[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - .....>زنگ تفریح< ....

.....>زنگ تفریح< ....

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط sansi » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 1:18 pm

نسل جدید لاستیک های بدون هوا و شفاف توسط شرکت میشلین
ساخته شده و در نمایشگاه اتومبیل فیلادلفیا به نمایش درآمد

این تایرهای بدون هوا به زودی وارد بازار خواهند شد. خبر بد برای پلیس آن است که میخ هایی برای متوقف کردن
اتومبیل مجرمان در سطح جاده پهن می شوند روی این لاستیک ها بی اثر هستند.

ارتباط بین بخش خارجی (محیطی) تایر با مرکز آن توسط اسپوک هایی که در شکل می بینید تامین شده است.

نماد کاربر
sansi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط sansi » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 1:24 pm

داغون کردن یک لامبورگینی

نماد کاربر
sansi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه ژانويه 23, 2013 1:29 pm

فكو فاميل داريم!!!

بابام از خونه رفت بیرون ماشین رو روشن کرد و رفت یه دیقه بعد دوباره صدای ماشین بلند شد و بوق های ممتد بابام . پریدم تو کوچه میگم چی شده بابا؟ میگه یعنی تو با این هیکل گندت نمی فهمی وقتی بوق می زنم یعنی گوشیمو جا گذاشتم وردار بیار!
خدا وکیلی راست میگه نمی دونم چرا اینو نفهمیدم! چند وقتیه خیلی خنگ شدم!!!
قربون بابای گلم برم!
♦.♦.♦.♦.♦.♦.♦.♦.♦.♦.♦.♦.♦.♦.♦.♦.♦.♦.♦
…پسر داییم اومده خونمون سرو صورتش داغون کبود!! میگم احسان دعوا کردی ؟ میگه نه چطور میگم چرا انقدر کبود و زخمی صورتت؟؟! میگه نه کیسه کشیدم صورتمو میگن واسه پوست خوبه! ولی به همه میگم دعوا کردم سوتی نده!…ﺩﯾﺸﺐ ﻣﺪﯾﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺩﻡِ ﺩﺭِ
ﺧﻮﻧﻪ،
ﺑﺎ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﮐﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ!ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺭﻓﺖ ﺟﻠﻮﯼ
ﺩﺭ،ﻣﻨﻢ ﺻﺪﺍﯼ ﺁﻫﻨﮕﻮ ﺯﯾﺎﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ!
ﯾﻬﻮ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺩﺍﺩ ﺯﺩ:
ﺍﻭﻥ ﻻﻣﺼﺒﻮ ﺧﻔﻪ ﺵ ﮐﻦ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﺍﯾﻦ ﭼﻪ
زری میزنه ﺁﺧﻪ!
ﺑﺎﺑﺎﻡ icon neutral

ﻣﺪﯾﺮ icon neutral

همـــی چنـــد میــن پیــش یــه ســاندویــچ کـالبــاس درســت کــردم رفتــم تــو تــراس داشتـــم بـا گوشـــی با دوســتم حــرف میــزدم گفــت چــی‌ مــی‌خوری گفتــم ســاندویــچ ولــی‌ حیــف نوشــابه نیســـت یــه چنــد دقیــقه بــد دیــدم یــه نوشــابه بســته بــه طنــاب داره میـــاد جـلوم از تــراس طبـــقه بالا!!!!
دختــــر همسایمـــون تــو تــراس بود شنیـــده صــدامو بــد از بــالا میگـــه بگیـــر نوشـــابرو منــم هــی‌ اصرار کــه نمـــی‌خوام مرســی‌ شــوخــی‌ کــردم عاطفـــه خانوووم اونـــم هــی‌ می گفـــت نــه بگـــیر آخــر گفتــم :خــو لاعقــل بیــار پــاییـــن دره خــونه
آغـــا این بش برخـــور گف : اصـــــن نمــــیدمت پـــــــرو icon neutral
هیچـــی دیگـــه نوشابــــه رو کشـــید بالا
منـــم تو آ خــــرین لحظـــه با یـــه حـــرکت پـــرشــی که فک کنم عمـــرا یه دو میدانـــی کار المپـــک بتـــونه ایقـــد بپـــره !!!
پـــــریدم نوشــــابرو گـــرفتم :
همچین دخمـــل همسایـه‌هــای با مــرامـــی‌ داریـــم

دوستم زنگ زده خونمون بابام جواب داده:با حامد کار دارین؟الان صداش میکنم…حامد(مثلا صدای داد زدن)
من:بابا من که اینجام چرا انقد داد میزنی؟؟
بابام:خو میخام دوستت فک کنه خونمون انداز ه ۱۶تا خونس توام خیلی دوری!!!
من:o_O
دوستم پشت خط:O_O
اینم باباس ما داریم؟؟
عموم صبح از خواب بیدار شده دیده ساعت ۸:۳۵ دقیقست. یهو هول شد و بلند شد گفت تلویزیونو روشن کنین بزنین شبکه دو! گفتیم چرا؟ گفت اخبار ۲۰:۳۰ شروع شده. بدو بزن شبکه دو!!!
بعد که ما رو دید که داریم رو فرش می غلتیم و می خندیم، متوجه سوتیش شد و دوباره گرفت خوابید!
عموی عاشق اخباره ما داریم؟
…یکی از دوستام هف هش سال ( یعنی همون هفت هشت سال !) تکواندو کار میکرد. بعدش کم کم به کشتی علاقه مند شد و رفت کشتی. یه چار پین ماه ( یعنی همون چهار پنج ماه !) که گذشت، رفت و تو مسابقات کشتی قهرمانی شهرستان شرکت کرد. بعدازظهر روزی که اولین مسابقشو انجام داد بهش گفتیم چطور بود؟ گفت از مسابقات حذف شدم!
بعدا کاشف بعمل اومد که آقا وسط کشتی یه لگد خوابونده تو صورت حریفش طرفو ناکار کرده. حریفشو هم با برانکار بردن تو آمبولانس و بردنش بیمارستان!!!
خب چیکار کنه… هم اولین مسابقه کشتیش بود و هم تو فاز تکواندو بوده دیگه… خخخخخخخخخ
دوسته ما داریم؟!…
زنگ زدم تاکسی تلفنی که یه ماشین بفرستن برم باشگاه. آدرسو دادم (کوچه ی شهید بهشتی ۴۱). بعد نیم ساعت دیدم یارو تماس گرفته، خیلی هم شاکیه که آقا چرا وقتی زنگ میزنی نمیای؟ ما رو مسخره کردی؟! گفتم آقا من الان نیم ساعته سر کوچه هستم. یارو گفت پس چرا من شما رو نمیبینم؟ اینجا که کسی نیست!! گفتم شما الان کجایین؟ گفت سر کوچه ی شهید شریفی ۳۸ !
بعد از اینکه بهش گفتم کجام گفت آقا خب درست آدرس بده دیگه!
نمیدونم آخه چطوری بهشتی ۴۱ رو شریفی ۳۸ شنید؟!!!
راننده آژانسه داریم؟!!!…
مامانم عصری میگه ماشینو بردار بریم دور دور …
رفتیم تو ترافیک یه دختره وایساده سوار تاکسی شه .. مامانم میگه برو بگو مستقیم سوارش کن … میگم چرا ؟؟ میگه حرف گوش کن !
سوار کردم دختره رو … تا دختره نشسته مامانم میگه : انزلیچی گلم دانشجویی ؟؟ دختره قرمز کرد منم نزدیک بود بزنم به جلوییم .. مامانمم برگشته خیلی خونسرد میگه کی واسه تو خواست ؟؟ واسه داداشت میخوام !!
دختره بنده خدا گفت بله سال آخرم .. خلاصه مامانم تلفن دختر رو گرفت icon smile از این به بعد مامانمو میبرم شماره بگیره واسم icon smile..
.من تو اتاقم یک بخاری کوچیک دارم
صبحا بابام ساعت ۵ بیدار میشه واسه نماز تا ۷ که میخواد بره سرکار بیداره
سروصدا که میکنه بماند میاد بخاطری منو رو شمک میذاره
میگم بابا چرا کم میکنی صبحا
میگه اولا صبح شده
دوما بلند شو درساتو بخون
یعنی تاحالا اینجوری قانع نشده بودم
من icon neutral
بابام icon biggrin
شرکت ملی گاز icon smile )
بابای صرفه جویی داریم ما !
خالمـــو و یکی ۲ تا از فامیلا با یکــی از همــسایه هـای قـدیمــی اومـدن خــونمــون بحــث شــون همـش درمــورد اینــه و اونـــه :
نمیـــدونم مــریــم طلاق میخـــواد
ســامــان پســـر اشـــرف زن نگرف؟؟؟
نــــدا اینـــا یکــی دیگــه نمیــخان بیــارن یــه دونــه بچــه کــــَمشونه ایــن یکــی تنــهاســت آخــــه!!!!
مــامــیم : وای بمـــیرم براش نمــــدونم icon smile
نمیــدونم فــولانی باز رفتــه آنتالیـــا
همیـــن بحثای خــاله زَنــَگــی
والا یـــه ساعته تشــنمــه جـــرعت نمیکــنم از پـذیـرایـــی رد شـــم بــرم آب بخــــورم میتــرســم بــه مامـــیم بگــن ایـــن خـــرس گنــده هنـو دانشگـــاش تمـــوم نشـــده؟؟؟
فک و فامیله داریـــــــــــــــم؟؟؟
دیروز بابام اومد خونه نیششم تا بنا گوش بازهمن:سلام بابا؛ چیه خوشحالی؟ بابام:سلام (با لبخند) هیچی با ماشینت تصادف کردم
من:شوخی میکنی!
بابام:نه جون بابا راس میگم
من:عه بابا یعنی چی شورشو دراوردی میدونی این چندمین باره!!!!!
حالا منم عصبانی داشتم صحنه رو ترک میکردم بابامم اومده منو بغل کرده با یه حالت غمیگن تو چشای من نگاه میکنه میگه :میخوای بری برو؛ فقط گیتارتو با خودت نبر
نه خدایی این باباس من دارم؟
ماشینه نازنینمو بگو !!!وای وای..
.داشتیم فیلم میدیدیم یه دفه یه صحنه خاک بر سری نشون داد!!!همه خاندان برگشتن منو نگاه کردن!
من:چیزی شده؟
بابام:بیا خانوم تحویل بگیر
مامانم:این چیههههههه؟
عمم:منصور(اسم بابام)فرزند ناخلفتو تحویل بگیر
ب خدا نه من روشن کردم نه این شبکه رو گرفتم.تازه مگه من گفتم اینو نشون بدن؟؟؟؟؟
فامیلن من دارم؟
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » پنج شنبه ژانويه 24, 2013 12:04 am

شعر گیلکی "رعنـــــــــــــــــــــ� �ـــــــــــــــــا"

داستان رعنا داستانی واقعی و سالم بوده و رعنا نامی بوده که شعر این ترانه داستان مقطعی از زندگی او را روایت می*کند: او دختری زیبارو، قدبلند و از مردم دیلم بوده است که از کوه *نشینان این استان به*شمار می*آیند. جلگه*نشینان به همه*ی اهالی دیلمان و اشکورات، گالش می*گویند و گالش به*معنای دامدار است. در روایت*هایی که از داستان رعنا وجود دارد، جوانی هادی*نام هست که دل*باخته*ی رعناست و گویا شعر این ترانه زبان حال هادی است که از درد فراق ِ دل*داده که از کف ا*ش رفته این ترانه*ی سوزناک را خوانده است. در یکی از روایت*ها چنین آمده که در روزی شوم قزاقی مسلح به انزلیچی می*آید، کردآقاجان را که گویی پدربزرگ رعنا بوده می*کشد، هادی را با بیل ناکار می کند و رعنا را به زور با خود می برد. هادی پس از بهبودی آواره و دربه¬در، با این ترانه، نغمه خوان یکی دیگر از قصه های عشاق نامراد می شود و نام این نغمه هم «رعنا» است.
شعر رعنا بر اثر گذشت زمان تغییرات و تطورات زیادی داشته که گاهی با هم متناقض هم هست. این شعر به نوعی بازتاب مصایب یک سده از مردمان گیلانی است. لهجه ها و گویشها ی متعدد نیز تاثیراتی بر متن آن داشته اند

((رعنا تی تومان گله کشیه رعنا))

رعنا لباست (شلواری که زیز دامن می پوشیدند) به روی زمین کشیده می شود

((تی غوصه آخر مره کوشیه رعنا))

غصه تو آخر مرا می کشد

((دل دبستی کردآقاجانه رعنا))

به کرد آقا جان دل بستی

((حنا بنی تی دستانه رعنا))

دستانت را حنا بستی (با اون نامزد کردی)

((آی انزلیچی رعنا جان برگردبیا رعنا))

ای رعنای رو سیای عزیزم برگرد و بیا

((رعنا میشه رعنا سیا کیشمیشه رعنا))

رعنا برای من است. مانند کشمش سیاه است (شیرین است)

((پارسال بشو امسال نومی رعنا))

پارسال رفتی و امسال نیامدی

((تی ووش جورا وش دربومای رعنا))

مزارع تو ( بهدلیل نبودن و عدم سرکشی) همه پر از علف های هرز شد

به یک معنی دیگر یعنی فصل بهار شد و زمین های تو پر از سبزی های خوشبو شد

(یه ورژن دیگه می گه: تی بوشو راه واش دَر بِمَی، رعنا

یعنی از راهی که رفتی علف در اومده چیزی معادل زیر پام علف سبز شد)

((تی لنگانه خاش در بومی رعنا))

استخوانهای ران تو بیرو ن زد (لاغر شدی)

((آی انزلیچی رعنا برگردبیا رعنا))

((امساله سال چاییه رعنا ))

امسال سال برکت محصول چاییه ( پرباران است)

((رعنا تی پرمه داییه رعنا))

رعنا پدر تو دایی من است

((جان من بگو مرگ من بگو رعنا))

به جان و مرگم سوگند بگو رعنا

((دیشب تی سر که دبه بو؟....))

اینجا در اجرای رستاک سانسور شده

یعنی دیشب کی بر بالینت بود؟

((رعنای گله رعنا گل سنبله رعنا))

معنی اش معلومه نه؟

((رعنای گله رعنا گل سنبله رعنا))

((رعنای بوشو تا لنگرود رعنا))

رعنا رفته تا لنگرود (یکی از شهرهای شرق گیلان- یعنی خیلی راه)

((خیاط بدی هیچکی نوگوت))

به دیدن خیاط رفت و به کسی نگفت

((خیاط بچه ترا کت بدوخت رعنا))

بچه خیاط (لحن بی احترامی) برایت کت (به مفهوم عام لباس) دوخت

((رعنا تی تومان گله کشیه رعنا))

((تی غوصه آخر مره کوشیه رعنا))

((دل دبستی کردآقاجانه رعنا))

((حنا بنی تی دستانه رعنا))

((آی انزلیچی رعنا جان برگردبیا رعنا))

افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه فبريه 01, 2013 8:04 pm

میدونم همه تو حال و هوای دیگری هستیم ، دقیقاً به همین دلیل قصد دارم جو سایت رو کمی عوض کنم ، چند عکس انتخاب کردم امیدوارم لذت ببرید

نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه فبريه 02, 2013 12:56 pm

نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه فبريه 02, 2013 6:58 pm

این عکس رو واسه این میگذارم تا یه خورده حال وهوای سایت عوض بشه
[color=indigo:ff8e7ef613][b:ff8e7ef613]بانو "هلن" [/b:ff8e7ef613][/color:ff8e7ef613]غیرت این بانوی خوش صدای[color=blue:ff8e7ef613][b:ff8e7ef613] رشتی [/b:ff8e7ef613][/color:ff8e7ef613]رو ببینید بزرگ شده سوئد هست ولی هرگز اصالتش یادش نرفته
با آرزوی موفقیت برای "هلن" در آکادمی (عکدمی) موسیقی گوگوش

[img:ff8e7ef613]http://uploadtak.com/images/k7555_58267_20778213269983.jpg[/img:ff8e7ef613]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه فبريه 02, 2013 7:01 pm

[quote:1ab6b0df89="The_King_of_rasht"]این عکس رو واسه این میگذارم تا یه خورده حال وهوای سایت عوض بشه
[color=indigo:1ab6b0df89][b:1ab6b0df89]بانو "هلن" [/b:1ab6b0df89][/color:1ab6b0df89]غیرت این بانوی خوش صدای[color=blue:1ab6b0df89][b:1ab6b0df89] رشتی [/b:1ab6b0df89][/color:1ab6b0df89]رو ببینید بزرگ شده سوئد هست ولی هرگز اصالتش یادش نرفته

[img:1ab6b0df89]http://uploadtak.com/images/k7555_58267_20778213269983.jpg[/img:1ab6b0df89][/quote:1ab6b0df89]

بانو هلن :P :P ...و (عکدمی) خیلی خوب امدی من بهت افتخار میکنم :!: :!: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :D :D
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه فبريه 03, 2013 8:22 am

نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه فبريه 03, 2013 8:30 am

[quote:4411bcdfc8="The_King_of_rasht"]این عکس رو واسه این میگذارم تا یه خورده حال وهوای سایت عوض بشه
[color=indigo:4411bcdfc8][b:4411bcdfc8]بانو "هلن" [/b:4411bcdfc8][/color:4411bcdfc8]غیرت این بانوی خوش صدای[color=blue:4411bcdfc8][b:4411bcdfc8] رشتی [/b:4411bcdfc8][/color:4411bcdfc8]رو ببینید بزرگ شده سوئد هست ولی هرگز اصالتش یادش نرفته

[img:4411bcdfc8]http://uploadtak.com/images/k7555_58267_20778213269983.jpg[/img:4411bcdfc8][/quote:4411bcdfc8]

خوشم نمیومد ازش ولی از وقتی که فهمیدم رشتیه کلا یهوی نظرم عوض شد :)
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه فبريه 03, 2013 8:32 am

[quote:910bc358da="The_King_of_rasht"]این عکس رو واسه این میگذارم تا یه خورده حال وهوای سایت عوض بشه
[color=indigo:910bc358da][b:910bc358da]بانو "هلن" [/b:910bc358da][/color:910bc358da]غیرت این بانوی خوش صدای[color=blue:910bc358da][b:910bc358da] رشتی [/b:910bc358da][/color:910bc358da]رو ببینید بزرگ شده سوئد هست ولی هرگز اصالتش یادش نرفته

[img:910bc358da]http://uploadtak.com/images/k7555_58267_20778213269983.jpg[/img:910bc358da][/quote:910bc358da]

آقا متولد و بزرگ شده نروز هستش نه سوئد :arrow: :arrow: :twisted: :twisted:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه فبريه 03, 2013 9:47 am

[quote:e22dca9b41="pedram_1367"][quote:e22dca9b41="The_King_of_rasht"]این عکس رو واسه این میگذارم تا یه خورده حال وهوای سایت عوض بشه
[color=indigo:e22dca9b41][b:e22dca9b41]بانو "هلن" [/b:e22dca9b41][/color:e22dca9b41]غیرت این بانوی خوش صدای[color=blue:e22dca9b41][b:e22dca9b41] رشتی [/b:e22dca9b41][/color:e22dca9b41]رو ببینید بزرگ شده سوئد هست ولی هرگز اصالتش یادش نرفته

[img:e22dca9b41]http://uploadtak.com/images/k7555_58267_20778213269983.jpg[/img:e22dca9b41][/quote:e22dca9b41]

آقا متولد و بزرگ شده نروز هستش نه سوئد :arrow: :arrow: :twisted: :twisted:[/quote:e22dca9b41]

نر<ز یا سوئد فرق نمیکنه ،نزدیکن به هم راهی نیست !
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه فبريه 03, 2013 11:08 am

[quote:3eaf54c74e="The_King_of_rasht"]این عکس رو واسه این میگذارم تا یه خورده حال وهوای سایت عوض بشه
[color=indigo:3eaf54c74e][b:3eaf54c74e]بانو "هلن" [/b:3eaf54c74e][/color:3eaf54c74e]غیرت این بانوی خوش صدای[color=blue:3eaf54c74e][b:3eaf54c74e] رشتی [/b:3eaf54c74e][/color:3eaf54c74e]رو ببینید بزرگ شده سوئد هست ولی هرگز اصالتش یادش نرفته

[img:3eaf54c74e]http://uploadtak.com/images/k7555_58267_20778213269983.jpg[/img:3eaf54c74e][/quote:3eaf54c74e]

من شخصا بهش افتخار میکنم :wink:
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » يکشنبه فبريه 03, 2013 12:01 pm

حبیب: هیچ وقت کاری با سیاست نداشته‌ام

هیچوقت کاری با سیاست نداشته و ندارم اتفاقا همیشه هم از آن فراری بوده‌ام. تاریخ نشان داده که بزرگترین برنده‌ها در جهان و در مقوله هنر، کسانی بوده‌اند که به‌نوعی صدای مردم زمان خودشان بوده‌اند. این برای من از همه‌چیز مهم‌تر است.

به گزارش نامه، «حبیب محبیان» دو سه سالی هست که گه‌گاه در خیابان‌های تهران دیده می‌شود و انتشار عکس‌های یادگاری دوستدارانش با این خواننده در خیابان‌های تهران و برخی نقاط دیگر کشور نشان می‌دهد او در ایران است و وطنش را برای ادامه‌ فعالیت‌های هنری‌اش انتخاب کرده‌ است. در این بین و حدود سه هفته پیش، انتشار قطعه دو صدایی حبیب و «سمیر زند» (خواننده جوان داخلی)، باعث شد گمانه‌زنی‌ها برای انتشار رسمی آلبوم حبیب در ایران بیشتر و بیشتر شود. «حبیب» برای پاسخ دادن به سوال‌های شکل گرفته در پیرامونش به گفت‌وگو با خبرنگار «ایسنا» نشسته است. آنچه در ادامه می‌خوانید بخش‌هایی از این گفت‌وگو است:

انتشار آلبومم در ایران کاملا جدی است. شاید کمی زمانش طولانی شده باشد اما مذاکرات صورت گرفته و جلسات فراوانی برگزار شده است. مقامات ارشدی، موافقت خود را حتی به صورت مکتوب به من اعلام کرده‌اند و از آن لحاظ هیچ مشکلی وجود ندارد. این مدارک همه مستند و موجود است و مشکلی نیست.
برخلاف خیلی‌ها که فکر می کنند قطعات جنگ و دفاع مقدس را برای گرفتن مجوز تولید کرده‌ام، باید بگویم من برای اعتقادات قلبی‌ام نیازی به مجوز نمی‌بینم. این آثار را در سال 2006 ساخته‌ام. در سال‌هایی که اصلا قرار نبود به ایران بیایم. این بهترین جوابی است که می‌توانم به تو بدهم که همه بفهمند ارادت من به شهدا و رزمندگان چیزی دلی است و برایم مهم است که از مفاهیم اعتقادی‌ام سوء برداشتی صورت نگیرد.
رابطه من با جنگ یک رابطه کاملا حسی و عمیق است و در هیچ برهه‌ای از زندگی هنری‌ام، کار یا قطعه‌ای را به سفارش جایی اجرا نکرده‌ام و نخوانده‌ام و اصولا اعتقاد دارم اگر در اثری، رابطه‌ای حسی و عمیق نباشد، بدون شک آن اثر نمی‌تواند با مخاطب ارتباط برقرار کند.
من فقط به خاطر عشقم به ایران و مردم ایران به کشورم برگشته‌ام و هیچ مقام و فرد خاصی در این تصمیم دخیل نبوده است. من زندگی کردن در کنار هموطنانم را انتخاب کردم و فعالیت هنری برای هموطنانم حس خوبی را به سمت من متصاعد می‌کرد که همین باعث شد، تصمیم به بازگشت بگیرم. علاقه و خواست خانواده‌ام هم برای بازگشت به ایران در این تصمیم من بی‌تاثیر نبوده است.
من سعی دارم جوانان هنردوست ایرانی را در انتخاب‌هایشان کمک کنم و فضای موسیقی داخلی را عوض کنم.
قطعا دور جدید فعالیت‌های من در ایران، با اتفاقات و غافلگیری‌های زیادی همراه خواهد بود. یکی از وظایف من کمک به جریان موسیقی روز کشور است و در هر کسی که آن قابلیت‌های مورد نظر را ببینم، حتما برای همکاری و کمک، چیزی را دریغ نمی کنم.
واقعا هیچ مشکلی در تهران و زندگی در پایتخت نداشتم و [color=blue:b66f2d44c4]فضای آرام و پاکیزه شمال کشور را برای ادامه فعالیت‌هایم بهتر و مناسب‌تر دانستم. سکوت شمال به من انرژی می‌دهد تا بهتر در مورد زندگی و فعالیت‌هایم فکر کنم و تصمیم بگیرم.[/color:b66f2d44c4]
هنرمند عضوی از جامعه‌ای است که در آن زندگی می‌کند. با این تفاوت که با ابزاری که در اختیار دارد، فکرها و تفکرات مردم را در جامعه با شعر و ملودی فریاد می‌زند تا همه درجریان دغدغه‌های آنها باشند اما در این بین وظایف دیگری هم دارد. تولید خوراک فکری سالم و به دور از هر گونه آلودگی و راهنمایی جوانان به مسیر درست، تعهدات مهم یک هنرمند است که آنها را با آثارش به جامعه تزریق می‌کند. هنرمند با مردم و برای مردم زندگی می‌کند. هیچوقت کاری با سیاست نداشته و ندارم اتفاقا همیشه هم از آن فراری بوده‌ام. تاریخ نشان داده که بزرگترین برنده‌ها در جهان و در مقوله هنر، کسانی بوده‌اند که به‌نوعی صدای مردم زمان خودشان بوده‌اند. این برای من از همه‌چیز مهم‌تر است.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » يکشنبه فبريه 03, 2013 7:07 pm

[quote:1a4e55aaa7="soroosh8"][quote:1a4e55aaa7="The_King_of_rasht"]این عکس رو واسه این میگذارم تا یه خورده حال وهوای سایت عوض بشه
[color=indigo:1a4e55aaa7][b:1a4e55aaa7]بانو "هلن" [/b:1a4e55aaa7][/color:1a4e55aaa7]غیرت این بانوی خوش صدای[color=blue:1a4e55aaa7][b:1a4e55aaa7] رشتی [/b:1a4e55aaa7][/color:1a4e55aaa7]رو ببینید بزرگ شده سوئد هست ولی هرگز اصالتش یادش نرفته

[img:1a4e55aaa7]http://uploadtak.com/images/k7555_58267_20778213269983.jpg[/img:1a4e55aaa7][/quote:1a4e55aaa7]

خوشم نمیومد ازش ولی از وقتی که فهمیدم رشتیه کلا یهوی نظرم عوض شد :)[/quote:1a4e55aaa7]
منم همینطور
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 4 مهمان