[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط abarar0131 » چهارشنبه اکتبر 09, 2013 8:35 am

قلعه نوعى از دخالت آقاى عليپور در فوتبال به عنوان يك غير فوتبالى گله مند بود و اصل حرفش اين بود كه فوتبال و مشكلاتش را بايد در حوزه خود فوتبال حل كرد و از بيرون كسى وارد آن نشود

سايت گل - امير عابدينى عصر يكشنبه به همراه گروهى از فوتبالى ها از جمله درخشان، سيامك رحيمى پور، سيد مهدى رحمتى و امير قلعه نوعى در كميسيون اصل نود مجلس حضور پيدا كردند تا درباره اتفاقات پيش آمده در اين روزهاى فوتبال ما سخن بگويند. عابدینی در گفت‌وگو با گل درباره اتفاقات و صحبت هاى گفته شده در اين جلسهاظهار داشت: کمیسیون 90 یکی از کمیسیون‌های ارزشمند مجلس و جایی است که به شکایت‌های مردم و دستگاه‌ها رسیدگی می‌کند. این کمیسیون کاملا مستقل درباره تنش‌های موجود راه كار می‌دهد و آن را به مراجع ذی‌ربط ابلاغ می‌کند. مفهوم جلسه روز گذشته بدین معنا نیست که فوتبال ما ناپاک است. این جلسه خیلی خوب بود و می‌تواند برای فوتبال ما نقطه عطفی باشد. اعضاى اين كميسيون كه از دلسوزان مجلس هستند مى خواستند از ريز مسايل مربوط به فوتبال بيشتر بدانند.
عابدينى در ارتباط با اتفاقات حاشيه اى اين جلسه چنين گفت: آقاى قلعه نوعى از دخالت آقاى عليپور در فوتبال به عنوان يك غير فوتبالى گله مند بود و اصل حرفش اين بود كه فوتبال و مشكلاتش را بايد در حوزه خود فوتبال حل كرد و از بيرون كسى وارد آن نشود، كه دوستان گفتند: به دليل حضور چندين ساله عليپور در فوتبال ما او را يك شخص فوتبالى مى دانيم.
من مى گويم وقتى مسايل را خودمان نمى توانيم حل كنيم اين طبيعى است كه از غير فوتبال بيايند و براى پيدا كردن مشكل اقدام كنند. در این جلسه برخی نمی‌پذیرفتند که زیر 3 درصد مشکل داریم و معتقد بودند بالای 30 درصد در فوتبال ما اشکالاتی وجود دارد. من و امیر قلعه‌نویی این مسئله را رد کردیم و ادعای آنها را قبول نداشتیم. من مى گويم فوتبال ما بالاى نود درصد پاك است. اما وقتى از داخل خودمان مى آيند و بلند فرياد ناپاكى مى زنند و كسى هم براى رفع مشكلاتش اقدام نمى كند، مى شود همينى كه مى بينيد. مگر در ساير صنوف مشكلى وجود ندارد؟ وضعيت در خيلى از لايه هاى جامعه ما مطلوب نيست و فوتبال هم يكى از آنهاست، اما وضع آن خرابتر از سايرين نيست. نمى شود گفت كه در مملكت همه چيز خوب است و فقط مشكل در فوتبال است!
