بلاخره هر آمدنی یک رفتنی دارم و وقت رفتن ماهم همین حالا است ، من به مهرداد شفایی استعفایم را گفتم و ایشونم موافقت کرد ، خدا را صدهزار مرتبه شکر میکنم که خداحافظی من بدون هیچ کدورتی و مشکل خواصی دارد صورت میگیرد و رفاقت من با مهرداد عزیز و مازیار و تیم کامل وارش اسپرت تا آخر عمر ادامه دارد
تا جایی که در توانم بود توانستم در هر میدانی برای موفقیت داماش تلاش بکنم و در خیلی از موارد یک تنه به جنگ دشمن رفتم !
دونبال دلایل استعفا من هم نگردید

خاطرات بسیار خوبی داشتم اولین جلسه سایت در سبزه میدان رشت شکل گرفت ، من بودم ، مهرداد و میثم ، یادش بخیر هر روز و هر دقیقه به سایت سر میزدم تا ببینم استقبال از سایت ما چگونه است که خدارشکر تا این لحظه وارش اسپرت پر بازدید ترین سایت شمال کشور است
، تشکر میکنم از مهرداد عزیز که به من اعتماد کرد تا در این کار به اون کمک کنم ( گرچه تمام مشکلات سایت و نوشتن مطالب و هزاران مشکل دیگر برای مهرداد عزیز بود ولی بازهم شرمندشم که توانم بیشتر از این نبود)
تشکر میکنم از مازیار عزیز که بخاطر همین سایت و بخاطر تعصبش به داماش و شهر رشت بارها پشت سر او حرف زدند و بارها دچار بی مهری یک عده از دوستان قرار گرفت
تشکر میکنم از معراج و پویان عزیز که دوستان خوبی برایم در سایت بودند
و در آخر از تمام کاربران سایت وارش اسپرت تشکر میکنم که 2 سال من را تحمل کردید و اگر بدی از من دیدید یا اگر در یک کامنتی بد برخورد کردم پوزش می طلبم
و از هم اکنون به عنوان یک کاربر عادی نظرات شما را میخوانم و نظر می گذارم
در یک سیستم و در رسیدن به موفقیت فرد مهم نیست مهم این هست که به اون هدف و به اون موفقیت برسی پس به امید سرفرازی داماش شهر باران به امید موفقیت سایت وارش اسپرت و به امید دیدار
[/color:70e08aa359]