[quote:9a11a37fd0="777"]سلام منم یه چنتا سئوال میپرسم قابل دونستی جواب بده
1-نظرت درمورداینکه فصل قبل مشکل مالی نمیخوردیم چندم میشدیم؟
2-دوس داری داماش باچه ترکیبی بازی کنه؟
3-داماش امسال تولیگ میمونه؟
4-تومدرسه چندباردعواگرفتی؟
5- به معجزه اعتقادداری؟
6-تاحالاشده خواب بازی داماش روببینی؟
7-چندسال استادیوم میای؟
8-بازی برگشت باملوان میبریم؟
9-چه حسی داشتی وقتی ملوان روداماش برد؟
10-چه ورزشی انجام میدی؟
11-حست درباره ناداوری تواین چندبازی اخیر؟
12-برای تفریح به انزلی میری ؟
13-موقع بلیط دادن توکرج چه حالی داشتی؟[/quote:9a11a37fd0]
من تی نوکرم ایسم ابرار
1.از اونجایی که بعضی وقتا پول داریم و بعد نتیجه میگیریم و بعضی وقتا پول نداریمو خوب نتیجه نمیگیرم واقعا پیش بینی این سخته ولی اگه همه چی رو روال عادی بود فکر کنم حتما جزو چهارتا بودیم
2.من ترکیب 4-1-3-2 ر. دوست دارم ولی باید دید یه تیم چه داشته هایی داره و اصلا میتونه این ترکیبو تو زمین پیاده کنه چون امکان داره ابزار لازم رو نداشته باشه.کلا دوست دارم حالا هر ترکیبی باشه دو مهاجمه بازری کنیم حتما .نه یکی فقط پشتیبان باشه ها یعنی دو مهاجم کلاسیک
3.اره حتما می مونیم.اگه نخواد مشکل جدیدی پیش بیاد
4.خیلی بیشتر از اونی که تعدادش یادم بیاد
5.شک دارم که شاید باشه ولی واسه من که تاحالا انتفاق نیفتاده
6.اره زیاد.مخصوصا فصل پیش که شب قبل بازی با شاهین تو جام حذفی خواب دیدم که 2-1 میبازیم.بعد از صبح اعصابم خراب بود وقتی داماش گل مساوی رو زد و داشت گل دومو میزد بچها گفتن سالار دیدی خوابت اشتباه در میاد منم گفتم دمش گرم ولی وقتی گل دوم رو خوردیم یکی از بچها از چند متر اونورتر داد زد سالار من تی خوابه.......

همینطور بازی با سپاهان که بدون تماشاگر یک بر صفر باختیم خواب دیدم که 1-0 میبازیم!!!
7.حدود 13 سال
8.امیدوارم که ببریم چون پتانسلشو کامل دارم
9.یکی از بچها چند دقیقه اخرو از من فیلم گرفت کامل تو اون حسم معلومه!!از اونجاایی که چند بازی اخیر تو انزای دقایق اخر برد از دست داده بودم خیلی استرس داشتم که باز اونطور نشه.دو تا مشکل داشتم یکی که گل نخوریم یکی که قلبم واینسته!!چون واقعا بدجوری داشت میزد!!!
10.قبلا فوتبال الان 5/6 سال بدنسازی
11.این چند بازی اخیر نه همیشه علیه ما ناداوری بود و مطمئنم اشتباه داوری نیست و کاملا از پیش تعیین شده و سازمان یافتست
12.اکثرا میرم سمت کاسپین و حاجی بکنه چون اعتقاد دارم انزلی حساب نمیشه ولی انزلی هم به ندرت میرم
13.دقیقا این حسو داشتم که اخه بره مگه اینا اسنان نیستن!!!بهشون میگم بخدا بیشتر از تعداد شما دارم چرا اینطوری میکنید ولی بازم هجوم میاوردن که منم یه داد زدمو چند نفر وهول دادم تا حدودی تاثیر داشت