[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه اکتبر 11, 2013 8:46 am

[quote:a7b19a9234="Rashti0131"][quote:a7b19a9234="havadarehamishegi"][quote:a7b19a9234="Rashti0131"]و اینک مرتضی نیکوئیان آموزشی خود را به پایان رسانده و ادامه خدمت مقدس خویش را در شهر عشق رشت خواهد گذراند و چه سعادتیست خدمت در شهر مقدس رشت /16/[/quote:a7b19a9234]

:lol: :lol: :lol:

خو تموم کرددی اموزشی و اورین اورین من هنو خدمت نرفتم :roll:

خوش باش :wink:[/quote:a7b19a9234]

تموم کردن اموزشیم همراه بود با دایی شدنم :P[/quote:a7b19a9234]

مبارکه مبارک :wink:
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » جمعه اکتبر 11, 2013 8:47 am

[quote:8db264ca3c="havadarehamishegi"][quote:8db264ca3c="Rashti0131"][quote:8db264ca3c="havadarehamishegi"][quote:8db264ca3c="Rashti0131"]و اینک مرتضی نیکوئیان آموزشی خود را به پایان رسانده و ادامه خدمت مقدس خویش را در شهر عشق رشت خواهد گذراند و چه سعادتیست خدمت در شهر مقدس رشت /16/[/quote:8db264ca3c]

:lol: :lol: :lol:

خو تموم کرددی اموزشی و اورین اورین من هنو خدمت نرفتم :roll:

خوش باش :wink:[/quote:8db264ca3c]

تموم کردن اموزشیم همراه بود با دایی شدنم :P[/quote:8db264ca3c]

مبارکه مبارک :wink:[/quote:8db264ca3c]

:wink:
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » جمعه اکتبر 11, 2013 8:53 am

[quote:d26cafbade="Rashti0131"]و اینک مرتضی نیکوئیان آموزشی خود را به پایان رسانده و ادامه خدمت مقدس خویش را در شهر عشق رشت خواهد گذراند و چه سعادتیست خدمت در شهر مقدس رشت /16/[/quote:d26cafbade]

مبارک باشه آبرار. ایشالا باقی گوشی تلفن را هم به خوبی بگذرونی :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » جمعه اکتبر 11, 2013 8:57 am

کبه بازیکن داماش که برای شرکت در تمرینات تیم الزمالک مصر به این کشور سفر کرده بود در نهایت به خاطر عدم صادر نشدن رضایت نامه اش به تهران بازگشت و از انجا به رشت رفت تا تکلیف خودش را با این باشگاه یکسره کند.
مصاحبه خبرنگار سایت گل را با بوبکر کبه بازیکن سابق بوردو و استراسبورگ فرانسه بخوانید.

ماجرا ی حضورت درالزمالک به کجا رسید؟
من برای شرکت در تمرینات این تیم به مصر رفتم و قبلاً هم زمانی که با تیم ملی مالی در جام ملت های آفریقا بازی کردم آنها مرا دیده بودند البته بعد از آن به تیم ملی زیر 23 سال بورکینافاسو رفتم چرا که اصالتم در انجا بود.
من با تیم الزمالک تمرین کردم و در این تمرینات توانستم گل هم بزنم نظر انها روی من مثبت بود اما متاسفانه آنها در حالی که با داماش رایزنی های خود را انجام داده بودند اما باشگاه داماش در کمال تعجب رضایت نامه من را نداد و من به تهران برگشنتم.

چرا این کار را کردند؟
نمی دانم باید این را از آقای عابدینی بپرسید که مدتها است به من پول هم نداده است.

تو هم جز کسانی هستی که با داماش مشکل مالی دارند؟
من نمی دانم دیگران چه مشکلی دارند اما من از لیگ فرانسه به ایران امدم.من در تیمهای بزرگی مثل بوردو و استراسبورگ بازی کردم و این برخورد با من در این باشگاه اصلاً حرفه ای و درست نیست.من از فصل قبل خیلی پول طلب دارم و در این فصل هم هنوز باشگاه به تعهداتش عمل نکرده و من این ها را می گویم که مردم بدانند و زمانی که نمی توانم برای انها گل بزنم علتش مشغله فکری زیادی است که من دارم.چون من زن و بچه دارم و. انها از این شرایط زجر می کشند.قسط های اپارتمانم در پاریس عقب افتاده و شرایط سختی را تجربه می کنم .من شنیده ام که عابدینی مدیر لایق و با تجربه ای است اما آیا این حرفه ای گری است؟آقای عابدینی اگر صدای من را می شنوی مشکلم را حل کن من دیگر نمی توانم با این شرایط ادامه دهم.

با تیم امروز گویا تمرین نکردی؟
بله من دیگر با تیم تمرین نمی کنم تا تکلیفم روشن شود.فقط باز هم می گویم که من شرمنده هوادارن هستم که نمی توانم برایشان آن کبه همیشگی باشم.

آیا مشکت ممکن است حل شود و با داماش دوباره کارت را ادامه بدهی؟
با این شرایط بعید می دانم که این اتفاق بیفتد آنها فقط به فکر منافع خودشان هستند و من را اصلاً در نظر نمی گیرند.
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » جمعه اکتبر 11, 2013 9:12 am

واقعا چرا رضایتنامه کبه داده نشد؟!!!
همه از انتقال کبه راضی بودند که
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » جمعه اکتبر 11, 2013 9:25 am

[quote:232d38c449="Rashti0131"]و اینک مرتضی نیکوئیان آموزشی خود را به پایان رسانده و ادامه خدمت مقدس خویش را در شهر عشق رشت خواهد گذراند و چه سعادتیست خدمت در شهر مقدس رشت /16/[/quote:232d38c449]

به به ببین کی اومده.میگم چرا جو شهر از دیشب تا حالا فرق کرده پس به خاطر تو بود. :lol:
راستی دَستَت هنوز پیش منه هااا تا پایان سر بازیت هم بهت نمیدم. :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » جمعه اکتبر 11, 2013 9:27 am

[size=24:fe26a16983][color=red:fe26a16983]چه کسانی خون به دل دولت روحانی می‌کنند؟[/color:fe26a16983][/size:fe26a16983] :(

[color=black:fe26a16983]قرائن نشان می‌دهد که طیف افراطی به اصطلاح اصولگرا، به دلیل پاسخ نه بزرگ و تاریخی ملت بزرگ ایران به گفتمان متحجر و افراطی، و همچنین مدیریت 8 ساله دوستانشان، عزم را جزم کرده‌اند تا در حد امکان و استطاعت، به انحا و اشکال مختلف، دولت روحانی را به حاشیه رانده، «خون به دل» کرده و در نهایت برای مردم «امیدوار» ایران که همه امیدها و آمالشان را در سبد آن خلاصه نموده‌اند، ناکارآمد جلوه گر سازند.[/color:fe26a16983]

http://www.shahrkhabar.ir/News/Item/30384/1/30384.html
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه اکتبر 11, 2013 9:39 am

اَهههه بدن این رضایتنامه کبه رو بره باو - هم یه پولی گیرمون میاد هم انداختیم به الزمالک این بازیکن بزرگ استراسبورگ و بوردو با این بازیهای درخشان و فراتر از لیگ ایران ..................!!!

اینجا موندنش از این به بعد فقط دردسره - اون موقع که بود هم همچین مالی نبود حالا که دیگه هوایی شده و فکرش فقط پولِ - رو نیمکت بازیکن بهتر از این بازیکن بزرگ استراسبورگ و بوردو داریم از جهان تا افشین و هادی که میتونن گوشه بازی کنن هم اینکه با پولش شاید بشه تو نیم فصل بازیکنی هم گرفت.
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » جمعه اکتبر 11, 2013 10:44 am

معین جان خصوصی :wink:
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » جمعه اکتبر 11, 2013 10:52 am

[quote="meelad"]گفتگويي متفاوت با محسن قهرماني

[color=red:13789b0ef1]طرف ميلياردها تومان اختلاس کرده هنوز اسمش در رسانه‌ها مخفف مي‌خورد و صورتش شطرنجي مي‌شود، بعد دوازده روز عکس من جلد همه روزنامه‌ها بود و انگار نه انگار که من يک انسان هستم.
[/color:13789b0ef1]
lمن قبلا هم این مصاحبه رو خونده بودم ولی دوست نداشتم نظری راجع بهش بدم ولی الان که دوباره دیدم مجبورم که بنویسم.
آقای قهرمانی دزد،کثیف و رشوه خوار اگه منظورت از اختلاس آقای خسروی عزیزه باید بدونی که در اون حد نیستی که اسم این آدم رو بیاری به گفته صادق زیبا کلام ایشون از نوابغ اقتصادی دنیاست. نام ایشون نباید تو مخیله کثیف تو و امثال تو باشه کسی که هزاران نفر از منبع درآمدش نون می خوردن و 1 قرون از پولش بیرون این خاک و سرزمین نرفته رو نباید با آدم کثیفی مثل تو که پول حروم واسه زن و بچه اش می بره مقایسه کرد.
:( :( :( :( :(
دوست ندارم بحث راجع به آقای خسروی رو تو این سایت باز کنم چون جاش نیست.وگرنه خیلی چیزا واسه گفتن وجود داره...
8O 8O 8O 8O
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » جمعه اکتبر 11, 2013 11:50 am

به به اقا مرتضی ما دایی تو جایگاه اچ نداریم تیفوسی ها دایی روزبه دارن از این به بعد تو میشی دایی مرتضی :P
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط havosh » جمعه اکتبر 11, 2013 11:55 am

به گزارش سایت گل و به نقل از «خبرپارسی » ماجرا از این قرار است که فوتبالیست یک تیم پرطرفدار شهرستانی شب را در خانه یکی از همبازیانش بوده و دو تن دیگر از هم تیمی ها هم تا دیروقت در آن ضیافت آنها را همراهی می کردند.هنگام رفتن که حوالی ساعات بامدادی بود، آقای فوتبالیست در حالت خاصی قرار داشت و میزبان در راه پله ساختمان به قصد شوخی او راهل می دهد. هل دادن همان و افتادن و پشت کله وی به لبه پله ها برخورد کردن همان. ناگهان چشمانش سفید می شوند و همه می ترسند.میزبان او را به بیمارستان می رساند و با کمک پزشکان وی سلامت خود را باز می یابد اما داستان با آب و تاب و به شکل عجیب و غریبی که کاملا متفاوت با این ماجراست در رسانه ها نقل می شود که هیچ ربطی به اصل داستان نداشت و خیلی ها برای سلامتی او دست به دعا برداشتند. البته نباید این را نادیده گرفت که باشگاه به محض اطلاع از اصل ماجرا برخورد تندی با این فوتبالیست داشت و حتی گفته می شود این بازیکن در نیم فصل هم از تیمش جدا می شود.میزبان او هم مورد غضب سرمربی قرار گرفته و احتمال جدایی او هم وجود دارد.

اگر اتفاق دیگری می افتاد و این بازیکن امروز وضعیت کنونی را نداشت، میزبان او قاتل بود. به همین راحتی!
-------
اینم اصل ماجرای مهدی کریمیان بازیکن تراکتور سازی ، حالا همه دلیل جریمه 400 میلیونیش و اخراجش تو نیم فصل رو فهمیدن ! جالبه چه شایعه هایی که و چه دروغ هایی که گفته نشد : تصادف با درخت ! ضرب و شتم و ... . من فقط میزبان رو نتونستم حدس بزنم
نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » جمعه اکتبر 11, 2013 12:47 pm

[quote:dcde59b9f6="havosh"]ب
-------
اینم اصل ماجرای مهدی کریمیان بازیکن تراکتور سازی ، حالا همه دلیل جریمه 400 میلیونیش و اخراجش تو نیم فصل رو فهمیدن ! جالبه چه شایعه هایی که و چه دروغ هایی که گفته نشد : تصادف با درخت ! ضرب و شتم و ... . من فقط میزبان رو نتونستم حدس بزنم[/quote:dcde59b9f6]
ج.ک :lol:
جواد کاظمیان
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه اکتبر 11, 2013 1:24 pm

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، علیرضا جهانبخش پیش از شروع تمرین امروز تیم ملی گفت: خدارا شکر می‌کنم که برای اولین بار به تیم ملی کشورم دعوت شدم. آرزویم این بود که یک روز پیراهن تیم ملی را بپوشم و حالا در این سن به این آرزو رسیده‌ام.

وی افزود: تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم و همه بازیکنان شرایط خوبی دارند. افتخار بزرگ من این است که کنار بهترین‌های ایران تمرین می‌کنم. امیدواریم بتوانیم برای به بهترین شکل برای موفقیت در جام جهانی آماده شویم.

بازیکن تیم ملی کشورمان درباره میزان مصدومیت‌اش عنوان کرد: در تمرین 2 روز پیش کشیدگی کمی از ناحیه پا داشتم و زیر نظر کادر پزشکی شرایط بهتری پیدا کردم.

جهانبخش درباره تفاوت تمرینات تیمش در هلند و تمرینات کارلوس کی‌روش در تیم ملی گفت: مطمئناً تمرینات کی‌روش و نایمخن با یکدیگر مطابقت دارد و تمرینات کی‌روش تمرینات روز اروپاست فقط یک مقدار فشار تمرینات متفاوت است که آن هم با توجه به شرایط و امکانات است اما در کل هیچ فرقی ندارد.

وی با اشاره به بازی با تایلند اظهار داشت: همه بازی‌های تیم ملی مهم است و ما باید بعد از صعود به جام جهانی تدارک خوبی داشته باشیم. بازی با تایلند هم خیلی مهم است و باید این بازی را با پیروزی پشت سر بگذاریم.

لژیونر تیم ملی کشورمان خاطرنشان کرد: در هلند همه تیم‌ها 2،3 زمین تمرین خوب دارند و دغدغه امکانات وجود ندارد. شرایط زمین‌ها هم طبق فصل‌ها فرق دارد و در فصل بهار و تابستان به مراتب زمین با کیفیت‌تری داریم. زمین تمرین می‌تواند روی شرایط بازیکنان هم تاثیرگذار باشد و حتی در مصدومیت یک بازیکن هم موثر است.

انتهای پیام/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه اکتبر 11, 2013 1:47 pm

مراسم قرعه کشي مسابقات جام بين قاره اي فوتبال ساحلي جهان در امارات برگزار شد که تيم ها در دو گروه حريفان خود راشناختند.

به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، مراسم قرعه کشي رقابتهاي جام بين قاره اي فوتبال ساحلي جهان در امارات با حضور تيمهاي انزلیچی ، برزيل ، سوئيس ، مکزيک ، ايران ، ايتاليا ، مراکش و امارات در دو گروه 4 تيمي برگزار شد. تيم ملي ايران بعنوان قهرمان آسيا در اين مسابقات براي اولين بار حضور دارد.

نتايج قرعه کشي به شرح زير است:

گروه اول: انزلیچی ،ايران، برزيل، ايتاليا

گروه دوم: امارات.مراکش، سوئيس، مکزيک
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه