[quote:7e2ea73fcf="abarar0131"][quote:7e2ea73fcf="gilan-astaneh"][quote:7e2ea73fcf="rashti_sarvar"]یه پیشنهادی دارم واسه این سایت اگه به بعضی از سایتهای تیمهای مختلف دقت کرده باشین یکی از تالار گفتمانش به هوادارای بانوان اون تیم تعلق داره.مثل هوادارای بانوان تراکتور که تو سایتشون برین میبینین.اما خیلی از خانمها تو این سایت میان اخبار و حواشی سایت رو دنبال میکنن اما به خاطر نداشتن جایگاه مناسب عضو نمیشن و مجبور میشن تو فیس بوک برن نظراتشونو بدن.اگه یه تبلیغ کنین تو فیس بوک به عنوان هوادارای بانوان داماش تو وارش اسپرت واسشون یه تایپ ایجاد کنین میتونه خوب باشه.و بانوان عزیر هم بتونن اینجا بیان و نظراتشونو اعلام کنن مثل بعضی از سایتهای هوادرای تیمهای دیگه.دوس دارم مدیرای محترم سایت وارش نظرشونو در این باره اعلام کنن؟؟

ممنوم[/quote:7e2ea73fcf]
پیشنهاد بسیار مناسب و بجایی بود امیدوارم عملی بشه
اما فکر نکنم تعداد بانوانی که در روز سایت دنبال میکنن زیاد باشه؟ در مورد ف ی س ب و ک اصلا آمارش قبول ندارم
از نظر من تعدادشون از انگشتان یه دست کمتره! بهرحال از تشکیل همچین تاپیکی استقبال میکنم[/quote:7e2ea73fcf]
منم بسیار موافق تشکیل چنین تایپیکی هستم شاید همما رو یه گام به ورود خانم ها تو استادیوم ها نزدیک کنه.در مورد کم بودنش هم ممکنه به خاطر تایپیک زدن و هم اندیشی های مشابه تعدادشون زیاد شه خلاصه اینم یه راهکاره[/quote:7e2ea73fcf]
مرد و زن حداقل تو فضای مجازی که دیگه تفاوتی ندارند. تو فیسبوک هم فضا جدا نشده و در واقع باید پرسید قرار هست تو فضای جدا شده چه اتفاقی بیفته و چه فعالیتی بشه؟بنابراین اگر علاقه ای داشته باشند اینجا هم می تونند راحت اظهارنظر کنند.
به هر حال فعلا مقدور نیست اما در آینده به احترام نظرات دوستان و با تحول سایت ازشون تو همون فیسبوک نظر می پرسیم.