[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط havadarehamishegi » پنج شنبه اکتبر 03, 2013 7:31 pm

دوستان این اگه اهنگ زنگ گوشی بشه بده؟؟؟یه امتحانی کنین ببینین کیفیتش چه طوریه
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi? ... 0914315db4
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidrod » جمعه اکتبر 04, 2013 6:31 am

[img:253dab0ce1]http://upload7.ir/images/38084194605787689498.jpg[/img:253dab0ce1]
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » جمعه اکتبر 04, 2013 7:03 am

کفاشيان: بازي با آمريکا جدي شده

رئيس فدراسيون فوتبال گفت: بحث بازي رفت و برگشت ايران و آمريکا به صورت جدي مطرح شده است.

--------------------------------------------------------------------------------

علي کفاشيان صبح امروز در برنامه ورزش و مردم پيرامون بازگشت کي‌روش به ايران گفت: مشکل جدي وجود نداشت و تنها کمي تاخير در پرداخت‌ها براي اين مربي پيش آمده بود که آن هم انجام شد و مشکلي وجود ندارد. کي‌روش کار خود را با قدرت آغاز خواهد کرد و اردوي تيم ملي هم از هفته آينده تشکيل خواهد شد.

رئيس فدراسيون فوتبال درباره مرخصي‌هاي کي‌روش تصريح کرد: بخشي از اين سفر 25 روزه مرخصي بود و بخش ديگري از آن براي رايزني در مورد سفر تيم ايران به برزيل براي جام جهاني، پيگيري وضعيت بازيکنان ايراني شاغل در اروپا و هماهنگي اردويي است که کي‌روش قصد دارد پيش از سفر تيم ايران به برزيل در اروپا برگزار کند.

کفاشيان خاطرنشان کرد: کي‌روش هنوز براي بازي دوستانه تيم ملي تصميم نگرفته است. برخي کشورها آمادگي خود را اعلام کرده بودند اما اين مربي موافق بازي با آنها نبود. منتظر نشست روز شنبه با اين مربي هستيم تا برنامه‌هاي تدارکاتي تيم ملي هماهنگ شود.

وي درباره ديدار ايران و آمريکا اظهار داشت: پيش از اين براي بازي ايران و آمريکا رايزني شده بود اما به دليل مشکلاتي اين بازي لغو شده بود با اين حال اين بار، هم از آن طرف ابراز تمايل شده و هم کي‌روش موافق اين بازي است. بحث برگزاري يک تورنمنت چهارجانبه در آمريکا وجود دارد.

رئيس فدراسيون فوتبال گفت: از سوي ديگر با توجه به قطعي شدن حضور آمريکا در جام جهاني بحثي هم در مورد انجام بازي رفت و برگشت ميان دو کشور وجود دارد که احتمال آن بسيار زياد است و ما مکاتبات خود را از هفته آينده براي اين بازي آغاز خواهيم کرد.

کفاشيان درباره انتخاب اسپانسر تيم ملي گفت: خوشبختانه بعد از 5 سال توانستيم براي تيم ملي اسپانسر پيدا کنيم که يک شرکت خودرويي است و نمايندگي خودروهاي خارجي در ايران را برعهده دارد و فردا معرفي خواهد شد. مبلغ مورد توافق با اين اسپانسر بسيار مبلغ قابل توجهي است.

وي درباره اينکه آيا احتمال دارد اين اسپانسر منشوري باشد گفت: فعلا که منشوري نيست اما فردا را نمي‌دانيم!

کفاشيان درباره پرونده شکايت باشگاه پرسپوليس و بحث داوري ليگ برتر تاکيد کرد: اينگونه پرونده‌ها بايد دقيق بررسي شود و تصميم‌گيري و ارائه مدارک زمان‌بر خواهد بود. بايد به گونه‌اي پرونده بررسي شود که حق هيچ‌کس پايمال نشود.

وي افزود: عليپور و دوستانش در اين باره جلسه‌اي داشتند و قطعا با دقت اسناد و مدارک بررسي شده و تصميم جدي گرفته خواهد شد.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه اکتبر 04, 2013 7:41 am

[color=red:a4d92390c0]آندرس اينيستا پس از اشتباه مونيز فرناندز در داوري ديدار رئال مادريد و الچه به دفاع از وي پرداخت و گفت: داور را محکوم کردند. اين براي فوتبال خوب نيست و تصوير خوبي را به خارج از کشور منعکس نمي‌کند.
[/color:a4d92390c0]
[b:a4d92390c0][color=darkblue:a4d92390c0]چقدر نظرات آندرس اينيستا و دایی شبیه یکدیگرند !!!!![/color:a4d92390c0][/b:a4d92390c0]

[color=blue:a4d92390c0]متن زیر را بخشی از یک مقاله می باشد :

کافی‌ست رفتار دایی را با رفتار و گفتار فابیو کاپلو پس از اشتباه فاحش داور بازی آلمان و انگلستان در جام جهانی 2010 مقایسه کنیم.

در آن بازی مشهور، داور گل صد در صد صحیح لمپارد را ندید و همین اشتباه، یکی از علل شکست تلخ انگلستان در برابر آلمان بود. اما فابیو کاپلو پس از بازی، متین و موقر بود و فراموش نکرد که فوتبال فقط یک "بازی" است نه بازی مرگ و زندگی.

واقعا اگر علی دایی تیم ملی ایران را به جام جهانی می‌برد و داور چنین اشتباهی علیه تیم ایران مرتکب می‌شد، آیا دایی در جام جهانی هم می‌خواست با این ادبیات قلدرمابانه حرف بزند؟ [/color:a4d92390c0]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط RASHTBOY در جمعه اکتبر 04, 2013 5:54 pm .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه اکتبر 04, 2013 7:49 am

[size=24:c09a561dc9][color=olive:c09a561dc9]من فدای تو ؛ به جای همه گلها تو بخند ...[/color:c09a561dc9]

[color=indigo:c09a561dc9]روز جهانی [b:c09a561dc9]" لبخند "[/b:c09a561dc9] به همگی مبارک ![/color:c09a561dc9][/size:c09a561dc9]

[img:c09a561dc9]http://www.8pic.ir/images/69909127411822014958.jpg[/img:c09a561dc9]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه اکتبر 04, 2013 8:16 am

بچه های یه یـورش عظیم ببرید روی پیج آبرار با غیرت ابراهیم مروجی و کـمـال تشکر رو از این آبرار با تعصب انجام بدین .
توی آمریکـا یه مراسم داشت بنام شب های گیلان که من از شبکه های معتبر بی بی سی و صدای آمریکا دیدم.
بچه ها با همه مطالبی که توی اینترنت و کتاب ها خونده بودم باز هم نمیدونستم ایقدر پیشرو توی فرهنگ بودیم.
ابراهیم مروجی توی چند دقیقه اینقدر از فضل رشت و گیلان گفت که شبکه باران توی طول تاسیس اینقدر بها نداده بود.
خبر بد اینکه مجله دادگر داره ورشکسته میشه و داره نفس های آخر رو میکشه "و از هفته نامه به ماهنامه و دو ماهنامه و الان به به فصل نامه تبدیل شه !
بچه برای قوت قلب این آبرار با غیرت و متعصب رشتی که این همه زحمت و همت بخرج داده یه کلمه تشکر توی پیج بهش بگید تا خستگی این آبرار کمتر بشه و توان بیشتر .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه اکتبر 04, 2013 8:36 am

[quote:292ef1e948="havadarehamishegi"]دوستان این اگه اهنگ زنگ گوشی بشه بده؟؟؟یه امتحانی کنین ببینین کیفیتش چه طوریه
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi? ... 0914315db4[/quote:292ef1e948]
شاید برای زنگ ایده آل نباشه امـا برای آلارم عالیـه :!: .اینجوری سرحال تر بیدار میشیم حال و هوای استادیوم میگیریم فقط باید مراقب بود که کسی دیگه پا میشه و آلارم رو قطع میکنه رو با نیروی انتطامی اشتباه نگیریم و شعار های بعدی رو بهش ندیم :!: .
---------------------------------
حالا که دوست منچستری مـا این شعار رو یادمون آورد یه نکته میخوام بگم که امیدوارم توی حوصله بچه ها باشه .
دوستان نمیدونم موافق من هستین یا نـه "امـا من خیلی متقعدم نـمـای تشویق های ما خیلی جذاب هستش و حتی میتونیم قشنگ تر هم ایفا کنیم .
وقتی همین شعار داده میشه و حرکت دست بهش اضافه میشه هیجانی تر و پرشور تر میشه و این حرکت های دست توی عضدی جـا باز کرده.
امثال تنوع داشته باشیم توی این حرکت های دست "مثل چند سال پیش که eee ....oooo رو ابداع کردیم.
حتی میتونیم با حرکت دست هامون تشویق رو به به جایگاه روبرو انتقال بدیم.
شعاری که با آهنگ گروه آراین میخونیم , فقط میگیم OOOO OOOO OOOOO OOOو مصرع دیگه میگیم eeeee eeeee eeeeee eeeeee :!: .(بهتر از این نمیشد منظورمو برسونم)
همین رو میتونیم دوطرف و قشنگ تر بگیم.قسمت OOOO OOOO OOOOO OOO رو تیفوسی ها بگن و با حرکت دست پاس بدن به بچه های H و قسمت eeeee eeeee eeeeee eeeeee رو ادامه بدن .
خدایی بهتر از این نمیشد توضیح بدم شرمنده
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه اکتبر 04, 2013 9:13 am

مجتبی پوربخش هم اکنون از شبکه ورزش
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط farzin0131 » جمعه اکتبر 04, 2013 9:35 am

امیدهایه داماش باملوان وای وای وای الان بایدقدر داداش سعید مرتضوی رو بدونن
آبرار غیرت داره، داماششو دوست داره
farzin0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 24, 2011 12:00 am

پستتوسط farzin0131 » جمعه اکتبر 04, 2013 9:39 am

نمیدونم تا الان اینا ازحسن زاده چی دیدن که نازش میدن ازبچه هاشنیدم تهران که بازی تراکتورازتعویضش ناراحت بود وحرکاتی روپیاده کردبازیکنی که خوب نباشه همیشه تعویض میشه
farzin0131
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط farzin0131 » جمعه اکتبر 04, 2013 9:43 am

بعضی ها بدونن که اینکارا حق بازیکنایه بومی مارو میگیرن مگه سعید خدایی بازی فجربد کارکرد اومد داخل گل تساوی رو داماش زد خداکنه افشین ناظمی یه کوچولو نیم نگاهی به سعید داشته باشه
farzin0131
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط abarar0131 » جمعه اکتبر 04, 2013 9:58 am

[quote:8d4c9be995="mahyarmaya"]بچه های یه یـورش عظیم ببرید روی پیج آبرار با غیرت ابراهیم مروجی و کـمـال تشکر رو از این آبرار با تعصب انجام بدین .
توی آمریکـا یه مراسم داشت بنام شب های گیلان که من از شبکه های معتبر بی بی سی و صدای آمریکا دیدم.
بچه ها با همه مطالبی که توی اینترنت و کتاب ها خونده بودم باز هم نمیدونستم ایقدر پیشرو توی فرهنگ بودیم.
ابراهیم مروجی توی چند دقیقه اینقدر از فضل رشت و گیلان گفت که شبکه باران توی طول تاسیس اینقدر بها نداده بود.
خبر بد اینکه مجله دادگر داره ورشکسته میشه و داره نفس های آخر رو میکشه "و از هفته نامه به ماهنامه و دو ماهنامه و الان به به فصل نامه تبدیل شه !
بچه برای قوت قلب این آبرار با غیرت و متعصب رشتی که این همه زحمت و همت بخرج داده یه کلمه تشکر توی پیج بهش بگید تا خستگی این آبرار کمتر بشه و توان بیشتر .[/quote:8d4c9be995]
من دو سال پیش برای اولین بار با این مجله به صورت اتفاقی آشنا شدم اونموقع پیجش هم تو fb فعال تر بود واقعا مجله بی نظیریه پیشنهاد می کنم کتاب پیشگامان فرهنگ گیلان استاد مروجی رو هم بخرید یه دایرالمعارف زنده از همه پیشگامان فرهنگی و علمی گیلانه که باید تو خونه هر گیلانی باشه،به همراه عکسای بسیار زیباااا.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط 888 » جمعه اکتبر 04, 2013 10:29 am

[color=black:72fe6fd7a4][size=18:72fe6fd7a4]پاقدمم خوب بود
علی نظر محمدی: شاید دوباره خدا خواست و بازی کردم[/size:72fe6fd7a4]

علی نظرمحمدی را می توان یکی از محبوب ترین بازیکنان گیلانی سال های اخیر فوتبال دانست. بازیکنی که هم در ملوان توپ زده و هم در داماش. محبوبیت او روی سکوهای عضدی هنوز آنقدر هست که وقتی پای به زمین می گذارد، جو ورزشگاه را دگرگون کند.

به گزارش وارش اسپرت به نقل از خزرانلاین نظر محمدی در خصوص علت خداحافظی زود هنگامش را از دنیای بازیگری می گوید:
ببینید، همه چیز خیلی سریع پیش آمد. من با نساجی قرارداد داشتم و از چند تیم دیگر هم پیشنهاد داشتم، اما در برهه ای احساس کردم که تیم شهرم بیشتر از هر زمان دیگری به من نیاز دارد. اوضاع در رشت اصلا خوب نبود و کسانی آمده بودند تا زحمات چندین ساله مدیریت داماش و بازیکنان و کادر فنی و بخصوص هواداران داماش را با خود به یغما ببرند و به نظر من وظیفه همه کسانی که داماش را دوست داشتند و کاری از دستشان بر می آمد بود که به کمک شهرشان بروند. البته تنها من نبودم که آستین بالا زدم، از آقای الماس خاله رییس هیات آمدند تا هواداران. چون یک طرف عابدینی به عنوان نماینده جامعه ورزش ایستاده بود و طرف دیگر گروهی که نیت شان خیر نبود! و خدارا شکر همه چیز ختم به خیر شد. البته این را هم بگویم کار را چه دیدید، شاید دوباره خدا خواست و کفش و دستکش را پوشیدیم و رفتم درون دروازه!

نظرمحمدی درباره اینکه در تمرینات کمتر دیده شده که با دروازه بانها کار کند گفت: البته این سوال را دیگران هم پرسیده اند، چون فکر می کنند من مربی دروازه بانهای داماش هستم. این وظیفه بر عهده آقای مندز گذاشته شده و من هم هر جا که احساس می کنم دروازه بانهای ما نیاز به تمرینات اختصاصی تر دارند می روم و با آنها کار می کنم و نکته هایی که می دانم به آنها می گویم، اما وظیفه اصلی من، برنامه ریزی و تمرین برای کل تیم است. خوشبختانه آقای ناظمی با بلند منشی اجازه مانور بیشتر را در تیم به من داده اند و این اختیار عمل را دارم که با طراحی تمرینات به تیمم کمک کنم.

وی در ارتباط با نشستنش روی نیمکت داماش و مدرک مربی گری اش گفت: من مدرک "سی" آسیا را گرفتم و چون در کلاس جزء سه نفر اول شدم همین دی ماه امسال قرار است در کلاس "بی" هم حاضر شوم. اتفاقا به همین دلیل تا هفته پنجم نتوانستم روی نیمکت بنشینم و فکر می کنم پاقدم هم خوب بوده و از هفته ششم که مجوز حضور را گرفتم سه برد و دو مساوی گرفتیم و تنها یک بازی را باختیم. البته این را هم بگویم که ما در کادر فنی یک تیم واحد هستیم و اعتماد مهندس عابدینی به مربیانش و تقسیم وظایف توسط آقای ناظمی باعث شده که همه با قوت قلب و اعتماد به نفس کارها را انجام دهیم.

نظرمحمدی در ادامه، دلیل حضورش را در روز شنبه گذشته در کمیته انضباطی ربطی به داماش ندانست و افزود: من از لیگ 89-90 که با پاس همدان قرارداد داشتم همچنان بیش از چهل درصد مبلغ قراردادم را از این تیم طلب دارم و خوشبختانه رای کمیته انضباطی به نفع من صادر شد و منتظرم ببینم که مسئولان پاس همدان کی رای کمیته انضباطی را اجرا می کنند.

مربی حال حاضر داماش در ارتباط با شرایط کنونی و آینده تیمش گفت: وضعیت تیم ما در حال حاضر خوب است، خوشبختانه مهندس عابدینی توانسته پس از رایزنی های زیاد یک بوجه هفتگی را برای داماش مهیا کند و تزریق هفتگی این پول توانسته ما را از بحران بیرون بیاورد. بچه ها کم کم به آمادگی مطلوب رسیده اند و من به هواداران داماش قول می دهم که رتبه امسال ما با همه مشکلاتی که داشتیم علاوه بر اینکه از سال گذشته بهتر خواهد شد که تک رقمی هم می شود.

نظرمحمدی در پایان در ارتباط با بازی خانگی این هفته داماش مقابل استقلال خوزستان گفت: بازی سختی در پیش داریم اما ما محکوم به برد هستیم و دوست نداریم امتیاز بازی های خانگی را مفت از دست بدهیم. ما در رشت از یک دوپینگ مجاز استفاده می کنیم به نام هواداران داماش، که خوشبختانه اکثر تیمها از آن محروم هستند. من به هوادارانمان قول می دهم که جمعه آنها را خوشحال به خانه خواهیم فرستاد[/color:72fe6fd7a4]
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » جمعه اکتبر 04, 2013 1:01 pm

[quote:b1b37c5826="888"][color=black:b1b37c5826][size=18:b1b37c5826]پاقدمم خوب بود
علی نظر محمدی: شاید دوباره خدا خواست و بازی کردم[/size:b1b37c5826]

علی نظرمحمدی را می توان یکی از محبوب ترین بازیکنان گیلانی سال های اخیر فوتبال دانست. بازیکنی که هم در ملوان توپ زده و هم در داماش. محبوبیت او روی سکوهای عضدی هنوز آنقدر هست که وقتی پای به زمین می گذارد، جو ورزشگاه را دگرگون کند.

به گزارش وارش اسپرت به نقل از خزرانلاین نظر محمدی در خصوص علت خداحافظی زود هنگامش را از دنیای بازیگری می گوید:
ببینید، همه چیز خیلی سریع پیش آمد. من با نساجی قرارداد داشتم و از چند تیم دیگر هم پیشنهاد داشتم، اما در برهه ای احساس کردم که تیم شهرم بیشتر از هر زمان دیگری به من نیاز دارد. اوضاع در رشت اصلا خوب نبود و کسانی آمده بودند تا زحمات چندین ساله مدیریت داماش و بازیکنان و کادر فنی و بخصوص هواداران داماش را با خود به یغما ببرند و به نظر من وظیفه همه کسانی که داماش را دوست داشتند و کاری از دستشان بر می آمد بود که به کمک شهرشان بروند. البته تنها من نبودم که آستین بالا زدم، از آقای الماس خاله رییس هیات آمدند تا هواداران. چون یک طرف عابدینی به عنوان نماینده جامعه ورزش ایستاده بود و طرف دیگر گروهی که نیت شان خیر نبود! و خدارا شکر همه چیز ختم به خیر شد. البته این را هم بگویم کار را چه دیدید، شاید دوباره خدا خواست و کفش و دستکش را پوشیدیم و رفتم درون دروازه!

نظرمحمدی درباره اینکه در تمرینات کمتر دیده شده که با دروازه بانها کار کند گفت: البته این سوال را دیگران هم پرسیده اند، چون فکر می کنند من مربی دروازه بانهای داماش هستم. این وظیفه بر عهده آقای مندز گذاشته شده و من هم هر جا که احساس می کنم دروازه بانهای ما نیاز به تمرینات اختصاصی تر دارند می روم و با آنها کار می کنم و نکته هایی که می دانم به آنها می گویم، اما وظیفه اصلی من، برنامه ریزی و تمرین برای کل تیم است. خوشبختانه آقای ناظمی با بلند منشی اجازه مانور بیشتر را در تیم به من داده اند و این اختیار عمل را دارم که با طراحی تمرینات به تیمم کمک کنم.

وی در ارتباط با نشستنش روی نیمکت داماش و مدرک مربی گری اش گفت: من مدرک "سی" آسیا را گرفتم و چون در کلاس جزء سه نفر اول شدم همین دی ماه امسال قرار است در کلاس "بی" هم حاضر شوم. اتفاقا به همین دلیل تا هفته پنجم نتوانستم روی نیمکت بنشینم و فکر می کنم پاقدم هم خوب بوده و از هفته ششم که مجوز حضور را گرفتم سه برد و دو مساوی گرفتیم و تنها یک بازی را باختیم. البته این را هم بگویم که ما در کادر فنی یک تیم واحد هستیم و اعتماد مهندس عابدینی به مربیانش و تقسیم وظایف توسط آقای ناظمی باعث شده که همه با قوت قلب و اعتماد به نفس کارها را انجام دهیم.

نظرمحمدی در ادامه، دلیل حضورش را در روز شنبه گذشته در کمیته انضباطی ربطی به داماش ندانست و افزود: من از لیگ 89-90 که با پاس همدان قرارداد داشتم همچنان بیش از چهل درصد مبلغ قراردادم را از این تیم طلب دارم و خوشبختانه رای کمیته انضباطی به نفع من صادر شد و منتظرم ببینم که مسئولان پاس همدان کی رای کمیته انضباطی را اجرا می کنند.

مربی حال حاضر داماش در ارتباط با شرایط کنونی و آینده تیمش گفت: وضعیت تیم ما در حال حاضر خوب است، خوشبختانه مهندس عابدینی توانسته پس از رایزنی های زیاد یک بوجه هفتگی را برای داماش مهیا کند و تزریق هفتگی این پول توانسته ما را از بحران بیرون بیاورد. بچه ها کم کم به آمادگی مطلوب رسیده اند و من به هواداران داماش قول می دهم که رتبه امسال ما با همه مشکلاتی که داشتیم علاوه بر اینکه از سال گذشته بهتر خواهد شد که تک رقمی هم می شود.

نظرمحمدی در پایان در ارتباط با بازی خانگی این هفته داماش مقابل استقلال خوزستان گفت: بازی سختی در پیش داریم اما ما محکوم به برد هستیم و دوست نداریم امتیاز بازی های خانگی را مفت از دست بدهیم. ما در رشت از یک دوپینگ مجاز استفاده می کنیم به نام هواداران داماش، که خوشبختانه اکثر تیمها از آن محروم هستند. من به هوادارانمان قول می دهم که جمعه آنها را خوشحال به خانه خواهیم فرستاد[/color:b1b37c5826][/quote:b1b37c5826]
[color=darkblue:b1b37c5826][size=24:b1b37c5826]ممنون زیبا بود [/size:b1b37c5826][/color:b1b37c5826]
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » جمعه اکتبر 04, 2013 2:19 pm

گفتم نباید تیم استقلال خوزستان رو دست کم بگیریم

قابل توجه آقایونی که می گفتند بعد از گل دوم نباید اشباع بشیم و باید 5 تا گل بزنیم
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان