[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - ايا با اخراج درخشان موافقيد ؟ / نظرسنجي

ايا با اخراج درخشان موافقيد ؟ / نظرسنجي

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

ايا با اخراج درخشان موافقيد ؟

اري موافقم
111
83%
خير مخالف هستم
23
17%

کل آرا : 134

پستتوسط metall » شنبه مارس 02, 2013 8:29 pm

[quote:d8b66510fe="r4sht"]دوستان عزیز یه عنوان قدیمی ترین هوادار داماش توی اینترنت ازتون میخوام منطقی رفتار کنین نه احساسی
با توجه به بازی هایی که داریم موندگاری ما توی لیگ دست خودمونه
در مورد درخشان منم موافقم که بره ولی با این شرایط چند بازی باقی مونده به هیچ عنوان قویدل و عابدینی تعویض سرمربی انجام نمیدن
بهتره نه فحش بدیم و نه چیز دیگه ای و فقط با اتحاد از بازیکنان تیم بخوایم ببرند
بعد پایان این قصل من بشخصه همه تلاشمو میکنم تا دست نشان رو بیارن /23/[/quote:d8b66510fe]

بعد از اینکه رفتیم دسته یک تازه تلاش کنیم :evil:
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » شنبه مارس 02, 2013 8:30 pm

هیچ فرصتی برای این آقا دیگه نداریم که بهش بدیم >.دیگه تمومه /22/ /22/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه مارس 02, 2013 8:42 pm

[quote:e3694dbd34="RASHTBOY"]می بخشید تاکنون جمع آرا 18%+81%=99% لطفاً اصلاح نمایید[/quote:e3694dbd34]
دست ما نیست که اصلاح کنیم و نظرسنجی توسط سیستم و با رای کاربر انجام میشه . اینکه گاهی جمع درصد به عدد 100 نمیرسه به این دلیله که عدد درصد با اعشار مورد نیاز درج نمیشه .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » شنبه مارس 02, 2013 8:44 pm

دوستانی که میگن درخشان اخراج بشه میشه بگن گزینه مدنظرشون کیه؟( حالا بماند که مالک گفته اخراج نمیکم). آخه مگه مربیهای قبلی کم اشکال داشتن؟ اون از قاسم پور که آبشک رو تو اوج آمادگی مینشوند رو نیمکتو ما باید 90 دقیقه با دیدن سوتیهای عباس آقایی میزدیم تو سر خودمون و ترکیب چینی عجیب و غریبش. اونم از تارتار که با همه بازیکنای بومی و غیربومی توی یه برهه هایی مشکل داشت. حالا باز این درخشان که ظاهرا دیگه از خیر داسیلوا و حاجی زاده گذشته. خداییش امسال چاوشی خیلی ضعیف بوده منم که آواتارم عکس چاوشی هست و خیلی دوسش دارم اگه بودم کبه و متوسل زاده رو ترجیح میدادم به افشین.
درخشان دلاله قبول،اتحاد تیم کم شده قبول ولی باور کنین این ماییم که با حمایت از تیم (نه تشویق یا تخریب یه شخص،حالا هر خری میخواد باشه) میتونیم ورق رو برگردونیم. الان تیمای پایین ما آرزوشو داشتن جای ما بودن . ما وضعیتمون خیلی هم بد نیست با این 6 امتیاز از نفت و گهر 90 درصد بقامون تضمین میشه و کار خیلی شاقی هم نیست ولی مطمئن باشن اگه سر تمرین یا سر بازی بخوایم شعارهایی غیر از حمایت از داماش بدیم درخشان که اخراج نمیشه هیچ، اختلافات داخلی و لج و لجبازی تشدید هم میشه و این فرصت طلایی برای 6 امتیازو از دست میدیم.
حالا که مافیا شمشیرو از رو بستن علیه داماش (با این ناداوریها و محرومیتها) ما دیگه تیشه به ریشه خودمون نزنیم
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » شنبه مارس 02, 2013 9:05 pm

[quote:65ad304eef="ba-taasob-2"]دوستانی که میگن درخشان اخراج بشه میشه بگن گزینه مدنظرشون کیه؟( حالا بماند که مالک گفته اخراج نمیکم). آخه مگه مربیهای قبلی کم اشکال داشتن؟ اون از قاسم پور که آبشک رو تو اوج آمادگی مینشوند رو نیمکتو ما باید 90 دقیقه با دیدن سوتیهای عباس آقایی میزدیم تو سر خودمون و ترکیب چینی عجیب و غریبش. اونم از تارتار که با همه بازیکنای بومی و غیربومی توی یه برهه هایی مشکل داشت. حالا باز این درخشان که ظاهرا دیگه از خیر داسیلوا و حاجی زاده گذشته. خداییش امسال چاوشی خیلی ضعیف بوده منم که آواتارم عکس چاوشی هست و خیلی دوسش دارم اگه بودم کبه و متوسل زاده رو ترجیح میدادم به افشین.
درخشان دلاله قبول،اتحاد تیم کم شده قبول ولی باور کنین این ماییم که با حمایت از تیم (نه تشویق یا تخریب یه شخص،حالا هر خری میخواد باشه) میتونیم ورق رو برگردونیم. الان تیمای پایین ما آرزوشو داشتن جای ما بودن . ما وضعیتمون خیلی هم بد نیست با این 6 امتیاز از نفت و گهر 90 درصد بقامون تضمین میشه و کار خیلی شاقی هم نیست ولی مطمئن باشن اگه سر تمرین یا سر بازی بخوایم شعارهایی غیر از حمایت از داماش بدیم درخشان که اخراج نمیشه هیچ، اختلافات داخلی و لج و لجبازی تشدید هم میشه و این فرصت طلایی برای 6 امتیازو از دست میدیم.
حالا که مافیا شمشیرو از رو بستن علیه داماش (با این ناداوریها و محرومیتها) ما دیگه تیشه به ریشه خودمون نزنیم[/quote:65ad304eef]
البته اگه شش امتیاز رو بگیره ولی در کل حداقل مربی های قبلی تیم رو هفتم جدول تحویل دادن ولی این چی
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه مارس 02, 2013 9:31 pm

عابديني اختيار تام دارد

رئيس هيات مديره باشگاه داماش ضمن تاکيد بر اينکه تا پايان فصل به غير از عابديني هيچکس در تيم داماش حق مصاحبه ندارد.
[عابديني اختيار تام دارد]

شهرام قويدل در گفت و گو با مهر، ضمن بيان مطلب فوق گفت: صحبت هايي که در برخي از رسانه ها مبني بر استعفاي مدير عامل و کناره گيري مالک باشگاه داماش مطرح مي شود کذب محض است. طي نشست مشترکي که مالک و اعضاي هيات مديره باشگاه داماش داشتند مقرر شد از اين پس امير عابديني در کليه امور باشگاه و تيم اختيار تام داشته و همه بازيکنان و اعضاي کادر فني ملزم به اطاعت از وي هستند.

وي در همين خصوص افزود: در نشست هيات مديره باشگاه داماش به عابديني ماموريت داده شد تا ضمن حفظ تيم در رقابت هاي ليگ برتر براي موفقيت در جام حذفي و آماده سازي تيم براي فصل آينده برنامه ريزي کرده و کارهاي لازم را انجام دهد.

مالک باشگاه داماش تاکيد کرد: از اين پس کليه بازيکنان و اعضاي کادر فني حتي سرمربي تيم تا پايان فصل ممنوع المصاحبه بوده و فقط عابديني مواضع باشگاه را اعلام مي کند و اگر قرار است مصاحبه اي صورت گيرد بايد با هماهنگي با شخص مدير عامل باشد.

رئيس هيات مديره باشگاه داماش تاکيد کرد: از اين پس باشگاه داماش براي بقا در رقابت هاي ليگ برتر و قهرماني در رقابت هاي جام حذفي در وضعيت آماده باش قرار مي گيرد.
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه مارس 02, 2013 9:41 pm

[quote:00affa631b="r4sht"]دوستان عزیز یه عنوان قدیمی ترین هوادار داماش توی اینترنت ازتون میخوام منطقی رفتار کنین نه احساسی
در مورد درخشان منم موافقم که بره ولی با این شرایط چند بازی باقی مونده به هیچ عنوان قویدل و عابدینی تعویض سرمربی انجام نمیدن
بعد پایان این قصل من بشخصه همه تلاشمو میکنم تا دست نشان رو بیارن /23/[/quote:00affa631b]
[color=black:00affa631b]فکر نکنم کسی بتونه خودش رو قدیمی ترین هوادار داماش تو اینترنت بدونه(چون چیزی نیست که تاریخ داشته باشه و صرفا یه ادعاست).در هر صورت فعالیتتون رو در وارش اسپرت به فال نیک میگیریم.در مورد مسئله ی نادر هم یک علامت سوال خیلی بزرگ ایجاد کردی!روی چه ضوابط و روابطی میتونی تلاش کنی که نادر به رشت بیاد؟!!![/color:00affa631b]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه مارس 02, 2013 9:47 pm

[quote:9ed42e33e0="abarar1989"][quote:9ed42e33e0="r4sht"]دوستان عزیز یه عنوان قدیمی ترین هوادار داماش توی اینترنت ازتون میخوام منطقی رفتار کنین نه احساسی
بعد پایان این قصل من بشخصه همه تلاشمو میکنم تا دست نشان رو بیارن /23/[/quote:9ed42e33e0]
[color=black:9ed42e33e0]فکر نکنم کسی بتونه خودش رو قدیمی ترین هوادار داماش تو اینترنت بدونه(چون چیزی نیست که تاریخ داشته باشه و صرفا یه ادعاست).در هر صورت فعالیتتون رو در وارش اسپرت به فال نیک میگیریم.در مورد مسئله ی نادر هم یک علامت سوال خیلی بزرگ ایجاد کردی!روی چه ضوابط و روابطی میتونی تلاش کنی که نادر به رشت بیاد؟!!![/color:9ed42e33e0][/quote:9ed42e33e0]

شايد خوده اقا مديره :lol:
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه مارس 02, 2013 9:54 pm

[quote:f85702e718="ali_damashi"][quote:f85702e718="abarar1989"][quote:f85702e718="r4sht"]دوستان عزیز یه عنوان قدیمی ترین هوادار داماش توی اینترنت ازتون میخوام منطقی رفتار کنین نه احساسی
بعد پایان این قصل من بشخصه همه تلاشمو میکنم تا دست نشان رو بیارن /23/[/quote:f85702e718]
[color=black:f85702e718]فکر نکنم کسی بتونه خودش رو قدیمی ترین هوادار داماش تو اینترنت بدونه(چون چیزی نیست که تاریخ داشته باشه و صرفا یه ادعاست).در هر صورت فعالیتتون رو در وارش اسپرت به فال نیک میگیریم.در مورد مسئله ی نادر هم یک علامت سوال خیلی بزرگ ایجاد کردی!روی چه ضوابط و روابطی میتونی تلاش کنی که نادر به رشت بیاد؟!!![/color:f85702e718][/quote:f85702e718]

شايد خوده اقا مديره :lol:[/quote:f85702e718]
[color=black:f85702e718]منم شک کردم که مهرداد باشه :wink: :lol:
خدایی من هیچوقت ندیدم مدیرامون با این همه کارایی که میکنن و با این همه قدمت ادعایی بکنن
این ادعا که در نوع خودش بی نظیره که من قدیمی ترین هواداره داماش تو اینترنتم!!!!!!!!! [/color:f85702e718]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه مارس 02, 2013 10:03 pm

[quote:78b11e0a7e="abarar1989"][quote:78b11e0a7e="ali_damashi"][quote:78b11e0a7e="abarar1989"][quote:78b11e0a7e="r4sht"]دوستان عزیز یه عنوان قدیمی ترین هوادار داماش توی اینترنت ازتون میخوام منطقی رفتار کنین نه احساسی
بعد پایان این قصل من بشخصه همه تلاشمو میکنم تا دست نشان رو بیارن /23/[/quote:78b11e0a7e]
[color=black:78b11e0a7e]فکر نکنم کسی بتونه خودش رو قدیمی ترین هوادار داماش تو اینترنت بدونه(چون چیزی نیست که تاریخ داشته باشه و صرفا یه ادعاست).در هر صورت فعالیتتون رو در وارش اسپرت به فال نیک میگیریم.در مورد مسئله ی نادر هم یک علامت سوال خیلی بزرگ ایجاد کردی!روی چه ضوابط و روابطی میتونی تلاش کنی که نادر به رشت بیاد؟!!![/color:78b11e0a7e][/quote:78b11e0a7e]

شايد خوده اقا مديره :lol:[/quote:78b11e0a7e]
[color=black:78b11e0a7e]منم شک کردم که مهرداد باشه :wink: :lol:
خدایی من هیچوقت ندیدم مدیرامون با این همه کارایی که میکنن و با این همه قدمت ادعایی بکنن
این ادعا که در نوع خودش بی نظیره که من قدیمی ترین هواداره داماش تو اینترنتم!!!!!!!!! [/color:78b11e0a7e][/quote:78b11e0a7e]

اين ادعا 2 ومشون من دستنشان رو دستور ميده كه بيارن و تلاششو ميكنه :lol:
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » شنبه مارس 02, 2013 10:08 pm

من فکر کنم منظور ali_damashi کلا مدیر بود نه مدیر سایت :roll: . ضمنا من قدیمی ترین نیستم و هوادارانی میشناسم که حدود 8 سال تو محیط های مجازی پگاه و داماش بودند .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط sepidroudi » شنبه مارس 02, 2013 10:11 pm

[quote:afff44fa7c="MEHRDAD"]من فکر کنم منظور ali_damashi کلا مدیر بود نه مدیر سایت :roll: . ضمنا من قدیمی ترین نیستم و هوادارانی میشناسم که حدود 8 سال تو محیط های مجازی پگاه و داماش بودند .[/quote:afff44fa7c]

من کسانی رو میشناسم بالای ده سال توی محیطهای مجازی سپیدرود بودند :twisted:
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali_damashi » شنبه مارس 02, 2013 10:15 pm

سپيدرود داماش هر دو عزيز جامعه مجازي هوادارن :P
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » شنبه مارس 02, 2013 10:15 pm

[quote:34d987fa7a="sepidroudi"][quote:34d987fa7a="MEHRDAD"]من فکر کنم منظور ali_damashi کلا مدیر بود نه مدیر سایت :roll: . ضمنا من قدیمی ترین نیستم و هوادارانی میشناسم که حدود 8 سال تو محیط های مجازی پگاه و داماش بودند .[/quote:34d987fa7a]

من کسانی رو میشناسم بالای ده سال توی محیطهای مجازی سپیدرود بودند :twisted:[/quote:34d987fa7a]
ببخشید معین جان ولی فکر کنم این تاپیک جای این حرفا نیست و من فقط واسه توضیح گفتم . من از جایی که خبرش رو داشتم گفتم و تا یه وبلاگ پگاه که فکر کنم سال 82 زده شد رو خبر دارم .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط sepidroudi » شنبه مارس 02, 2013 10:22 pm

[quote:073c4b7ca9="MEHRDAD"][quote:073c4b7ca9="sepidroudi"][quote:073c4b7ca9="MEHRDAD"]من فکر کنم منظور ali_damashi کلا مدیر بود نه مدیر سایت :roll: . ضمنا من قدیمی ترین نیستم و هوادارانی میشناسم که حدود 8 سال تو محیط های مجازی پگاه و داماش بودند .[/quote:073c4b7ca9]

من کسانی رو میشناسم بالای ده سال توی محیطهای مجازی سپیدرود بودند :twisted:[/quote:073c4b7ca9]
ببخشید معین جان ولی فکر کنم این تاپیک جای این حرفا نیست و من فقط واسه توضیح گفتم . من از جایی که خبرش رو داشتم گفتم و تا یه وبلاگ پگاه که فکر کنم سال 82 زده شد رو خبر دارم .[/quote:073c4b7ca9]

تکلیف درخشان و این تاپیک فردا مشخص میشه :twisted: - درخشان ما داریم میاییم - بیرون بس :evil:

ضمنا یه سوال سایپای شمال که نه شانس صعود داره و نه سقوط میکنه - نمیشه دکتر عابدینی مخ مدیرعامل اونا رو بزنه دست نشان رو به ما بدن این چند تا بازی رو؟ :roll:
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان