[quote:6efa689645="r4sht"][quote:6efa689645="ali_damashi"][quote:6efa689645="r4sht"]نه متاسفانه بعضی دوستان انتقاد های زیادی کردن و منو متحم به ادعا کردن در این ضمینه کردن و گفتن که هیچ سندی واسه این حرفم نیست
خواستم بگم وبلاگ من سند افتخار منه
www.fc-rasht.blogfa.com و اگه کسی وبلاگ یا سندی قدیمی تر از وبلاگ من توی گوگل قوی ترین جستجوگر دنیا پیدا کرد
بگه تا من حرفم رو پس بگیرم
پس اگه به نفع تیم شهرم میگم باید حاشیه سازی نکینیم تا پایان لیگ و به عنوان کسی که قدیمی هست بعضی از دوستان براشون سنگین نباشه
در مورد دست نشان هم باید بگم هم دست نشان رو از نزدیک میشناسم و هم از طریق دوستانم توی قائم شهر باهاش در تماس میتونم باشم
دست نشان بهترین مربی داماش بوده و
برند کراس که در زمان پگاه اومد بهترین مربی خارجی این تیم بوده که فرصت نشد کار کنه[/quote:6efa689645]
دوست عزيز از نظر من وبلاگ شما يك وبلاگ بي خود همين شما بوديد كه گذاشتيد اسم پگاه عوض بشه حالا هم رنگ عوض كردي ارم صدرا ميزاري!!
ادعا قديمي بودن به فرض درست اما ادعا تعصب رو كسي نميتونه عنوان كنه ![/quote:6efa689645]
دوست عزیز بی خود بودن یا نبودنش هیچ مهم نیست مهم حضور بود و توجیهی برای اینکه قدیمی تر از بنده نبود ندارین مطمنان اگه بود معرفی میکردی تا منو محکوم کنی ولی از قدیم گفتن حرف حساب جواب نداره آرام داماش صدرا گداشتن هیچ ربطی به تعصیب نداره نگه ارم داماش آرم رشت یا فرهنگ شهر ما بوده ؟ نه عزیز ارم مجموعه ورزشی باشگاه داماش ایرانیان بوده و در مورد عوض شدن اسم داماش یا پگاه بنده زیر وبلاگم هنوز نوشتم پگاه سابق پی تهمت بی تعصبی شما به من نمی چسبه - لطفا فبل توهین و تخریب شخصیت کردن فکر کنم هدف من چیه ؟ من فقط به صلاح و سود تیم شهرم حرف میزنم [color=blue:6efa689645] [/color:6efa689645][/quote:6efa689645]
[size=18:6efa689645]
همونطور كه وبلاگ خودت براي خودت مهم نيست يك حرف !!
وقتي خودت به وبلاگ خودت اعتقاد نداري اين هم يك حرف !!
اما در مورد نظر من به بي خود بودن وبلاگ شما .شما وبلاگ تو گذاشتي من هم يه سر زدم پي ادرس وب شما و نمونه هاي تغير مثل افتاب پرست رو ديدم با هر واكنشي رنگ عوض ميكني !!!
در مورد ارم اولا مقوله داماش رو با مقوله رشت عوض نكن كسي واسه رشت ارم نذاشته چنان كه هيچكجاي دنيا واسه شهر ارم نميذارند
اين اسب بالدار چه ربطي به فرهنگ شهر ما داره . شما موضوع رو با هم قاطي ميكني چرا خود شماكه ميگي نوشتي پگاه سابق به همين سادگي !!
حتما به همين سادگي هم خواهيد نوشت داماش گيلان سابق !![/size:6efa689645]
[size=24:6efa689645]دوست عزيز قصد تخريب ندارم من كوچيك شما هستم اين ارم و اين نام تا [color=red:6efa689645]ابد[/color:6efa689645] باقي خواهد ماند [/size:6efa689645]