[quote:a52092827b="hamed3"]سلام سالار. چندتا سوأل تَرَ وَوُرسم جر حقیقت چیزی نوگو و راجب یکسری اسمان هم ایچی با بیگی!
1. تو کی خوب گیلکی گب زَنی چره اَیَ فقط گیلکی نینیویسی؟
2. اون چی گِه ری؟
3. بهترین PES باز کی شناسی کیسه؟
4. قهرمان آینده جام گیلان زلال!
5. آها جان تی مارَ چی وَسی قبل گل، بازی با پرسپولیس، تهران میان بوگوفته بی؟! (فیلمش هم موجوده)
6. تا هَسه ایتا شعار ورزشگاه میان چَکودی؟
7. بهترین شعاری کی دیهیم چیسه؟
8. سپیدرودِ بازیانَ چره نَمویی؟
9. مقزان یا مـِزان؟
10. محمد قدیمی!
11. میلاد غلامعلی زاده!
12. Sami.Sh![/quote:a52092827b]
1.بخاطر اینکه شاید بعضیان متوجه نیبید یا غیر گیلانیان بتانید امی نظرات بخوانید و کلا خواندن همه کسیره راحت ببه.ولی بنظر من باید ایته بخش مثلا گفتگو ازاد حداقل همه گیلکی حرف بزنید.ولی خواب دینی کی خارج از فضای مجازی همیشه گیلکی حرف زنم.به امیده روزی که همه گیلکان فقط گیلکی حرف بزنید
2.پیج خیلی عالی ایسه که مطمئن خیلی مفیده و برای گیلکان لازم بو
3.خوب مسلما خودم.البته تی سبک بازی امره مشکل دارم و تنانم می تواناییان به رخ فکشم ولی بازم بهتیرن خودمم
4.مسلما خودم
5.کلا وقتی استرس مره گیره و معمولا قبل موقعیت های خطرناک انه گم
6.بعضی شعارانه تکمیل و تصحیح بوکودم ولی کلا خودم بسازم نه
7.همه شعاران وقتی همه با هم خوانیده دوست دارم
8.خواستیم بایم ولی گرفتار بوم از یه طرفی هم مشکلات زندگی زیاده می حوصلم نارم الان ولی خیلی دوست دارم بایم.فرصت بوبوست حتما ایم
9.مقززززززززااااااااااااااااااااااان
10.راسوووووو.دوزار pes بلد نییه فقط گوزگب زنه.ولی خواب رویه هم رفته زاک باحالی ایسه که انه امره حال کونم
11.میلاد جییییییییییسک.اخه من بمنستم ا زای ان همه خوره کویه شه؟!!!فکر کونم انگل داره
12.زاک خیلی باحالیه.انه اخلاقیاته دوست دارم.هرچند الان ده کمتر پیجه سر زنه.کلا از موقعی کی از زاکربرگ بیشرف پیجانه تایم لاین بوکود اصلا زاکان پراکنده بوسیتد