عابدينى درباره دلايل حساس شدن جامعه روى فوتبال گفت: ببينيد سه دليل وجود دارد. ١- به دليل همه گير شدن فوتبال و پرداختن قشر عظيمى از جامعه كه غالبا جوان هستند حرف و حديث و خوراك، به خصوص در مواقع تعطيلى فوتبال به قدر كافى وجود ندارد و گاهى عده اى مى آيند و با بزرگ نمايى كردن، به بسيارى از مسايل دامن مى زنند. ٢- مساله سوم خود فوتبالى ها هستند كه اين روزها حداقل صبح تا شب دارند از ناپاكى حرف مى زنند و از درون يك خانواده به خودشان ضربه مى زنند. ٣- و مهمترين بخش قضييه اين است كه يك همت و اراده اى در ميان متوليان و مسئولان جامعه فوتبالى براى رفع اين سوء ظن ها و پيدا كردن سرمنشا فساد نيست. من خودم كسى بودم كه از پلشتى هاى فوتبال گفتم، چه اتفاقى افتاد؟ چه كسى به سراغ من آمد تا ببينيد درد كجاست؟ من همان زمان گفتم كه در پلى آف ها با سرنوشت يك تيم بازى مى شود. بعضى از داواران كه به اعتقاد من يك درصد از جامعه داورى هستند ناپاكند و مغرضانه سوت مى زنند. اما كدام داور محروم شد كه حالا ما از ورود دوستان در كميسيون نود مجلس ناراحت هستيم. من اعتقاد دارم كه اين عزيزان از روى وظيفه و دلسوزى پاپيش گذاشته اند و بايد با آنها تعامل داشت.
حیف است که فوتبال‌مان را به خاطر اشتباه داوران زیر سوال ببریم. اما وقتى من از برخى پلشتى ها در داورى گفتم: در مقابل من آقاى عسگرى از داورى دفاع كرد و گفت چنين چيزى صحت ندارد! چرا، چون خود عسگرى آدم پاكى است و نمى تواند قبول كند همه مثل او نيستند. اما زمانى كه دكتر سيار مى آيد و فرياد مى زند و گريه مى كند از بعضى مسايل يعنى حتما چيزهايى وجود دارد اما ما نمى بينيم يك نفر از داخل فدراسيون اقدامى كند براى رفع اين مشكلات. مشكلاتى كه براى خداد افشاريان به وجود آورده بودند چه شد؟ چه كسى مقصرش بود؟ اين سكوت و انفعال آقايان نتيجه اش مى شود همين كه مى بينيد.
عابدينى در ارتباط با صحبت هاى سياوش بختيارى زاده كه دعوت جهانبخش را نتيجه زد و بند عابدينى با كى روش دانسته گفت: خوشبختانه مملكت ما آزادى بيان وجود دارد و هر آدم كوچك و بزرگى هر حرفى بخواهد مى زند. من اين آقا را نمى شناسم، اما بايد بگويم كه اگر مى خواستم فشارى بياورم زمانى كه جهانبخش براى ما بازى مى كرد مى آوردم، نه حالا كه در اروپا بازى مى كند و هيچ پولى از قراردادهاى او به داماش نمى رسد. من اگر پول داشتم همين امروز او را به داماش بر مى گرداندم. جهانبخش بازيكن مستعدى است و خودش حق خودش را خواهد گرفت.
قلعه نوعى از دخالت آقاى عليپور در فوتبال به عنوان يك غير فوتبالى گله مند بود و اصل حرفش اين بود كه فوتبال و مشكلاتش را بايد در حوزه خود فوتبال حل كرد و از بيرون كسى وارد آن نشود
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط Milad_777 » چهارشنبه اکتبر 09, 2013 8:52 am

[quote:cdd288d7ae="MAZIYAR"][align=center:cdd288d7ae][img:cdd288d7ae]http://8pic.ir/images/07886551506546647589.jpg[/img:cdd288d7ae][/align:cdd288d7ae]

[color=black:cdd288d7ae][b:cdd288d7ae]نجفی استاندار گیلان می شود[/b:cdd288d7ae]

گفته می شود استاندار جدید گیلان انتخاب شده و به زودی معرفی می شود.

یک منبع موثق به ما گفت: نجفی استاندار گیلان می شود.

نجفی پیش از این و در زمان استانداری طاهایی در گیلان در سمت معاون برنامه ریزی استانداری گیلان فعالیت می نمود.

وی پس از آن مدتی به عنوان رییس سازمان چای کشور منصوب شد.

--------------------------

[b:cdd288d7ae]نجفی را بهتر بشناسیم[/b:cdd288d7ae]

نجفی متولد سال ۱۳۳۵ در آستانه اشرفیه و دارای مدرک دکترای مدیریت استراتژیک است که سابقه معاونت طرح و برنامه و امور اقتصادی سازمان منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی کیش و سرپرستی منطقه ویژه اقتصادی انزلی را در کارنامه کاری خود دارد.

همچنین از جمله دیگر سوابق اجرایی نجفی می‌توان به عضو هیأت مدیره شرکت فولاد مبارکه اصفهان، عضو هیأت مدیره شرکت صنایع مس شهید باهنر، عضو هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت هلدینگ هتل‌های پارس، عضو هیأت مدیره شرکت بورس بین‌المللی نفت و گاز و پتروشیمی، رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان چای کشور، سرپرست شرکت عمران گیلان، معاون برنامه‌ریزی و اداری مالی استانداری گیلان، رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی گیلان،رئیس هیأت مدیره اتحادیه مرکزی تعاون انزلیچی ایران و مدیرکل تعاون انزلیچی استان گیلان اشاره نمود.[/color:cdd288d7ae][/quote:cdd288d7ae]

این چرا هر جا بوده اونجا به خاک سیاه نشسته ؟ :lol:

خدا به همه ما ها رحم کنه !

مخصوصا که ایشون هم مدیریت استراتژیک خونده ! :|
نماد کاربر
Milad_777
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 19, 2013 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » چهارشنبه اکتبر 09, 2013 9:10 am

امیرهاشمی مقدم : جهانبخش و آزمون آینده فوتبال ما هستند / از کی روش به خاطر دعوتشان تشکر کنیم / آغوشمان را برای این بچه ها بازکنیم

او توانسته در این مدت کوتاه در فوتبالی که همه سطح تکنیک و آموزشش را می‌دانیم خوب کار کند و همه اینجا از او رضایت داشته باشند
سایت گل – امیر هاشمی مقدم بازیکن سابق استقلال سال‌هاست که در هلند زندگی می‌کند. هاشمی مقدم مهاجم تند و تیزی بود که در اواخر دهه 60 در اوج فوتبالش قرار داشت و مصدومیتی شدید در بازی مقابل پرسپولیس در فینال جام حذفی ایران او را از مسیری که در آن پیش می‌رفت دور کرد. او سپس مدتی در خارج از ایران و در رده‌های مختلف به بازی ادامه داد و در نهایت دوباره به ایران بازگشت تا در ایران با فوتبال خداحافظی کند.
هاشمی مقدم حالا خیلی مسن‌تر از دورانی است که قهرمان بچگی استقلالی‌ها بود. با او که مدیر برنامه‌های علیرضا جهانبخش مهاجم تیم ان ای سی است به گفت‌وگو نشسته‌ایم و بهانه این گفت‌وگو مصاحبه سیاوش بختیاری‌زاده پیشکسوت فوتبال اهواز و اظهارنظرش در مورد جهانبخش است چیزی که هاشمی مقدم را شگفت‌زده کرده است.
او می‌گوید: اول از هر چیز باید بگویم علیرضا بازیکنی جوان است که حضورش در فوتبال هلند یک اتفاق خوب برای فوتبال ایران است، او توانسته در این مدت کوتاه در فوتبالی که همه سطح تکنیک و آموزشش را می‌دانیم خوب کار کند و همه اینجا از او رضایت داشته باشند. بنابراین من نه به عنوان مدیر علیرضا که به عنوان یک فوتبالیست قدیمی صحبت می‌کنم ...

او در ادامه می‌گوید: حرف‌های بختیاری‌زاده که از بازیکنان هم نسل ما عجیب بود و متعجبم کرد. او که می‌گوید علیرضا با فشار پیرامونی به تیم ملی دعوت شده باید به این نکته توجه کند اگر بازیکنی در سن 19سالگی وارد یکی از لیگ‌های خوب فوتبال دنیا می‌شود به این معناست که کیفیت‌هایی هم دارد. جهانبخش یک فوتبالیست خوب، یک پسر خوب و بازیکنی است که آینده درخشانی برای او وجود دارد. او در هلند کارش را از نیمکت‌نشینی شروع کرد و هر چه گذشت به ترکیب اصلی نزدیک‌تر شد و در 5 بازی آخر، 4 بازی‌اش را بازی کرد. بهترین نمایش او هم در بازی مقابل دنهاگ بود که بهترین بازیکن تیمش بود.
هاشمی مقدم می‌گوید: اقای بختیاری‌زاده گفته‌اند علیرضا در هلند بازی نمی‌کند اما فقط کافی است چرخی در اینترنت بزنید تا ببینید که او هم در لیگ و هم در جام حذفی به میدان رفته و یک گل تماشایی هم به ثمر رسانده است.
هاشمی مقدم در ادامه می‌گوید: من به علیرضا خیلی امیدوارم او در اینجا رشد می‌کند و توانایی‌اش را افزایش خواهد داد و البته لحظه‌های خودش را در فوتبال این کشور به یادگار خواهد گذاشت همانطور که امروز توانسته قلب هواداران نایمیخن را به دست آورد. با این شرایط من فکر می‌کنم همه ما باید از کارلوس کی‌روش ممنون باشیم که بازیکنانی مثل سردار آزمون و علیرضا را به تیم ملی دعوت کرده است. این‌ها هستند که آینده فوتبال ایران را می‌سازند و در جام‌جهانی خواهند درخشید. تعجب من از این است که چرا بعضی افراد همیشه نگاه منفی‌شان قالب است و چیزهای مختلف را به هم ربط می‌د هند آیا علیرضا شایستگی دعوت به تیم ملی را نداشت؟ به نظر من او مستحق این توجه بود و حرف‌های دیگر در این مورد کاملا بی‌ربط است.
این بازیکن ملی‌پوش سابق ایران حرف‌هایش را اینگونه تمام می‌کند: اگر جهانبخش بازیکن من هم نبود این حرف را می‌زدم ما باید آغوشمان را برای بازیکنانی مثل علیرضا باز کنیم و پشت آنها و تیم ملی و سرمربی‌مان بایستیم تا شاهد روزهای بهتری باشیم. یادتان نرود این جوان‌ها چقدر به حمایت ما نیاز دارند.
هاشمی مقدم با مدرک ای لایسنس فیفا فعالیت‌های آموزشی و فنی هم در فوتبال هلند دارد.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » چهارشنبه اکتبر 09, 2013 9:34 am

از مدیران سایت سوالی دارم .
چرا زمین پارک شهر ؟
چرا عضدی نه ؟؟

بازیکنا کجا ماشیناشون رو پار میکنن ؟؟
فضایی مناسبی فک نکنم باشه
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » چهارشنبه اکتبر 09, 2013 9:37 am

تکلیف کبه چی شد؟ اگه انتقالش قطعی بشه پولی هم به داماش میرسه؟
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » چهارشنبه اکتبر 09, 2013 10:01 am

آقا این چه وضعشه ان زلیچیا اون همه به داور فحاشی کردن بازی با فولاد فقط 2میلیون جریمشون کردن /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » چهارشنبه اکتبر 09, 2013 10:44 am

نتیجه بازدید نماینده های AFC چی شد ؟ کسی خبری داره ؟
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » چهارشنبه اکتبر 09, 2013 11:00 am

[color=red:e57ad04a59][size=18:e57ad04a59]اولین تا شصت و سومین شهردار رشت چه کسانی بودند؟+سوابق[/color:e57ad04a59][/size:e57ad04a59]

http://diyarmirza.ir/1392/07/%D8%A7%D9% ... %86%DB%8C/
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » چهارشنبه اکتبر 09, 2013 11:03 am

گلايه شديد پيشکسوت داوري از کميته‌ داوران

ابراهيم ميرزابيگي با انتقاد از کميته‌ داوران فدراسيون، گفت: اين کميته‌ بايد در مسائل فني داوري ورود کند و اجازه ندهد که کميته‌ انضباطي درباره اشتباه‌هاي فني داوران راي‌هاي نامناسب صادر کند.

--------------------------------------------------------------------------------

ابراهيم ميرزابيگي، پيشکسوت و ناظر داوري فوتبال درباره احکام صادر شده از سوي ستاد رسيدگي به تخلفات حرفه‌اي در مورد داوران ديدار سپاهان و پرسپوليس، اظهار کرد: از کميته‌ انضباطي و آقاي عليپور تشکر مي‌کنم که به دنبال يافتن ريشه‌هاي فساد و تباني در فوتبال هستند، اما هر چيزي راهي دارد و بايد اصولش رعايت شود. مسائل فني داوري به کميته‌ داوران ربط دارد و اين کميته‌ بايد درباره‌اش نظر دهد. اما متاسفانه در مواردي ديده شده که کميته‌ انضباطي به جاي کميته‌ داوران عمل کرد که نمونه‌اش تبديل کارت قرمز به زرد بود.

به گزارش ايسنا ، وي ادامه داد: در موردي که اشاره کردم کارشناسان داوري درباره کارت زرد يا قرمز داشتن آن صحنه به اجماع نرسيدند، اما متاسفانه کميته‌ انضباطي به ماجرا ورود کرد و کاري را که وظيفه کميته‌ داوران بود، انجام داد. حکمي که عليه عليرضا ايلدروم صادر شد هم درست نبود. در بازي سپاهان و پرسپوليس، کمک داور اشتباهي مرتکب شد و صحنه‌اي را نديد يا اظهار نظر نکرد که وظيفه بررسي آن و اعمال تنبيه بر عهده کميته‌ داوران بود، اما ستاد رسيدگي به تخلفات داوري در برنامه «90» که ميليون‌ها بيننده دارد، حکم محروميت ايلدروم را در کنار داوراني اعلام کرد که به تباني و دريافت پول متهم شده بودند و با اين کار آبروي چندين ساله ايلدروم و پدرش را به باد دادند.

ميرزابيگي همچنين، اظهار کرد: خيلي وقت‌ها داوران اشتباه‌هاي تاثيرگذاري مرتکب مي‌شوند که نتيجه‌ بازي را تغيير مي‌دهد و کميته‌ داوران يک هفته‌ يا دو هفته‌ داور را محروم مي‌کند و اعلام هم نمي‌کند. متاسفانه در برنامه «90» بدون اين که مساله‌اي ثابت شده باشد از ايلدروم و داواران ديگر اسم برده شد و اعلام شد که تا اطلاع ثانوي محروم هستند، ولي هيچ يک از اعضاي کميته‌ داوران براي دفاع از داوران روي خط برنامه نيامدند. در نهايت خودم با برنامه «90» تماس گرفتم که گفتند وقت نيست و به من فرصت صحبت کردن ندادند. اعضاي کميته‌ داوران جزو نخبه‌هاي داروي هستند، کساني مثل اصفهانيان، عسگري ، ممبيني ، مرادي و سليماني و ... مي‌توانند در کاري که مربوط به کميته‌ داوران است ورود کنند تا داوران متضرر نشوند.

ناظر داوري فوتبال همچنين، گفت: اگر محسن قهرماني يا هر داور ديگري اشتباهي کرده يا مرتکيب خلافي شده، خانواده و بچه‌هايشان که گناهي نکرده‌اند. شنيده‌ام فرزند قهرماني نمي‌تواند به مدرسه برود و همسرش نمي‌تواند در اجتماع حاضر شود. اين مسائل را مي‌شد در خفا بررسي کرد و وقتي ثابت شد، اعلام مي‌کردند.

ميرزابيگي در ادامه گفت: درست است که آقاي آيت اللهي گفته محروميت ايلدروم اشتباه بوده است، اما همين که اين مطلب در برنامه «90» مطرح شد ، تاثير منفي خود را گذاشت. بهتر بود محروميت ايلدروم که فني بوده جدا از سايرين که اتهام‌شان تباني بود، اعلام مي‌شد.

وي در ادامه، گفت: خيلي خطاهاي بزرگ‌تري داشته‌ايم که رقم خورد و اتفاقي نيفتاد. در يک بازي داور به اشتباه دو بازيکن يک تيم را اخراج نکرد، اما اگر اين کار را مي‌کرد، تيم مقابل مي توانست بازي را به تساوي بکشاند و حتي در اواخر فصل در کورس قهرماني قرار گرفت. آن داور با وجود ارتکاب چنين اشتباه بزرگي محروم نشد و هفته‌ بعد آن يک بازي مهم‌تر را سوت زد.

ميرزابيگي افزود: نمي‌دانم چرا کميته‌ داوران مسائل فني را در دست نمي گيرد. اعضاي کميته‌ و دپارتمان داوري با هم اختلاف‌هايي داشتند که هنوز هم هست. آنها بايد يکديگر را قبول داشته باشند.

پيشکسوت داروي همچنين درباره وجود فساد در داوري ايران، گفت: فساد در داوري ما اينقدر زياد نيست. اکنون که برخي مسائل از گذشته بر ملا شده و از سال‌هاي قبل روي هم انباشته شده به نظر زياد مي‌آيد. در هر مجموعه‌اي تخلفي است که انسان‌ها دچار وسوسه ‌شوند يا فريب بخورند، همان طور که پارسال در جريان ليگ دسته يک ، بازيکنان، مربيان و مديران متهم شدند. به نظرم داور جزو بخش‌هاي پاک فوتبال ايران است.

وي در پايان با قدرداني از تلاش‌هاي کميته‌ انضباطي و ستاد رسيدگي به تخلفات حرفه‌اي فدراسيون فوتبال در راه مبارزه با فساد در فوتبال، گفت: اميدوارم از اين پس هر چيزي در جاي خودش قرار بگيرد تا مشکلاتي پيش نيايد.

[b:3f52d62145]برای پرسپولیس کارت قرمز رو زرد میکنند بعد خود همین پرسپولیسیا حرف از باند و مافیا میزنن برای داماش بارها رای و کارت های مختلف و اشتباه -کاملا اشتباه - صادر شد که نه رای و نه رنگ کارت عوض نشد پیدا کنید پرتقال فروش چند سال دارد [/b:3f52d62145]/10/ /15/
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » چهارشنبه اکتبر 09, 2013 11:06 am

[quote:b65867811b="yankee"]نتیجه بازدید نماینده های AFC چی شد ؟ کسی خبری داره ؟[/quote:b65867811b]
new_ بازدید نمایندگان afc از دفتر باشگاه داماش گیلان
به گزارش وارش اسپرت ، نمایندگان afc صبح امروز از ورزشگاه های عضدی و سردار جنگل رشت بازدید بعمل آورده و سپس به دفتر باشگاه داماش گیلان آمدند.در این دیدار ماهاجان واسوده وآن بازرس کمیته حقوقی afc , کوین چونگ بازرس کمیته مالی afc نیز گفت: به این مساله واقف هستیم که سال اولی است که باشگاه ها جهت دریافت مجوز حرفه ای مدارکشان را آماده کرده اند و می دانیم که مشکلاتی هم دارند لذا ما آمدیم تا به شما کمک کنیم که مشکلاتتان بر طرف شود.
راجع به بازدید از عضدی و سردار چیزی ننوشته تو سایت!
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط siabagh » چهارشنبه اکتبر 09, 2013 11:13 am

[color=green:dedcc50e41][size=18:dedcc50e41]احتمال انتصاب يك مهندس رشتي بعنوان مدير عامل منطقه آزاد انزلي بسيار قوت گرفت:[/color:dedcc50e41][/size:dedcc50e41]

[img:dedcc50e41]http://diyarmirza.ir/files/2013/10/masrur.jpg[/img:dedcc50e41]
مهندس رضا مسرور
درصورت اين انتصاب اين اولين گيلاني اي ست كه مديرعامل منطقه آزاد انزلي خواهد شد:
اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا این روزها که بحث انتخاب استاندار بسیار داغ شده بود و همه دنبال انتصاب استاندار بودند کسی به فکر مدیرعامل منطقه آزادانزلی بود حالا که بنظر می رسد بر اساس اخبار شنیده شده کار دکتر محمد علی نجفی بعنوان استاندار گیلان تمام شده و به احتمال زیاد در روز های آتی حکم وی از سوی دولت تدبیر و امید صادر می شود دوباره بحث مدیرعامل منطقه آزاد انزلی هم باز شده و با توجه به اینکه تمامی مدیران مناطق آزاد صنعتی و تجاری ایران بجز انزلی معرفی شده اند و نوبتی هم باشد نوبت منطقه آزاد ازلی خواهد بود .

چندی پیش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا در مطلبی تحت عنوان آیا باز هم یک غیر گیلانی سکاندار منطقه آزاد انزلی می شود ؟ به حرکت مشکوک عده ای که در تهران با سکوتی مثال زدنی در حال لابی کردن برای تصاحب پست شیرین مدیرعاملی منطقه آزاد انزلی برای غیر گیلانی ها بودند انتقاد کرد

اما بر اساس اخبار شنیده شده از سوی منابع موثق ظاهرا اینبار مدیرعامل بزرگترین سازمان اقتصادی شمال کشور بنام یک گیلانی خواهد خورد بر اساس پیگیری خبرنگار دیارمیرزا مهندس رضا مسرورمعاون اقتصادی و سرمایه گذاری و سرپرست معاون عمرانی و زیر بنایی سازمان منطقه آزاد ماکو بزودی بعنوان مدیرعامل منطقه آزاد صنعتی و تجاری بندرانزلی معرفی خواهد شد مهندس رضا مسرور متولد رشت می باشد ایشان جزء با سابقه ترین مدیران مناطق آزاد کشور محسوب می شوند

امیدواریم اینبار یک گیلانی بتواند منطقه آزاد انزلی را به جایگاه واقعی خود برساند .

سوابق مهندس مسرور :

رئیس هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری کیش
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد کیش
عضو هیات مدیره مرکز توسعه و تجارت کیش
عضو هیات مدیره شرکت آب و برق کیش
عضو هیات مدیره شرکت خدمات گردشگری کیش
رئیس کارگروه رفع مبانی صادرات و سرمایه گذاری مناطق آزاد و ویژه سرمایه گذاری
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری ماکو
سرپرست معاونت عمرانی و زیربنایی منطقه آزاد ماکو

http://diyarmirza.ir/1392/07/%D9%85%D8% ... %A7%D8%A8/
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » چهارشنبه اکتبر 09, 2013 11:56 am

ساعت تمرین داماش تو پارک شهر ساعت چنده
امی محل دورون
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه اکتبر 09, 2013 1:16 pm

[quote:19e692794e="yaranemirza"]ساعت تمرین داماش تو پارک شهر ساعت چنده
امی محل دورون[/quote:19e692794e]
ساعت 5:30
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه اکتبر 09, 2013 1:17 pm

[quote:749044e4c8="mehdi_damash"]آقا این چه وضعشه ان زلیچیا اون همه به داور فحاشی کردن بازی با فولاد فقط 2میلیون جریمشون کردن /9/ /9/ /9/ /9/[/quote:749044e4c8]

[color=red:749044e4c8]به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال ، ديدار دو تيم ملوان انزلي و فولاد خوزستان که روز 5 مهرماه در ورزشگاه تختي انزلي برگزار شد، از سوي مازيار زارع تخلفاتي نسبت به مقامات رسمي مسابقه و تحريک تماشاگران به فحاشي در دقايق پاياني مسابقه صورت گرفت، بر همين اساس کميته انضباطي طبق بند 1 ماده 22 آيين نامه وي را به يک جلسه محروميت و مبلغ 30 ميليون ريال نقدي جريمه نقدي محکوم کرد.

همچنين تماشاگران منتسب به تيم ملوان بندرانزلي با شعارهاي غيراخلاقي و فحاشي به تماشاگران تيم ميهمان کردند. بر همين اساس کميته انضباطي طبق بند 4 ماده 22 آيين نامه انضباطي تذکر کتبي و مبلغ 20 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم کرد.[/color:749044e4c8]

[size=24:749044e4c8][color=blue:749044e4c8]فعلاً که بازار قهرمانی داغ هست ، ببینیم چه موقع بازار حسن زاده داغ خواهد شد ؟![/color:749044e4c8][/size:749044e4c8]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه اکتبر 09, 2013 1:54 pm

پیشنهاد میکنم روزنامه های چاپ امروز رو در تاپیک مربوطه بخوانید
http://www.varesh-sport.com/ftopicp-170 ... 28e#170915
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR