[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - شورای شهر ، شاید ، تکیه گاه آخر

شورای شهر ، شاید ، تکیه گاه آخر

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه ژوئن 16, 2013 10:31 am

[quote:7616e49fa3="khorami201"][quote:7616e49fa3="miladcivil"]
[color=red:7616e49fa3]...امیدوارم روزی برسته در رشت ، 15 متخصص متعهد رشتی سالم وارد شورا بشن .[/color:7616e49fa3][/quote:7616e49fa3]

[size=14:7616e49fa3][color=black:7616e49fa3][b:7616e49fa3]در دست هر که هست ز خوبی قراضه‌هاست
آن معدن ملاحت و آن کانم آرزوست[/b:7616e49fa3]
میلاد جان ، درود بر شما ، این جمله شما همه حرف منه... [/color:7616e49fa3][/size:7616e49fa3][/quote:7616e49fa3]
هر چیزی هزینه داره "الان نسل مـا داره هزنیه نسل قبل مـا رو میده (با احترام به اقای خرمی و برزگان سایت ).من امیدوارم با رشد این نسل و تربیت کردن نسل بعدی هماننده خودشان 2 نسل متعصب خواهیم داشت کـه اون روز برای این آرزو خیلی تلاش نیاز نیست.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » يکشنبه ژوئن 16, 2013 10:44 am

[quote:d872493acf="mahyarmaya"][quote:d872493acf="khorami201"][quote:d872493acf="miladcivil"]
[color=red:d872493acf]...امیدوارم روزی برسته در رشت ، 15 متخصص متعهد رشتی سالم وارد شورا بشن .[/color:d872493acf][/quote:d872493acf]

[size=14:d872493acf][color=black:d872493acf][b:d872493acf]در دست هر که هست ز خوبی قراضه‌هاست
آن معدن ملاحت و آن کانم آرزوست[/b:d872493acf]
میلاد جان ، درود بر شما ، این جمله شما همه حرف منه... [/color:d872493acf][/size:d872493acf][/quote:d872493acf]
هر چیزی هزینه داره "الان نسل مـا داره هزنیه نسل قبل مـا رو میده (با احترام به اقای خرمی و برزگان سایت ).من امیدوارم با رشد این نسل و تربیت کردن نسل بعدی هماننده خودشان 2 نسل متعصب خواهیم داشت کـه اون روز برای این آرزو خیلی تلاش نیاز نیست.[/quote:d872493acf]

[size=13:d872493acf][color=black:d872493acf]دقیقا موافقم ، [b:d872493acf]مهیار [/b:d872493acf]عزیز و ارجمند ،فکر کنم شما متولد سال 1360 باشید (اگر اشتباه نکرده باشم) و بنده هم متولد 1359 ؛ تا چشم باز کردیم و خودمون رو شناختیم باید بپذیریم با جامعه گیلک و رشتی ای مواجه شدیم که گذشتگانش تلاش درستی در راه اعتلا فرهنگ و نام و نشانش نکرده بودند و [b:d872493acf]متاسفانه آثار بی تفاوتی و روزمرگی گذشتگان به ما رسید[/b:d872493acf] و ما نسلی بودیم که مورد آماج بیشترین اثرات سوء این بیخیالی ها قرار گرفتیم . این درست که ما تا حدودی در بین دو لایه از قشر گذشته و حال قرار گرفتیم و فشار بیشتری روی ماست اما میتوانیم افتخار تغییر نگرش گیلانی ها و رشتی ها را داشته باشیم.
قوم گیلک و خصوصا رشتیها به دلایل مختلف که بازگو کردنش به ساعتها زمان نیاز دارد متاسفانه مهجور واقع شدند و ما دیگر این مهجوریت را نمی پذیریم .

به قولی :"اگر با هم بیبیم ، تانیم..."[/color:d872493acf][/size:d872493acf]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه ژوئن 16, 2013 10:53 am

بسم الله الرحمان الرحیم ....

با نهایت بی احترامی به افراد انتخاب شده ( حداقل چندتایی که میشناسم ) باید بگم هیچ نظری ندارم .... /15/ /15/ /15/

متاسفانه مردم رشت در انتخابات ریاست جمهوری غرق شدند ... در حالیکه شورای شهر اگه از انتخابات ریاست جمهوری برای منافع شهری مهمتر نباشه ؛ در بدترین حالت از یک درجه اهمیت یکسان برخوردار هستند ...

من خودم داشتم رای می دادم یک خانمی کنارم بود که گفت : "آخه من چی میشناسم اینا رو" و رای رو سفید تا کرد و رفت به طرف صندوق !!! هرچقدر هم که من خودمو پاره کردم که نکن اینکار رو ما رو ... هم حساب نکرد و ذارررررت رای رو انداخت ...

خب به نظر شما چندین نفر از رشتی های اصیل و با فرهنگ اینطوری بودند ؟؟؟؟

اینجوری میشه که ترک و تالش و لر و ...... میاد توی شورای شهر رشت بعدش میشینیم و میگم خدا ترک ها رو از رو زمین برداره و ... . نه دوستان مشکل از [b:d453d275a0][color=red:d453d275a0]عدم اتحاد[/color:d453d275a0][/b:d453d275a0] خودمونه ... ما شل گرفتیم این انتخابات رو متاسفانه ... پس 4 سال میشینیم تا دور بعد ... شاید اونموقع حواسمون رو بیشتر جمع کنیم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » يکشنبه ژوئن 16, 2013 10:54 am

[quote:fcdfe4aadf="khorami201"][quote:fcdfe4aadf="mahyarmaya"][quote:fcdfe4aadf="khorami201"][quote:fcdfe4aadf="miladcivil"]
[color=red:fcdfe4aadf]...امیدوارم روزی برسته در رشت ، 15 متخصص متعهد رشتی سالم وارد شورا بشن .[/color:fcdfe4aadf][/quote:fcdfe4aadf]

[size=14:fcdfe4aadf][color=black:fcdfe4aadf][b:fcdfe4aadf]در دست هر که هست ز خوبی قراضه‌هاست
آن معدن ملاحت و آن کانم آرزوست[/b:fcdfe4aadf]
میلاد جان ، درود بر شما ، این جمله شما همه حرف منه... [/color:fcdfe4aadf][/size:fcdfe4aadf][/quote:fcdfe4aadf]
هر چیزی هزینه داره "الان نسل مـا داره هزنیه نسل قبل مـا رو میده (با احترام به اقای خرمی و برزگان سایت ).من امیدوارم با رشد این نسل و تربیت کردن نسل بعدی هماننده خودشان 2 نسل متعصب خواهیم داشت کـه اون روز برای این آرزو خیلی تلاش نیاز نیست.[/quote:fcdfe4aadf]

[size=13:fcdfe4aadf][color=black:fcdfe4aadf]دقیقا موافقم ، [b:fcdfe4aadf]مهیار [/b:fcdfe4aadf]عزیز و ارجمند ،فکر کنم شما متولد سال 1360 باشید (اگر اشتباه نکرده باشم) و بنده هم متولد 1359 ؛ تا چشم باز کردیم و خودمون رو شناختیم باید بپذیریم با جامعه گیلک و رشتی ای مواجه شدیم که گذشتگانش تلاش درستی در راه اعتلا فرهنگ و نام و نشانش نکرده بودند و [b:fcdfe4aadf]متاسفانه آثار بی تفاوتی و روزمرگی گذشتگان به ما رسید[/b:fcdfe4aadf] و ما نسلی بودیم که مورد آماج بیشترین اثرات سوء این بیخیالی ها قرار گرفتیم . این درست که ما تا حدودی در بین دو لایه از قشر گذشته و حال قرار گرفتیم و فشار بیشتری روی ماست اما میتوانیم افتخار تغییر نگرش گیلانی ها و رشتی ها را داشته باشیم.
قوم گیلک و خصوصا رشتیها به دلایل مختلف که بازگو کردنش به ساعتها زمان نیاز دارد متاسفانه مهجور واقع شدند و ما دیگر این مهجوریت را نمی پذیریم .

به قولی :"اگر با هم بیبیم ، تانیم..."[/color:fcdfe4aadf][/size:fcdfe4aadf][/quote:fcdfe4aadf]

من ايمان دارم در سايه دولتي معتدل، و پيش بيني آرادي عمل بيشتر گروههاي مردم نهاد\ ميشه مردم گيلك رو دور هم جمع كرد و براي انتخابات بعدي با اتحاد گام برداشت ، همين الان هم حدود 5 نفر از اون ليستي كه من پخش كردم راي آوردن يا همين تعداد از ليست داماش، پس ما به هرحال پيروزيم؛ ولي ا نتظار بيشتري داشتيم،
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه ژوئن 16, 2013 11:04 am

[quote:77ef5d888c="siabagh"][quote:77ef5d888c="khorami201"][quote:77ef5d888c="mahyarmaya"][quote:77ef5d888c="khorami201"][quote:77ef5d888c="miladcivil"]
[color=red:77ef5d888c]...امیدوارم روزی برسته در رشت ، 15 متخصص متعهد رشتی سالم وارد شورا بشن .[/color:77ef5d888c][/quote:77ef5d888c]

[size=14:77ef5d888c][color=black:77ef5d888c][b:77ef5d888c]در دست هر که هست ز خوبی قراضه‌هاست
آن معدن ملاحت و آن کانم آرزوست[/b:77ef5d888c]
میلاد جان ، درود بر شما ، این جمله شما همه حرف منه... [/color:77ef5d888c][/size:77ef5d888c][/quote:77ef5d888c]
هر چیزی هزینه داره "الان نسل مـا داره هزنیه نسل قبل مـا رو میده (با احترام به اقای خرمی و برزگان سایت ).من امیدوارم با رشد این نسل و تربیت کردن نسل بعدی هماننده خودشان 2 نسل متعصب خواهیم داشت کـه اون روز برای این آرزو خیلی تلاش نیاز نیست.[/quote:77ef5d888c]

[size=13:77ef5d888c][color=black:77ef5d888c]دقیقا موافقم ، [b:77ef5d888c]مهیار [/b:77ef5d888c]عزیز و ارجمند ،فکر کنم شما متولد سال 1360 باشید (اگر اشتباه نکرده باشم) و بنده هم متولد 1359 ؛ تا چشم باز کردیم و خودمون رو شناختیم باید بپذیریم با جامعه گیلک و رشتی ای مواجه شدیم که گذشتگانش تلاش درستی در راه اعتلا فرهنگ و نام و نشانش نکرده بودند و [b:77ef5d888c]متاسفانه آثار بی تفاوتی و روزمرگی گذشتگان به ما رسید[/b:77ef5d888c] و ما نسلی بودیم که مورد آماج بیشترین اثرات سوء این بیخیالی ها قرار گرفتیم . این درست که ما تا حدودی در بین دو لایه از قشر گذشته و حال قرار گرفتیم و فشار بیشتری روی ماست اما میتوانیم افتخار تغییر نگرش گیلانی ها و رشتی ها را داشته باشیم.

به قولی :"اگر با هم بیبیم ، تانیم..."[/color:77ef5d888c][/size:77ef5d888c][/quote:77ef5d888c]

من ايمان دارم در سايه دولتي معتدل، و پيش بيني آرادي عمل بيشتر گروههاي مردم نهاد\ ميشه مردم گيلك رو دور هم جمع كرد و براي انتخابات بعدي با اتحاد گام برداشت ، همين الان هم حدود 5 نفر از اون ليستي كه من پخش كردم راي آوردن يا همين تعداد از ليست داماش، پس ما به هرحال پيروزيم؛ ولي ا نتظار بيشتري داشتيم،[/quote:77ef5d888c]
این سایت برای مـا خیلی با ارزش هستش چون من و شمـا این سایت رو بزرگ کردیم و زحمات مدیران باعث جهتگیری صحیح و اصلی شده و خداروشکر جز خوب های شمال کشوریم . خداروشکر کـه این سایت هست و دامـاش رو با اتحادمون نگـه داشتیم امـا کمبود یک سایت اجتماعی کـه مـا رو جلوی مشکلاتمون متحد کنه کاملا حس میشه و اکیدا از مدیران میخوام کـه به فکر این باشن کـه ترتیب یک سایت پرمتحوا برای هماهنگی بچه ها برای مشکلات شهرمون باشن و از نظرات و دیدگاه و عواطف بچه ها برای پیشبرد تصمیمات اجتماعی"تاکید میکنم اجتماعی " بهرمند بشیم
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه ژوئن 16, 2013 11:05 am

[quote:3d70e232c5="pedram_1367"]بسم الله الرحمان الرحیم ....

با نهایت بی احترامی به افراد انتخاب شده ( حداقل چندتایی که میشناسم ) باید بگم هیچ نظری ندارم .... /15/ /15/ /15/

متاسفانه مردم رشت در انتخابات ریاست جمهوری غرق شدند ... در حالیکه شورای شهر اگه از انتخابات ریاست جمهوری برای منافع شهری مهمتر نباشه ؛ در بدترین حالت از یک درجه اهمیت یکسان برخوردار هستند ...

من خودم داشتم رای می دادم یک خانمی کنارم بود که گفت : "آخه من چی میشناسم اینا رو" و رای رو سفید تا کرد و رفت به طرف صندوق !!! هرچقدر هم که من خودمو پاره کردم که نکن اینکار رو ما رو ... هم حساب نکرد و ذارررررت رای رو انداخت ...

خب به نظر شما چندین نفر از رشتی های اصیل و با فرهنگ اینطوری بودند ؟؟؟؟

اینجوری میشه که ترک و تالش و لر و ...... میاد توی شورای شهر رشت بعدش میشینیم و میگم خدا ترک ها رو از رو زمین برداره و ... . نه دوستان مشکل از [b:3d70e232c5][color=red:3d70e232c5]عدم اتحاد[/color:3d70e232c5][/b:3d70e232c5] خودمونه ... ما شل گرفتیم این انتخابات رو متاسفانه ... پس 4 سال میشینیم تا دور بعد ... شاید اونموقع حواسمون رو بیشتر جمع کنیم ...[/quote:3d70e232c5]

پدرام جان دقیقا یه همچین اتفاقایی برای من افتاد ! وقتی مرده داشت برگه رو میداد بهش گفتم برگه ریاست جمهوری رو نمی خوام فقط شورا رو میخوام تعجب کرد ! :D بعد چون 12 تا اسم رو نوشتم پیدا کردن کد هاشون طول کشید و تو زمانی که کد ها رو مینوشتم چند نفر رو هوا برگشون رو پر میکردند !

مثل همیشه رشتیا خودشون رو فراموش کردند ... انگار ما گیلک ها یاد گرفتیم همیشه خودمون رو فراموش کنیم :?:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط siabagh » يکشنبه ژوئن 16, 2013 11:14 am

mahyarmaya:كاملا موافقم؛ اين سايت ورزشيه و مربوط به تيم داماش ، نميشه هربحثي رو اينجا انجام داد و تازه خيلي ها كه به مسائل گيلان علاقه دارند و همچنين بانوان شايد به علت ورزشي بودن اين سايت اينجا نيان، پس نياز به يه سايت اجتماعي شديدا حس ميشه، البته بايد از فضاي مجازي در اومدغ البته بعد از آرامش و اعتدال احتمالي؛ چون اينجا هركاري بكني كلي برچسب به آدم ميزنند، ما اگه نظام جمهوري اسلامي رو دوست نداشتيم تو انتخابات شركت نميكرديم، پس بهش علاقه داريم، دوست داريم سربلند باشه كشورمون، پس بايد تحملشون رو بالا ببرند، ما هم دوست داريم اگر مشكلي هست حلش كنيم؛
پس بيرون آمدن از فضاي مجازي و تشكيل ngo بزرگان گيلك لازمه
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه ژوئن 16, 2013 11:18 am

این ترکا و تالش ها رای خریدن تو محل ما افتضاح...ابراران تقصیر مردم نیست چندنفر هست تو این استان که دلش به حال مردم بسوزه دیگه به هیچکی نمیشه اعتماد کرد ما که داشتیم رای میدادیم همه رایشونو فروخته بودن میگفتن هرکی بیاد جیب خودشو پر میکنه یه چیزی به ما بماسه وقتی مردم همچین طرز فکری دارن و به این باور رسیدن هیچکس مردم براش مهم نیست چه انتظاری دارین واقعیت هم تقریبا همینه غیر از چندنفر همه به بچه محل خودشون فامیل و آشنایانشون میرسن.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » يکشنبه ژوئن 16, 2013 11:26 am

[quote:3de37433aa="siabagh"]mahyarmaya:كاملا موافقم؛ اين سايت ورزشيه و مربوط به تيم داماش ، نميشه هربحثي رو اينجا انجام داد و تازه خيلي ها كه به مسائل گيلان علاقه دارند و همچنين بانوان شايد به علت ورزشي بودن اين سايت اينجا نيان، پس نياز به يه سايت اجتماعي شديدا حس ميشه، البته بايد از فضاي مجازي در اومدغ البته بعد از آرامش و اعتدال احتمالي؛ چون اينجا هركاري بكني كلي برچسب به آدم ميزنند، ما اگه نظام جمهوري اسلامي رو دوست نداشتيم تو انتخابات شركت نميكرديم، پس بهش علاقه داريم، دوست داريم سربلند باشه كشورمون، پس بايد تحملشون رو بالا ببرند، ما هم دوست داريم اگر مشكلي هست حلش كنيم؛
پس بيرون آمدن از فضاي مجازي و تشكيل ngo بزرگان گيلك لازمه[/quote:3de37433aa]
اتفاقا من و نیمابکام و چندنفر دیگه داریم یه سایت با این مضمون میزنیم آبرار. توو اف بی هم یه گروه سکرتی تشکیل دادیم که فقط گیلکا توش جا دارن. از کاربرا این سایتم میخام بیان توو گروه عضو شند و توو بحثا شرکت کنند.
https://www.facebook.com/groups/599181820092494/
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط mostafa » يکشنبه ژوئن 16, 2013 11:31 am

الان از بین افراد شورا، کسی از لیست مورد حمایت داماش بینشون هست؟ چند نفر؟ /4/
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه ژوئن 16, 2013 12:16 pm

[color=green:b684cfe423][size=18:b684cfe423]فقط اميدوارم با اين نوشته اشتراكم تعليق نشه ولي واقعا متاسفم برای بعضي از مردم که شرافتشونو به پول فروختن این افراد اصلا صلاحیت ندارن. من دیروز این بازار مکاره رو دیدم و شنیدم که چه آقایون وچه خانمايي رای خریدن وجز افراد بالايي رای آورده ها هستند .جمع کنید این بساطو این شورا مورد تایید مردم نیست تورو خدا خواهش میکنم اگه مسئولی این کامنت هارو میخونه یه فکری بکنه بخدا دیروز تو رشت رای خریدن بیداد میکرد ،درسته کسايی هستند که بخاطر پول وگرسنگی شرف و روح خودشونو میفروشند ؛ ولی اون آدمی که با این ترفند میاد تو شورای شهر میشینه خب معلومه واسه چی میاد.آقای مسئول بیا و تو یک بار از خودت بزرگي و مديريت نشون بده.اوضاع وحشتناک بود وحشتناک[/size:b684cfe423][/color:b684cfe423]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط everlasting-rain » يکشنبه ژوئن 16, 2013 12:23 pm

[quote:547d2f5653="miladcivil"][color=black:547d2f5653]این اطلاعات ذکر شده از دوستمون everlasting-rain ؛[/color:547d2f5653] [color=darkblue:547d2f5653]به این دلیل نیست که احیانا از اعضای کابینه دکتر روحانی خواهند بود ؟ [/color:547d2f5653]:wink:[/quote:547d2f5653]

اطلاع ندارم كه ايا جزو كابينه روحاني ميشه يا نه اما برام اهميتي هم نداره چون زير علم كسي سينه نميزنم و به همين خاطر رزومه دكتر نوبخت رو در زمان انتخابات توي سايت قرار ندادم تا كسي برچسب تبليغ نزنه و الان هم كه در باره او نوشتم به اين خاطره كه حالا كه شاهديم كه مهاجران ساكن رشت چه دست و پايي مي زنن تا بتونن بخشي از كرسي هاي شوراي شهر رو غصب كنن پس بايد ما هوشيار باشيم و اجازه شلنگ تخته انداختن به اونها نديم و از ابزارهاي موجود نهايت استفاده رو به نفع هويت و اصالت و اقتصاد و عمران شهرمون ببريم ( اصلا چه معني داره هر تركي كه ساختمون ميسازه اسم ساختمون رو تركي ميذاره در صورتي كه واحد هاي اون ساختمون رو به چند نفر مي فروشه و ارگاني كه مسئول صدور پايان كاره نبايد اجازه بده در رشت به جز اسامي گيلكي و فارسي اسمي روي ساختمونها گذاشته بشه) برگردم به سراغ دكتر نوبخت كه چه در كابينه باشه و يا نباشه خلاصه به عنوان مشاور اقتصادي روحاني از جايگاه ويژه اي برخورداره و در انتخابات هشتاد و چهار هم مشاور اقتصادي هاشمي بود و مناظره داغي رو با مشاور اقتصادي احمدي نژاد برگزار كرد و همون موقع هم درباره وضعيت بغرنج اقتصادي ايران هشدار داد اما كو گوش شنوا ؟ به هر ترتيب حالا كه چنين وزنه مهم سياسي و اقتصادي و اكونوميك تئوريسيني كه اهل شهر ماست وجود داره بايد نهايت تعامل و مشاركت با او برقرار بشه چه از طرف شهردار چه از طرف اعضاي گيلك شوراي شهر و چه از طرف نمايندگان رشت در مجلس و چه از طرف مسئولان باشگاه تا فارغ از جناح بازي ها فقط اعتلاي شهر گيلك نشين رشت و تيم بومي محور رشت مد نظر باشه.
نماد کاربر
everlasting-rain
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 01, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه ژوئن 16, 2013 12:29 pm

8O [color=green:b99ea9b4ad][size=18:b99ea9b4ad]از شورای نگهبان قانون اساسی استدعا دارم تا در مو رد انتخابات شوراي شهر رشت تحقیقات جامعی به عمل آورد چرا که شورا جای هر کسی نیست متاسفانه اتفاقات بدی در بعضی صندوقها اتفاق افتاد که در شان مردم رشت نبود چرا باید انتخابات به پول آلوده باشد اگر کوتاهی کنید شک نکنید که اتفاقات شورای قبلی تکرار خواهد شد[/size:b99ea9b4ad]ش[/color:b99ea9b4ad]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط kiavash » يکشنبه ژوئن 16, 2013 12:38 pm

آبره چرا اینقدر طول کشیده؟از صبح میگن اعلام میکنیم مگه چند تا رای بوده؟
روحانی یه روزه رای هاش شمرده شد!!!!
من اصلا شرکت نکردم تو انتخابات(هیپکدومش رو)ولی الان برام جالبه که اسامی رو میبینم دوستان نوشتند اصلا در حد رشت نمیبینمشون چه برسه عضو شورای رشت بشن!!!!!
اون قبلیا که با اون همه ادعا اومدن و اون بلاها سرشون اومد خدا بخیر کنه به ما با این نفراتی که شماها میگید رای آوردن /6/ /6/ /6/ /6/
به امید روزای پر فروغ گیلان
نماد کاربر
kiavash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 30, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه ژوئن 16, 2013 12:41 pm

فهرست نهایی منتخبین انتخابات شورای شهر رشت - خرداد 92

1-رضا جمشیدی

2-فرانک پیشگر

3-اسماعیل حاجی پور

4- محمود باقری