[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط MAZIYAR » شنبه اکتبر 05, 2013 11:07 am

[color=black:fd1b359dd8]باشگاه داماش تيم فوتسال بانوان را به هيات فوتبال واگذار کرده است
علي سراواني؛ داماش فقط تيم فوتبال را مي تواند اداره کند

علي سراواني مدير رسانه اي باشگاه داماش گيلان در گفتگو با خزرآنلاين، در ارتباط با وضعيت تيم فوتسال بانوان اين باشگاه گفت: ما دو، سه سالي است که در شرايط بسيار بد مالي قرار داريم و متاسفانه بوجه ما بسيار کمتر از هزينه هاي ما مي باشد. از اين رو به دستور مديريت باشگاه ما مجبوريم از شاخ و برگ همه ي هزينه هايمان بزنيم تا بنوانيم در شرايط کنوني باشگاه را سرپا نگه داريم. در ارتباط با تيم فوتسال بانوان هم بايد عنوان کنم که سال گذشته هم قرار نبود در اين رشته تيم داري کنيم و من خودم شاهد بودم که شخص مهندس عابديني براي هزينه هاي اين تيم تا چه حد تحت فشار بودند، اما چون اميدوار بودند که شرايط مالي باشگاه رو به راه شود و از طرفي دوست داشتند که باشگاه داماش در ارتباط با بانوان هم حداقل يک رشته داشته باشد، تا پايان فصل به هر نحوي بود هزينه ها را پرداخت کردند.
سراواني در رابطه با وضعيت تيم فوتسال داماش براي فصل جاري مي گويد: ما درست پس از پايان فصل پيش طي نامه اي که به هيات محترم فوتبال گيلان نوشتيم رسما اعلام کرديم که توانايي ادراه اين تيم را نداريم و از آنجايي که تيم فوتسال بانوان از سوي هيات فوتبال به ما واگذار شده بود، آن را مجددا به آن هيات بازگردانديم. اما نمي دانم که چه اتفاقي افتاده که دوباره اين روزها آن هم در آستانه شروع مسابقات فوتسال اين داستان سر زبانها افتاده است. من اينجا اعلام مي کنم که باشگاه داماش گيلان در حال حاضر به جز تيم فوتبال بزرگسالان و تيمهاي پايه مربوط به آن، نه تنها در رشته فوتسال بانوان که در هيچ رشته ورزشي ديگري چه خانمها و چه آقايان قادر به تيم داري نيست.
مدير رسانه اي داماش در انتها اعلام داشت: البته آرزوي قلبي شخص مهندس عابديني است که با فراهم شدن شرايط مالي باشگاه داماش بتواند دوباره به روال گذشته در ساير رشته هاي ورزشي هم سرمايه گذاري نمايد.[/color:fd1b359dd8]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه اکتبر 05, 2013 11:45 am

[b:94429215db][color=red:94429215db]بیت آشور کیست؟ مدافع ایرانی - آمریکایی ،آخرین دو ملیتی تیم ملی[/color:94429215db][/b:94429215db]

[color=darkblue:94429215db] استیون بیت‌آشور (به انگلیسی‏ زاده ۳۰ ژانویه ۱۹۸۷ در سان‌خوزه) بازیکن حرفه‌ای ایرانی آمریکایی فوتبال که در تیم باشگاهی سن‌خوزه ارت‌کویکز در لیگ برتر فوتبال آمریکا توپ می‌زند. خانواده استیون بیت‌آشور ایرانی هستند.
وی از طرف پدری یک مسیحی ایرانی آشوری‌تبار و از طرف مادری یک مسلمان ایرانی است.وی در مصاحبه‌ای به سال ۲۰۱۱ میلادی اظهار داشت: « پدر من مسیحی و مادر من مسلمان است، پس من از هردو هستم و به تمامی سنت‌های والدینم احترام می‌گذارم؛ طوری که آنان مرا به زور به دین خود فرانخوانده‌اند، ما تمام آداب و رسوم مسلمانان به مانند ماه مبارک رمضان که الان در این ماه هستیم و سنت‌های ایرانیان نظیر عیدنوروز را ادا می‌کنیم »
بیت آشور که مدتهاست بحث حضورش در تیم ملی ایران مطرح شده، در گفتگو با رسانه های امریکایی اعلام کرده که آرزویش بازی در جام جهانی 2014 است.

اگر چه اولویت استیوی، پوشیدن پیراهن تیم ملی امریکاست اما یورگن کلینزمن علیرغم دعوت از بیت آشور به اردوی تیم ملی امریکا هنوز از او در ترکیب تیمش استفاده نکرده تا مدافع باشگاه سن خوزه هنوز شانس پوشیدن پیراهن تیم ملی کشور پدری اش را داشته باشد.

جالب اینکه او با قد 178 سانتی نتر در آمریکا به بازیکتی شهرت دارد که می تواند جانشین چروندلو بازیکن تیم ملی آمریکا باشد . حتی سرمربی سن هوزه ارث کویک گفته بود نباید کلینزمن بگذارد کارلوس کی روش ف بیت اشور را ببرد .

او می تواند مشکلات تیم ملی در جناح راست را حل کند . باحضور بیت اشور تعداد دو ملیتی های تیم ملی ایران به 4 رسید : دانیل داوری ، اشکان دژآگاه و رضا قوچان نژاد که البته این دوتا آخر از پدر و مادر ایرانی به دنیا آمده اند .

کی روش و دستیارانش که سال ها سابقه فعالیت در لیگ آمریکا را داشتند به خوبی با بازی این بازیکن آشنایی دارند و حتی معتقدند این بازیکن توان بازی در پست های دیگری از زمین را دارد[/color:94429215db]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط dani_0131 » شنبه اکتبر 05, 2013 11:58 am

فرکي: ليست تيم‌ملي توهين بزرگي به ليگ بود

فهرست تيم ملي مثل هميشه واکنش برانگيز است . به خصوص که اين بار پاي صدر نشين ليگ هم در ميان است و تيمي بدون حتي يک ملي پوش!
فرکي: ليست تيم‌ملي توهين بزرگي به ليگ بود
حسين فرکي سرمربي موفق فولاد خوزستان گفت:« خوشحال نيستم از اين اتفاق و فکر مي‌کنم توهين بزرگي به ليگ بود، من مانده‌ام با چه هدفي اين کار را دنبال مي‌کنند. ضمن اينکه من هيمشه جزو کساني بودم که از کادرفني و نظارتشان دفاع کردم آن چيزي که من متوجه شدم اين است که در جام جهاني هم همين نفرات بازي خواهند کرد و تغييري ايجاد نمي‌شود. ما هيچ انگيزه‌اي در ليگ با اين اتفاق نداريم و براي بازيکنان هم انگيزه‌اي به وجود نمي‌آيد چون ديده نمي‌شود.»

به گزارش سايت گل ، فرکي در ادامه گفت: براي يک بازي دوستانه کساني را در ليست مي‌بينيم که از ابتداي ليگ امساال نبودند يا بازي نکردند يا مصدوم بوده‌اند، تعدادي هم که بايد هميشه باشد از پرسپوليس و استقلال و بعضا سپاهان و تعداد ديگر هم دو مليتي هستند و از ما هم براي صادق بودن و بي‌زبان بودنمان سوءاستفاده مي‌‌کنند يعني بازيکني نبود که از تيم ما لياقت نشستن روي نيمکت تيم‌ملي را داشته باشد، وقتي ديده نمي‌شوند انگيزه‌اي هم ديگر وجود ندارند و حالا ما بايد چطور به آنها انگيزه بدهيم و آنها را به ليگ برگردانيم.

فرکي در پايان گفت: آيا کساني که جاي بازيکنان شايسته در تيم ملي هستند لياقت و شايستگي دارند؟ يا آيا کسي مي‌بيند و به کي‌روش مي‌گويد يا مي‌بيند و به کي‌روش نمي‌گويد يا اگر کي‌روش اينجا باشد اشتباهات کمتري رخ مي‌دهد. زماني که ما در تيم ملي بوديم از تيم نهم و دهم بازيکن شايسته را به تيم ملي دعوت مي‌کرديم و کاري نداشتيم که تيم او در کجاي جدول است، اما حالا ما در بالاي جدول هستيم اما حتي يک بازيکن هم آن هم براي يک بازي دوستانه با تايلند نبايد يک بازيکن در روي نيمکت تيم ملي داشته باشيم.
داماش تمام نشدنی است
نماد کاربر
dani_0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط dani_0131 » شنبه اکتبر 05, 2013 12:05 pm

جباری!!!تیم ملی!!! /15/ /15/ /15/ /15/ /15/
داماش تمام نشدنی است
نماد کاربر
dani_0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » شنبه اکتبر 05, 2013 12:44 pm

به هواداران داماش قول می دهم که رتبه امسال ما با همه مشکلاتی که داشتیم علاوه بر اینکه از سال گذشته بهتر خواهد شد که تک رقمی هم می شود.

سايت گل - علی نظرمحمدی را می توان یکی از محبوب ترین بازیکنان گیلانی سال های اخیر فوتبال دانست. بازیکنی که هم در ملوان توپ زده و هم در داماش. محبوبیت او روی سکوهای عضدی هنوز آنقدر هست که وقتی پای به زمین می گذارد، جو ورزشگاه را دگرگون کند. نظرمحمدی در خصوص علت خداحافظی زود هنگامش را از دنیای بازیگری می گوید:
ببینید، همه چیز خیلی سریع پیش آمد. من با نساجی قرارداد داشتم و از چند تیم دیگر هم پیشنهاد داشتم، اما در برهه ای احساس کردم که تیم شهرم بیشتر از هر زمان دیگری به من نیاز دارد. اوضاع در رشت اصلا خوب نبود و کسانی آمده بودند تا زحمات چندین ساله مدیریت داماش و بازیکنان و کادر فنی و بخصوص هواداران داماش را با خود به یغما ببرند و به نظر من وظیفه همه کسانی که داماش را دوست داشتند و کاری از دستشان بر می آمد بود که به کمک شهرشان بروند. البته تنها من نبودم که آستین بالا زدم، همه ی ورزشی ها بودند، چون یک طرف عابدینی به عنوان نماینده جامعه ورزش ایستاده بود و طرف دیگر گروهی که نیت شان خیر نبود! و خدارا شکر همه چیز ختم به خیر شد. من به خاطر اینکه بتوانم در داماش بمانم رفتم و بیشتر مبلغ قراردادم را با نساجی صلح کردم تا بدون دغدغه در داماش حاضر باشم. البته این را هم بگویم کار را چه دیدید، شاید دوباره خدا خواست و کفش و دستکش را پوشیدیم و رفتم درون دروازه!
نظرمحمدی درباره اینکه در تمرینات کمتر دیده شده که با دروازه بانها کار کند گفت: البته این سوال را دیگران هم پرسیده اند، چون فکر می کنند من مربی دروازه بانهای داماش هستم. این وظیفه بر عهده آقای مندز گذاشته شده و من هم هر جا که احساس می کنم دروازه بانهای ما نیاز به تمرینات اختصاصی تر دارند می روم و با آنها کار می کنم و نکته هایی که می دانم به آنها می گویم، اما وظیفه اصلی من، برنامه ریزی و تمرین برای کل تیم است. خوشبختانه آقای ناظمی با بلند منشی اجازه مانور بیشتر را در تیم به من داده اند و این اختیار عمل را دارم که با طراحی تمرینات به تیمم کمک کنم.
علی نظر در پاسخ به سوال تماشا که وقتی اشتباهات گلرهای این تیم را می بیند او روی نیمکت داماش چه حالی دارد گفت: اشتباه جزیی جدا ناپذیر از کار دروازه بانی است اما تکرار اشتباه دیگر بخشیدنی نیست، نه مربی می بخشد و نه هوادار. در تیم ما هم ابتدا اشتباهات در حال تکرار بود و این ما را نگران کرده بود، اما خدای شکر میلاد دوباره به روزهای خوبش برگشته و حالا ما با خیال راحت تری بازی ها را دنبال می کنیم.
وی در ارتباط با نشستنش روی نیمکت داماش و حواشی که درباره مدرک مربی گری اش در برنامه نود به آن دامن زده شد، گفت: عادل همیشه به من لطف داشته و دوست دارد من را اذیت کند! من اوایل تابستان مدرک "سی" آسیا را گرفتم و چون در کلاس جزء سه نفر اول شدم همین دی ماه امسال قرار است در کلاس "بی" هم حاضر شوم. اتفاقا به همین دلیل تا هفته پنجم نتوانستم روی نیمکت بنشینم و فکر می کنم پاقدم هم خوب بوده و از هفته ششم که مجوز حضور را گرفتم سه برد و دو مساوی گرفتیم و تنها یک بازی را باختیم. البته این را هم بگویم که ما در کادر فنی یک تیم واحد هستیم و اعتماد مهندس عابدینی به مربیانش و تقسیم وظایف توسط آقای ناظمی باعث شده که همه با قوت قلب و اعتماد به نفس کارها را انجام دهیم. من باید از آقای ناظمی هم تشکر کنم که این اجازه را به من داده تا در حوزه کاری خودم قدرت مانور زیادی داشته باشم. کلا بیشتر برنامه های تمرینی با من است و من البته روز قبل از تمرین آنها را با آقا افشین هماهنگ می کنم و اگر ایشان اجاز دادند آنها را برای بچه ها پیاده می کنم.
نظرمحمدی در ادامه، دلیل حضورش را در روز شنبه گذشته در کمیته انضباطی ربطی به داماش ندانست و افزود: من از لیگ 89-90 که با پاس همدان قرارداد داشتم همچنان بیش از چهل درصد مبلغ قراردادم را از این تیم طلب دارم و خوشبختانه رای کمیته انضباطی به نفع من صادر شد و منتظرم ببینم که مسئولان پاس همدان کی رای کمیته انضباطی را اجرا می کنند.
مربی حال حاضر داماش در ارتباط با شرایط کنونی و آینده تیمش گفت: وضعیت تیم ما در حال حاضر خوب است، خوشبختانه مهندس عابدینی توانسته پس از رایزنی های زیاد یک بوجه هفتگی را برای داماش مهیا کند و تزریق هفتگی این پول توانسته ما را از بحران بیرون بیاورد. بچه ها کم کم به آمادگی مطلوب رسیده اند و من به هواداران داماش قول می دهم که رتبه امسال ما با همه مشکلاتی که داشتیم علاوه بر اینکه از سال گذشته بهتر خواهد شد که تک رقمی هم می شود. ما البته در رشت از یک دوپینگ مجاز استفاده می کنیم به نام هواداران داماش، که خوشبختانه اکثر تیمها از آن محروم هستند. من به هوادارانمان قول می دهم که امسال از آن سالهایی خواهد بود که تا مدتها به آن افتخار کنند.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » شنبه اکتبر 05, 2013 12:48 pm

مسابقه دو تیم داماش و استقلال خوزستان با نتیجه بدون گل به پایان رسید. رقابتی که ویژگی‌اش حضور دو مربی جوان روی نیمکت‌ها بود.

سایت گل – 90 دقیقه کسل‌کننده حاصل رقابت افشین ناظمی و عبداله ویسی دو مربی جوان لیگ فوتبال ایران بود که در دو تیم داماش و استقلال خوزستان سرمربی‌اند.
این دو مربی که قبل از بازی در ورزشگاه عضدی دوره افتخاری زدند در نهایت نبردشان را در شرایطی به پایان رساندند که این بازی در یاد و خاطره هیچ کس باقی نخواهد ماند.
جالب بود که تماشاچی‌های رشتی یک صدا عقیده داشتند انتظارشان از جوان‌هایی مثل ناظمی و ویسی نه بسته بازی کردن که نمایش‌های تهاجمی رو به جلوست. آنها در این عصبانیت البته حق دارند، کی‌ می‌شود که جوان‌ها احتیاط را بگذارند برای وقت پیری.
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط abarar0131 » شنبه اکتبر 05, 2013 12:56 pm

سایت گل – صبا با تمام علاقه‌ای که به بردن پرسپولیس داشت اما در دقیقه 90 پیروزی مقابل این تیم را با تساوی عوض کرد. پس از بازی با رضا عنایتی کاپیتان باتجربه صبا صحبت کردیم.

با پرسپولیس در حالی تساوی کردید که می‌توانستید برنده باشید؟
بله وقتی در دقیقه 90 بازی را واگذار می‌کنیم خستگی به تن آدم می‌ ماند. فکر می‌کنم بجز 10 دقیقه اول و 10 دقیقه آخر که تحت فشار بودیم بقیه بازی دست ما بود. در این بازی جوان‌های ما نشان دادند که پتانسیل بالایی دارند. برای ما که می‌توانستیم برنده باشیم مساوی هم مقابل پرسپولیس مثل شکست بود. اما خب قسمت بود دیگر، سعی می‌کنیم در بازی‌های آینده جبران کنیم.
فکر نمی‌کنی بازی را روی بی‌تجربگی به مساوی تبدیل کرد؟
[color=red:83dfcb3829]خب بی‌تجربگی محض نیست، شرایط بازی اینطوری پیش می‌رفت، پرسپولیس هم هر چه گیرش می‌آمد می‌ریخت روی دروازه در کل تجربه خوبی بود برای ما که میهمان بودیم.
شما که میزبان بودید یعنی چه؟
تعجب کردید، بله ما میهمان بودیم وقتی 97 درصد ورزشگاه را به پرسپولیسی‌ها می‌دهند و 3 درصد را به صبا توقع دارید چه اتفاقی بیفتد. من نمی‌دانم چه خبر است واقعا این خنده‌آور است و به عمرم ندیده‌ام که میزبان 3 درصد و میهمان 97 درصد سهم داشته باشد.
[/color:83dfcb3829]آیا مقابل پرسپولیس آن انگیزه همیشگی‌ات را داشتی؟
همیشه مقابل استقلال و پرسپولیس انگیزه وجود دارد ولی واقعا برای من فرقی نمی‌کند. من سعی می‌کنم در تمام بازی‌ها موفق عمل کنم و خوشحالم که در این بازی هم به عنوان بهترین بازیکن انتخاب شدم [color=red:83dfcb3829]البته جایزه را پیچاندند و یادشان رفت به ما بدهند قرار است سریع آن را به دست ما برسانند[/color:83dfcb3829]. در کل افتخار بود که در این بازی به عنوان بهترین بازیکن انتخاب شدم.
قبل از بازی بعضی از بازیکنان پرسپولیس مصاحبه کرده بودند که تو را مهار می‌کنند و کلا برایت کری می‌خواندند؟
ما ارتباط خوبی با این بازیکن در بیرون از زمین داریم. اینکه بازیکنان مصاحبه می‌کنند واقعا به من انگیزه می‌دهد و احساس می‌کنم هنوز هم مثل قدیم هست. ما بعد از هفته‌ها به پرسپولیس گل زدیم با توجه به اینکه آنها در خط دفاعی قوی بودند، خوش شانس‌تر هم بودیم شاید گل‌های بیشتری می‌زدیم و خود من اگر دقت بیشتری می‌کردم می‌توانستم چندین‌بار گلزنی کنم.
صحنه درگیری‌ات با سیدجلال حسینی چه بود و چه حرف‌هایی می‌زدید؟
من کاپیتان تیم هستم و باید در آن صحنه مداخله می‌کردم. من در آن صحنه از جلال توقع نداشتم که به بازیکن جوان ما حمله کند و من باید مداخله می‌کردم. صحبت‌های ما دوستانه نبود و با صدای بلند حرف می‌زدیم اما حرف بدی بین ما رد و بدل نشد و بی‌احترامی به وجود نیامد. این هم طبیعت فوتبال است و اتفاق خاصی نیست.
با صدای بلند به هم چه می‌گفتید؟
جلال شاکی از این بود که لگد به سرش خورده است، من هم گفتم این صحنه خطا نیست چرا که تو داری روی زمین سر می‌زنی و بازیکن می‌خواهد توپ را بزند و این یک چیز عادی است.
بعضی از هواداران پرسپولیس تو را پینوکیو صدا کردند این موضوع ناراحت نشدی؟
[color=red:83dfcb3829]من زیاد به این موارد اهمیت نمی‌دهم و برای من خنده‌دار است. من نزد هواداران واقعی پرسپولیس محبوب هستم و مشکلی هم با آنها ندارم و احترامی متقابل است اما همیشه در هر جا نخاله‌ای وجود دارد و عقده‌ای هم هست، به این نخاله‌ها زیاد اهمیت نمی‌دهم.
[/color:83dfcb3829]بازیکنان تیم ملی هم دعوت شدند، با توجه به عملکرد خوبی که داشتی انتظار داشتی دعوت بشوی؟
صددرصد بعضی وقت‌ها وظیفه‌ای به آدم محول می‌شود و باید کمک کنیم. من هم اگر دعوت شوم کمک می‌کنم اما من دغدغه‌ام این است که امیدوارم در تیم ملی حق به حق‌دار برسد و شایسته‌ها انتخاب شوند.
دوست‌ات پژمان هم سریال بازی کرده، فکر می‌کنی در این راه موفق شود؟
پژمان استعداد وحشتناکی داشت و از همان ابتدا در فیلم‌بازی هنر داشت و این کار به او می‌خورد. در این سریال هم مسلط بازی کرده و این کار را آقای صحت کارگردانی کرده دقیقا شخصیت خود پژمان است. برای او آرزوی موفقیت می‌کنم و امیدوارم یک روز هم در یک فیلم گنگستری بازی کند تا او را بیشتر در این کار ببینیم. او می‌تواند به موفقیت برسد.[color=رنگ قلم] [/color][color=رنگ قلم] [/color]
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط abarar0131 » شنبه اکتبر 05, 2013 12:57 pm

به گزارش سایت گل، رقابت های لیگ برتر امیدها که با شرکت 11 تیم آغاز شده است، هفته دوم خود را پشت سر گذاشت و تیم های ملوان و فولاد با کسب دومین پیروزی متوالی شش امتیازی شدند. سپاهان اصفهان قهرمان فصل گذشته نیز با مغلوب کردن نساجی چهار امتیازی شد. نتایج کامل پنج مسابقه هفته دوم لیگ برتر امید به شرح زیر است.

فولاد خوزستان یک – ذوب آهن اصفهان صفر

ملوان انزلی 2 – برق شیراز یک

سپاهان اصفهان 2 – نساجی مازندران صفر

[color=red:baa3ac8c91]نفت آبادان 2 – داماش گیلان صفر
[/color:baa3ac8c91]
فجرسپاسی صفر – تراکتورسازی صفر
:(
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط armangharibinia » شنبه اکتبر 05, 2013 12:58 pm

/9/
یک داماشی با تعصب از رودبار زیتون
نماد کاربر
armangharibinia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » شنبه اکتبر 05, 2013 2:26 pm

[quote:17daec9db0="rashti_sarvar"]یه پیشنهادی دارم واسه این سایت اگه به بعضی از سایتهای تیمهای مختلف دقت کرده باشین یکی از تالار گفتمانش به هوادارای بانوان اون تیم تعلق داره.مثل هوادارای بانوان تراکتور که تو سایتشون برین میبینین.اما خیلی از خانمها تو این سایت میان اخبار و حواشی سایت رو دنبال میکنن اما به خاطر نداشتن جایگاه مناسب عضو نمیشن و مجبور میشن تو فیس بوک برن نظراتشونو بدن.اگه یه تبلیغ کنین تو فیس بوک به عنوان هوادارای بانوان داماش تو وارش اسپرت واسشون یه تایپ ایجاد کنین میتونه خوب باشه.و بانوان عزیر هم بتونن اینجا بیان و نظراتشونو اعلام کنن مثل بعضی از سایتهای هوادرای تیمهای دیگه.دوس دارم مدیرای محترم سایت وارش نظرشونو در این باره اعلام کنن؟؟ /3/ ممنوم[/quote:17daec9db0]

پیشنهاد بسیار مناسب و بجایی بود امیدوارم عملی بشه
اما فکر نکنم تعداد بانوانی که در روز سایت دنبال میکنن زیاد باشه؟ در مورد ف ی س ب و ک اصلا آمارش قبول ندارم
از نظر من تعدادشون از انگشتان یه دست کمتره! بهرحال از تشکیل همچین تاپیکی استقبال میکنم
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » شنبه اکتبر 05, 2013 2:56 pm

[quote:4d26d767de="gilan-astaneh"][quote:4d26d767de="rashti_sarvar"]یه پیشنهادی دارم واسه این سایت اگه به بعضی از سایتهای تیمهای مختلف دقت کرده باشین یکی از تالار گفتمانش به هوادارای بانوان اون تیم تعلق داره.مثل هوادارای بانوان تراکتور که تو سایتشون برین میبینین.اما خیلی از خانمها تو این سایت میان اخبار و حواشی سایت رو دنبال میکنن اما به خاطر نداشتن جایگاه مناسب عضو نمیشن و مجبور میشن تو فیس بوک برن نظراتشونو بدن.اگه یه تبلیغ کنین تو فیس بوک به عنوان هوادارای بانوان داماش تو وارش اسپرت واسشون یه تایپ ایجاد کنین میتونه خوب باشه.و بانوان عزیر هم بتونن اینجا بیان و نظراتشونو اعلام کنن مثل بعضی از سایتهای هوادرای تیمهای دیگه.دوس دارم مدیرای محترم سایت وارش نظرشونو در این باره اعلام کنن؟؟ /3/ ممنوم[/quote:4d26d767de]

اما فکر نکنم تعداد بانوانی که در روز سایت دنبال میکنن زیاد باشه؟ در مورد ف ی س ب و ک اصلا آمارش قبول ندارم
از نظر من تعدادشون از انگشتان یه دست کمتره! بهرحال از تشکیل همچین تاپیکی استقبال میکنم[/quote:4d26d767de]
منم بسیار موافق تشکیل چنین تایپیکی هستم شاید همما رو یه گام به ورود خانم ها تو استادیوم ها نزدیک کنه.در مورد کم بودنش هم ممکنه به خاطر تایپیک زدن و هم اندیشی های مشابه تعدادشون زیاد شه خلاصه اینم یه راهکاره
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط RASHTBOY » شنبه اکتبر 05, 2013 3:28 pm

شاگردان ولاسکو فيناليست شدند

ملي‌پوشان واليبال ايران در مرحله نيمه‌نهايي رقابت‌هاي قهرماني مردان آسيا از ساعت 16:30 امروز به مصاف ژاپن رفتند. اين در حالي بود که به دليل طولاني‌تر شدن بازي قبلي (استراليا – هند) مساقه تيم ملي ايران برابر ژاپن با يک ساعت تاخير آغاز شد. ايران در اين بازي در سه ست پياپي و با نتايج 25 بر 19بر ، 25 بر 16 و 25 بر22 ، مقابل ژاپن به برتري رسيد.

به نقل از ايسنا، حدود دو هزار تن از ايرانيان مقيم کشور امارات و همچنين تعدادي علاقه‌مندان واليبال که از تهران براي ديدن نمايش واليباليست‌ها به دوبي سفر کرده بودند، در سالن حضور داشتند. با وجود اينکه تعداد قابل توجهي از هواداران ژاپني براي تشويق تيم‌شان به سالن آمده بودند، اما جو ورزشگاه کاملا به سود تيم ملي ايران بود.

ژاپن يکي از چهار تيمي است که در تمام ادوار رقابت هاي قهرماني آسيا حضور داشته است و با کسب هفت طلا،سه نقره و سه برنز پرافتخارترين تيم تاريخ اين مسابقات محسوب مي شود.

اين تيم به غير از سه دوره در ديگر ادوار برگزاري مسابقات قهرماني آسيا در ميان سه تيم برتر قاره کهن قرار داشته است.

تيم ملي ژاپن همچنين يک طلا، يک نقره و يک برنز بازي هاي المپيک و دو نقره جام جهاني نيز در کارنامه خود دارد.

ميانگين سني بازيکنان ژاپن 28.9 و ميانگين قد، ارتفاع اسپک و ارتفاع دفاع دو دست بازيکنان اين تيم به ترتيب 189، 239 و 324 سانتي متر است.

ژاپن در اين دوره از رقابت ها تقريبا با همان ترکيبي شرکت کرده است که سال گذشته در تهران و در رقابت هاي انتخابي ليگ جهاني مقابل ايران به ميدان رفت. بازيکنان محوري ژاپن در حمله کونيهيرو شيميزو و تاتسويو فوکوزاوا هستند و بيشترين سهم را در پاس هاي اين تيم دريافت مي کنند. يو کوشيکاوا هم که در پست دريافت کننده بازي مي کند ديگر بازيکن قدرتمند هجومي ژاپني هاست. کوتا يامامورو که در پست سرعتي زن بازي مي کند نيز در زدن اسپک خوب کار مي کند.

ژاپن با سال‌ها قهرماني در آسيا پرافتخارترين تيم قاره کهن به شمار مي‌رود. آنها بعد از مسابقات بازي‌هاي آسيايي گوانگجو همواره برابر واليبال ايران در دو سال گذشته مغلوب بودند و اين بار انگيزه زيادي داشتند تا برابر بلندقامتان ايران نتيجه بگيرند.

تيم ملي واليبال ايران با ترکيب معروف، موسوي، غلامي، غفور، زريني، قائمي و ظريف بازي را آغاز کرد.

ست نخست: 25 بر 19 ايران

شيميزو ستاره سال‌هاي اخير واليبال ژاپن به عنوان باتجربه‌ترين بازيکن اين تيم نمايش خيره‌کننده‌اي را در شروع بازي ارائه داد. در حالي که تقريبا تمام بازيکنان تيم ملي ايران سرويس خراب مي‌کردند، ژاپني‌ها موفق شدند روي سرعت امتياز بگيرند و نمايش پاياپايي را با ايران نشان دهند. بازي با اختلاف يکي دو امتياز براي هر دو تيم پيگيري مي‌شد تا جايي که پيش‌بيني نتيجه ست اول براي علاقه‌مندان به واليبال دشوار شده بود. با اين حال بازيسازي‌هاي خوب سعيد معروف و همچنين آبشارهاي سهمگين حمزه زريني ست نخست اين مسابقه را با امتياز 25-19 به سود شاگردان ولاسکو تمام کرد.

ست دوم: 25 بر 16 ايران

ولاسکو که کلا در اين رقابت‌ها به ندرت دست به تعويض مي‌زد، همچنان اعتقاد داشت که ترکيب شروع کننده مسابقه مي‌تواند برابر ژاپني‌ها خوب کار کند. دفاع رو تور خوب محمد موسوي بارها سرعتي‌هاي ژاپن را ناکام مي‌گذاشت و اجازه نمي‌داد آنها روي پاس‌هاي کوتاه نتيجه بگيرند، اما شيميزو از پشت خط و همچنين پتسويا به عنوان يک قدرتي تمام عيار خيلي خوب امتياز مي‌گرفتند. سرانجام ولاسکو امير غفور را اززمين خارج کردند و شهرام محمودي را به جاي وي به ميدان فرستاد. آبشارهاي فني و حساب شده شهرام محمودي برگ برنده ايران در ست دوم بود. او به خوبي و با بهره‌گيري از خطاي دست بازيکنان حريف براي ايران امتياز مي‌گرفت. ايران ست دوم اين مسابقه را هم با امتياز 25 بر 16 به سود خود تمام کرد تا ژاپني‌ها حرفي براي گفتن نداشته باشند.

ست سوم: 25 بر 23 ايران

تيم ملي واليبال ژاپن در ست سوم چيزي براي از دست دادن نداشت. چشم بادامي ها نمي خواستند به راحتي فينال را از دست بدهند. آن‌ها ست سوم مسابقه را انتحاري آغاز کردند. خيلي زود از تيم ملي ايران پيش افتادند. اما تيم ايران حالا با تجربه ميدان هاي جهاني خيلي خوب توانست شرايط اين مسابقه را مديريت کند. فرهاد قائمي که ديگر به روزهاي آرماني خود برگشته بود خيلي خوب مي توانست با ارسال سرويس هاي منحصر به فرد خود دريافت کننده هاي حريف را آزار دهد. توپ گيري هاي فرهاد ظريف و پاس هاي فريبنده سعيد معروف بهترين فضا را براي شهرام محمودي در قطر پاس فراهم مي کرد. شهرام محمودي بدون ترديد برگ برنده ولاسکو در اين مسابقه بود. حضور آرمين تشکري که به جاي زريني به ميدان آمد نيز به عنوان بازيکن سرعتي نقش مهمي در جبران امتيازهاي از دست رفته داشت.

تيم ملي واليبال ايران در نهايت با نتيجه 3 بر صفر و امتيازهاي 25 بر 19بر ، 25 بر 16 و 25 بر 22، مقابل ژاپن به برتري رسيد و فيناليست شد تا در ديدار تکراري به مصاف کره جنوبي برود. ايران در مرحله يک چهارم نهايي کره جنوبي را 3 بر يک شکست داده بود.
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه اکتبر 05, 2013 4:40 pm

[quote:7e2ea73fcf="abarar0131"][quote:7e2ea73fcf="gilan-astaneh"][quote:7e2ea73fcf="rashti_sarvar"]یه پیشنهادی دارم واسه این سایت اگه به بعضی از سایتهای تیمهای مختلف دقت کرده باشین یکی از تالار گفتمانش به هوادارای بانوان اون تیم تعلق داره.مثل هوادارای بانوان تراکتور که تو سایتشون برین میبینین.اما خیلی از خانمها تو این سایت میان اخبار و حواشی سایت رو دنبال میکنن اما به خاطر نداشتن جایگاه مناسب عضو نمیشن و مجبور میشن تو فیس بوک برن نظراتشونو بدن.اگه یه تبلیغ کنین تو فیس بوک به عنوان هوادارای بانوان داماش تو وارش اسپرت واسشون یه تایپ ایجاد کنین میتونه خوب باشه.و بانوان عزیر هم بتونن اینجا بیان و نظراتشونو اعلام کنن مثل بعضی از سایتهای هوادرای تیمهای دیگه.دوس دارم مدیرای محترم سایت وارش نظرشونو در این باره اعلام کنن؟؟ /3/ ممنوم[/quote:7e2ea73fcf]

از نظر من تعدادشون از انگشتان یه دست کمتره! بهرحال از تشکیل همچین تاپیکی استقبال میکنم[/quote:7e2ea73fcf]
منم بسیار موافق تشکیل چنین تایپیکی هستم شاید همما رو یه گام به ورود خانم ها تو استادیوم ها نزدیک کنه.در مورد کم بودنش هم ممکنه به خاطر تایپیک زدن و هم اندیشی های مشابه تعدادشون زیاد شه خلاصه اینم یه راهکاره[/quote:7e2ea73fcf]

مرد و زن حداقل تو فضای مجازی که دیگه تفاوتی ندارند. تو فیسبوک هم فضا جدا نشده و در واقع باید پرسید قرار هست تو فضای جدا شده چه اتفاقی بیفته و چه فعالیتی بشه؟بنابراین اگر علاقه ای داشته باشند اینجا هم می تونند راحت اظهارنظر کنند.
به هر حال فعلا مقدور نیست اما در آینده به احترام نظرات دوستان و با تحول سایت ازشون تو همون فیسبوک نظر می پرسیم.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه اکتبر 05, 2013 5:32 pm

[quote:177eb26150="havosh"][quote:177eb26150="mahmood1331"][quote:177eb26150="mahmood1331"][size=18:177eb26150][color=green:177eb26150]استاندار سابق گیلان از سفارت کویت خداحافظی کرد[/color:177eb26150][/size:177eb26150]

[color=black:177eb26150] روزنامه الرای کویت از تعیین حسن زرنگار ابرقویی به عنوان سفیر جدید ایران در این کشور خبر داد.

روزنامه “الرای” کویت نوشت :”حسن زرنگار ابرقویی” به عنوان سفیر ایران در کویت وجانشین “روح الله قهرمانی” وارد این کشور شده و ماموریت خود را به صورت رسمی آغاز کرده است.

به گزارش دیارمیرزا روح الله قهرمانی چابک بعد از استانداری گیلان بعنوان سفیر ایران در کویت منصوب شده بود .[/color:177eb26150]

[/quote:177eb26150]

[size=24:177eb26150] [color=green:177eb26150]آرزوي قلبي همه گيلانيها[/color:177eb26150]
[color=red:177eb26150] برگشتن مجدد آقاي قهرماني به كرسي استانداري گيلان[/color:177eb26150][/size:177eb26150][/quote:177eb26150]

از اینور اونور شنیدم معاون وزیر مسکن دوره اجمدی نژاد قراره بشه استادندار گیلان :|[/quote:177eb26150]

[color=red:177eb26150][size=24:177eb26150]اصلی ترین رقیب هاشم نیا برای استانداری گیلان از صحنه کنار کشید![/size:177eb26150][/color:177eb26150]
[color=black:177eb26150]به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دیارمیرزا در حالیکه نعیمی ،حکیمی، جعفرزاده، لاهوتی و چند تن هاشم نیا را گزینه این مجمع برای استانداری گیلان معرفی نموده است در عین حال علاقه نمایندگان برای استاندار شدن علیزاده نیز بر کسی پوشیده نیست.
ایرج ندیمی هم در گفتگو با فارس، درباره تغییرات مدیریت استانداری گیلان اظهار کرد: سه گزینه برای تصدی پست استانداری گیلان از طرف نمایندگان استان به وزارت کشور معرفی شدند.
وی با بیان اینکه حاضر نیستیم استاندار موقت در مدت شش ماه عنان استان را در دست بگیرد، افزود: بیشتر مصوبات دولت در گیلان اجرایی نشده و مشکلات لاینحل باقی مانده است بنابراین استانداری می‌خواهیم که بتوانیم چهار سال با او کار کنیم.
نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل با بیان اینکه هیچ مخالفتی با سه گزینه پیشنهادی نمایندگان وجود ندارد، تصریح کرد: اکثریت نمایندگان گیلان با این سه نفر موافق هستند.
وی با اشاره به اینکه هیچ گرایش سیاسی برای انتخاب استاندار گیلان در نظر نگرفته‌ایم، افزود: عمرانی، اجرایی و بومی بودن، مهم‌ترین مولفه انتخاب ما بود.
ندیمی با اشاره به سه نفر معرفی شده به وزارت کشور گفت: کیهان هاشم‌نیا اهل آستارا، محمدجعفر علیزاده اهل لشت‌نشا و موسوی اهل صومعه‌سرا است.
وی خاطرنشان کرد: وزارت کشور به ما اعلام کرده است که تا پایان مهر جاری تکلیف استان‌ها مشخص می‌شود و ما اصرار داریم تکلیف گیلان نیز برای چند سال مشخص شود.
رئیس مجمع نمایندگان گیلان درباره گزینه محمد جعفر علیزاده که شانس بیشتری برای تصدی استانداری گیلان دارد، متذکر شد: خراسان جنوبی به شدت دنبال علیزاده برای تصدی استانداری این استان است و تمام مقام‌ها پیگیر هستند که علیزاده به خراسان جنوبی برود اما ممکن است ورق برگردد و هر نظری که وزارت کشور دهد ما موافق هستیم.
گفتنی است یک منبع موثق نیز از پیشتازی علیزاده در بین گزینه‌های معرفی شده نمایندگان استان برای تصدی استانداری گیلان به وزارت کشور خبر داده است.
محمدجعفر علیزاده معاون اسبق عمران استانداری گیلان و اصفهان و عضو هیئت مدیره منطقه آزاد انزلی بود.
وی اکنون معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات دولتی و عمومی کشور است.
به گزارش دیارمیرزا هفته گذشته در مصاحبه ۸ دی نیوز با هاشم زهی رییس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی خبر استانداری علیزاده در آن استان را منتشر نموده بود خبرها از قطعی شدن استانداری علیزاده بر استان خراسان جنوبی حکایت دارد.
به این ترتیب باید اصلی ترین رقیب هاشم نیا برای استانداری گیلان را از صحنه رقابت خارج شده دانست.[/color:177eb26150]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه اکتبر 05, 2013 5:42 pm

MEHRDAD خصوصي داري
:) :)
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه