[quote:8cd55b415c="ARYANST122"]قبلا خیال میکردم اینایی که میگن تهرانیها بی بخارن و سوسولن دارن حرف مفت میزنن مگه میشه شهری با این همه آدم یه قلدور توشون پیدا نشه ولی بعد ماجرایی که دیشب برام اتفاق افتاد هیچ شکی ندارم حرفشون کاملا راسته
دیشب حولو حوش ساعت 9 9.5 داشتم از باشگاه بیلیارد برمیگشتم خونه مابین سه راه گلایل و خیابان 123 بغل رستوران رازقی دیدم یه دختره داره رد میشه یه 206 نمره تهران با 3 تا پسر توش دارن کرم میریزن رفتم جلوش بهش گفتم راتو بکش برو یکم منو نگاه کرد حرف نزد 5 متر رفت جلو منم دیگه فکر کردم داره میره رامو ادامه دادم بعد چند قدم پشت سرمو نگاه کردم دیدم دوباره بچه پر رو آویزون شده داد زدم گفتم( تی امره نیم مگه ره ) دیدم راننده کلشو انداخته بیرون داره منو نگاه میکنه گفتم ( چیه ری؟؟؟ بیا ایا بیدینیم) البته با داد راستشو بخوای تو باشگاه با بچه ها جرو بحث کرده بودم اعصابمم خرد بود یکم قاطی کرده بودم بغل رستوران آسفالتو کندن یه تیکه سنگ برداشتم دوییدم سمت ماشین با خودم گفتم الان اینا پیاده شدن سنگو تو سینه اولی بکوبم 2 تای دیگه جفت میکنن چهار قدم دوییدم سمتشون دیدم تخته گاز گرفتن رفتن خندمم گرفته بود با خودم گفتم آخه خاک بر سر شما بکنم من 1 نفر شما شما 3 نفر یعنی انقد بی بخارید هر چند بچه ها سر بلوار دیلمان بودن میتونستم هماهنگ کنم باهاشون اینارو یه گوش مالی بدم ولی بیخیال شدم دمشون گرم مارو از اون حالو هوا در آوردن[/quote:8cd55b415c]
من به وجود تو افتخار میکنم!!! تو دانشگاه چندتا رفیق انزلیچی دارم از قضا تو ملوانکلاب هم نظر میزارن...خیلی اذیتشون میکنم یعنی بگم چی کارهایی باهاشون میکنم از خنده میترکی این دفعه بهت نشونشون میدم با هم حالشونو بگیریم

افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!