[quote:3d70e232c5="pedram_1367"]بسم الله الرحمان الرحیم ....
با نهایت بی احترامی به افراد انتخاب شده ( حداقل چندتایی که میشناسم ) باید بگم هیچ نظری ندارم ....
متاسفانه مردم رشت در انتخابات ریاست جمهوری غرق شدند ... در حالیکه شورای شهر اگه از انتخابات ریاست جمهوری برای منافع شهری مهمتر نباشه ؛ در بدترین حالت از یک درجه اهمیت یکسان برخوردار هستند ...
من خودم داشتم رای می دادم یک خانمی کنارم بود که گفت : "آخه من چی میشناسم اینا رو" و رای رو سفید تا کرد و رفت به طرف صندوق !!! هرچقدر هم که من خودمو پاره کردم که نکن اینکار رو ما رو ... هم حساب نکرد و ذارررررت رای رو انداخت ...
خب به نظر شما چندین نفر از رشتی های اصیل و با فرهنگ اینطوری بودند ؟؟؟؟
اینجوری میشه که ترک و تالش و لر و ...... میاد توی شورای شهر رشت بعدش میشینیم و میگم خدا ترک ها رو از رو زمین برداره و ... . نه دوستان مشکل از [b:3d70e232c5][color=red:3d70e232c5]عدم اتحاد[/color:3d70e232c5][/b:3d70e232c5] خودمونه ... ما شل گرفتیم این انتخابات رو متاسفانه ... پس 4 سال میشینیم تا دور بعد ... شاید اونموقع حواسمون رو بیشتر جمع کنیم ...[/quote:3d70e232c5]
پدرام جان دقیقا یه همچین اتفاقایی برای من افتاد ! وقتی مرده داشت برگه رو میداد بهش گفتم برگه ریاست جمهوری رو نمی خوام فقط شورا رو میخوام تعجب کرد !

بعد چون 12 تا اسم رو نوشتم پیدا کردن کد هاشون طول کشید و تو زمانی که کد ها رو مینوشتم چند نفر رو هوا برگشون رو پر میکردند !
مثل همیشه رشتیا خودشون رو فراموش کردند ... انگار ما گیلک ها یاد گرفتیم همیشه خودمون رو فراموش کنیم