[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - شهر مظلوم من رشت

شهر مظلوم من رشت

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

شهر مظلوم من رشت

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه سپتامبر 03, 2012 9:21 am

این مطلب رو مدتهاست میخواستم تو تالار بذارم ولی در یکی دو ماه اخیر صلاح نبود تا با همچین مطالبی تمرکز بچه های این سایت رو که الحق و والانصاف موثرترین هواداران این مملکت هستن بهم بریزم. اما اخیرا اشخاص غریبه با فرهنگ وتربیت چاله میدانی حرف هایی زندند راجع به رشت و رشتی که خیلی بزرگتر از اندازه دهانشان بود و متاسفانه بعد از اتفاقات اخیر برخی عمدا یا سهوا این سایت رو که محیطی برای اتحاد رشتی ها و کلا گیلک های باغیرت هست، وسیله ای کردن برای تبلیغات منفی و واهی علیه خودمان و فراموش کردند که شاید این اتفاقات را بتوان انتقام توهین های گذشته تلقی نمود. گرچه اصلا این اتفاقات رو در شان فرهنگ رشت ندیدم ولی باید دونست جواب اگر جواب یک مشت رو ندی بعدا اون مشت تبدیل به مشتها میشه.

[size=18:252ba8dcc9]شهر مظلوم من رشت،[/size:252ba8dcc9]
چندی است میخواهم از دلایل ظلم به شهرم بنویسم. رشت، نامی که جمعیت کثیری کمر به تخریب نامش بسته اند، چرا که در هر جامعه ای اکثریت جامعه را عوام تشکیل می دهند. آن هم عوامی که چشمشان به دهان برخی خواص تنگ نظر و سودجوست، خواصی که برای پنهان نمودن پلشتی هایشان و محبوبیت در جوامع کوچک و عقب افتاده راهی جز تخریب چهره بزرگان ندارند.
نمیخواهم استناد کنم به تاریخ پربار این شهر، چرا که تنها برای استناد به تاریخ معاصر باید شاهنامه نوشت، نه چند سطر درددل. میگویم درددل از آنجا که شهرم در کشوری واقع شده مسلمان، مردمش ماه رمضان زبانشان روزه است، محرم همه سیاه پوشند، رجب همه مشغول مستحبات اند و همه عاشق سینه چاک اهل بیت خاتم المرسلین. رسولی که کمر به نابودی نژادپرستی بست و اولین بار به بشریت معنای برادری را چشاند. آری! ما پیرو همان پیغمبریم، آن هم از جماعت برگزیده اش، شیعه.
طبیعتا در چنین جامعه ای هیچکس دیگری را بدون دلیل و مدرک متهم نمیکند، کسی را به سخره نمیگیرد و عدالت را زیر پایش لگد مال نمیکند. آخر ما شیعه علی هستیم. کسی که در سیاستش هم صداقت داشت، همان قرآن ناطق که صورتش را به سزای بی خبری از درماندگی بیوه زنی با آتش تنور آشنا کرد. کسی که بر دست برادرش تنها به دلیل زیاده خواهی و نه زیاده خوری داغ نهاد.
آری! درد دل من از این جهت است که شهر من رشت از سوی چنین ملتی مظلوم واقع شده. نمیدانم به چه جرمی؟!!! تنها میدانم که به زعم این ملت خوش غیرت، رشتی بی غیرت است. هرچه میجویم دلیلی نمییابم جز پیشرو بودن این شهر در علم وادب و فرهنگ که اگر بخواهم مصادیقش را بشمارم اینبار خود یک مثنوی طویل خواهد بود. شاید برخی ادعای مذکور را به سخره بگیرند. لیکن برای این ادعا دلیلی دارم که در ادامه با چند سوال و در نهایت پاسخ بیان خواهم نمود تا روشن شود نظریه پیش رو صرفا از تعصب نسبت به قومیت و شهر ناشی نشده.
بدترین صفات در این کشور به کدام قومیت ها و شهرها نسبت داده میشود؟ پیشینه این شهرها و قومیت ها نسبت به سایر شهرها و قومیت های ایران در چه وضعیتی است؟ کدامین قومیت ها و شهرها و چه قشری از آنها به این قومیت ها توهین میکنند؟
میرسیم به پاسخ!
در مورد سوال اول: گرچه در فرهنگ غنی پارسی جک و توهین ابزاری جهت تفریح است و به اکثر قومیت های ساکن ایران صفاتی نسبت داده میشود ولی همه به این مطلب واقف هستند که رشت و سپس تبریز بزرگترین ابزار تفریح برای قومیت به اصطلاح با ریشه پارس و متاسفانه برای برخی قومیت های اقلیت هستند.
پاسخ سوال دوم: در مورد غنای فرهنگی و پیشینه این دو شهر عقلا شکی به خود راه نمیدهند. شهرهایی که هر یک فرهنگی نو را برای اولین بار در این کشور بنا نهادند و چهره های علمی، فرهنگی، سیاسی و ورزشی برجسته ای به این آب و خاک هدیه نمودند. که برخی شهرکهای تازه ظهوریافته با عوامی نادان از شدت کورفکری، عقبماندگی و فقر فرهنگی برخی از این فرهنگها را در کتابچه ای جعلی به نام شهرک همیشه مفعول خود زدند قافل از اینکه با این کار مضحکه ای شده اند برای عقلا. (از شمردن اولین ها و همچنین چهره های برجسته به جهت عدم انحراف از بحث خودداری میکنم و از دوستانی که احیانا با نظرات خود باعث افتخار بنده میشوند خواهش میکنم از شمردن افتخارات شهر عزیز و جاویدان رشت خودداری کنند چراکه همه، حتی عوام نادان از این افتخارات آگاهند و قصد از ارائه این مطلب بیان افتخارات نیست.)
و اما پاسخ آخر:
یقینا قومیتهای به اصطلاح با پیشینه غنی و خوش غیرتی که همواره قلمروشان تحت تاخت و تاز بیگانگان بوده نیازی به معرفی نخواهند داشت. ضمنا اقشاری از این جوامع که توهین و تمسخر ابزار تفریحشان است طبیعتا از اقشار بی سواد و فقیر از جهت فرهنگی هستند و خوشبختانه هستند در این جوامع افرادی که خود را از جهل عوامانه جدا نموده و با دید احترام به رشت و رشتی مینگرند.
و اما نتیجه گیری شخصی از این بحث:
به شخصه اگر اقوام و شهر یا شهرکهای عقب مانده از شهرم به نیکی یاد میکردند جای بسی تاسف بود. چراکه همواره در طول تاریخ اقوام، اشخاص و جوامع پیشرو متهم شده اند به فساد و دروغ و انحراف، گرچه جوامع عقب مانده با گذر زمان متوجه نادانی و عقب ماندگی خود شده و نامی در تاریخ به نیکی برده خواهد شد که قهرمانانه پیشرو و هدایتگر فقرا و ضعفا بوده.
و اما سخنی با آبراران:
قرار بود از شهر خودم بنویسم اما به رسم مسلمانی از برادران تبریزی هم یاد کردم که شریک رشتی ها بودند در فهماندن جمهوری به ملتی که بیش از 2500 سال افتخارشان نوکری پادشاهان بود. شهری که همواره به پشتوانه برادری شهرهایی چون لاهیجان و صومعه سرا و فومن حامی اصلی استان عزیزمان گیلان بود. شهری که اکنون برخی شهرکها که عامل توهین به میرزای کبیرش بودند اکنون جمع معدودی از تماشاگران فوتبالش را آن هم در جمهوری اسلامی ایران همانند میرزایش جنگلی میخوانند و آنوقت برخی از مردم ساده لوح شهرم دم از حفظ احترام این اشخاص میزنند و میگویند که وامصیبتا توهین شد!!!!!!!!!! پس ما چه کنیم که علیرغم حقانیت عمریست که مورد توهین و تحقیر قرار گرفته ایم و این میان چه کسی محروم شده و چه چیزی از هتاکان بابت هتاکیشان کاسته شده؟؟!!!
بیدار شوید پیروان میرزا که یکبار سر میرزایمان با سیاست *# و انگلیس بریده شد. اینبار اجازه ندهید سیاست کثیف اجنبی سر از تن نماد همبستگی شهرمان جدا کند. در این زمانه ای که هزاران توهین و تحقیر به سویمان نشانه رفته خودزنی حماقت محض است. در کجای این مملکت توهین نیست؟ در جامعه ای که یک بی سواد متوهم به خود اجازه می دهد از یک شبکه سراسری قوم لر را به سخره بگیرد چه انتظاری می رود از جاهای دیگر؟! عاجزانه خواستارم مراقب برخی افراد بد تینت که عمدا یا سهوا قصد تفرقه افکنی دارند باشید و بکوشید تا برادر بمانیم با شهرهای با پیشینه و باریشه ای چون لاهیجان، صومعه سرا و فومن و از این پس بیایید دیگر اشتباهات گذشته را مرتکب نشویم. دوستان ما رقیب داریم اما رقیب ما شهرهای با پیشینه و با ریشه ای مانند اصفهان، شیراز و تبریز است نه ... دوستان عزیز اجازه ندهید کسانی برای شما دم از ادب و فرهنگ بزنند که آمار جرم و جنایتشان زبانزد است و فحاشی ناموسی نقل محافلشان.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » دوشنبه سپتامبر 03, 2012 10:46 am

به چند دلیل باید از Inja-Rasht عزیز تشکر کرد که مهمترینش ادامه بحث فرهنگی هست که چند وقتی است در سابت به وجود آمده و فکر می کنم ادامه دادن آن بتواند اثرات مطلوبی از خود به جا بگذارد به این امید که همه دوستان بدور از تعصب عقیده به این بحث ها وارد شوند .
مطلب جالبی بیان شد بخصوص زمانی که به ریشه توهین به دو قومیت بزرگ گیلک و ترک اشاره شد توهینهایی که میتوان ریشه اش را حتی در وقایع مشروطه و فتح تهران نیز سراغ گرفت که من خیلی خوشحال خواهم شد که سایر دوستان اگر فرصتی دارند دراین باره مطالعه کنند و همه ما را در درک این وقایع یاری کنند
اما دوست عزیزم همه حرفهایت می تواند راه گشا برای درک منجلابی باشد که امروز در آن گرفتاریم فقط من با پارگراف آخر مطلبت کمی مشکل دارم البته شاید اشتباه منظورت را درک کرده باشم . واقعیت اینجاست که من این سایت و مخاطبانش را بهترین جا برای نقد و تحلیل رفتار فرهنگیمان می دانم و اتفاقا اگر قرار باشد کسی رفتار زشت مرا به نقد بکشد فقط این حق را برای شما و سایر بچه های این سایت قائلم چون باور دارم حرفی که میزنیم شاید که حتما درست نباشد اما از روی عشق به شهر و فرهنگ شهرمان میزنیم و این هرگز به معنی این نیست که پشت یکدیگر را خالی می کنیم اما این حق را برای هم قائل باشیم که کاستی ها و ضعفهایمان را نیز به یکدیگر بیان کنیم
و این بدون شک همان فرهنگی است که رشت را از سایر نقاط جدا میکند که به این باور دارم که هیچکداممان حتی یک موی همشهری رشتی را به هزار اجنبی مدعی فرهنگ نمی دهیم اما این دلیل نمی شود که چشممان را بروی کاستی ها و ضعف های فرهنگیمان ببندیم چرا که نقد خودمان بوسیله خودمان نشان فرهنگ بالایی است که به جا مدعی آن هستیم . ما باید در برابر متاسفانه موج نژاد پرستی که حتی میان فرهنگ ما نیز رسوخ کرده مقابله کنیم نمونه اش دشمنی است که متاسفانه بدون هیچ ریشه ای ما بین ما و ترکها بوجود آورده اند و جالب اینجاست که هر دو قوم زجر کشیده از توهین های نزادی سایر اقوام هستند که البته این مطلب جای بحث بسیاری دارد که امیدوارم دوستان آن را رهانکنن . مهرداد عزیز در یکی از تایپیک هایی که ایجاد کرده بودم اشاره درستی به مقطعی بودن بحث های فرهنگی در این سایت وجاهای دیگر کرد امیدوارم دوستان اجازه ندهند که این بحث ها به حاشیه رانده شود چرا که باور دارم مانع ضرر های احتمالی فرهنگی و ورزشی در آینده خواهدشد . حتی اگر آن روز کمی دور باشد .
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » دوشنبه سپتامبر 03, 2012 11:39 am

عــــــــــــــــــــالی بود آبرار دست خوش /23/ /23/ :P :P
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه سپتامبر 03, 2012 11:47 am

متاسفانه این چند هفته اخیر رشت از نگاه عموم خیلی بدنام شده، خدایش همش تقصیر این فردوسی پور کثافته، حالا معلوم نیست امشب چه برنامه هایی توو سرشه!
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » دوشنبه سپتامبر 03, 2012 12:03 pm

واقعا نمیدونم چی بگم بقول نام شما اینجا رشت است اینجا دیار گیلک زبانان است ..
به عنوان یک گیلانی از صندلی خودم بلند میشم عالی بود عالییییییییییی /23/ /23/ /13/ /13/ /13/ /3/ /3/ /3/
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط navas » دوشنبه سپتامبر 03, 2012 3:01 pm

رشتی بدخواه گردن اشکنیم/زنده باد رشت/زنده باد رشتی/زنده باد گیلانی(منهای100000نفر)
نماد کاربر
navas
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 18, 2012 12:00 am

پستتوسط siabagh » دوشنبه سپتامبر 03, 2012 3:41 pm

خودمون رو به تركا نبايد وصل كنيم ااونا حتي به خاك ا هم چشم دوختند
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » دوشنبه سپتامبر 03, 2012 4:51 pm

من باتمام وجود میگم افتخار میکنم که رشتی هستم
با فرهنگ تر با غیرت تر با تمدن تر از رشت نداریم همه مردم ایران بدونن /13/ /13/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه سپتامبر 03, 2012 4:57 pm

واقعا دست خوش آبرار با خوندم این مطلب یاد اون پرده نوشته دوستان خوبمون در جایگاه اچ افتادم که نوشته شده بود خدایا از آفرینش رشت و رشتی متشکریم.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه سپتامبر 03, 2012 6:12 pm

شیمی فهم وکمالات قوربان. قبلا وقتی ازین حرفها در سایت مطرح میشد بجای پرداختن به اصل قضیه همه افتخارات رشت و گیلان رو بیان میکردن و کلا بحث از مسیر اصلی منحرف میشد اما اینبار خوشحالم که اینطور نشد. امیدوارم از این حوادث نتیجه بگیریم و بعد از هر اتفاقی خودمون بیخودی بزرگش نکنیم و برعکس روی نقاط مثبتمون بیشتر مانور بدیم. ولی باید یادمون باشه که نکات منفی کارمونم اصلاح کنیم. وقتی تو برنامه نود از دوتا مشهدی پرسیدن نترسیدین اومدین انزلی؟ اینا شما رو میزنن. اونوقت فردوپوس گفت تماشاگر پرشور. اینجا با این پرشورا پرشور رفتار نکنی فکر میکنن هر کاری بخوان میتونن انجام بدن. حالا چی شد پرشورا شدن با فرهنگ خدا میدونه؟؟؟ در کل دلتون به حال کسی نسوزه که وقتی تهرانیای افغانی هرچی سزاوار ننشون بود به ما نسبت دادن کسی دلش نسوخت. درپایان بگم من این فحاشی ها رو تایید نمیکنم ولی فکر میکنم بعضی وقتا و در مقابل بعضیا لازمه.البته فقط بعضی وقتا که روشون زیاد میشه.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » سه شنبه سپتامبر 04, 2012 8:30 am

واقعا عالی بود. /13/ رشتی آبراره /23/
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » سه شنبه سپتامبر 04, 2012 1:34 pm

خيلي خوب بود /13/
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط amirground » سه شنبه سپتامبر 04, 2012 5:48 pm

IRAN - RASHT - DAMASH /8/
damash-rasht.blogfa.com
نماد کاربر
amirground
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 10, 2012 12:00 am

پستتوسط keyvan » سه شنبه سپتامبر 04, 2012 9:06 pm

متنی بسیار زیبا و حقیقتی انکار ناپذیر بود.
ممنون /3/
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه سپتامبر 05, 2012 9:48 am

دمت گرم آبره... /3/
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت