولت موظف به پرداخت آن به مردم و تامین آنهاست و با وجود مشکلات این موضوع را به طور جدی پیگیری می کنیم.
نوبخت افزود: به عنوان یکی از اعضای دولت می خواهم تجربیاتم را در اختیار مردم قرار دهم و کاری کنیم تا با تدبیر از منابعی که داریم به بهترین شکل در مسیر توسعه بهره برداری کنیم.
وی توضیح داد: یکی از این منابع نیروی انسانی است و در واقع من فکر می کنم، رییس جمهوری مدیری توانمند و مقتدر را پس از اینکه مجلس به وزیر پیشنهادی این وزارتخانه رای نداد، برگزید که این بیانگر اهمیت وزارت ورزش و جوانان برای شخص رییس جمهوری است.
معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی و سرپرست معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس‌جمهوری، در ادامه گفت: به عنوان عضوی از دولت، وظیفه دارم با همه کمبودها اقداماتی را انجام دهم که آثار آن در ورزش دیده شود.
وی به حاضران در نشست قول داد تا در فرصتی دیگر با تک تک انزلیچی فدراسیون های ورزشی و مدیران کل استان ها دیدار داشته باشد و از نزدیک در جریان دغدغه ها و مشکلات آنها قرار گیرد.
نوبخت، افزود: این نشست ها در چگونگی تخصیص بودجه سال به ورزش و در لایجه بودجه سال ۹۳ دولت را یاری خواهد کرد تا انشاء الله ورزش به شکل خوبی دیده شود.
پیش از سخنان معاون رییس جمهوری، انزلیچی فدراسیون های دوومیدانی، اسکیت، تکواندو، بسکتبال، والیبال، نایب رییس فدراسیون جانبازان و معلولان و همچنین مدیران کل ورزش و جوانان خوزستان، فارس، البرز، زنجان و همدان به بیان دیدگاه ها، نظرها و دغدغه های خود پرداختند.
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه اکتبر 13, 2013 7:33 am

[size=24:f7c466bb9e][color=green:f7c466bb9e]آیا برایتان ممکن است لیست اموالتان را اعلام کنید ؟[/color:f7c466bb9e][/size:f7c466bb9e]
[color=black:f7c466bb9e] وقتی خبر اختلاس ۷ میلیاردی در دوره سوم شورای شهر سوم رشت منتشر شد، تا حدود زیادی مردم را نسبت به پارلمان محلی رشت بدبین کرد.

اوایل سال گذشته بود که رئیس وقت شورای شهر رشت اعلام کرد که بودجه شهرداری رشت با ۱۵۰ میلیارد تومان بسته شده است. ۱۵۰ میلیاردی که ۷ میلیاردش به جیب اعضای شورا رفت و البته از چشم تیزبین سربازان گم نام امام زمان (عج) دور نماند. شاید دستگیری و مجازات اعضای سابق شورای شهر بتواند تا حدودی در جلب اعتماد مردم موثر باشد، اما هیچ چیر نمی تواند آب از دست رفته را به جوی برگرداند و خاطره انگشت نما شدن رشت در کشور را از ذهن مردم پاک کند.

345

این بار اما این خواسته به حق مردم رشت است تا تمامی اعضای محترم شورای شهر رشت لیست اموال خود را در دو نوبت یکی در همین آغاز به کار شورای شهر و دیگری ۴ سال بعد و در انتهای کار شورا به نهادهای نظارتی معرفی و آن را رسانه ای کنند تا هم اعتماد از دست رفته مردم را جلب کنند و هم از انتشار بسیاری از شایعات جلوگیری کنند.

شایعاتی که حاکی از آن است که چند تن از اعضاء شورا به نام اقوام درجه یکشان در حال خریدن زمین در حوالی طرح های عمرانی در دست اقدام و الویت شهرداری رشت هستند که مردم را نگران کرده و مردم خواستار این هستند که اعضاء شورا اموال فعلیشان را اعلام کنند امولی که بنظر میرسد کمم نباشد چون کافیست ماشین افراد و هزینه های تبلیغاتی شان را بررسی کنیم

این می تواند یکی از راهکارهای بسیار مفیدی باشد که اعضای شورای شهر رشت آن را اولین بار در کشور به عرصه اجرا می گذارند و از این طریق هم خط بطلانی بر تمام شایعات می کشند و هم اشتباهات اعضای گذشته شورا که باعث شد اتفاقات شورای شهر رشت نقل دهان تمام مردم کشور شود را جبران می کنند.

شفاف سازی بودجه ۲۰۰ میلیاردی شهر رشت، اعلام درآمدها و هزینه های شهرداری به مردم از طریق رسانه ها می تواند یکی دیگر از ابزارهای موثر در جهت کاهش تخلفات مالی باشد.

در هر حال مردم به جوانان منتخب شورای شهر بسیار امیدوارند و با خوشبینی به آینده می نگرند.

در دوره سوم شورا مردم فهیم شهر رشت شاید اختلاس ها و مال اندوزی هایی توسط اعضاء شورای شهر بودند که همچون خنجری بر روح و روان مردم زخم های عمیق ایجاد میکرد و امید میرفت نهاد های نظارتی روی شورای چهارم نظارت ویژه ای داشته باشند اما خبرها حاکی از آن است که چند تن از اعضاء شورا به نام اقوام درجه یکشان در حال خریدن زمین در حوالی طرح های عمرانی در دست اقدام و الویت شهرداری رشت هستند که مردم را نگران کرده و مردم خواستار این هستند که اعضاء شورا اموال فعلیشان را اعلام کنند امولی که بنظر میرسد کمم نباشد چون کافیست ماشین افراد و هزینه های تبلیغاتی شان را بررسی کنیم/[/color:f7c466bb9e]

[size=24:f7c466bb9e][color=red:f7c466bb9e]جالب اينكه روزهاي اول صحبت 300 ميليارد تومان بود ولي الان شده 7 ميليارد تومان[/color:f7c466bb9e][/size:f7c466bb9e]
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه اکتبر 13, 2013 8:36 am

[size=24:5835ed176e][color=blue:5835ed176e]توقف راه‌آهن گیلان در ایستگاه مالی[/color:5835ed176e]:[/size:5835ed176e]

[color=black:5835ed176e]به گزارش خبرگزاری فارس، پروژه ملی راه‌آهن قطار که از سال 85 قطعه رشت‌ـقزوین آغاز شده و اکنون حدود 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

مسیر ریلی قزوین به رشت 205 کیلومتر است که 75 کیلومتر آن در استان قزوین بوده و قرار است 40 کیلومتر نیز از منطقه کوهین تا لوشان به صورت دوخطه احداث ‌شود.

این مسیر کریدور مهم شمال به جنوب کشور است و تا انزلی و آستارا ادامه می‌یابد و در این مسیر 17 کیلومتر پل و 22 کیلومتر تونل احداث شده که تعداد پل‌ها 52 دهنه است که 17 پل آن ابعاد بزرگ دارد.

پروژه ملی راه‌آهن قزوین به رشت در 9 قطعه اجرا می‌شود که هشت پیمانکار و چهار مشاور در اجرای آن مشارکت دارند و یک‌چهارم این مسیر ریلی را تونل و پل تشکیل می‌دهد و صعب‌العبور و کوهستانی بودن بخش‌هایی از مسیر موجب کندی اجرای این پروژه در فصولی از سال شده است.

راه‌آهن قزوین‌ـرشت با اتصال به بندر انزلی و آستارا به جمهوری آذربایجان و اروپای شرقی ادامه می‌یابد که مسیری مطمئن برای جابه‌جایی مسافر و کالا در منطقه است.

اعتبار برآورد شده برای ساخت راه‌آهن‌ قزوین‌ـرشت 800 میلیارد تومان اعلام شده و تاکنون برای اجرای این طرح 350 میلیارد تومان هزینه شده است.

*صدای سوت قطاری که در رویا ماند

ریل‌گذاری‌ها از قزوین آغاز شده اما این پروژه با تنگناهای مالی مواجه است و البته قرار بود تا پایان امسال صدای سوت قطار در گیلان شنیده شود اما برخی از مسئولان اعتقاد دارند که این خط ‌آهن در سال 93 نیر افتتاح نمی‌شود.

راه‌آهن گیلان از نظر کارشناسان فن و متخصص، در زمینه تأسیسات فنی و مهندسی و نیز عملیات اجرایی دارای ویژگی‌های منحصر به‌فردی است که از آن جمله می‌توان به بزرگ‌‌ترین پل ریلی کابلی کشور به طول 560 متر در حاشیه سد منجیل اشاره کرد.

ساخت راه‌آهن رشت‌ـقزوین به طول 205 کیلومتر است که با بهره‌برداری از آن سالانه 10 میلیون تن کالا و 3 میلیون مسافر جا به‌جا می‌شود.

راه‌آهن قزوین‌ ـ ‌رشت ـ ‌انزلی‌ ـ آستارا را می‌توان یکی از بزرگ‌‌ترین پروژه‌های ملی کشور دانست که نقش مهمی در توسعه عمران و آبادانی کشور دارد.

راه‌آهن قزوین‌ ـ ‌رشت‌ ـ ‌انزلی ـ آستارا کشورهای آسیای میانه، انزلیچی و اروپا را به اقیانوس هند و کشورهای حاشیه خلیج فارس و شمال کشور را به جنوب کشور وصل می‌کند و ظرفیت خوب حمل و نقل ترانزیتی ایجاد می‌شود و درآمد سرشار و اشتغال مولد را فراهم می‌کند.

مردم گیلان سال‌هاست که در آرزوی پیوستن به شبکه حمل و نقل ریلی کشور هستند و در انتظار روزی هستند که این رویا به واقعیت تبدیل شود.

*راه‌آهن رشت‌ـقزوین تا سال 93 نیز به بهره برداری نمی‌رسد

نماینده مردم انزلی در مجلس شورای اسلامی در گفت‌‌وگو با خبرنگار فارس، کمبود منابع مالی را از مهم‌‌ترین مشکلات پیش روی پروژه راه‌آهن گیلان عنوان کرد.

حسن خسته‌بند اظهار کرد: راه‌آهن گیلان حدود 205 کیلومتر همزمان با پروژه راه‌آهن اصفهان و شیراز مصوب شد که مسئولان آنها خط آهن خود را به بالای 90 درصد رساندند و مال گیلان به 26 درصد رسیده بود.

وی، با بیان اینکه پروژه راه‌آهن استان‌های مذکور با همکاری مسئولان خود راه‌اندازی شد، افزود: ما این کار را نکردیم و درگیر مسایل سیاسی شدیم و در سالی که می‌توانستیم منابع مالی آن را فراهم کنیم این کار صورت نگرفت.

نماینده مردم انزلی در مجلس با اشاره به اینکه تاکنون حدود 850 میلیارد تومان برای راه‌آهن هزینه شده است، افزود: این پروژه اکنون 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و گفته بودند مسیر قزوین‌ـرشت در سال 92 به پایان می‌رسد اما در سال 93 نیز این پروژه تمام نمی‌شود.

*450 میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز مسیر راه‌آهن قزوین‌ـ رشت

وی با اشاره به اینکه مسیر از قزوین به رشت به 450 میلیارد تومان نیاز است، تصریح کرد: 150 میلیارد تومان هزینه ریل و دیگر تجهیزات و بالغ بر 350 میلیارد تومان زیرساخت‌ها است.

خسته‌بند با اشاره به اینکه تکمیل این طرح ملی 8 هزار میلیارد ریال اعتبار می‌خواهد، خاطرنشان کرد: برای تکمیل کامل این پروژه باید از محل فروش اوراق مشارکت و سهام شرکت‌های دولتی و فروش اموال دولتی استفاده کرد.

وی کمبود منابع را از مشکلات کشور خواند و یادآور شد: اعتبارات عمرانی تنها 10 درصد ابلاغ شده و سه درصد تخصیص یافته است.

این نماینده، ورود سرمایه‌گذار بخش خصوصی را در اجرای پروژه‌های عمرانی به ویژه راه‌آهن تأثیرگذار خواند و متذکر شد: می‌توانیم از بانک‌ها نیز برای سرمایه‌گذاری این طرح استفاده کنیم.

وی با تصریح بر اینکه راه‌آهن قزوین ‌ـ رشت ظرفیت جابه‌جایی 10 میلیون تن حمل بار و 3 میلیون نفر مسافر را دارد، خاطرنشان کرد: کاهش 30 تا 35 درصد هزینه از ویژگی‌های این پروژه است که می‌تواند برای سرمایه‌گذار توجیه اقتصادی داشته باشد.

وی با بیان اینکه پیمانکاران پروژه مذکور نیاز به پول دارند، افزود: باید با هماهنگی مسئولان استان منابع آنها را تامین کنیم.

*مطالبات 8 پیمانکار پروژه راه‌آهن قزوین‌ـرشت قابل توجه است

معاون عمران استاندار گیلان نیز با بیان اینکه از سال 90 پروژه راه‌آهن بودجه خوبی پیدا کرد، گفت: در یکی دو سال گذشته انتشار اوراق مشارکت کمک خوبی برای این پروژه بود.

محمد آقاجانزاده، میزان پیشرفت زیرساخت‌های پروژه راه‌آهن گیلان را 75 درصد عنوان کرد و افزود: مطالبات هشت پیمانکار این پروژه قابل توجه و حدود 70 میلیارد تومان بوده و به 450 میلیارد تومان هزینه لازم است.

وی با بیان اینکه پروژه راه‌آهن قزوین‌-رشت دارای 11 ایستگاه است، اظهار کرد: هفت ایستگاه در محدوده گیلان قرار دارد.

این مسئول از ساخت یک ایستگاه در رستم‌‌آباد و رشت خبر داد.

*تکمیل پروژه راه‌آهن نیاز به اعتبار دارد/ضرورت استفاده از فروش اوراق مشارکت و سهام شرکت‌های دولتی

مدیر کل راه و شهرسازی گیلان نیز تامین منابع مالی پروژه راه‌آهن را مهم دانست و اظهار کرد: برای تکمیل پروژه راه‌آهن مسیر قزوین‌ـرشت به اعتبار نیاز داریم که در صورت تامین تا سال 93 به پایان می‌رسد.

حجت شعبان‌پور افزود: پیمانکاران توانمندی داریم که می‌توانند در سه شیفت کار کنند و به دلیل نبود منابع مالی کارها کند است.

وی، استفاده از فروش اوراق مشارکت و سهام شرکت‌های دولتی راه تنها راه برون‌رفت از مشکل کمبود منابع مالی پروژه راه‌آهن قزوین‌ـ رشت ذکر کرد و یادآور شد: باید به دنبال این مسئله باشیم.
[/color:5835ed176e]
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه اکتبر 13, 2013 8:41 am

[size=24:f8e755c295][color=red:f8e755c295]اعتقادی به شهردار منتخب ندارم[/color:f8e755c295]!![/size:f8e755c295]

به گزارش خبرنگار خزرآنلاین، فاطمه شیرزاد شخنگوی شورای شهر در گقتگو با یکی از پایگاه های خبری استان گیلان در پاسخ به انتقادات مطرح شده درباره انتخاب یک گزینه غیربومی به عنوان شهردار رشت، با بیان اینکه اعتقادی به شهردار غیربومی ندارد و برای اثبات عقیده اش مقاومت کرده است، شهردار رشت را که اصالتا کرجی است و یک گزینه غیربومی محسوب می شود را گزینه مناسبی برای شهرداری رشت ندانست.

این در حالی است که محمود باقری یکی دیگر از اعضای شورای شهر چندی قبل با اعلام اینکه تمام اعضای شورای شهر به شهردار منتخب کمک خواهند کرد، گفته بود:"شهردار مانند دروازه ‏بانی است که اگر همه تیم به او کمک نکنند مسلماً گل خواهد خورد. بنابراین ما تمام تلاش خود را در جهت کمک به شهردار منتخب خواهیم کرد تا شهرمان را از بلاتکلیفی نجات دهیم."

گفتنی است با این اظهارات سخنگوی شورای شهر رشت، می توان این چنین استنباط کرد که وی یکی از 4 عضو شورا بود که به خلیلی رای مثبت نداد.

البته این حق هر یکی از اعضای شورا است که در رای گیری نظر موافق یا مخالف داشته باشد و یا اعتقاد شخصی به عملکرد شهردار نداشته باشند، اما مطالب امروز شیرزاد که با محوریت عدم اعتقادش به شهردار منتخب اعضای شورای شهر رشت، مطرح شده بود با توجه به مدت زمان کمی که از شروع به کار خلیلی به عنوان شهردار رشت می گذرد و همچنین جایگاه شیرزاد به عنوان سخنگوی شورای شهر رشت، چندان به صلاح نبوده است.

البته این اولین باری نیست که سخنگوی شورای شهر به این قبیل اظهار نظرهای حاشیه ای در فضای رسانه ای می پردازد. نکته جالب توجه این است که چندی قبل دکتر رضا جمشیدی، رئیس شورای شهر رشت هم در مقابل پرسشی مشابه درباره انتقادات مطرح شده به شهردار منتخب، با پاسخی هوشمندانه با بیان اینکه "طبیعی است هر تصمیمی موافق و مخالفانی دارد و به صاحبان نظرات مخالف و موافق احترام می گذاریم" برای کاهش حواشی، اطلاعات و آماری از شهرداران 27 مراکز استان‌های کشور را ارائه داد و در پایان گفت:"شهردار منتخب رشت حمایت همه ما را در اجرای برنامه‌های خود خواهد داشت".

حاجی پور دیگر عضو شورا هم با بیان اینکه شهرداری انتخاب نشود که پس از یک سال برداشته شود زیرا این امر هزینه‏ بر و زیان‏ آور بوده و مشکلات را بیشتر خواهد کرد،از همه اعضای شورای شهر خواست تا با همدلی پشتیبان شهردار منتخب باشند.

در هر حال باید گفت مطئنا شهردار بومی شناخت بیشتری از مشکلات شهری دارد اما موضع گیری شیرزاد به عنوان سخنگوی شورای شهر آن هم در این برهه حساس زمانی و با توجه به مشکلات فراوان موجود در سطح شهر رشت که حل این مشکلات نیاز به حمایت همه اعضای شورای شهر از شهردار آن هم در آغاز فعالیتش دارد، نادرست بوده است.

[size=24:f8e755c295][color=blue:f8e755c295]شاید سخنگوی شورای شهر یادش رفته است که هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد[/color:f8e755c295].[/size:f8e755c295]
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط meraj130 » يکشنبه اکتبر 13, 2013 9:03 am

خبرگزاری تسنیم: کاپیتان تیم فوتبال داماش گیلان گفت: کی‌روش حتی برای مسخره کردن هم که شده یک بازیکن از تیم داماش انتخاب نکرد.

محمدرضا مهدوی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره عملکرد داماش طی 12 هفته پشت سر گذاشته شده از مسابقات فصل جاری لیگ برتر اظهار داشت: قبول دارم که ابتدای فصل را خوب آغاز نکردیم ولی به مرور نتایج خوبی گرفتیم و توانستیم هواداران را راضی کنیم.

وی با اشاره به مشکلات داماش تصریح کرد: این فصل علیرضا جهانبخش و حسین ابراهیمی را از دست دادیم ولی نتوانستیم در پست آنها بازیکنی را جذب کنیم به همین دلیل در جناح چپ‌مان مشکل داریم با این وجود چون یکی دو سال است که بازیکنان در کنار هم بازی می‌کنند و هماهنگ هستند، نتایج بدی نگرفته‌ایم.

کاپیتان داماش اضافه کرد: این فصل مصدومیت چند بازیکن از جمله من و آبشک در عملکرد تیم تاثیرگذار بود. برگزاری تمرینات و مسابقات‌مان در زمین چمن مصنوعی ورزشگاه عضدی باعث مصدومیت بازیکنان شده است.

مهدوی در خصوص مشکلات مالی داماش عنوان کرد: نمی‌خواهم با صحبت کردن درباره مشکلات مالی جو تیم را به هم بریزم اما یکی از دلایلی که باعث نتیجه گرفتن تیم‌های اصفهانی شده است، بحث سرمایه‌گذاری است. آنها با سرمایه‌گذاری مناسب بازیکنان خوبی را جذب تیم‌های‌شان کرده‌اند.

وی ادامه داد: به غیر از 2،3 سال، تیم داماش همیشه حتی با نام پگاه مشکل مالی داشته است. من به تازگی پول 3 فصل گذشته خود را دریافت کرده‌ام و در این فصل هنوز پولی نگرفته‌ام. بازیکنی که قراردادش 100 میلیون تومان است اگر به او بخواهند 10 درصد قراردادش را بدهند، می‌شود 10 میلیون تومان. در نظر داشته باشید که اگر این مبلغ را به او ندهند با چه روحیه‌ای می‌خواهد تمرین کند؟

کاپیتان داماش با بیان اینکه بازیکنان این تیم تا به حال فقط 10 تا 12 درصد از مبلغ قرارداد خود را دریافت کرده‌اند، خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم درباره مشکلات مالی صحبت کنیم امیر عابدینی ناراحت می‌شود اما بعضی وقت‌ها شرایط طوری پیش می‌رود که تحمل کردنش سخت است. قرار بود هفته به هفته به ما پول بدهند که در حال حاضر به صورت ماهیانه پرداخت می‌کنند.

مهدوی در مورد شایعه دخالت‌های فنی عابدینی در ترکیب داماش گفت: اگر دیده باشید، عابدینی مصاحبه کرده و گفته در امور فنی دخالت می‌کند چون مدیرفنی تیم است. من ندیده‌ام که عابدینی بخواهد به کادر فنی بگوید چه کسی تعویض شود و چه کسی به میدان برود.

هافبک داماش اضافه کرد: نمی‌خواهم چاپلوسی کنم ولی در بازی با سپاهان من و عابدینی جلوی در رختکن بازی را تماشا می‌کردیم. من خیلی در بازی حرص و جوش می‌خوردم ولی عابدینی اصلا حرفی درباره تعویض فلان بازیکن نمی‌زد. عابدینی در امور فنی مشورت می‌دهد ولی تصمیم نهایی را افشین ناظمی می‌گیرد.

وی با اعتراض به لیست تیم ملی تصریح کرد: نمی‌دانم چرا با وجود اینکه مقابل تیم‌های بزرگ خوب بازی می‌کنیم کارلوس کی‌روش نگاهی به داماش ندارد. جالب اینکه فاصله رشت و انزلی 20 دقیقه است و از تیم ملوان بازیکن به تیم ملی دعوت می‌شود ولی از تیم ما دعوت نمی‌شود. این اتفاق در زمان سرمربیگری برانکو ایوانکوویچ و علی دایی هم می‌افتاد.

کاپیتان داماش عنوان کرد: سال گذشته مقابل 95 هزار هوادار، تیم استقلال را در ورزشگاه آزادی شکست دادیم و بهترین بازی خود را به نمایش گذاشتیم ولی حتی یک بازیکن هم از داماش به تیم ملی دعوت نشد. کی‌روش حتی برای مسخره کردن هم که شده یک بازیکن از تیم داماش انتخاب نکرد.

مهدوی افزود: سال گذشته علیرضا جهانبخش بهترین بازی‌ها را برای داماش انجام می‌داد و به تیم ملی دعوت نمی‌شد ولی تا این بازیکن لژیونر شد کی‌روش او را به تیم ملی دعوت کرد. با این شرایط فکر نکنم حالا حالاها بازیکنی از داماش به تیم ملی دعوت شود.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه اکتبر 13, 2013 9:07 am

[quote:6e1fcf9b44="mahmood1331"][size=24:6e1fcf9b44][color=green:6e1fcf9b44]وقتی که دکتر نوبخت امید گیلانیان، حامی مازنی ها میشود[/color:6e1fcf9b44][/size:6e1fcf9b44]

دکتر نوبخت که به عنوان افراد کلیدی دولت یازدهم شناخته میشود امید گیلانیان بوده و این پیش بینی میشد که حداقل دو وزیر از گیلانی ها انتخاب شود اما افسوس که اینگونه نشد امید داریم که گیلانیان مخصوصا نمایندگان گیلان اتحاد بیشتری داشته باشند .
نوبخت که امید میرفت دنبال معرفی افراد نخبه گیلانی به عنوان وزیر در دولت یازدهم باشد شدیدن از سرپرست مازندرانی وزارت ورزش و جوانان و افراد مازندرانی حمایت میکند حتی معاونین خود را از مازندرانی ها انتخاب کرد که جای صد افسوس دارد

th (7)

نوبخت چهارشنبه شب در نشست معاونین ستادی، انزلیچی فدراسیون های ورزشی و مدیران کل ورزش و جوانان استان ها که در محل آکادمی ملی المپیک برگزار شد، پس از شنیدن صحبت های چند تن از انزلیچی فدراسیون ها، این مطلب را بیان کرد.

وی گفت: خیلی خوشحالم که امشب در جلسه ای شرکت کرده ام که اعضایش همواره غرور ملی، نشاط اجتماعی و افتخار آفرینی را به مردم هدیه می کنند.
نوبخت ادامه داد: من امروز همکارانی توانمند که جدیدا به مجموعه این وزارتخانه پیوسته اند تا فرصت های بهتری را برای آینده ورزش و جوانان رقم بزنند و وقت شناسی سرپرست وزارت ورزش و جوانان را مشاهده کردم که در این برهه زمانی که دولت در حال تقریر ارقام بودجه سال ۹۳ است، ما را به جمع ورزشی ها دعوت کردند.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهوری، افزود: صالحی امیری با برپایی این نشست جاذبه ای ایجاد کرد تا من با وجود مشغله بسیار، در جمع شما حاضر شوم و به سخنانتان گوش کنم.
وی یادآور شد: سرپرست وزارت ورزش وجوانان از نخستین وزرایی هستند که پیش ما آمدند و ما نیز با هدیه کوچک و ناقابل ۳۰ میلیاردی وی را بدرقه کردیم و از این بابت بسیار خوشحالیم.
معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی و سرپرست معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس‌ جمهوری، در ادامه با بیان اینکه همواره موفقیت های ورزش کشورمان را از طریق رسانه ها مشاهده می کرده، اظهار داشت: این نشست نشان داد که نتایج به راحتی بدست نمی آید و با مشقت بسیار در ورزش به موفقیت می رسیم.
وی، در ادامه به سخنان رییس فدراسیون والیبال اشاره کرد و گفت: پیش از این هرگز فکر نمی کردیم که روزی بتوانیم والیبال کره جنوبی یا ژاپن را پی در پی شکست دهیم، اما امروز در واقع برترین های آسیا و جهان را پشت سر گذاشته ایم.
نوبخت، در ادامه از اینکه نتوانسته سخنان تمامی انزلیچی فدراسیون های ورزشی و مدیران کل ورزش وجوانان را از نزدیک بشنود، ابراز ناراحتی کرد و گفت: امیدوارم فرصتی بدست می آمد تا پای صحبت همه عزیزان می نشستیم وبه ارزیابی دقیق تری از مشکلات جامعه ورزش می رسیدیم، چرا که می دانیم برای شاد کردن دل مردم و رهبر انقلاب باید بستر مناسب برای افتخار آفرینی ورزشکاران کشورمان را مهیا کرد.
وی، در این نشست به ارقام یارانه ها اشاره کرد و افزود: دولت موظف به پرداخت آن به مردم و تامین آنهاست و با وجود مشکلات این موضوع را به طور جدی پیگیری می کنیم.
نوبخت افزود: به عنوان یکی از اعضای دولت می خواهم تجربیاتم را در اختیار مردم قرار دهم و کاری کنیم تا با تدبیر از منابعی که داریم به بهترین شکل در مسیر توسعه بهره برداری کنیم.
وی توضیح داد: یکی از این منابع نیروی انسانی است و در واقع من فکر می کنم، رییس جمهوری مدیری توانمند و مقتدر را پس از اینکه مجلس به وزیر پیشنهادی این وزارتخانه رای نداد، برگزید که این بیانگر اهمیت وزارت ورزش و جوانان برای شخص رییس جمهوری است.
معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی و سرپرست معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس‌جمهوری، در ادامه گفت: به عنوان عضوی از دولت، وظیفه دارم با همه کمبودها اقداماتی را انجام دهم که آثار آن در ورزش دیده شود.
وی به حاضران در نشست قول داد تا در فرصتی دیگر با تک تک انزلیچی فدراسیون های ورزشی و مدیران کل استان ها دیدار داشته باشد و از نزدیک در جریان دغدغه ها و مشکلات آنها قرار گیرد.
نوبخت، افزود: این نشست ها در چگونگی تخصیص بودجه سال به ورزش و در لایجه بودجه سال ۹۳ دولت را یاری خواهد کرد تا انشاء الله ورزش به شکل خوبی دیده شود.
پیش از سخنان معاون رییس جمهوری، انزلیچی فدراسیون های دوومیدانی، اسکیت، تکواندو، بسکتبال، والیبال، نایب رییس فدراسیون جانبازان و معلولان و همچنین مدیران کل ورزش و جوانان خوزستان، فارس، البرز، زنجان و همدان به بیان دیدگاه ها، نظرها و دغدغه های خود پرداختند.[/quote:6e1fcf9b44]

یکی از معاونین و مشاور نوبخت دلخوش نماینده سابق صومعه سرا هست ! صرفا جهت توجیه ...
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه اکتبر 13, 2013 9:13 am

[quote:b980c68914="mahmood1331"][size=24:b980c68914][color=green:b980c68914]وقتی که دکتر نوبخت امید گیلانیان، حامی مازنی ها میشود[/color:b980c68914][/size:b980c68914]

th (7)

پیش از سخنان معاون رییس جمهوری، انزلیچی فدراسیون های دوومیدانی، اسکیت، تکواندو، بسکتبال، والیبال، نایب رییس فدراسیون جانبازان و معلولان و همچنین مدیران کل ورزش و جوانان خوزستان، فارس، البرز، زنجان و همدان به بیان دیدگاه ها، نظرها و دغدغه های خود پرداختند.[/quote:b980c68914]

این هم جواب دوستانی که بعد از آغاز به کار دولت جدید داشتن بال در میاوردن که خدا رو شکر آقای نوبخت رشتی هستن و هوای این شهر رو دارن
حالا دوستان واسه کار و پیشرفت برن به استان های عقب مونده و بی فرهنگی مثل مازندران و قزوین و جاهای دیگه
خوشم میاد هیچوقت هیچی واسه ما گیلانی ها مخصوصا ما رشتی ها درس عبرت نمیشه
فقط بلدیم الکی از این و اون حمایت کنیم الکی آدما رو گنده کنیم آخر خودمون ضرر کنیم
اون از شهردار کرجی که شورای شهر مثلا منتخبمون انتخاب کرد اون از رئیس هیئت فوتبال اون از استاندار که خدا رحم کنه اینم از تنها یار ما در دولت به اصطلاح تدبیر و امید

چه زیبا گفت سهراب سپهری :

چشم ها را باید شست

جور دیگر باید دید

چترها را باید بست

زیر باران باید رفت

فکر را خاطره را زير باران بايد برد‌

با همه مردم شهر زير باران بايد رفت

دوست را زير باران بايد ديد‌

عشق را زير باران بايد جست

هر کجا هستم٬باشم‌

آسمان مال من است

پنجره٬‌فکر٬‌هوا‌٬عشق‌

زمين مال من است
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه اکتبر 13, 2013 9:20 am

[quote:e2285f0e7d="ali_damashi"][quote:e2285f0e7d="mahmood1331"][size=24:e2285f0e7d][color=green:e2285f0e7d]وقتی که دکتر نوبخت امید گیلانیان، حامی مازنی ها میشود[/color:e2285f0e7d][/size:e2285f0e7d]

th (7)

پیش از سخنان معاون رییس جمهوری، انزلیچی فدراسیون های دوومیدانی، اسکیت، تکواندو، بسکتبال، والیبال، نایب رییس فدراسیون جانبازان و معلولان و همچنین مدیران کل ورزش و جوانان خوزستان، فارس، البرز، زنجان و همدان به بیان دیدگاه ها، نظرها و دغدغه های خود پرداختند.[/quote:e2285f0e7d]

یکی از معاونین و مشاور نوبخت دلخوش نماینده سابق صومعه سرا هست ! صرفا جهت توجیه ...[/quote:e2285f0e7d]

دوست عزیز علی جان منظورت دلخوش . هه :D
بهتره حرفی نزنیم دانا خود بیند حقایق را :)
کاش افراد رو بهتر میشناختیم ای کاش
ما گیلانیا به اندازه ی کافی تو تاریخ ضربه خوردیم جالب اینجاست که بیشتر از خودی خوردیم تا غریبه از میرزای کبیر بگیر تا به امروز
میدونین چرا هیچوقت رشت و گیلان پیشرفت نمیکنه و به جایی نمیرسه ؟ چون ما عبرت گرفتن رو واسه خودمون معنی نکردیم
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط armilad » يکشنبه اکتبر 13, 2013 9:33 am

تو سطح اول کشور اسمهایی به این بزرگی داریم...
اما کو یه جو معرفت...
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط dani_0131 » يکشنبه اکتبر 13, 2013 10:07 am

ابراران کسی بلد هست چه جوری حروف فارسی رو تو اس ام اس باید به بچسبونیم /6/ /6/
داماش تمام نشدنی است
نماد کاربر
dani_0131