[quote:043e761bea="mahmood1331"][quote:043e761bea="soheil_shahre_baran"][b:043e761bea]من اولین سالیه که عضو وارش شدم و فکر میکنم عضویت تو این سایت یه اتفاق خوب تو زندگیم بود که باعث شد بتونم ازادانه تفکرات و افکارم رو در مورد مسائل فوتبال و تیم شهر و استانم بیان کنم. و همه ی این ها رو مدیون مدیران و زحمت کشان این سایت هستم.
چیزه دیگه ای که میخوام عنوان کنم و نمیدونم که شما هم احساس من رو دارید یا نه اینه که ادم بعد یه مدتی که تو سایت فعالیت میکنه نسبت بهش تعصب پیدا میکنه و من کاملا این رو لمس کردم.
من هم به عنوان عضو کوچک سایت تولد سه سالگیه وارش اسپرت رو به همه ی ابرارانی که برای این سایت زحمت میکشند و عضوش هستد و قلبشون به عشق تیم شهر و استانشون میتپه تبریک عرض میکنم.

[/b:043e761bea][/quote:043e761bea]
[size=18:043e761bea][color=green:043e761bea]تمام اون حرفهايي كه تو ذهنم و دلم بود سهيل عزيز عنوان كردند[/color:043e761bea]
بنده فردي هستم با مشغله هاي بسيار زياد ،باور كنين روزانه حداقل 12 ساعت مفيد درگير مسائل و درگيريهاي زندگيم هستم.ولي با وجود اين ميبايست حداقل ساعتي رو در طول روز تو وارش عزيز بگذرونم .فقط اميدوارم خيلي بيشتر از اين وارش و ماها كه عضو وارش هستيم بتونيم تو تصميم گيريها و مسائل بزرگ و كلان تاثير گذار باشيم.البته تاثير از نوع متفكرانه ،متمدّنانه ،باشعور و با سياست و با كياست و معقول و بخردانه و البته با چاشني تعصّب و بدور از جوّ زدگي و بي ادبي
[color=red:043e761bea]با تمام اين اوصاف تولد 3 سالگي سايت عزيز و وزين وارش اسپرت رو به مديران و صاحبين و قديميها و تمام اعضا از ته دل تبريك ميگم[/color:043e761bea] .[/size:043e761bea]

[/quote:043e761bea]
کلا استقامتی ها تفکراتشون به هم نزدیک محمود جان
البته با اینکه من با شما هم محلی هستم اما تا الان افتخار اشنایی با شما پیش نیومده و ندیدمت اما این نشون میده که چقدر تفکراتمون به هم نزدیکه و مسائل مشترکی از ذهنمون عبور میکنه. ایشالا سعادتی بشه تو عضدی از نزدیک و به صورت حضوری بیشتر با شما و ابراران گل دیگه که شاید از نزدیک نمیشناسم اما نظرات و طرز فکرشون رو قبول دارم اشنا شم.