[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - ايا با اخراج درخشان موافقيد ؟ / نظرسنجي

ايا با اخراج درخشان موافقيد ؟ / نظرسنجي

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

ايا با اخراج درخشان موافقيد ؟

اري موافقم
111
83%
خير مخالف هستم
23
17%

کل آرا : 134

پستتوسط milad-padid » يکشنبه مارس 03, 2013 3:50 pm

خدا را شکر درخشان رفت /16/ /11/
نماد کاربر
milad-padid
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 29, 2012 12:00 am

پستتوسط ali126 » يکشنبه مارس 03, 2013 4:16 pm

این است اتحاد هیچ جایه دنیا همچین هوادارایی نداره :P
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه مارس 03, 2013 4:18 pm

[quote:1d70ac9fdd="ali126"]این است اتحاد هیچ جایه دنیا همچین هوادارایی نداره :P[/quote:1d70ac9fdd]

رشتیه با تعصب همینه همینه :P
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » يکشنبه مارس 03, 2013 4:23 pm

[quote:bc46acc4d2="ali_damashi"][quote:bc46acc4d2="r4sht"]نه متاسفانه بعضی دوستان انتقاد های زیادی کردن و منو متحم به ادعا کردن در این ضمینه کردن و گفتن که هیچ سندی واسه این حرفم نیست
خواستم بگم وبلاگ من سند افتخار منه www.fc-rasht.blogfa.com و اگه کسی وبلاگ یا سندی قدیمی تر از وبلاگ من توی گوگل قوی ترین جستجوگر دنیا پیدا کرد
بگه تا من حرفم رو پس بگیرم

پس اگه به نفع تیم شهرم میگم باید حاشیه سازی نکینیم تا پایان لیگ و به عنوان کسی که قدیمی هست بعضی از دوستان براشون سنگین نباشه
در مورد دست نشان هم باید بگم هم دست نشان رو از نزدیک میشناسم و هم از طریق دوستانم توی قائم شهر باهاش در تماس میتونم باشم
دست نشان بهترین مربی داماش بوده و
برند کراس که در زمان پگاه اومد بهترین مربی خارجی این تیم بوده که فرصت نشد کار کنه[/quote:bc46acc4d2]
دوست عزيز از نظر من وبلاگ شما يك وبلاگ بي خود همين شما بوديد كه گذاشتيد اسم پگاه عوض بشه حالا هم رنگ عوض كردي ارم صدرا ميزاري!!
ادعا قديمي بودن به فرض درست اما ادعا تعصب رو كسي نميتونه عنوان كنه ![/quote:bc46acc4d2]
دوست عزیز بی خود بودن یا نبودنش هیچ مهم نیست مهم حضور بود و توجیهی برای اینکه قدیمی تر از بنده نبود ندارین مطمنان اگه بود معرفی میکردی تا منو محکوم کنی ولی از قدیم گفتن حرف حساب جواب نداره آرام داماش صدرا گداشتن هیچ ربطی به تعصیب نداره نگه ارم داماش آرم رشت یا فرهنگ شهر ما بوده ؟ نه عزیز ارم مجموعه ورزشی باشگاه داماش ایرانیان بوده و در مورد عوض شدن اسم داماش یا پگاه بنده زیر وبلاگم هنوز نوشتم پگاه سابق پی تهمت بی تعصبی شما به من نمی چسبه - لطفا فبل توهین و تخریب شخصیت کردن فکر کنم هدف من چیه ؟ من فقط به صلاح و سود تیم شهرم حرف میزنم [color=blue:bc46acc4d2] [/color:bc46acc4d2]
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » يکشنبه مارس 03, 2013 4:23 pm

[b:3fe49cb836][color=darkblue:3fe49cb836]درخشان بشو ، دِ نَیه . . . *** :lol: /11/
خـــدا رو 1000 بار شکر که شرّش کنده شد!!
تا آخرش پشت آبرار افشین ناظمی هستیم و خواهیم بود . /7/[/color:3fe49cb836][/b:3fe49cb836]
اخبار روز IT ، آموزش و ترفند در : http://shorumsoft.blogfa.com

آبای همیشه زیر مایی
سرور هرچی مرده . . آبرار گیله مرده
فقط دامــــاش + + سپیــــدرود
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه مارس 03, 2013 4:33 pm

چه زود تاثیر خودش رو گذاشت هنوز نرسیده خونه درخشان رفت :lol: اسم این هواداران داماش باید در تاریخ ثبت بشه و نسل بعد از ما یاد کنند که چطور این تیم رو سرپا نگه داشتیم.دست خوش به همه آبراری گل /13/
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط havosh » يکشنبه مارس 03, 2013 4:36 pm

[quote:5730b884eb="SajjaD_46"][b:5730b884eb][color=darkblue:5730b884eb]درخشان بشو ، دِ نَیه . . . *** :lol: /11/
خـــدا رو 1000 بار شکر که شرّش کنده شد!!
تا آخرش پشت آبرار افشین ناظمی هستیم و خواهیم بود . /7/[/color:5730b884eb][/b:5730b884eb][/quote:5730b884eb]
قویدلم بوشو :roll:
نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه مارس 03, 2013 4:47 pm

[quote:6efa689645="r4sht"][quote:6efa689645="ali_damashi"][quote:6efa689645="r4sht"]نه متاسفانه بعضی دوستان انتقاد های زیادی کردن و منو متحم به ادعا کردن در این ضمینه کردن و گفتن که هیچ سندی واسه این حرفم نیست
خواستم بگم وبلاگ من سند افتخار منه www.fc-rasht.blogfa.com و اگه کسی وبلاگ یا سندی قدیمی تر از وبلاگ من توی گوگل قوی ترین جستجوگر دنیا پیدا کرد
بگه تا من حرفم رو پس بگیرم

پس اگه به نفع تیم شهرم میگم باید حاشیه سازی نکینیم تا پایان لیگ و به عنوان کسی که قدیمی هست بعضی از دوستان براشون سنگین نباشه
در مورد دست نشان هم باید بگم هم دست نشان رو از نزدیک میشناسم و هم از طریق دوستانم توی قائم شهر باهاش در تماس میتونم باشم
دست نشان بهترین مربی داماش بوده و
برند کراس که در زمان پگاه اومد بهترین مربی خارجی این تیم بوده که فرصت نشد کار کنه[/quote:6efa689645]
دوست عزيز از نظر من وبلاگ شما يك وبلاگ بي خود همين شما بوديد كه گذاشتيد اسم پگاه عوض بشه حالا هم رنگ عوض كردي ارم صدرا ميزاري!!
ادعا قديمي بودن به فرض درست اما ادعا تعصب رو كسي نميتونه عنوان كنه ![/quote:6efa689645]
دوست عزیز بی خود بودن یا نبودنش هیچ مهم نیست مهم حضور بود و توجیهی برای اینکه قدیمی تر از بنده نبود ندارین مطمنان اگه بود معرفی میکردی تا منو محکوم کنی ولی از قدیم گفتن حرف حساب جواب نداره آرام داماش صدرا گداشتن هیچ ربطی به تعصیب نداره نگه ارم داماش آرم رشت یا فرهنگ شهر ما بوده ؟ نه عزیز ارم مجموعه ورزشی باشگاه داماش ایرانیان بوده و در مورد عوض شدن اسم داماش یا پگاه بنده زیر وبلاگم هنوز نوشتم پگاه سابق پی تهمت بی تعصبی شما به من نمی چسبه - لطفا فبل توهین و تخریب شخصیت کردن فکر کنم هدف من چیه ؟ من فقط به صلاح و سود تیم شهرم حرف میزنم [color=blue:6efa689645] [/color:6efa689645][/quote:6efa689645]

[size=18:6efa689645]
همونطور كه وبلاگ خودت براي خودت مهم نيست يك حرف !!
وقتي خودت به وبلاگ خودت اعتقاد نداري اين هم يك حرف !!
اما در مورد نظر من به بي خود بودن وبلاگ شما .شما وبلاگ تو گذاشتي من هم يه سر زدم پي ادرس وب شما و نمونه هاي تغير مثل افتاب پرست رو ديدم با هر واكنشي رنگ عوض ميكني !!!
در مورد ارم اولا مقوله داماش رو با مقوله رشت عوض نكن كسي واسه رشت ارم نذاشته چنان كه هيچكجاي دنيا واسه شهر ارم نميذارند
اين اسب بالدار چه ربطي به فرهنگ شهر ما داره . شما موضوع رو با هم قاطي ميكني چرا خود شماكه ميگي نوشتي پگاه سابق به همين سادگي !!
حتما به همين سادگي هم خواهيد نوشت داماش گيلان سابق !![/size:6efa689645]
[size=24:6efa689645]دوست عزيز قصد تخريب ندارم من كوچيك شما هستم اين ارم و اين نام تا [color=red:6efa689645]ابد[/color:6efa689645] باقي خواهد ماند [/size:6efa689645]
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط amiramir » يکشنبه مارس 03, 2013 4:47 pm

[quote:ef33886099="golsar-boy"][quote:ef33886099="amiramir"][quote:ef33886099="raincityboy"][quote:ef33886099="amiramir"][quote:ef33886099="ali_damashi"]ايا با اخراج درخشان موافقيد ؟
اري موافقم
82%
82% [ 80 ]
خير مخالف هستم
17%
17% [ 17 ]
مجموع آراء : 97

82% از هواداران جامعه مجازي داماش راي به بركناري درخشان داده اند
و رضايت دارند اقاي قويدل از خر شيطون بيا پايين

درخشان vs هواداران[/quote:ef33886099]

علی عزیز،
همونطور که نوشتی این آمار مربوط به هواداران در جامعه مجازی است. در واقع منعکس کننده نظرات هوادارن نیست. بنابراین دلیل خوبی برای مالک نیست که درخشان رو برکنار کنه.[/quote:ef33886099]

[color=black:ef33886099]از کی تاحالا مالک باشگاه مربی عوض میکنه؟ بله اینجا فضای مجازی و در فضای حقیقی هم اگر نظر مردم میخواهید بدونید یک سر سر تمرین امروز داماش بزنید![/color:ef33886099][/quote:ef33886099]

البته تو ایران مالک هر کاری بخواد میکنه. تنها در صورتی میشه نظر همه هوادار ها رو گرفت که یک نظرسنجی درست انجام بشه. سر تمرین هم منعکس کننده همه چیز نیست. مگه چند نفر سر تمرین هستن. این تعداد تقسیم بر کل هوادارها چقدر میشه.؟! بله نمی شه از همه هوادرا ها نظر پرسید. اما یک عده قرار شده
امروز سر تمرین با درخشان مخالفت کنن و بیان سر تمرین. خب این که نمی شه نظر اکثریت عزیز.
دم شما گرم[/quote:ef33886099]

معمولا نظرسنجی از یک جامعه آماری کوچک گرفته میشه و تعمیم داده میشه به کل نظر جامعه. چون آمارگیری از یک جامعه بزرگ بسیار زمان بر و هزینه بر هست. همانگونه که آمارگیری های برنامه 90 معمولا نظر کل جامعه ایران را در بر میگیرد. یا نظرسنجی های پیامکی که شماره موبایلها تصادفی انتخاب میشن[/quote:ef33886099]

golsar-boy عزیز،
این بحث دیگه تموم شده و ان شائ ا... این بازی و بازی های دیگه ر. می بریم..
اما ک.تاه در مورد نظر سنجی بگم که همونطوز که گفتم نظر سنجی از حامععه کوچک که اتفاقی انتخاب می شن اما اینجا اتفاقی نیست و یه جورایی همه از هم شناخت دارند و یه اکثریتی یک نظر واحد دارند . البته این خیلی خوب فقط برای نظر سنجی خوب نیست. ا
مازیار عزیز،
لبته که سایت بسیار تاثیر گذار و تحولات خوبی رو باعث شده. قطعا این تغییر رو (با اینکه مخالف بودم) باید به فال نیک گرفت و از افشین ناظمی حمایت کرد. اما اگر در مواردی هم نظر سنجی مشابه با سکو باشه، یکنفر می تونه ادعا کنه که اتفاقی بوده. به هر حال یه نظر سنجی درست باید میدانی باشه. همون شیوه ای که مراکز نظر سنجی انجام میدن.
یا علی
تو ورزشگاه میبینمتون
نماد کاربر
amiramir
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 26, 2012 12:00 am

پستتوسط r4sht » يکشنبه مارس 03, 2013 5:36 pm

کناره‌گیری مالک باشگاه داماش/ قویدل: می‌روم تا عابدینی راحت به خواسته‌هایش برسد
مالک و رئیس هیات مدیره باشگاه داماش با تاکید بر اینکه تغییراتی که مدیرعامل این باشگاه در کادر فنی تیم ایجاد کرده ، بدون هماهنگی با وی و سایر اعضای هیات مدیره بود، گفت: هزینه‌هایی که تا به امروز کرده‌ام را هدیه به هواداران می‌کنم و می‎روم تا عابدینی و سایر دوستان راحت‌تر به خواسته‌های خود برسند.
شهرام قویدل در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: احترام هواداران داماش و خواسته‌های آنها برای من واجب است اما متاسفانه دوستان بدون هماهنگی با من و سایر اعضای هیات مدیره باشگاه اقدام به برکناری سرمربی و برخی از اعضای کادر فنی کرده‌اند.

وی ادامه داد: من تا به امروز پنج میلیارد تومان در باشگاه داماش هزینه کردم اما با جوی که دوستان راه انداخته‌اند دیگر امکان ادامه فعالیت برای من در باشگاه داماش وجود ندارد. بنابراین با همه علاقه‌ای که به باشگاه داماش و هواداران این باشگاه دارم، اعلام می‌کنم این دوستان شرایط را به گونه‌ای که ایجاد کرده‌اند که دیگر من نتوانم به فعالیت خود ادامه دهم.

رئیس هیات مدیره باشگاه داماش تاکید کرد: هزینه‌هایی که تا به امروز صرف کرده‌ام را هدیه به هواداران داماش می‌کنم و می‎روم تا عابدینی و سایر دوستان راحت‌تر به خواسته‌های خود برسند.
http://www.mehrnews.com/detail/News/2010786
اینم همون دوستی خاله خرسه شما
حالا ببینم با دردسری که درست کردین بدون اسپانسر چطور میخواین موندگار بشین ؟
دوست عزیز حرف هاتو به دل نمیگیرم چون جونی
شما آزادی هرجور دوست داری فکر کنی و من نیاز به دفاع یا توضیح بیشتر در مورد خودم و ویلاگ و هر چیز دیگه نمی بینم اونی که باید درک کنه با این توضیحاتم درک میکنه و کسی که نخواد هیچ وقت راضی نمشیه
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه مارس 03, 2013 6:02 pm

[quote:0a2dc88ca2="r4sht"]کناره‌گیری مالک باشگاه داماش/ قویدل: می‌روم تا عابدینی راحت به خواسته‌هایش برسد
مالک و رئیس هیات مدیره باشگاه داماش با تاکید بر اینکه تغییراتی که مدیرعامل این باشگاه در کادر فنی تیم ایجاد کرده ، بدون هماهنگی با وی و سایر اعضای هیات مدیره بود، گفت: هزینه‌هایی که تا به امروز کرده‌ام را هدیه به هواداران می‌کنم و می‎روم تا عابدینی و سایر دوستان راحت‌تر به خواسته‌های خود برسند.
شهرام قویدل در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: احترام هواداران داماش و خواسته‌های آنها برای من واجب است اما متاسفانه دوستان بدون هماهنگی با من و سایر اعضای هیات مدیره باشگاه اقدام به برکناری سرمربی و برخی از اعضای کادر فنی کرده‌اند.

وی ادامه داد: من تا به امروز پنج میلیارد تومان در باشگاه داماش هزینه کردم اما با جوی که دوستان راه انداخته‌اند دیگر امکان ادامه فعالیت برای من در باشگاه داماش وجود ندارد. بنابراین با همه علاقه‌ای که به باشگاه داماش و هواداران این باشگاه دارم، اعلام می‌کنم این دوستان شرایط را به گونه‌ای که ایجاد کرده‌اند که دیگر من نتوانم به فعالیت خود ادامه دهم.

رئیس هیات مدیره باشگاه داماش تاکید کرد: هزینه‌هایی که تا به امروز صرف کرده‌ام را هدیه به هواداران داماش می‌کنم و می‎روم تا عابدینی و سایر دوستان راحت‌تر به خواسته‌های خود برسند.
http://www.mehrnews.com/detail/News/2010786
اینم همون دوستی خاله خرسه شما
حالا ببینم با دردسری که درست کردین بدون اسپانسر چطور میخواین موندگار بشین ؟
دوست عزیز حرف هاتو به دل نمیگیرم چون جونی
شما آزادی هرجور دوست داری فکر کنی و من نیاز به دفاع یا توضیح بیشتر در مورد خودم و ویلاگ و هر چیز دیگه نمی بینم اونی که باید درک کنه با این توضیحاتم درک میکنه و کسی که نخواد هیچ وقت راضی نمشیه[/quote:0a2dc88ca2]

دوست عزیز شما نمیخواد نگران داماشه ما باشی شما نگران وبلاگ معتبر و بین المللیت باش
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » يکشنبه مارس 03, 2013 6:22 pm

اینم یه پیام اخلاقی بین تاپیکی /14/
[size=18:6e93b641fb]{همه آبراریم . به نظرات هم احترام بگذاریم.}[/size:6e93b641fb]
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط barane_noghreei » يکشنبه مارس 03, 2013 6:29 pm

آقایونی که رگ غیرتتون باد کرده و همه چیزو گردن هوادارا میندازین لااقل اخبار این چند روز و مصاحبه های آقایون رو میخوندین بعد حرف میزدین یا لااقل امروز تشریفتون رو میاوردین و با بازیکنا حرف میزدین بعد اسپانسر اسپانسر میکردین تا همین دیروز عابدینی به گفته خود قویدل اختیار تام داشته الان میگه بدون هماهنگی سرمربی برکنار شده واقعا خنده داره قویدل خیلی وقته منتظر بهانه بود مصاحبه دیروز الماسخاله خیلی به جا بود آقایون حناتون رنگی نداره
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه مارس 03, 2013 6:37 pm

[color=blue:3cba74a737]خب ، حالا که تغییرات مطلوب هواداران و حتی بازیکنها پیش اومده ، هم بازیکنها و هم هواداران و همچنین ناظمی باید خودی نشون بده .
بازیکنان بالاترین انگیزه دارن که تیم در لیگ در بازی های پایانی خوب نتیجه بگیره و رتبه ای آبرومند کسب کنه و همچنین انشاالله تو حذفی
سهمیه بگیرن که سال بعد قرارداد بهتری ببندن و واسه خودشون بهتر بشه و همچنین اسپانسری جدید با وسوسه تیم آسیایی بیاد :wink:
[/color:3cba74a737]
[color=brown:3cba74a737][size=18:3cba74a737]هوادارای بیچاره هم جز موفقیت تیم و سربلندی چیزی نیمخوان . [/size:3cba74a737]
[/color:3cba74a737]
[color=red:3cba74a737]میمونه ناظمی که وقتشه خودی نشون بده ، ناظمی نقش استیلی داره اما خب با مقیاسی کوچکتر ، با مربیان زیادی کار کرده و امیدوارم بتونه
خودشو اثبات کنه و مارو امیدوار به آینده [/color:3cba74a737] /7/ /11/ /7/ /11/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه مارس 03, 2013 6:42 pm

این تایپیک هم داره به بیراهه میره و از دوستان و پیشکسوتان وبلاگ نویس هم می خوهم این بحث رو ادامه ندهند و همه هواداران داماش با تمام تفکرات برای ما قابل احترام هستند.
قفل شد /3/
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

قبلي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان