[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - هدايتي و شوراي رشت، داماش گيلان را مي‌خواهند/ اصفهان و مشهد خریداران گهر زاگرس

هدايتي و شوراي رشت، داماش گيلان را مي‌خواهند/ اصفهان و مشهد خریداران گهر زاگرس

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

هدايتي و شوراي رشت، داماش گيلان را مي‌خواهند/ اصفهان و مشهد خریداران گهر زاگرس

پستتوسط ARYANST122 » يکشنبه مه 13, 2012 5:02 am

تيم فوتبال گهر زاگرس خريداراني از اصفهان و مشهد دارد.

تيم گهر زاگرس در اين فصل از شهرستان دورود لرستان به ليگ برتر صعود کرد و در حالي که مسئولان استاني خواهان انتقال تيم به خرم آباد هستند گفته مي‌شود امتياز اين تيم واگذار خواهد شد.

امير عابديني مشاور مديرعامل گهر زاگرس با اعلام اين خبر گفت: اگر در استان لرستان خريداري براي گهر زاگرس پيدا نشود، تيم به استان ديگري فروخته مي‌شود. خريداراني از مشهد و اصفهان خواهان امتياز گهر هستند. البته در صورت فروش امتياز تيم گهر، يک تيم ليگ دسته اولي بايد در شهرستان دورود بماند.

عابديني در مورد وضعيت داماش گيلان هم گفت: شوراي شهر رشت خواهان خريد امتياز داماش است ضمن اينکه حسين هدايتي هم هنوز امتياز تيم داماش را مي‌خواهد و داماش به يکي از اين دو خريدار فروخته خواهد شد.
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط masoud449 » يکشنبه مه 13, 2012 7:30 am

امیر عابدینی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد وضعیت تیم فوتبال گهر زاگرس گفت: گهر زاگرس و داماش گیلان متعلق به گروه امیر منصور آریا است و با تصمیم و دستور مسئولان نظارتی و به خصوص قوه قضائیه هزینه ورزش در این دو باشگاه امکان ندارد و باید امتیاز آنها واگذار شود.

مشاور مدیرعامل گهر زاگرس اضافه کرد: گهر زاگرس از دسته یک به لیگ برتر آمده و داماش هم با قدرت در لیگ برتر ابقا شد. تیم بسکتبال لنگرود هم به * لیگ آمد ضمن اینکه تیم امید داماش هم قهرمان شد. تمام این اتفاقات در حالی صورت گرفت که مشکلات زیادی مانند بی‌پولی داشتیم اما با همت ورزشکاران و حمایت مسئولان استانی این اتفاقات رقم خورد.

عابدینی تصریح کرد: وضعیت برد در کشور ما همین است و هزار پدر دارد اما شکست همیشه یتیم است. تا دیروز که بازیکنان تیم گهر زاگرس با اتوبوس شرکت واحد به تبریز می‌رفتند هیچ کس نمی‌گفت گهر متعلق به ما است اما امروز که این تیم به لیگ برتر آمده همه از آن سهم می‌خواهند. یکی می‌گوید باید به خرم آباد برود و ... اما این تیم متعلق به مردم دورود است و حتی اگر مردم دورود به ما هم سنگ زده‌اند، سنگ وفا زده‌اند و پای ما ایستاده‌اند. آن زمان که هیچ کس فکر نمی‌گرد گهر به لیگ برتر بیاید آنها به ما وفا کردند. پس این تیم برای مردم دورود است.

مدیر عامل داماش گیلان افزود: مدیرکل ورزش استان لرستان گفته ما به گهر کمک کرده‌ایم و یک سال خرج این تیم را داده‌ایم، می‌گوییم چقدر خرج کرده‌اید می‌گوید 700 میلیون تومان. این در حالی است که چنین رقمی در مقایسه با وظیفه برای ورزش جوانان و مردم استان رقمی محسوب نمی‌شود. ضمن اینکه فقط ارقام هزینه نمی‌تواند یک تیم را به لیگ برتر بیاورد همانطور که تیم‌های 5 برابر ما هزینه‌ کرده‌اند اما به لیگ برتر نیامدند. پس این تیم هدایت و مدیریت شده و دلسوزی شبانه روزی پای آن بوده است.

وی که پسرش مدیرعامل باشگاه گهر است، تاکید کرد: اگر داود مهابادی را انتخاب نمی‌کردیم و اگر در اوج بی‌پولی من 100 میلیون به این تیم نمی‌دادم تیم اکنون وضعیت دیگری داشت. من هیچ‌وقت نگفتم اولویت ما لیگ برتر و داماش گیلان است بلکه به لیگ یک و تیم گهر هم بها دادم. گهر زاگرس از نظر حقوقی متعلق به گروه امیر منصور آریا است که باید واگذار شود و از نظر معنوی متعلق به مردم دورود است. اولویت واگذاری این تیم استان لرستان است.

عابدینی با اشاره به صحبت‌های رئیس فدراسیون فوتبال عنوان کرد: علی کفاشیان بحثی را مطرح کرد و گفت برخی تیم‌ها مانند گهر بضاعت ماندگاری در لیگ برتر را ندارند و گهر باید به خرم آباد برود، می‌خواهم بدانم کفاشیان بر اساس کدام نظر کارشناسی چنین حرفی زده است؟ چه کسی را فرستاد تا دورود را ببینید و بعد بگوید ورزشگاه نداریم.

عابدینی اظهار داشت: ورزشگاه خوبی در دورود داریم که 8 هزار نفری است و فدراسیون می‌تواند ناظران خود را بفرستد و آن ورزشگاه را ارزیابی کند. زمین صنایع دفاع هم در اختیار ما است بنابراین مشکل زمین تمرین هم نداریم، فقط مسئله هتل می‌ماند که تیم‌های میهمان می‌توانند در هتل‌های بروجرد یا اراک ساکن شوند تا هتل‌های ما ساخته شود.

وی یادآور شد: اکنون در لیگ برتر در برخی شهرها هتل‌ها ظرفیت‌ تیم‌ها را ندارند و تیم‌ها مجبورند در 40 کیلومتری شهر مسابقه هتل بگیرند. در دورود هم می‌توانند این کار را کنند اما اگر قرار است بهانه گرفته شود در کل کشور می‌توان بهانه گرفت.

مشاور مدیرعامل گهر زاگرس با اشاره به نامه استاندار لرستان گفت: نامه رسمی آقای حبیب الله ده‌مردی را دارم که در آن نامه تاکید شده گهر زاگرس متعلق به مردم شهرستان دورود باقی می‌ماند. استاندار بر اساس ماده 4 اختیارات قانونی ریاست عالیه بر اداره‌های کل استان دارد پس اکنون مدیر کل ورزش لرستان چه می‌گوید؟

وی گفت: دوست دارم گهر زاگرس در استان لرستان بماند با این پیش شرط که یک تیم لیگ دسته اولی در دورود باقی بماند. اگر خریدارانی در استان پیدا نشدند آن گاه گهر خارج از استان لرستان فروخته می‌شود و خریدارانی از اصفهان و مشهد خواهان خرید امتیاز گهر زاگرس هستند.

وی با اشاره به اختیارات قانونی خود گفت: نگویند عابدینی چه کاره است که این حرف‌ها را می‌زند. من مشاور مدیر عامل گهر هستم و از طرف مجمع و هیئت مدیره این باشگاه حق دارم که این صحبت‌ها را بکنم.

عابدینی در مورد وضعیت داماش به فارس گفت: داماش هم اکنون خریدار دارد. شورای شهر رشت خواهان خرید امتیاز این تیم است و حسین هدایتی هم که ما گاهی به او زنگ می‌زنیم و زحمت می‌دهیم هم مایل به خرید امتیاز داماش هست. تیم برای فروش به هدایتی زیاد است با این حال هدایتی به خاطر علاقه‌ای که به داماش دارد هنوز خواهان خرید امتیاز این تیم است. ضمن اینکه اکنون تیم راه آهن در تهران آماده فروش است و من شنیده‌ام صبای قم هم می‌خواهد امتیازش را بفروشد.

هدایتی در مورد قیمت امتیاز تیم داماش گفت: قیمت کارشناسی 5 میلیارد و 600 میلیون تومان است که هزینه‌ها هم باید به آن اضافه کرد یعنی رقمی در حدود 11 میلیارد و 200 میلیون تومان قیمت گذاری شده که البته می‌توان هزینه‌ها را با رفاقت و خواهش و تمنا کمتر کرد.

عابدینی در مورد وضعیت فصل گذشته پرسپولیس گفت: پرسپولیس یک فصل آفت خورده را پشت سر گذاشت. مسئولان باشگاه هم هر چه تلاش کردند آفت و انزلیچی پیدا نشد. از این اتفاق‌ها در فوتبال دنیا رخ می‌دهد یوونتوس هم به لیگ یک سقوط کرد. با اینکه هواداران در این فصل خیلی اذیت شدند اما باید صبر کنند تا فصل آینده پرسپولیس دیگری ببیند.

وی در مورد اینکه برای پرسپولیس دعا کرد و در لیگ ماند خاطرنشان کرد: آقای رویانیان گفت من برای خودم دعا کنم و من هم این کار را کردم و داماش هفتم شد.
نماد کاربر
masoud449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 15, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » يکشنبه مه 13, 2012 7:58 am

اگه به شورای بفروشن وضعیت مالی متوسط رو به پایین هست رفتن به اسیا این حرف ها سخته اما فکر نکنم خبری از تغییر نام و رنگ باشه اما اگه هدایتی بخره وضعیت مالی خوب میشه ی نگرانی ها درباره رنگ و اسم اضافه میشه
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه مه 13, 2012 8:12 am

خدا رو شکر.بعد از مدتها یه روز از خواب بیدار شدیم و یه خبر خوب شنیدیم.
مطمئن باشید اگه هدایتی بیاد اسم داماش جاویدان باقی میمونه چون عابدینی مدیرعاملش هست.
هواداران عزیز شماها دیگه مثل نسل قبل نیستید،چرا به قدرت خودتون اعتماد ندارید؟اکنون مثل 5 سال پیش نیست که مکانی برای هماهنگی نباشه!اکنون مثل پنج سال پیش نیست که رسانه ای برای رساندن صدایتان نداشته باشید!
پس نگران اسم و رنگ نباشید اگه شورای شهر بیاد که به هیچ وج تغییر نمیکنه.اومدن شورای شهر ضررهایی رو هم داره یکی اینکه شورای شهر حدود 10 میلیارد به شهر بدهکار هست و دومی اگه سری بعدی نماینده ها اومدن و گفتن ما تیم داری نمیکنیم چه باید کنیم؟
پس بهتره شخصی مثل هدایتی بیاد که تنها شرطش هم حضور امیرعابدینی در راس امور هست
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه مه 13, 2012 8:38 am

>>>>>توجــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه کنـــــــــــــــــــــــــــــیــــــــــــد<<<<<<<
دوستان هر کی بیاد از عابدینی عزیز تا هدایتی چه شاد و هر کی دیگه رنگ ما همین قرمز و آبی خواهد بود و اسم هم داماش و تیم هم اسکلت خودش رو حفظ میکنه یعنی بومی هامون و عایدینی هم تا داماش هست باید باشه .
این 3تا خواسته رو تا آخر پاش بمونیم و از قدرت خودمون استفاده کنیم .
ما اون قدر توان داریم که نگذاشیم داماش منحل بشه و مانگاری مدیون هوادارانیم
پــــــــــــــــــــــس
برای این 3 تا حق تا آخر باید ایستادگی کنیم
1.عابدینی مدیر باشه
2.تیم اسکلت و بومی داشته باشه اگه هم غیر بومی میخاد بیاد ابوذر گونه باشه
3.رنگ لبا قرمز و آبی و نام 100% دامــــــــــــاش
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط meshkiabi » يکشنبه مه 13, 2012 9:21 am

شورای شهر نمیتونه تیمو در سالیان مطوالی حفظ کنه
هدایتی در این شرایط بهترین گزینست
من برای زندگی هر روز به اکسیژن نیاز دارم و به همان اندازه برای زیستن به شهر عزیزم« رشت» محتاجم
نماد کاربر
meshkiabi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » يکشنبه مه 13, 2012 9:45 am

امیدوارم هرچه زودتر مشکلات حل بشه.
نباید فصل نقل و انتقالات رو از دست بدیم
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط sheyda » يکشنبه مه 13, 2012 9:51 am

به شورای شهر واگذار شه سند نابودیشو امضا کرده...
نماد کاربر
sheyda
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 11, 2012 12:00 am

پستتوسط Dane_Ali » يکشنبه مه 13, 2012 9:54 am

خودتون و قدرتتون رو باور کنید دوستان :wink:

این تیم مال ماست

هرچند اون اوایل که بحث هدایتی بود تو استادیوم بعضی ها میگفتن استیل شهر باران /15/

ایشالا فصل بعد این عباس اینا هم برن بکس اچ و تیفوسیا خودشون میدونن چجوری اوضاع رو کنترل کنن /12/
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط siabagh » يکشنبه مه 13, 2012 9:57 am

به نظر من شوراي شهر و شهرداري بهتر هستند شوراي شهر و شهرداري رشت الان درآمداش چندين برابر 10 سال گذشته ست ، اون زماني كه استقلال شهرداري بود ، زياد نميتونستند خرج كنند؛ به نظر من فرق نميكنه حتي اگه هدايتي هم بياد ممكنه يه روز پشيمان بشه و بگه تيمداري نميكنم؛ شهرداري هم همينطور ؛ مهم اينه كه ما بايد مثل امسال شديدا پيگير باشيم مثل دوره پگاه و استقلال سكوت نكنيم ؛ من بارها گفتم بايد كسايي رو به شورا و مجلس بفرستيم كه تضمين گرفته باشيم ازشون براي تيمداري و رسيدگي به مسائل مهم شهر؛ من مخالف واگذاري تيم به هدايتي هستم، چون گيلاني نيست ؛ و اين براي شهر بزرگ رشت خيلي افت داري ، مطمئنا شهرداري گزينه بهتريه
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط hatam » يکشنبه مه 13, 2012 10:04 am

داماش در اختيار قوه قضائيه‌ است

رئيس هيئت فوتبال استان گيلان گفت: باشگاه داماش در اختيار قوه قضائيه‌ است و خريداران امتياز باشگاه مسير صحيح و قانوني را طي کنند.

قربانعلي الماسخاله، رئيس هيئت فوتبال گيلان درباره آخرين شرايط باشگاه داماش گيلان به خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس گفت: پس از موافقت قوه قضائيه در خصوص واگذاري باشگاه داماش طي روزهاي گذشته اين هيئت مذاکراتي را با اداره کل صنايع استان و شوراي شهر رشت و چند استان صنعتي کشور که داراي سابقه فوتبالي هستند به شرط ماندن تيم در گيلان انجام داده و در پي آن هستيم که با کمک استاندار ورزش‌دوست گيلان، نمايندگان رشت در مجلس شوراي اسلامي و مدير کل پرتلاش اداره ورزش و جوانان استان اين موضوع رابه شکل جدي‌تري دنبال کنيم تا انشالله با حل اين مشکل دل نگراني فوتبالدوستان رشتي، خصوصا طرفداران داماش برطرف شود.

وي در ادامه با بيان اين نکته که باشگاه داماش در حال حاضر در اختيار قوه قضائيه است و متقاضيان خريد اين تيم بايد جهت خريد اين باشگاه با دستگاه قضائي مذاکرات نهايي را انجام دهند، افزود: از کليه کساني که قصد خريد امتياز باشگاه را دارند انتظار داريم از مسير صحيح و قانوني اين مسئله را پيگيري نمايند.

الماسخاله تصريح کرد: از آنجايي که کليه تيم‌ها از هم اکنون پيگير جذب بازيکن و کادرفني براي فصل آينده هستند اميدواريم هر چه سريع‌تر اين مشکل مرتفع شود تا نماينده شهر رشت بتواند با اقدامات به موقع تيم خوبي را مهيا کند تا فصل آينده همچون فصل گذشته جايگاه خوبي در جدول رقابت‌هاي ليگ برتر به دست آورد.
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط hatam » يکشنبه مه 13, 2012 10:08 am

من بشخصه امیدوارم هدایتی تیم رو بخره و با مدیریت عابدینی یه تیم فوق العاده رو واسه فصل بعد تشکیل بدیم... /23/
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه مه 13, 2012 10:23 am

تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه مه 13, 2012 10:25 am

[quote:6f40f64908="siabagh"]به نظر من شوراي شهر و شهرداري بهتر هستند شوراي شهر و شهرداري رشت الان درآمداش چندين برابر 10 سال گذشته ست ، اون زماني كه استقلال شهرداري بود ، زياد نميتونستند خرج كنند؛ به نظر من فرق نميكنه حتي اگه هدايتي هم بياد ممكنه يه روز پشيمان بشه و بگه تيمداري نميكنم؛ شهرداري هم همينطور ؛ مهم اينه كه ما بايد مثل امسال شديدا پيگير باشيم مثل دوره پگاه و استقلال سكوت نكنيم ؛ من بارها گفتم بايد كسايي رو به شورا و مجلس بفرستيم كه تضمين گرفته باشيم ازشون براي تيمداري و رسيدگي به مسائل مهم شهر؛ من مخالف واگذاري تيم به هدايتي هستم، چون گيلاني نيست ؛ و اين براي شهر بزرگ رشت خيلي افت داري ، مطمئنا شهرداري گزينه بهتريه[/quote:6f40f64908]
من با کلیت حرفتون موافقم .روزی میرسه که آقا میخواد بره لنگ رو بخره و ما میمونیم و مظلومیت .دایه هیچ وقت مادر نمیشه .اما شاد هم گیلانی بود چی شد ؟من میگم باید کاری کرد که مثل سپیدرود مظلوم نشد .باید سعی کرد قول و سند و رسمی تر و تحت شرایط خودمون قرار بدیم با امسال جعفرزاده که تا الان یه کم همت داشتن این کارو پی گیر باشن .باید مثل قهرمانی که پگاه رو به داماش فروخت و اجازه خروج استان رو نداد باید توی قوالنامه و سند همچین ماده ها و تبصره هایی باشه .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط amir-damashi » يکشنبه مه 13, 2012 10:45 am

به نظر من هدایتی خوبه،
هدایتی عشقش فوتباله،تیم هم که همه چیزش حرفه ای واستاندارده،هوادارهای به این خوبی هم داره،پس اگه تیم خوب نتیجه بگیره هدایتی چرا میخواد ول کنه بره دنبال یه تیمه دیگه؟؟!!
در ضمن با اومدن هدایتی ،ماندن عابدینی هم امضا میشه،
در جواب اون دوستان باید بگم،آخه ما تا حالا کدوم مدیر گیلانی داشتیم که برای ما یه کار مثبت کرده باشه که حالا میایم ایراد میگیریم که فلان کس غیر گیلانیه ،بهمان کس گیلانی ،
دیگه گذشت دور ه ی این حرفاااا..
دلتونو به این مسئولین استانی ما خوشی نکنید ،اگه قرار بود از این آقایون آبی گرم بشه تا حالا شده بود...
تو اوج بی پولی وبلا تکلیفی بودیم یکی نیومد بگه خرت به چند من!؟
حالا که تیم باهمت خود بازیکنان و زحمات کادر فنی و از همه مهم تر مدیریت شخص امیر عابدینی به مقام هفتم لیگ رسیده ،آقایون شروع کردن به پرده نوشتن وپلاکارد زدن در سطح شهر که بقا ورتبه خوب تیم کار ما بوده وجالب اینکه از جانب هواداران هم از خودشون تشکر میکنن...
خنده داره واقعااا!!
اون موقعی که همین هواداران تو ورزشگاه فریاد مسئولین حمایت حمایت سر میدادن کجا بودید که حالا سرو کله تون پیدا شد،
به قول مدیر فو تبالی ما که گفت:وضعیت برد در کشور ما همین است و هزار پدر دارد اما شکست همیشه یتیم است.
آقایوووون چرا اون موقع صدای مارو نشنیدن...؟!
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 31, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان