[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه اکتبر 11, 2013 1:57 pm

به گزارش افکارنیوز، پژمان جمشیدی بازیکن سابق پرسپولیس و تیم ملی این روزها با سریال "پژمان" میهمان خانواده های ایرانی است و حسابی نقل محافل شده. بازی پژمان جمشیدی در این سریال بازخوردها و انتقادهای فراوانی را هم در پی داشت.

بعد از اعتراض برخی فوتبالیست ها به این سریال حالا نوبت به رسانه ها شده است تا در مورد دیالوگی که در آن جمشیدی اعلام کرده بود کریم انصاری فرد به خبرنگاران پول می دهد تا از او مصاحبه چاپ کنند موضع بگیرند.

پژمان در این دیالوگ که در فرودگاه بود بعد از خواندن مصاحبه کریم انصاری فرد می گوید: «این که بازیکن نیست، حتما به خبرنگاران پول داده تا مصاحبه اش را چاپ کنند.»

جمشیدی در این باره گفت: «پژمان داستان این سریال هر چه می گوید باید از یک گوش شنید و از گوش دیگر بیرون کرد، چون خیلی حراف است و نمی خواهد واقعیت ها را قبول کند. مطمئنا این جمله را طبق همان عادت گفته. همانطور که می بینید در این صحنه مدیر برنامه هایم هم هندزفری در گوشش قرار داده، چون می داند چرت می گویم!»

وقتی از پژمان می خواهیم درباره زمان بازیگری اش و این سوال که آیا مجبور شده به خبرنگاری باج بدهد بعد از کمی طفره رفتن گفت: «خب آن زمان شرایط خیلی فرق می کرد و اگر پول نمی دادی نابودت می کردند و من هم یک بار به طور غیر مستقیم مجبور به این کار شدم!»
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه اکتبر 11, 2013 2:33 pm

[quote:4cd82f9b6b="Rashti0131"]با سلام خدمت همه آبراران عزیز الان دارم از کافی نت کامنت میدم توی این دوماه نتمو شارژ نکردم زدن اکانتمو قطع کردن شاید کمتر بیام و سر بزنم به وارش چون هم نت ندارم هم اینکه سرم مشغوله سربازیمه ولی باور کنید دیشب که ساعت ده شب رسیدم خسته بودم خوابیدم ولی صبح که بیدار شدم اولین جایی که رفتم کافی نت های محلمون بود و روز جمعه همه تعطیله الان دارم از پاسکال آنلاین میشم حالا از اینا بگزریم این دو ماه آموزشی هم سخت ترین و هم بهترین دوران زندگیم بود سختیش به خاطر اینکه واقعا مرد میخواد اونجا خدمت کردن حدود 1000 تا سرباز بودیم که 300 نفر گیلانی 200 نفر مازنی 100 تا تهرانی و بقیه از شهر های دیگه ایران عزیز باور کنید کمترین آمار فرار واسه بچه های رشت و گیلان بود واقعا از خدا شکر میکنم که اینجا افتادم چون واقعا دیدگاهم نسبت به ایران عزیز و مردمش عوض شد شاید قبلا از بعضی از هم وطنام بدم میومد ولی میگن تا طرف نبینی از روی شنیده ها نمیتونی راجع بهش قضاوت کنی نظرم راجع به تهرانی ها مازنی ها حتی هم استانی هام عوض شد و فهمیدم که چقدر ما شمالیها منظورم گیلانی ها و مازنی ها هوای هم رو داریم البته قبل اینکه بریم خدمت شنیده بودم رشتی ها و مازنی ها با هم خوب نیستن ولی اونطور که من حداقل دیدم خیلی با هم رفیق بودن و هوای هم رو داشتن من زیاد راجع به نژاد مردم شمال کشور حداقلش مازندران تحقیق نکردم ولی حقیقت مطلب این بود که اونا مارو هم نژاد و برادر خودشون میدونستن طوری بود که هیچ کس جرات نمیکرد به شمالیها مخصوصا گیلانی ها حرف بزنه البته بماند که تا چالوس(آمارد) عشق گیلان بودن و خودشونو گیلانی میدونستن و بیشتر با ما جوش میخوردن...اون زمان که بیشتر خودمو با اینترنت سرگرم میکردم و از روی چیزهایی که میدیدم راجع به مردم شهرهای ایران نظر میدادم ولی الان فهمیدم که دیدگاهم اشتباه بود نت خیلی کم میتونه فرهنگ یه شهر و طرز برخورد مردم یه شهر رو نشون بده الان که دارم کامنت میدم فکرم بازه و به یه اعتماد به نفس عجیبی رسیدم چون عزت نفس و مردانگی گیلانی های رو دیدم وفهمیدم که چرا انقدر پشت سر ما حرفه چون باور کنید ما گیلانی پرشورترین ادم های ایران هستیم البته یه تعداد انگشت شمار هستن که تو هر شهری همچین طرز فکری دارن...از زبان خود مازنی ها میشنیدم که تو شهرهاشون از 100 درصد 30درصد بومی همون شهر هستن تمام بالا شهر های مازندارن دست تهرانی ها و مشهدی هاست و اون پایین شهرها دست مازنی ها و گیلک هاست و خودشون میگفتن تهرانی ها مازندارن رو ساختن ولی گیلان رو گیلانی ها آباد کردن و این کمبود نسبت به گیلانی هاست که همچین حرفایی پشت سرمون درمیارن خلاصه سرتونو درد نیارم کلی خاطره دارم از اموزشی و واقعا آموزشی خیلی خوبه برای جوان...خیلی حرفا جا موند ولی در اخر حرفام رو با یک جمله تموم میکنم که از دوتا چشمام بیشتر قبولش دارم:
تنها افتخارم زندگیم گیلانی بودنم هست :P :P :P[/quote:4cd82f9b6b]

ای بترکی تو چقدر حرف میزنی!
حوصله نداشتم همه اش رو بخونم! :wink:
خوش آمدی آشخور
سپاه افتادی یا ارتش؟نیروی زمینی،دریایی،هوایی؟
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه اکتبر 11, 2013 2:44 pm

[color=red:73a02f5010]بهره گیری از هتل های کپسولی در مونترال کانادا [/color:73a02f5010]

[b:73a02f5010][color=blue:73a02f5010]بیش از کانادا ، این نوع هتل برای مسافرانی که به گیلان می آیند لازم است ، تا بجای خیابان خوابیدن و بوجود آوردن مناظر نازیبا در این هتل ها مستقر شوند ؛ اگرچه این مسافرانی که بنده دیده ام ، یک ريال پول خرج نمی کنند ، آنوقت از گیلان بعنوان قطب گردشگری یاد می شود ، قطب گردشگری که سودی برای اهالی بومی نداشته باشد ، قطب گرانی و ترافیک باید نامگذاری شود[/color:73a02f5010] ![/b:73a02f5010]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » جمعه اکتبر 11, 2013 3:27 pm

[quote:a357e3d3b7="aryanrecord"][quote:a357e3d3b7="Rashti0131"]و اینک مرتضی نیکوئیان آموزشی خود را به پایان رسانده و ادامه خدمت مقدس خویش را در شهر عشق رشت خواهد گذراند و چه سعادتیست خدمت در شهر مقدس رشت /16/[/quote:a357e3d3b7]

به به ببین کی اومده.میگم چرا جو شهر از دیشب تا حالا فرق کرده پس به خاطر تو بود. :lol:
راستی دَستَت هنوز پیش منه هااا تا پایان سر بازیت هم بهت نمیدم. :lol: :lol: :lol:[/quote:a357e3d3b7]

ایشاالله قسمت شما هم میشه...من موندم تو چجوری میخوای خدمت کنی!!! :wink:
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » جمعه اکتبر 11, 2013 3:32 pm

[quote:319ae13e37="ali_damashi"]به به اقا مرتضی ما دایی تو جایگاه اچ نداریم تیفوسی ها دایی روزبه دارن از این به بعد تو میشی دایی مرتضی :P[/quote:319ae13e37]

خیلی ممنون علی داماشی باتعصب...دعا کن روزبرگ بشم بتونم بازی ها رو بیام :roll:
آخرين ويرايش توسط Rashti0131 on جمعه اکتبر 11, 2013 3:39 pm, ويرايش شده در 2.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط Rashti0131 » جمعه اکتبر 11, 2013 3:36 pm

[quote:b0b8e7a0a4="The_King_of_rasht"][quote:b0b8e7a0a4="Rashti0131"]با سلام خدمت همه آبراران عزیز الان دارم از کافی نت کامنت میدم توی این دوماه نتمو شارژ نکردم زدن اکانتمو قطع کردن شاید کمتر بیام و سر بزنم به وارش چون هم نت ندارم هم اینکه سرم مشغوله سربازیمه ولی باور کنید دیشب که ساعت ده شب رسیدم خسته بودم خوابیدم ولی صبح که بیدار شدم اولین جایی که رفتم کافی نت های محلمون بود و روز جمعه همه تعطیله الان دارم از پاسکال آنلاین میشم حالا از اینا بگزریم این دو ماه آموزشی هم سخت ترین و هم بهترین دوران زندگیم بود سختیش به خاطر اینکه واقعا مرد میخواد اونجا خدمت کردن حدود 1000 تا سرباز بودیم که 300 نفر گیلانی 200 نفر مازنی 100 تا تهرانی و بقیه از شهر های دیگه ایران عزیز باور کنید کمترین آمار فرار واسه بچه های رشت و گیلان بود واقعا از خدا شکر میکنم که اینجا افتادم چون واقعا دیدگاهم نسبت به ایران عزیز و مردمش عوض شد شاید قبلا از بعضی از هم وطنام بدم میومد ولی میگن تا طرف نبینی از روی شنیده ها نمیتونی راجع بهش قضاوت کنی نظرم راجع به تهرانی ها مازنی ها حتی هم استانی هام عوض شد و فهمیدم که چقدر ما شمالیها منظورم گیلانی ها و مازنی ها هوای هم رو داریم البته قبل اینکه بریم خدمت شنیده بودم رشتی ها و مازنی ها با هم خوب نیستن ولی اونطور که من حداقل دیدم خیلی با هم رفیق بودن و هوای هم رو داشتن من زیاد راجع به نژاد مردم شمال کشور حداقلش مازندران تحقیق نکردم ولی حقیقت مطلب این بود که اونا مارو هم نژاد و برادر خودشون میدونستن طوری بود که هیچ کس جرات نمیکرد به شمالیها مخصوصا گیلانی ها حرف بزنه البته بماند که تا چالوس(آمارد) عشق گیلان بودن و خودشونو گیلانی میدونستن و بیشتر با ما جوش میخوردن...اون زمان که بیشتر خودمو با اینترنت سرگرم میکردم و از روی چیزهایی که میدیدم راجع به مردم شهرهای ایران نظر میدادم ولی الان فهمیدم که دیدگاهم اشتباه بود نت خیلی کم میتونه فرهنگ یه شهر و طرز برخورد مردم یه شهر رو نشون بده الان که دارم کامنت میدم فکرم بازه و به یه اعتماد به نفس عجیبی رسیدم چون عزت نفس و مردانگی گیلانی های رو دیدم وفهمیدم که چرا انقدر پشت سر ما حرفه چون باور کنید ما گیلانی پرشورترین ادم های ایران هستیم البته یه تعداد انگشت شمار هستن که تو هر شهری همچین طرز فکری دارن...از زبان خود مازنی ها میشنیدم که تو شهرهاشون از 100 درصد 30درصد بومی همون شهر هستن تمام بالا شهر های مازندارن دست تهرانی ها و مشهدی هاست و اون پایین شهرها دست مازنی ها و گیلک هاست و خودشون میگفتن تهرانی ها مازندارن رو ساختن ولی گیلان رو گیلانی ها آباد کردن و این کمبود نسبت به گیلانی هاست که همچین حرفایی پشت سرمون درمیارن خلاصه سرتونو درد نیارم کلی خاطره دارم از اموزشی و واقعا آموزشی خیلی خوبه برای جوان...خیلی حرفا جا موند ولی در اخر حرفام رو با یک جمله تموم میکنم که از دوتا چشمام بیشتر قبولش دارم:
تنها افتخارم زندگیم گیلانی بودنم هست :P :P :P[/quote:b0b8e7a0a4]

ای بترکی تو چقدر حرف میزنی!
حوصله نداشتم همه اش رو بخونم! :wink:
خوش آمدی آشخور
سپاه افتادی یا ارتش؟نیروی زمینی،دریایی،هوایی؟[/quote:b0b8e7a0a4]

به به کینگ حمزه ارادتمندیم قربان...سوال بود تو پرسیدی واقعا؟!!!مگه از نیروی انتظامی میشه رفت تو سپاه و ارگان های دیگه :roll:
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط armilad » جمعه اکتبر 11, 2013 3:40 pm

شماره پشتیانی adsl مخابرات رشت کی داره؟2020 جواب نمیده
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » جمعه اکتبر 11, 2013 3:44 pm

دوستان من ورفیقم با هم پشت یه سیستمیم من چند لحظه نبودم اومد همه جواب های منو ویرایش کرد...ببخشید اگه یکم چرت پرت جواب داد العا کامنت هایی که ویرایش شد جواب خودم نسبت به دوستانه...درضمن اون چاکرم رو من ننوشتم :roll:
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط Rashti0131 » جمعه اکتبر 11, 2013 3:50 pm

آبراران عزیز من تا یک ربع به هشت پشت سیستمم یکی میتونه تو این زمان باقی مانده جوابمو بده من در چه صورتی میتونم روزبرگ بشم یا 24 ساعت پست بدم 24 ساعت استراحت اصلا داریم همچین چیزی سرنوشت ما در یگان جدید چه میشود /5/
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه اکتبر 11, 2013 4:40 pm

هفته چهارم لیگ دسته اول - گروه «الف»
گهر درود صفر - نیروی زمینی یک
گل‌گهر سیرجان 4 - نساجی مازندران صفر
فولاد یزد یک - شهرداری بندرعباس یک
شهرداری یاسوج 2 - گیتی پسند 2
نفت آبادان صفر - سیاه جامگان صفر
گروه «ب»
ابومسلم یک - ایران‌جوان بوشهر 2
سایپای شمال 4 - البدر بندرکنگ یک
پاس همدان صفر - یزد لوله صفر
آلومینیوم یک - پیکان یک
پارسه تهران یک - مس رفسنجان یک
نفت مسجدسلیمان یک - راهیان کرمانشاه یک
هفته چهارم لیگ دسته اول فردا(شنبه) با برگزاری دیدار پدیده مشهد و استقلال اهواز از گروه «الف» به پایان می‌رسد.
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط totti » جمعه اکتبر 11, 2013 4:59 pm

دعوت به تیم ملی از آرزوهای بزرگ زندگی‌ام بود که خدا را شکر در جوانی به آن رسیدم

علیرضا جهانبخش در حاشیه تمرین امروز (جمعه) تیم ملی فوتبال با ابراز خرسندی از این‌که به تیم ملی دعوت شده است، گفت: دعوت به تیم ملی از آرزوهای بزرگ زندگی‌ام بود که خدا را شکر در جوانی به آن رسیدم. همه‌ی بازیکنان انگیزه و انرژی خوبی دارند و تمرین کردن در کنار سایر ملی‌پوشان برای من افتخار بزرگی است.

وی ادامه داد: امیدوارم تیم ملی در آینده اردوها و بازی‌های تدارکاتی خوبی را پشت سر بگذارد تا با آمادگی کامل در جام جهانی حاضر شود.

جهانبخش درباره‌ی آخرین وضعیت خودش پس از مصدومیت گفت: در پایان تمرین دیروز کمی دچار کشیدگی عضله شدم اما با تمرین زیر نظر پزشکان تیم اکنون خیلی بهترم.

لژیونر فوتبال ایران که در لیگ برتر هلند توپ می‌زند درباره‌ی سطح تمرینات تیم ملی اظهار کرد: کی‌روش چندین سال در بالاترین سطح اروپا کار کرده و قطعا تمریناتش مطابق فوتبال روز دنیاست اما تمرینات تیم ملی از نظر میزان فشار با تمرینات باشگاه‌ها متفاوت است.

وی درباره‌ی دیدار تیم ملی برابر تایلند هم گفت: قطعا بازی با تایلند جزو مهم‌ترین بازی‌های ماست؛ چون می‌خواهیم پس از صعود به جام جهانی کارمان را خوب شروع کنیم. به همین دلیل تمرکزمان برابر تایلند فقط روی پیروزی است.

جهانبخش درباره‌ی کیفیت زمین کمپ تیم‌های ملی و تفاوتش با زمین‌های فوتبال در هلند گفت: در هلند همه‌ی تیم‌ها دو یا سه زمین خوب دارند و دغدغه‌ای از این نظر ندارند. این مساله در هلند یک مساله‌ی پیش پا افتاده است؛ هرچند فصلی که در آن هستیم روی کیفیت زمین کمپ تاثیرگذار بوده است.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط keyvan » جمعه اکتبر 11, 2013 6:09 pm

داشتم لیست اعضای آنلاین سایت رو نگاه میکردم که به این نام کاربری برخورد کردم: [color=red:fbf704cf73]amir - abay[/color:fbf704cf73]

کمی تعجب کردم ، روی نام کاربریشون که کلیک کردم دیدم نام واقعیشون اینه: [color=darkblue:fbf704cf73]amirhosein salami bakhsh[/color:fbf704cf73]

خواستم بگم خیلی دوستت دارم [color=red:fbf704cf73]محبوب ترین آبای دنیا [/color:fbf704cf73]، بخدا هیچوقت گلهای زیبات در دوران بازیگریت یادم نمیره.... :P :P :P

نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه اکتبر 11, 2013 6:48 pm

بازدید بازرسان ای اف سی از دو ورزشگاه سردار جنگل و عضدی رشت و باشگاه داماش + عکس

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... AA?ICID=OP
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » جمعه اکتبر 11, 2013 7:13 pm

[quote:265d1a52ee="armilad"]شماره پشتیانی adsl مخابرات رشت کی داره؟2020 جواب نمیده[/quote:265d1a52ee]
7736000
ابره اشغال ترین سرویس دهی رو داره ( اولا عالی بود برا جذب مشتری ) منتهی من دلم به خاطر پولی که اول دادم میسوزه وگرنه تا الان 100 بار شرکت رو عوض کرده بودم
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » جمعه اکتبر 11, 2013 7:31 pm

ali_damashi خصوصی رو چک کن
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am