[quote:b0b8e7a0a4="The_King_of_rasht"][quote:b0b8e7a0a4="Rashti0131"]با سلام خدمت همه آبراران عزیز الان دارم از کافی نت کامنت میدم توی این دوماه نتمو شارژ نکردم زدن اکانتمو قطع کردن شاید کمتر بیام و سر بزنم به وارش چون هم نت ندارم هم اینکه سرم مشغوله سربازیمه ولی باور کنید دیشب که ساعت ده شب رسیدم خسته بودم خوابیدم ولی صبح که بیدار شدم اولین جایی که رفتم کافی نت های محلمون بود و روز جمعه همه تعطیله الان دارم از پاسکال آنلاین میشم حالا از اینا بگزریم این دو ماه آموزشی هم سخت ترین و هم بهترین دوران زندگیم بود سختیش به خاطر اینکه واقعا مرد میخواد اونجا خدمت کردن حدود 1000 تا سرباز بودیم که 300 نفر گیلانی 200 نفر مازنی 100 تا تهرانی و بقیه از شهر های دیگه ایران عزیز باور کنید کمترین آمار فرار واسه بچه های رشت و گیلان بود واقعا از خدا شکر میکنم که اینجا افتادم چون واقعا دیدگاهم نسبت به ایران عزیز و مردمش عوض شد شاید قبلا از بعضی از هم وطنام بدم میومد ولی میگن تا طرف نبینی از روی شنیده ها نمیتونی راجع بهش قضاوت کنی نظرم راجع به تهرانی ها مازنی ها حتی هم استانی هام عوض شد و فهمیدم که چقدر ما شمالیها منظورم گیلانی ها و مازنی ها هوای هم رو داریم البته قبل اینکه بریم خدمت شنیده بودم رشتی ها و مازنی ها با هم خوب نیستن ولی اونطور که من حداقل دیدم خیلی با هم رفیق بودن و هوای هم رو داشتن من زیاد راجع به نژاد مردم شمال کشور حداقلش مازندران تحقیق نکردم ولی حقیقت مطلب این بود که اونا مارو هم نژاد و برادر خودشون میدونستن طوری بود که هیچ کس جرات نمیکرد به شمالیها مخصوصا گیلانی ها حرف بزنه البته بماند که تا چالوس(آمارد) عشق گیلان بودن و خودشونو گیلانی میدونستن و بیشتر با ما جوش میخوردن...اون زمان که بیشتر خودمو با اینترنت سرگرم میکردم و از روی چیزهایی که میدیدم راجع به مردم شهرهای ایران نظر میدادم ولی الان فهمیدم که دیدگاهم اشتباه بود نت خیلی کم میتونه فرهنگ یه شهر و طرز برخورد مردم یه شهر رو نشون بده الان که دارم کامنت میدم فکرم بازه و به یه اعتماد به نفس عجیبی رسیدم چون عزت نفس و مردانگی گیلانی های رو دیدم وفهمیدم که چرا انقدر پشت سر ما حرفه چون باور کنید ما گیلانی پرشورترین ادم های ایران هستیم البته یه تعداد انگشت شمار هستن که تو هر شهری همچین طرز فکری دارن...از زبان خود مازنی ها میشنیدم که تو شهرهاشون از 100 درصد 30درصد بومی همون شهر هستن تمام بالا شهر های مازندارن دست تهرانی ها و مشهدی هاست و اون پایین شهرها دست مازنی ها و گیلک هاست و خودشون میگفتن تهرانی ها مازندارن رو ساختن ولی گیلان رو گیلانی ها آباد کردن و این کمبود نسبت به گیلانی هاست که همچین حرفایی پشت سرمون درمیارن خلاصه سرتونو درد نیارم کلی خاطره دارم از اموزشی و واقعا آموزشی خیلی خوبه برای جوان...خیلی حرفا جا موند ولی در اخر حرفام رو با یک جمله تموم میکنم که از دوتا چشمام بیشتر قبولش دارم:
تنها افتخارم زندگیم گیلانی بودنم هست

[/quote:b0b8e7a0a4]
ای بترکی تو چقدر حرف میزنی!
حوصله نداشتم همه اش رو بخونم!
خوش آمدی آشخور
سپاه افتادی یا ارتش؟نیروی زمینی،دریایی،هوایی؟[/quote:b0b8e7a0a4]
به به کینگ حمزه ارادتمندیم قربان...سوال بود تو پرسیدی واقعا؟!!!مگه از نیروی انتظامی میشه رفت تو سپاه و ارگان های دیگه

افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!