[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 8:36 am

[color=green:39d1307761][size=24:39d1307761]رده‌بندي 10 تيم برتر فوتبال دنيا به شرح زير است:[/size:39d1307761][/color:39d1307761]
1- اسپانيا 1514 امتياز (بدون تغيير)

2- آرژانتين 1263 امتياز (2 پله صعود)

3- آلمان 1261 امتياز (يک پله سقوط)

4- ايتاليا 1199 امتياز (2 پله صعود)

5- کلمبيا 1180 امتياز (2 پله سقوط)

6- بلژيک 1159 امتياز (4 پله صعود)

7- اروگوئه 1126 (5 پله صعود)

8- برزيل 1067 امتياز (يک پله صعود)

9- هلند 1058 امتياز (4 پله سقوط)

10- کرواسي 1051 امتياز (2 پله سقوط)

[color=red:39d1307761][size=24:39d1307761]رده‌بندي 5 تيم برتر آسيا نيز به صورت زير است:[/size:39d1307761][/color:39d1307761]
1- ژاپن 695 امتياز - چهل‌وسوم جهان (6 پله سقوط)

2- ايران 633 امتياز (5 پله صعود)

3- استراليا 603 امتياز (6 پله سقوط)

4- ازبکستان 579 امتياز (2 پله صعود)

5- کره‌جنوبي 574 امتياز (2 پله سقوط)
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 8:58 am

از نظر من رده بندی تیمهای آسیایی مزخرف و فاقد اعتبار است!
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط Milad_777 » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 8:59 am

http://www.fifa.com/worldranking/rankin ... le_ranking

--------------------------
اقا از جهان بخش خبری نشده ؟ بهش بازی میرسه؟
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Milad_777
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 19, 2013 12:00 am

پستتوسط armin5 » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 9:05 am

مازیار جان جواب پی ام رو میدی لطفا ؟ :wink:
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط wer » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 12:34 pm

[size=12:8cd1c15482]شگفتی بزرگ هفته را به نام خود ثبت می‎کنیم/ پرسپولیس روز سختی خواهد داشت
دروازه‌بان تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز اینطور عنوان کرده که خط حمله پرسپولیس روز سختی را مقابل او خواهند داشت.
محسن فروزان، دروازه بان تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز شرایط تیمش پیش از بازی حساس مقابل پرسپولیس را ایده‌آل توصیف کرد و گفت: تیم‌مان سراپا انگیزه است و روز سختی را برای پرسپولیس رقم می‌زنیم، ما بازی‌های سختی را در پنج هفته ابتدایی لیگ پشت سر گذاشتیم و با تیم‌های صدر جدولی فصل گذشته مقابله کردیم و حسابی آنها را به دردسر انداختیم.
وی افزود: اگر کمی شانس داشتیم جایگاه تیم ما در رده دوم یا سوم جدول بود اما ما با بدشانسی امتیازات زیادی را مقابل استقلال، سپاهان، تراکتورسازی و صبای قم از دست دادیم اما نمی‌خواهیم این روند در بازی با پرسپولیس ادامه داشته باشد.
فروزان در پاسخ به این سوال که " امکان دارد جوانی تیم‌ گسترش فولاد در استادیوم آزادی برای‌شان دردسرساز شود"؟، گفت: خودم چهارمین بازی تاریخ لیگ برتری‌ام را در آزادی و مقابل همین پرسپولیس پشت سر گذاشتم و اتفاقا یکی از بهترین روزهایم بود. تیم ما جوان است اما انگیزه زیادی در آن موج می‌زند. مطمئن باشید بازی زیبایی را شاهد خواهید بود. سال گذشته با تراکتوری سازی مقابل پرسپولیس پیروز شدم و امیدوارم اینبار به همراه گسترش این نتیجه رقم بخورد. ما می‌خواهیم شگفتی بزرگ هفته را به نام خودمان ثبت کنیم.
دروازه بان تیم گسترش فولاد تبریز در مورد تقابلش با خط حمله پرسپولیس و سیدصالحی گفت: با او در تراکتور همبازی بودم و از فوتبالش شناخت دارم اما جالب است بدانید سیدصالحی زمانی که در تراکتور همبازی من بود روزهای سختی مقابلم داشت و حتی در تمرینات هم در حسرت گلزنی به من بود. امیدوارم این مساله در بازی فردا هم ادامه داشته باشد.[/size:8cd1c15482]
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 10, 2013 12:00 am

پستتوسط wer » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 12:39 pm

[color=indigo:05c76c6ea2][align=right:05c76c6ea2][b:05c76c6ea2]همگروهي ايران با برزيل[/b:05c76c6ea2][/color:05c76c6ea2]
[b:05c76c6ea2]قرعه‌کشي جام جهاني کوچک فوتسال[/b:05c76c6ea2]
قرعه‌کشي جام جهاني کوچک فوتسال امروز برگزار شد و تيم ملي فوتسال ايران حريفانش را شناخت. مراسم قرعه‌کشي رقابت‌هاي جام‌جهاني کوچک فوتسال برزيل (گرندپري) امروز در ايالت ماريگاپاناي اين کشور برگزار شد و هشت تيم حاضر در اين رقابت‌ها حريفانشان را شناختند.
گروه‌بندي اين بازي‌ها به شرح زير است:
[b:05c76c6ea2]گروهA: برزيل، [color=darkred:05c76c6ea2]ايران[/color:05c76c6ea2]، آرژانتين، ژاپن[/b:05c76c6ea2]
گروه B: انزلیچی، صربستان، پاراگوئه، گواتمالا
اين مسابقات از 30 مهر آغاز مي‌شود و تا ششم آبان‌ماه ادامه خواهد داشت. فوتسال ايران در آخرين رنکينگ اعلامي تيم هاي جهان، در رده هفتم قرار گرفت. اين در حالي است که برزيل به عنوان قهرمان جام جهاني 2012 تايلند، جايگاه نخست را به خود اختصاص داده است. در دوره‌هاي قبلي جام جهاني فوتسال، 16 تيم شرکت مي‌کردند اما در اين دوره تعداد تيم‌ها به هشت کاهش پيدا کرده و تيم‌هايي مثل اسپانيا، پرتغال، ايتاليا و اوکراين از غايبان بزرگ گرندپري خواهند بود. تيم ملي فوتسال با هدايت خسوس کاندلاس که قرار بود پيش از اعزام به جام جهاني کوچک چند بازي دوستانه داشته باشد، به دليل لغو اين ديدارها 10 روز زودتر به برزيل مي‌رود تا دو بازي تدارکاتي با تيم‌هاي باشگاهي اين کشور برگزار کند. خسوس کاندلاس قرار است اسامي تيم ملي ايران براي حضور در اين رقابت‌ها را هفته آينده اعلام کند.[/align:05c76c6ea2]
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط wer » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 12:45 pm

آغاز اولین اردو از 23 شهریور
[b:b00c46ce08]اسامی بازیکنان تیم ملی فوتسال اعلام شد/ حضور گلری که قهرمانی را از نماینده ایران گرفت[/b:b00c46ce08]
اسامی 15 بازیکن برای شرکت در اولین اردوی تیم ملی فوتسال اعلام شد./ حضور گلری که قهرمانی را از نماینده ایران گرفت
تیم ملی فوتسال خود را برای حضور در جام جهانی کوچک (گرندپریکس) آماده می‌کند و در همین راستا اولین اردوی آمادگی این تیم از روز شنبه 23 شهریورماه آغاز می‌شود. این اردو تا روز دوشنبه ادامه خواهد داشت.
اسامی 15 بازیکن دعوت شده به اردو به شرح زیر است:
سپهر محمدی، اسماعیل عباسیان، میثم خیام، محمد کشاورز، فرهاد توکلی، قدرت بهادری، علیرضا وفایی، محمد طاهری، طه مرتضوی، احمد اسماعیل‌پور، مجتبی حسن‌نژاد، وحید شفیعی، محمد شجری، مسعود سعادتی و مسعود دانشور
این افراد باید ظهر شنبه در کمپ تیم‌های ملی حاضر شوند.
تیم ملی فوتسال چهار اردو برای آماده‌سازی شرکت در مسابقات گرندپریکس
برگزار خواهد کرد که هر هفته از شنبه تا دوشنبه این اردوها برگزار می‌شود. امکان اضافه شدن بازیکنان در این اردوها وجود دارد. همچنین علی‌اصغر حسن‌زاده، حسین طیبی و مصطفی نظری که به عنوان لژیونرهای ایران در لیگ انزلیچی بازی می‌کنند قرار است در آخرین اردوی تیم ملی شرکت کنند.
در این فهرست نام اسماعیل عباسیان گلر چونبوری نیز دیده می‌شود. این دروازه‌بان ایرانی در دیدار فینال جام باشگاه‌های ‌آسیا توانست 2 ضربه پنالتی بازیکنان گیتی‌پسند را دفع کند و باعث قهرمانی نماینده تایلند شد.
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط Daniial » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 1:51 pm

[b:5117276e65]خودروي با سرعت 180 كيلومتر بر ساعت توسط پليس راه گيلان توقيف شد[/b:5117276e65]

[b:5117276e65]
خودروي سواري زانتيا كه با سرعت سرسام آور 180 كيلومتر در ساعت در جاده رشت -رودبار در حال تردد بود، توسط پليس راه گيلان متوقف شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه گیلان، سرهنگ مهيار رستگار رئيس پليس راه فرماندهي انتظامي استان گيلان در نشست پلیس راه گیلان در تشریح اين خبر گفت: حوالي ساعت 17 روز گذشته در حالي دوربين كنترل سرعت تيم گشت پليس راه گيلان در جاده رودبار به رشت سرعت 180 كيلومتري را براي يك دستگاه خودروي سواري زانتيا ثبت کرد كه راننده خودرو با بي اعتنايي به دستور ايست پليس با بيشتر کردن سرعت اقدام به فرار مي کرد.

سرهنگ رستگار افزود: مراتب به ساير تيمهاي گشت جهت جلوگيري از بروز حادثه براي ساير خودروها به علت حركات مخاطره آميز راننده زانتيا منعكس شد .

وي گفت: سر انجام راننده اين خودرو هنگامي كه قصد فرار از دست فرمانده پاسگاه پليس راه رشت-قزوين را داشت نتوانست بر تجربه و عمليات مناسب ترافيكي پليس چيره شود و در نتيجه خودرويش توقيف شد .

وي خاطرنشان كرد: پس از متوقف کردن خودرو و استعلام سوابق خودرو از سامانه تخلفات پليس راهور مشخص شد كه راننده داراي تخلفات متعدد رانندگي بوده و در نتيجه برابر مقررات ضمن اعمال قانون تخلفات ارتكابي وسيله نقليه وي نيز به مدت 72 ساعت توقيف شد.

فرمانده پليس راه گيلان درپايان از تمامي رانندگان خواست، با رعايت مقررات و احترام به حقوق ساير شهروندان سلامت خود و افراد ديگر جامعه را تأمين و تضمين کنند[/b:5117276e65]
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 2:33 pm

http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 9%88%D9%85

من که میگم بندازیمش به الزمالک خیلی خوبه حداقل یه چیزی دستمون رو میگیره :wink:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط wer » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 3:30 pm

/9/ :o :roll:
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط siabagh » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 3:31 pm

[quote:9418f50d44="havadarehamishegi"]یک مهمانپذیر تاریخی به مزایده گذاشته شد (+عکس)
مهمانپذیر گیلان نو که تاریخ ثبت سند آن سوم مهر سال 84 بوده، درحالی به مزایده گذاشته شده است که یکی از با ارزش ترین ساختمان های مهمان پذیر و تاریخی در تهران به شمار می آید.
به گزارش نامه به نقل از مهر، مهمانپذیر تاریخی گیلان نو نیز همانند خانه تاریخی پیرنیا در آگهی فروش املاک تهران به مزایده گذاشته شده این درحالی است که مهمانپذیر گیلان نو دارای نمای معماری منحصر به فردی در بافت تاریخی خیابان فردوسی پایتخت است. در آگهی مزایده ای که چند روز پیش در روزنامه های کثیرالانتشار منتشر شد، آمده بود که خانه تاریخی پیرنیا در خیابان لاله زار تهران به مزایده گذاشته می شود اما در همین آگهی مهمانپذیر گیلان نو نیز به حراج گذاشته شده بود.
در این آگهی آمده، مهمانپذیر گیلان نو شامل 6 دانگ یک باب عمارت مشتمل بر تحتانی و فوقانی با حیاط خلوت به شماره 48 متعلق به آقای حاج رحیم آقا اتحادیه و استردادی وراث مرحومان حشمت و مدیریت فردی به نام آزما است که سرقفلی آن قابل واگذاری نیست و فقط مالکیت آن انتقال داده می شود. این خانه که در ابتدای خیابان فردوسی رو به روی کوشک مصری قرار گرفته، دارای یک هزار و 345 متر مربع مساحت عرصه و دو هزار 260 متر اعیان است و به قیمت پایه 56 میلیارد ریال در روز ششم شهریورماه امسال با ردیف 82 به مزایده گذاشته شد.

مهمانپذیر گیلان نو که تاریخ ثبت سند آن سوم مهر سال 84 بوده، درحالی به مزایده گذاشته شده است که یکی از با ارزش ترین ساختمان های مهمان پذیر و تاریخی در تهران به شمار می آید.[/quote:9418f50d44]

خيلي دردناكه اگه خراب بشه؛ اين بنا از نشانه هاي حضور و نفوذ موفق و پررنگ گيلانيان در پايتخت؛ در اوايل قرنه :?
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 3:32 pm

[quote:2121fd0ff0="havadarehamishegi"]یک مهمانپذیر تاریخی به مزایده گذاشته شد (+عکس)
مهمانپذیر گیلان نو که تاریخ ثبت سند آن سوم مهر سال 84 بوده، درحالی به مزایده گذاشته شده است که یکی از با ارزش ترین ساختمان های مهمان پذیر و تاریخی در تهران به شمار می آید.
به گزارش نامه به نقل از مهر، مهمانپذیر تاریخی گیلان نو نیز همانند خانه تاریخی پیرنیا در آگهی فروش املاک تهران به مزایده گذاشته شده این درحالی است که مهمانپذیر گیلان نو دارای نمای معماری منحصر به فردی در بافت تاریخی خیابان فردوسی پایتخت است. در آگهی مزایده ای که چند روز پیش در روزنامه های کثیرالانتشار منتشر شد، آمده بود که خانه تاریخی پیرنیا در خیابان لاله زار تهران به مزایده گذاشته می شود اما در همین آگهی مهمانپذیر گیلان نو نیز به حراج گذاشته شده بود.
در این آگهی آمده، مهمانپذیر گیلان نو شامل 6 دانگ یک باب عمارت مشتمل بر تحتانی و فوقانی با حیاط خلوت به شماره 48 متعلق به آقای حاج رحیم آقا اتحادیه و استردادی وراث مرحومان حشمت و مدیریت فردی به نام آزما است که سرقفلی آن قابل واگذاری نیست و فقط مالکیت آن انتقال داده می شود. این خانه که در ابتدای خیابان فردوسی رو به روی کوشک مصری قرار گرفته، دارای یک هزار و 345 متر مربع مساحت عرصه و دو هزار 260 متر اعیان است و به قیمت پایه 56 میلیارد ریال در روز ششم شهریورماه امسال با ردیف 82 به مزایده گذاشته شد.

مهمانپذیر گیلان نو که تاریخ ثبت سند آن سوم مهر سال 84 بوده، درحالی به مزایده گذاشته شده است که یکی از با ارزش ترین ساختمان های مهمان پذیر و تاریخی در تهران به شمار می آید.[/quote:2121fd0ff0]

خيلي دردناكه اگه خراب بشه؛ اين بنا از نشانه هاي حضور و نفوذ موفق و پررنگ گيلانيان در پايتخت؛ در اوايل قرنه :?
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 3:38 pm

کبه: با اين شرايط از تيم‌ملي هم دور مي‌شوم

مهاجم اهل بورکينا فاسو که در تيم ملي اين کشور هم حضور دارد از شرايط موجو در داماش راضي به نظر نمي رسد.بوبکر کبه که سابقه حضور در چند تيم از ليگ دسته دوم فرانسه را هم در کارنامه دارد با آمدن به ايران سعي دارد به موفقيت برسد اما شرايط بر وقف مرادش نيست.
کبه: با اين شرايط از تيم‌ملي هم دور مي‌شوم
مصاحبه سايت گل را با کبه در آستانه بازي اين تيم با صبا بخوانيد.

اوضاع و احوالت در داماش چطور است؟

شرايط خيلي خوبي را تجربه نمي کنم.من به عنوان يک بازيکن ملي پوش و حرفه اي به اينجا امده ام اما شرايط آنطور که مي بينم حرفه اي نيست و اين موضوع به ضرر من است و حتي ممکن است تيم ملي را هم از دست بدهم.

چرا حرفه اي نيست ؟

اول اينکه من پست بازم مهاجم است اما از من به عنوان هافبک چپ بازي مي گيرند اين اصلاً براي من خوب نيست چرا که من مي خواهم گلزني کنم و با اين هدف به ايران آمدم که با گلزني هاي فراوان به اهداف بزرگتري برسم امااين اوضاع براي من ايده آل نيست.علاوه بر مشکلاتي که گفتم نا مهرباني بعضي از افراد را هم بايد اضافه کنم.

با اين حال در بازي هايي که از تو مي بينيم با تمام وجود تلاش مي کني؟

من يک بازيکن حرفه اي هستم و به تعهدي که دارم پايبند هستم از آن مهمتر مردم رشت خيلي مردمان مهرباني هستند که با حمايت هاي خود هميشه به من انرژي داده اند من براي هواداران داماش مي جنگم و تلاش مي کنم.

يعني فکر مي کني انتخاب داماش اشتباه بوده است؟

من نمي خواهم از خودم تعريف کنم اما مي توانيد تحقيق کنيد من سابقه حضور در تيمهاي ليگ فرانسه را دارم.در تيمهايي مثل استراسبورگ ونيتس بازي کردم.همين حالا هم که با شما حرف مي زنم از تيم الزمالک مصر پيشنهاد دارم اما آقاي عابديني گفتند که بمانم و براي داماش بازي کنم.

پس با عابديني مشکلي نداري؟

آنطور که من مي دانم عابديني مدير بزرگي در فوتبال ايران است و من هم به خاطر او و مردم رشت به داماش آمدم اما متاسفانه آقاي عابديني هم کم لطفي مي کند. با اين شرايط خيلي سخت است و اذيت مي شوم جالب اينجاست که بي پولي هم در اين شرايط بي داد مي کند.

بازي با صبا اين اميد را داري گلزني کني؟

اگر کادر فني بخواهد که من بازي کنم بله من در هر بازي که به ميدان مي روم مطمئن هستم که گلزني مي کنم اما در اين چند بازي يا خيلي کم بازي کردم يا در پستهايي از من بازي گرفتند که گل زدن وظيفه اصلي من نبوده... اما سعي مي کنم اگر در ميدان باشم با گلزني مردم رشت را شاد کنم.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 3:55 pm

آقا مهدی عزیز خوش اومدی.جویای احوال بودیم /7/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 4:02 pm

[quote:d0861103aa="abarar1989"]آقا مهدی عزیز خوش اومدی.جویای احوال بودیم /7/[/quote:d0861103aa]
چاکرتم داش رضا.شما به من لطف داری بلامیسر.انصافا از این خبر واسم بدتر نمیتونست چیزی باشه :?
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان