[quote:db04bf4f0a="sepidroudi"]سلام پیله آبرار آقای خرمی بزرگوار
والا من عادت دارم یه سری سوالهای بیربط و خاص میکنم که البته با این سوالها با چارچوب اعتقادات مخاطبم آشنا میشم (بهر حال پیشاپیش از بابت طرح این پرسشها پوزش میخوام و در صورت تمایل هر کدام رو که دوست دارید پاسخ بدید - ممنون)
پرسشهای 40یا40
1- آیا نظام حاکم در آمریکا و کشورهای اروپایی نظیر انگلیس دموکراتیک هست؟ و آیا فرقی بین دموکراتها و جمهوری خواهان وجود داره؟
2- اسلام حاکم بر کدام یک از کشورهای زیر به نظر شما اسلام واقعیه؟
ایران - ترکیه - عربستان - کشورهای عرب حوزه خلیج فارس
3- آیا نظام حاکم بر چین به معنای واقعی کلمه کمونیستیست؟ اگه هست چه فرقی با کره شمالی داره؟
4- آیا کشوری مثل ترکیه کشوری وابسته به غرب هست؟
5- علت فروپاشی یوگوسلاوی چی بود به نظر شما؟
6- اسراییل یا رژیم غاصب صهیونیستی؟
7- قضیه سوریه رو چطور میبینید؟
8- نظرتون در مورد نلسون ماندلا و گاندی چیه؟ و اینکه چرا مورد احترام اکثر همه طیفهای فکری هستند؟
9- به نظر شما علت آغاز جنگ ایران و عراق چه بود؟ (نظرتون در مورد کشته شدگان عراقی چیه؟)
پرسشهای اقتصادی
1- آیا توسعه اقتصادی بدون توسعه سیاسی امکان پذیره؟
2- اوضاع ایران در آینده رو از نظر اقتصادی چطور میبینید؟ و اینکه تحریمها چقدر در وضعیت اقتصادی موجود تاثیر گزار بوده؟)
3- علت توسعه اقتصادی و پیشرفت کشورهایی نظیر (ترکیه - برزیل - هند - مالزی) که سالهای نه چندان دور اوضاع اقتصادی بدی داشتند چیه؟
4- آیا چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامست؟ (منظورم نهفته است

)
سواهای اجتماعی - فرهنگی
1- نشون ندادن آلات موسیقی مخصوصا موسیقی اصیل ایرانی آیا درسته؟ اگر نه چه ضرری رو متوجه ما میکنه؟
2- آیا ما از فقر فرهنگی در جامعمون رنج میبریم؟ و آیا این موضوع شیب صعودی داشته یا نزولی؟
3- آیا خط قرمزی برای رسانه ها اعم از رسانه های نوشتاری و گفتاری و دیداری وجود داره؟ اگر داره میشه شاخصهاش رو نام ببرید؟
پرسشهای ورزشی
1- چرا ما با این همه سرمایه و نیروی متخصص (تو این زمینه حداقل دانشمون کافیه) نمیتونیم اماکن ورزشی خاص و با کلاس بسازیم (مثلا هنوز بعد سالها بهترین مجموعه ورزشی ما آزادیست و یا خیلی از ورزشگاههای موجودمون قدمتی نیم قرنی دارند)
2- چرا ما میتونستیم تورنمنتهای مهم ورزشی مثل بازیهای آسیایی - جام ملتهای آسیا ( چه بسا در سالهای بعد برگزاری بازیهای آسیایی شاید المپیک و جام جهانی) رو سالهای نه چندان دور برگزار کنیم؟ ولی الان بزرگترین تورنمتی که میتونیم برگزار کنیم مقدماتی نوجوان آسیا و ..... هست؟
فعلا سری اول سوالاتم تموم شد با سپاس از پاسخگویی شما - تا سری بعد[/quote:db04bf4f0a]
[size=13:db04bf4f0a][color=black:db04bf4f0a]درود فراوان بر معین سپیدرودی عزیز:
آقا معین کلا اهل 30 یاست نیستم اما اطاعت امر شما رو میکنم :
1: چون شهروند اونجا نیستم و از بیرون بخوام نظر بدم شاید زیاد درست نتونم اظهار نظر کنم ؛ دموکرات و جمهوری خواه هدفهاشون معمولا یکیه ولی تو روش باهم فرق دارند .ضمنا معمولا دموکراتها مذهبی ترند.
2: نغمه تقدیس گل را بلبلان خوانند و بس...
3: از نظر من خیر . در مورد کره شمالی اصلا صحبتی ندارم...
4: در مقام اظهار نظر نیستم چون خارج از گودم.
5: فکر میکنم بیشتر عدم تقسیم عادلانه قدرت و ثروت
6: کلا عادت دارم فارغ از هر چیزی اسامی رو درست بیان کنم. مثلا به محمد هیچگاه ممی و یا به منوچهر ، منوچ نمیگم. اعتقاد شخصیه و شاید اشتباه کنم.
7: ا.. اعلم...
8: از نظر من دو شخصیت بسیار بزرگی بودند ، ماندلا ضد آپارتاید و گاندی عارف و ضد استعمار ، کسانی که به ارزش انسانها پی ببرند حتما قابل احترامند...
9: فقط بگم یکی از تنفربرانگیز ترین شخصیتهای زندگیم صدام بوده و هست....
اقتصادی
1: خیر
2: واقعا نمیتونم نظر درستی بدم
3: کار و تلاش و روابط درست و اصولی با جهان
4: بله
اجتماعی فرهنگی:
1: خیر درست نیست ، متاسفانه اصالت در موسیقی ما به دلیل عدم آشنایی درست جوانها با موسیقی بسیار خدشه دار شده.
2: فقر فرهنگی همه جا هست کوچه محله استادیومهای ورزشی ، اما با فرهنگ سازی قابل حله
3: خط قرمز در همه جوامع وجود داره ، از خانواده گرفته تا یه کشور با حد و حدود متفاوت. از نظر من اگه همه افراد و رسانه ها حریم افراد و حرمت اعتقاداتی که دیگران براش احترام قایلند رو حفظ کنند مشکل حل شدنیه.
ورزشی:
1: چون تو ورزش به تنها چیزی که توجه نمیشه کار اصولیه و فقط هدف اجرای چند طرح ورزشی برای پرکردن عملکرد و رزومه از طرف ورزشیهاست...
2: به تفکر ها مرتبط میشه...[/color:db04bf4f0a][/size:db04bf4f0a]