[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - از زحمات مدیران سایت وارش اسپرت باید تشکر کرد

از زحمات مدیران سایت وارش اسپرت باید تشکر کرد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط shahinwade » جمعه مارس 08, 2013 3:22 pm

/14/ /14/ /14/ /14/ /13/
عشقم قلبم داماش
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » جمعه مارس 08, 2013 4:20 pm

تشکر ویژه از تمام بچه های زحمتکش سایت خصوصاً مدیران عزیز سایت، مهرداد و مازیار /13/
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » جمعه مارس 08, 2013 9:07 pm

منم تشکر میکنم از مهرداد عزیز و مازیار عزیز و سایر دوستانی که تا به امروز بدون هیچ چشم داشتی برای وارش اسپرت و کاربرانش زحمت کشیدند. /3/
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط fire_boy » جمعه مارس 08, 2013 10:02 pm

[size=18:ebeccf554a][color=blue:ebeccf554a]سپاس[/color:ebeccf554a][/size:ebeccf554a] >>> /14/ >>> /13/
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه مارس 09, 2013 7:18 am

از مدیران محترم سایت که حسابی واسه این سایت زحمت میکشن وقت میزارن و هزینه زیادی متحمل میشن تا هوادارای عاشق در فضای مجازی دور هم جمع بشن و اطلاع رسانی های خوب و هماهنگی های بی نظیری اتفاق بیفته و همچنین خاری باشه در چشم دشمنان کمال تشکر را دارم.
همچنین از همه بچه های خوب و هوادار واقعی داماش که تو این سایت زحمت میکشن و این سایت را به یکی از پربیننده ترین سایتهای ورزشی تبدیل کردند ممنونم.
/3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » شنبه مارس 09, 2013 7:36 am

واقعا باید تشکر کرد از مدیرای عزیزمون که تو تمام شرایط بدون هیپ چشم داشتی به تیم شهرمون کمک کردن و این ابراران با تعصب دست خوش دارند.
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط moji » شنبه مارس 09, 2013 11:28 am

/3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/

/14/ /14/ /14/ /14/ :P :P :P :P /14/ /14/ /14/

/13/ /13/ /13/ /13/ مهرداد مازیار :P :P :P :P :P :P /13/ /13/
نماد کاربر
moji
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 05, 2012 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » شنبه مارس 09, 2013 12:38 pm

گاهی اوقات یادت میره که بعضی چقدر زحمتت رو می کشن خیلی تلخه اما واقعیت داره همیشه اونایی که بیشتر به تو خدمت می کنند اونایی که بیشتر رنچ می کشند کمتر به چشمات میان انگار کاری انچام ندادند ! انگار وظیفشون بوده ! حالا اگه یک نفر بعد مدتها کاری برات انچام بده هزار بار ازش تشکر میکنی و اونقدر به چشت می یاد که طرف خودش هم متعجب می شه حالا شده حکایت مدیرای سایت بخصوص مازیار و مهرداد انگار یادمون می ره که از جوونشیون برای تیمشون و ما دارن مایه میزارن حالا تشکر پیشکش ما ، آنچنان نیش کنایه نثارشون می کنیم که . . .بماند شاید این رفیق گلی که این تایپیک زد یک چشمی به فحشنامه زهرابی داشت و خواست حالی از ایشون بگیره و در ضمن نشون بده چقدر زحمتی که این بچه ها می کشن برامون مهمه به هر حال این بهانه ای شد که از مهرداد با اون تیپ کارگاهیش و نگاه مرموزش و مازیار . . . آخه چقدر این بشر حرص و جوش می خوره هنوز وقتی ما رو با توپ و تانگ می خواست تشویق کنه تا از گوهریها تشکر کنیم یادم نرفته و تا زمانی که کاری رو اونجور که می خواد انجام نده چهره اش آروم نمی گیزه فکر می کنم هیچ کلامی نمی تونه ازشون قدردانی کنه با اون حال دوست دارم اینو بگم که کاری که این بجه ها برای فوتبال رشت می کنند بی شک در حافظه تاریخی فوتبال رشت ثبت خواهد شد
برای خودشان و خانواده عزیزشان از خداوند بزرگ سلامت و بهروزی خواستارم
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط Chikchi » سه شنبه آگوست 27, 2013 8:01 am

[align=justify:efbc7caa83]یادمه اولین باری که به صورت جدی وارد سایت وارش اسپرت شدم درست زمانی بود که خبر اون اختلاس لعنتی به گوشم رسید و ترس و نگرانی از به هم پاشیدن تیم داماش وادارم کرد که یه حرکتی بکنم. آخه تازه تیممون یه جونی گرفته بود و تونسته بود یه شاکله و چهارچوبی رو که ناشی از اطمنیان از ثبات مدیریتی بود به دست بیاره. یه جستجوی مختصر و پیدا کردن وارش. فک می کردم شاید بشه ازین طریق حداقل یه همفکری با هوادارای داماش کرد. هر بار که وارد سایت می شدم بیشتر تعجب می کردم. از نظمی که تو سایت وجود داشت تعجب می کردم. باورم نمی شد. فکر می کردم که باید تو یه سایتی اومده باشم که هوادارا فقط زمانی که احساسات بهشون غلبه می کنه میان و یه سری نظرا و کامنتایی می ذارن که اگه دوباره ازشون بپرسی یادشون نمیاد. دیدم بحثا خیلی جدی تر از این حرفاست. باید عضو بشم و بتونم سهم بیشتری تو بحثا داشته باشم.
ازون زمان دو سال میگذره و خیلی خوشحالم که وارش کماکان همون روند قبلی داره و روز به روز به اعتبار و اهمیتش اضافه میشه. همه ی اینارو گفتم که به مناسبت انتقال سایت به سرور جدید و اینکه می دونم چه مشکلات گوناگونی داره از مدیرای عزیز وارش اسپرت تشکر کنم و تبریک بگم بهشون از بابت داشتن این سایت نمونه. یادمه یکی از دوستان یه بار گفته بود که ایشالا یه روزی اونقدر پولدار بشید که فقط رو سایت وارش اسپرت کار کنید.
این سایت به معنای واقعی کلمه ی Home page واسم مثل یه خونه تو فضای مجازیه که نمود و نتیجه های واقعی زیادی داره.[/align:efbc7caa83]
[align=center:efbc7caa83][img:efbc7caa83]http://8pic.ir/images/19469659970072093921.jpg[/img:efbc7caa83][/align:efbc7caa83]
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » سه شنبه آگوست 27, 2013 8:42 am

ممنون بابت تمامی زحمات مدیران و همه ی دوستانی که عاشقانه و بدون هیچ چشمداشتی دارن برای تیم و شهرشون زحمت می کشن
کمتر شهری هست که اینجور افراد عاشق و با غیرت داشته باشه
دمتون گرم
ایشالا همیشه سالم و تندرست و موفق باشین .
اخبار روز IT ، آموزش و ترفند در : http://shorumsoft.blogfa.com

آبای همیشه زیر مایی
سرور هرچی مرده . . آبرار گیله مرده
فقط دامــــاش + + سپیــــدرود
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه آگوست 27, 2013 8:51 am

باید تشکر کنم "بابت زحمات و همه سختی که فقط در حد حـرف باهاتون تجربه کردیم "که شنیدنش هم رنج آوره .
بی شک عشق و تعصب وساطت میکنه که رنج و عذاب شکست میخوره توی این نبرد نابرابر"امیدوارم عشقتون هر روز قـوی تر و تعصب ـتون پایدار باشه و من و امثال من خیالـمون راحت باشه که افرادی هنوز هستن دلشون برای رشت و آبروی رشـت میسوزه.
امیدوارم مسولین هم این عشق ها رو مهم بشمارن و اهمیت بدهن بدون هیچ انتظاری "یا اگـر توان این کارو ندارن از این جوان ها الگـو بگیرن .
خدا افکارتـون غـنـی تـر و تـوان ـتون رو بشتر کـنه آبرار های خستگی ناپذیـر
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » سه شنبه آگوست 27, 2013 10:09 am

[color=blue:5f41cd5809][size=24:5f41cd5809]/14/ /3/

سپاس بيكران منو پذيرا باشيد كه از تك تك سلولهاي روح و جسمم نثارتون ميكنم
ايشالا كه هميشه برقرار و پيروز باشيد و زندگيتون سرشار از آرامش باشه . . .[/size:5f41cd5809][/color:5f41cd5809]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » سه شنبه آگوست 27, 2013 10:17 am

آبرار =مهرداد، مازیار
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » سه شنبه آگوست 27, 2013 11:27 am

به نظر من کار شما و وجود وارش و این اتحاد همدلی که به واسطه ی وجود وارش اسپرت بین هوادارای متعصب داماش شکل گرفته رو میشه با خدمت یا کارایی که توسط پیشکسوتان یا بازیکنای اسبق رشت یا به هر صورت کسانی که برای رشت و داماش و اسمشون زیاد به چشم میاد مقایسه کرد. درسته که شاید شما دوستان (مهرداد-مازیار) خدمتی که دارید برای شهر و تیم شهرتون میکنید در ظاهر به اندازه ی خدمتی که اون بازیکن پیشکسوت یا خادم فوتبال رشت کرد به چشم نیاد و همگان متوجه ی کار بزرگ شما نباشند اما این رو بدونید ما وارشی ها هرگز شما و تلاش صادقانه ای که برای شهرتون و تیم شهرتون کردید رو فراموش نخواهیم کرد. اونم کاری که فقط و فقط از روی عشق و علاقه و تعصب به شهر هستش و گوشه ای چشم داشته مالی در اون وجود نداره واقعا جای تحسین داره. و من در اخر ابتدا درود میفرستم به شرفتون و بعدش هم صحبت های قشنگ ابرار گلمون مجید رو تکرار میکنم.
واقعا کاری که شما برای داماش و رشت انجام دادید در حافظه ی فوتبال رشت ثبت خواهد. فقط یک خواهش باقی میمونه که دوست دارم به عنوان یه برادر کوچکتر به حرفم توجه کنید. اینکه هرگز فرمون رو رها نکنید حتی اگه روزی به دلایلی خسته شدید یا حس کردید دیگه وقتشه که به قول معروف بازنشست بشید فرمون رو ابتدا به یه ابرار متعصب و مطمئن که از بابت هدایتش خیالتون راحته بسپرید و بعد رهاش کنید. و مطمئنا هم همین کار رو خواهید کرد چون برای این سایت زحمت کشیدید و مثل فرزندتون میمونه و دوست ندارید اسیب ببینه یا نابود شه. وارش هر لحظه در حال تکثیر کاربر هست و هر روز مردم این شهر و استان دارند اگاه و اگاه تر میشند و تعصبشون نسبت به شهر و تیم استانشون بیشتر و بیشتر میشه و ابی و قرمز داره کمرنگ و کمرنگ تر . پس حیفه که فرمونه رها بشه.
ارزوی سلامتی برای شما دوستان عزیز و خانواده ی محترمتون. /3/
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » سه شنبه آگوست 27, 2013 1:53 pm

/14/ /3/ /11/
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير