[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط abarar0131 » پنج شنبه اکتبر 03, 2013 11:30 am

[size=18:54ca7f4cf1][color=red:54ca7f4cf1]صادق گدا[/color:54ca7f4cf1][/size:54ca7f4cf1]مدير عامل باشگاه ملوان بندر انزلي اظهار داشت: ملوان تا به حال به هيچ عنوان از دولت کمک دريافت نکرده است. اگر قرار به حرفه اي بودن ودرآمدزا بودن است پس به هيچ باشگاهي کمک نکنند وبه ما هم کمکي نکنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، وي ادامه داد سال گذشته بودجه ما 11 ميلياردو600 ميليون تومان بود ولي عليرغم تغيير قيمت دلار امسال به 6 ميلياردو 500 ميليون تومان کاهش يافته است.

[size=18:54ca7f4cf1][color=red:54ca7f4cf1]صادق گدا[/color:54ca7f4cf1][/size:54ca7f4cf1]معتقد است دولت بايد از باشگاه ها براي هزينه در زير ساخت ودرآمدزايي حمايت کند و نه براي پول دادن به بازيکن.

مديرعامل ملوان همچنين درباره نقل وانتقالات نيز گفت: تا اين لحظه تصميمي براي نقل وانتقالات در ملوان گرفته نشده است.

[size=18:54ca7f4cf1][color=red:54ca7f4cf1]صادق گدا[/color:54ca7f4cf1][/size:54ca7f4cf1] شفافيت بيشتر در نقل وانتقالات و انتشار دقيق قراردادهاي بازيکنان وفعاليت مدير برنامه هاي آنان توسط فدراسيون را راه کار خوب دلالي در فوتبال دانست.
[color=green:54ca7f4cf1]مرسی صادق بابت آموزش دلالی خواهشا روش های گرفتن10 پنالتی در یک فصل رو هم آموزش بدید.
با تشکر[/color:54ca7f4cf1]
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » پنج شنبه اکتبر 03, 2013 12:00 pm

[quote:f457f0a86a="golsar-boy"]خوشحالم که تیم لابی باز استقلول بار دیگه تو آسیا سوراخ شد تا همه بفهمن که مافیا بازی اینا به درد فوتبال کثیف ایران میخوره و در آسیا در مقابل اولین حریف جدی حرفی واسه گفتن ندارند[/quote:f457f0a86a]اره واقعا فکر کردن اسیا هم باند بازیه میتونن قهرمان بشن. به یه تیم تایلندی خوردن اومدن جز چهار تیم فکر کردن چیکار کردن.
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه اکتبر 03, 2013 1:21 pm

[quote:9da060ca2a="amir-damashi"][quote:9da060ca2a="havadarehamishegi"]به گزاش مشرق به نقل از خبرآنلاین، رسول خطیبی که چندی پیش 35 سالگی را پشت سر گذاشت، حالا به عنوان یکی از جوان‌ترین مربیان لیگ ایران کارنامه خوبی دارد. او که اخیرا خودرو بنز خود را کنار گذاشته و با یک پرشیا به تمرینات گسترش فولاد می‌رود، می‌گوید: «از من می پرسند چرا دیگر آن بنز چند صد میلیون تومانی ام را سوار نمی شوم. دوست ندارم در این مورد زیاد صحبت کنم اما بدانید فقط به خاطر یک پسربچه 10 ساله است که سوار آن بنز نمی شوم.

آخه روزی پشت فرمان اتومبیلم نشسته بودم که پشت چراغ قرمز گیر افتادم. در این فاصله تا سبز شدن چراغ راهنمایی، یک خانواده کوچک از کنار اتومبیلم عبور می کردند که یک پسر بچه 9، 10 ساله داشتند. پسرک یک نگاهی به بنز من کرد و بعد به پدرش نگاه انداخت و طوری که من هم شنیدم گفت: ببین بابا! این آقا چه بنز خوشگلی داره اما تو حتی یک پیکان هم نداری...

از آن تاریخ به بعد، هرگز سوار بنزم نشدم و یک پرشیا خریدم تا دل کسی نشکند. مدام با خودم می گویم نباید طوری در جامعه ظاهر شوم که پدر و مادری نزد بچه اش شرمنده یا بچه ای پیش پدر و مادرش غصه دار شود. برای همین از آن روز به بعد پرشیا سوار می شوم تا دیگر آه پسر بچه ای را نبینم.»[/quote:9da060ca2a]

آخی ی ی ی ...
چقدر خوبن آخه اینا،
اصن خوبتر از این فوتبالیستا پیدا نمیشه ،
اصن این فوتبالیستا فرشته اند،

ارواح عمه شون...[/quote:9da060ca2a]

[color=darkblue:9da060ca2a]یک روایت : در چند سال پیش که تیم ملی در امارات اردوی آمادگی برگزار کرده بود ، روزی بازیکنان تیم ملی برای خرید به بیرون هتل رفته بودند ، در همین بین دوبازیکن متاهل بنام رسول خطیبی و رحمان رضائی بدنبال یک دختر افتاده بودند و شروع به متلک پراکنی کرده بودند ، راوی هموطن ما که در پشت سر این دو بازیکن مشغول قدم زدن بود بصورت ناخواسته تمامی حرف های آنها را می شنید ؛ در یک آن همان دختر برگشت و به زبان فارسی به این دو گفت : شماها اینجا هم آدم نمی شید و این دو بازیکن مسیر خود را تغییر دادند . . .
راست و دروغ بعهده راوی ؛ اما با فرض صحت این داستان خودتان قضاوت کنید [/color:9da060ca2a]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه اکتبر 03, 2013 1:32 pm

[quote:4277b143ef="soheil_shahre_baran"][quote:4277b143ef="farhad2590076"]سلام
دیروز برای تماشای تمرین به استادیوم رفتم تمامی دربهای منتهی به سکو ها بسته بود و نتوانستم تمرین را درست و حسابی ببینم . یکی توضیح دهد علت این کار چه بود. قبلا" اینطوری نمی کردند ما همیشه می رفتیم و تمرین تیم را از روی سکوها نگاه می کردیم.

فرهاد از رشت[/quote:4277b143ef]

درود
من اعمال این کار رو به دو دلیل شنیدم.
1) بعد ناراحتی و دلخوری که بین وارشی ها با بعضی بازیکنا بود این اتفاق افتاد. که البته بعد رفع کدورت ها باز هم این حرکت ادامه پیدا کرد که نشون داد این دلیل واقعی این اقدام نیست.
2) که دلیل اصلی این کار محسوب میشه. ولی متاسفانه تو سایت نمیشه گفت. اگه امروز تشریف اوردی تمرین از بچه ها سر تمرین حضوری بپرس بهت میگن.

سهیل از شهر باران!!! :wink:[/quote:4277b143ef]

[color=black:4277b143ef]سلام سهيل جان
اگه ممكنه با پ.خ بهم ميگي داستان چيه . . .

ممنون ميشم ،چون وقت ندارم سر تمرين برم

دوباره تشكر ميكنم[/color:4277b143ef]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه اکتبر 03, 2013 1:39 pm

[quote:ed46967234="soroosh8"][quote:ed46967234="havadarehamishegi"]به گزارش قدس آنلاین، پس از کمک مالی حسین هدایتی به مسئولان باشگاه پرسپولیس برای جذب محمد‌رضا خلعتبری از تیم عجمان امارات، قرمزپوشان برای تامین کامل پول درخواستی مسئولان باشگاه اماراتی به کمک مالی بیشتری نیاز داشتند، از همین رو خیّر دیگری به نام امیری از جنوب کشور به محمد رویانیان اعلام کرد که حاضر است قسط دوم بابت حضور خلعتبری در پرسپولیس را به عجمانی‌ها پرداخت کند و حتی این فرد در تمرینات پرسپولیس نیز شرکت و مورد استقبال گرم قرمز‌پوشان قرار گرفت اما اکنون که کم کم پرسپولیسی‌ها به زمان پرداخت قسط دوم عجمانی‌ها به دلیل جذب خلعتبری در پرسپولیس نزدیک می‌شوند این فرد خیر ناپدید شده او حتی جواب تلفن‌های خود را نمی‌دهد و مشخص نیست که چند مدت است که چرا هیچ خبری از او نیست.

البته در صورتی که این موضوع تداوم داشته باشد پرسپولیسی‌ها دچار دردسر تازه‌ای خواهند شد. به همین دلیل با توجه به قرار و قول این فرد با قرمز‌پوشان مسئولان باشگاه پرسپولیس نیز به دنبال پیدا کردن او به هستند.[/quote:ed46967234]

ازین کلمه خیّر که میگن حالم بهم میخوره,انگار به کدوم بینوایی کمک کردن!؟؟!؟[/quote:ed46967234]

[size=18:ed46967234] [color=darkblue:ed46967234]با توجه به اينكه ميدونست ،اسم اون ليگ جعليه ،ولي باز هم اقدام به بستن قرارداد كرد و جالبه كه آدم كم خِرد و نادان اَداي آدمهاي خوب رو در مياره و خودشو آدم خوبيه فيلم جا زده و فكر مي كنه همه مثل خودش نميفهمند

بعد هم دُزدهاي . . . . همه بسيج ميشن با القابي اينچنيني -خيّر - وارد معركه ميشن
واقعاً تاسف . . . .. . . . . .. . . . . . . . .[/color:ed46967234] [/size:ed46967234]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط aslanadigozal » پنج شنبه اکتبر 03, 2013 2:04 pm

آقا از دوستان کسی به فروشگاه ورزشی " وارش اسپرت " سر زده ؟؟؟
می خواستم بدونم واقعا البسه ورزشی داماش رو داره ؟ چه کیفتی ؟
بومی گرایی + جوانگرایی = موفقیت داماش گیلان
نماد کاربر
aslanadigozal
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه اکتبر 03, 2013 2:31 pm

[color=blue:c1172ba6e8][size=24:c1172ba6e8]ناظمي: بايد با هوش بازي کنيم[/size:c1172ba6e8][/color:c1172ba6e8]
[color=black:c1172ba6e8]سرمربي داماش گيلان از بازيکنانش خواست برابر استقلال صنعتي خوزستان "با هوش" بازي کنند.

افشين ناظمي در نشست خبري پيش از ديدار تيم‌هاي داماش - استقلال صنعتي گفت: استقلال خوزستان تيم خوبي است و از مربي جوان و با دانشي استفاده مي‌کند. بايد با هوش بازي کنيم چون در هفته گذشته نتيجه را واگذار کرديم.

به گزارش ايسنا،او ادامه داد: بايد سه امتياز اين بازي را بگيريم تا امتيازهاي از دست رفته هفته قبل را جبران کنيم. در بازي فردا هادي محمدي را به دليل سه اخطاره بودن و ابوذر رحيمي و ابوالفضل حاجي‌زاده را به دليل مصدوميت همراه خود نداريم؛ چرا که ديروز کادر پزشکي تيم ما با تمام تلاشي که براي اين دو بازيکن انجام داد، به دليل بهبود نيافتن اين دو، اجازه تمرين را به آنها نداد.

ناظمي افزود: قبلا هم اعلام کرده بوديم که کبه به يک سفر کوتاه مدت مي‌رود، چون بندي در قراردادش بود که اگر پيشنهادي از تيم‌هاي ديگر داشت آن را بررسي کند و تکليف اين بازيکن تا يکشنبه مشخص مي‌شود.

سرمربي تيم داماش در پايان گفت: مرتضي ابراهيمي بازيکن خوب تيم ماست. همين‌طور عليرضا نظيف‌کار. بازيکنان را بر اساس نوع بازي تيم حريف انتخاب مي‌کنيم. مثلا در اول فصل در هر پست دو بازيکن گرفتيم و بعد از جدا شدن حسين ابراهيمي، روح‌الله سيف‌اللهي در آن پست براي ما خوب بازي کرد و در حال حاضر هم جواني اين بازيکن کمک زيادي به ما کرده است.[/color:c1172ba6e8]

http://www.isna.ir/fa/news/92071107337/افشین-ناظمی-باید-با-هوش-بازی-کنیم
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه اکتبر 03, 2013 2:37 pm

[quote:88d45527b5="sepidroudi"]کاپیتان میخوادخداحافظی کنه؟! :idea: :o - سنی نداره که بره 33 سال تازه اول جوانیه - توتی رو ببین حداقل 2 فصل دیگه باید بازی کنی

هر چند میدونیم رو این زمین خیلی بهت فشار میاد و اذیت میشی ولی ایشالا تحمل کنید فصل بعد 60 میلیون پول شانه زدن زمین رو بدن تا این زمین شونه بخوره تا هم یکدست بشه و هم از حالت سفت بودن در بیاد.[/quote:88d45527b5]

جریان چیه ؟؟!

من چند وقت نبودم خبری ندارم ! هرچی هم میگردم مطلبی پیدا نمی کنم !!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه اکتبر 03, 2013 4:42 pm

[quote:f10c580300="aslanadigozal"]آقا از دوستان کسی به فروشگاه ورزشی " وارش اسپرت " سر زده ؟؟؟
می خواستم بدونم واقعا البسه ورزشی داماش رو داره ؟ چه کیفتی ؟[/quote:f10c580300]

قرار هست از اواسط همین هفته با طرح و کیفیت بسیار خوب عرضه کنه .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه اکتبر 03, 2013 4:42 pm

[quote:f0a1380626="pedram_1367"][quote:f0a1380626="sepidroudi"]کاپیتان میخوادخداحافظی کنه؟! :idea: :o - سنی نداره که بره 33 سال تازه اول جوانیه - توتی رو ببین حداقل 2 فصل دیگه باید بازی کنی

هر چند میدونیم رو این زمین خیلی بهت فشار میاد و اذیت میشی ولی ایشالا تحمل کنید فصل بعد 60 میلیون پول شانه زدن زمین رو بدن تا این زمین شونه بخوره تا هم یکدست بشه و هم از حالت سفت بودن در بیاد.[/quote:f0a1380626]

جریان چیه ؟؟!

من چند وقت نبودم خبری ندارم ! هرچی هم میگردم مطلبی پیدا نمی کنم !![/quote:f0a1380626]
خبرش مربوط به تاپیک جراید هست.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط abarar0131 » پنج شنبه اکتبر 03, 2013 4:53 pm

ابرار مهرداد چرا وارش غیر سال 90 پر بازدید ترین سایت ورزشی شمال کشور نشده با رنکینگ اکسا؟!
/18/
آخه برر روزی 7 8 نفر در انتظار داره سایت یا حد اقل روزی 2 3 نفر کاربر جدید اضافه میشه.
این سوالیه که چند وقتیه ذهنمو مخدوش کرده!
/4/
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه اکتبر 03, 2013 4:59 pm

[quote:a303a1227b="abarar0131"]ابرار مهرداد چرا وارش غیر سال 90 پر بازدید ترین سایت ورزشی شمال کشور نشده با رنکینگ اکسا؟!
/18/
آخه برر روزی 7 8 نفر در انتظار داره سایت یا حد اقل روزی 2 3 نفر کاربر جدید اضافه میشه.
این سوالیه که چند وقتیه ذهنمو مخدوش کرده!
/4/[/quote:a303a1227b]

البته سال 91 هم شد ولی سال 92 تا الان نیست و یک خبرگزاری مازندرانی بالاتره. الکسا فقط به بازدید توجه نمی کنه و به یک سری پارامترهای دیگه هم بستگی داره که به مسائل فنی ارتباط داره و بعد از حلش ایشالا کم کم دوباره برمیگرده.
:wink:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط abarar0131 » پنج شنبه اکتبر 03, 2013 5:06 pm

وارش اسپرت-تارنمای هواداران داماش گیلان با داشتن بازدید روزانه بالا و کسب عنوان پربازدیدترین سایت تخصصی ورزشی شمال ایران در سال [color=red:f95481ac09]90 [/color:f95481ac09]طبق رنکینگ بین المللی وبسایت الکسا محلی مناسب جهت تبلیغات شماست .
:twisted: :twisted: :twisted:
ابرار لطفا اصلاح کنین.
خواهشا افتخارات سایت رو کوچیک ننمایید و درج کنید.
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط armilad » پنج شنبه اکتبر 03, 2013 5:21 pm

[quote:72bc892c53="RASHTBOY"][quote:72bc892c53="amir-damashi"][quote:72bc892c53="havadarehamishegi"]به گزاش مشرق به نقل از خبرآنلاین، رسول خطیبی که چندی پیش 35 سالگی را پشت سر گذاشت، حالا به عنوان یکی از جوان‌ترین مربیان لیگ ایران کارنامه خوبی دارد. او که اخیرا خودرو بنز خود را کنار گذاشته و با یک پرشیا به تمرینات گسترش فولاد می‌رود، می‌گوید: «از من می پرسند چرا دیگر آن بنز چند صد میلیون تومانی ام را سوار نمی شوم. دوست ندارم در این مورد زیاد صحبت کنم اما بدانید فقط به خاطر یک پسربچه 10 ساله است که سوار آن بنز نمی شوم.

آخه روزی پشت فرمان اتومبیلم نشسته بودم که پشت چراغ قرمز گیر افتادم. در این فاصله تا سبز شدن چراغ راهنمایی، یک خانواده کوچک از کنار اتومبیلم عبور می کردند که یک پسر بچه 9، 10 ساله داشتند. پسرک یک نگاهی به بنز من کرد و بعد به پدرش نگاه انداخت و طوری که من هم شنیدم گفت: ببین بابا! این آقا چه بنز خوشگلی داره اما تو حتی یک پیکان هم نداری...

از آن تاریخ به بعد، هرگز سوار بنزم نشدم و یک پرشیا خریدم تا دل کسی نشکند. مدام با خودم می گویم نباید طوری در جامعه ظاهر شوم که پدر و مادری نزد بچه اش شرمنده یا بچه ای پیش پدر و مادرش غصه دار شود. برای همین از آن روز به بعد پرشیا سوار می شوم تا دیگر آه پسر بچه ای را نبینم.»[/quote:72bc892c53]

آخی ی ی ی ...
چقدر خوبن آخه اینا،
اصن خوبتر از این فوتبالیستا پیدا نمیشه ،
اصن این فوتبالیستا فرشته اند،

ارواح عمه شون...[/quote:72bc892c53]

[color=darkblue:72bc892c53]یک روایت : در چند سال پیش که تیم ملی در امارات اردوی آمادگی برگزار کرده بود ، روزی بازیکنان تیم ملی برای خرید به بیرون هتل رفته بودند ، در همین بین دوبازیکن متاهل بنام رسول خطیبی و رحمان رضائی بدنبال یک دختر افتاده بودند و شروع به متلک پراکنی کرده بودند ، راوی هموطن ما که در پشت سر این دو بازیکن مشغول قدم زدن بود بصورت ناخواسته تمامی حرف های آنها را می شنید ؛ در یک آن همان دختر برگشت و به زبان فارسی به این دو گفت : شماها اینجا هم آدم نمی شید و این دو بازیکن مسیر خود را تغییر دادند . . .
راست و دروغ بعهده راوی ؛ اما با فرض صحت این داستان خودتان قضاوت کنید [/color:72bc892c53][/quote:72bc892c53]

هرچی از این فوتبالست ها بر میاد.
حتما راسته.حتما.
در تایید حرفهای آبراران باید بگم
برادران قاسم خانی دمشون گرم.با این سریال پژمان (شبکه 3)خیلی خوب، قشنگ و شیک این فوتبالیست هارو به سخره گرفتن.
واقعا دس خوش داره.
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه اکتبر 03, 2013 6:23 pm

به به /23/ /23/ /23/ /11/ /11/ /11/

ذوب آهن 0-0 فجر سپاسي

تراکتورسازي 2-1 راه‌آهن سورينت

نفت تهران 2-0 فولاد

این تا الان بهترین نتایج برای ماست ...

فردا هم :

مس - سپاهان ؛

من فکر می کنم چون سپاهان از نتیجه تراکتور و فولاد خبر داره‌ ، قطعا خیلی تلاش میکنه تا بتونه بهشون برسه و باخت مس خیلی محتمل هست و این باعث میشه زیری های ما باز هم پایین تر برند ...

سايپا - گسترش فولاد ؛

این بازی هم بازی تثبیتی برای ما میتونه باشه و مساوی بهترین نتیجه برای ماست ...

پرسپوليس - صباي قم ؛

طبعات صحبت های دایی و پیگیری های طلبش ، علاوه بر بخشش دفاعشون از روی قانونی که از ... کمیته انضباطی در آمده ؛ قطعا " خوش داوری " ها در بازی های پیش رو هم هست :wink: :wink: پس با امید برد پرسپولیس که صبا رو بیشتر زمین بزنه و ما رو تثبیت کنه ...

اما بزرگترین و مهمترین کار برای ما بازی خودمون هست که باید ببریم و خودمون به حریفان که قرار هست برای ما بازی کنند کمک کنیم /7/ /7/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان