[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تایپیک مربوط به محکومیت توهین به حضرت میرزا

تایپیک مربوط به محکومیت توهین به حضرت میرزا

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

تایپیک مربوط به محکومیت توهین به حضرت میرزا

پستتوسط Inja-Rasht » پنج شنبه مارس 22, 2012 5:32 pm

مدتی بود که قصد داشتم در مورد توهین به حسین زمانه میرزا یونس معروف به میرزا کوچک خان، سردار جنگل تایپیکی ترتیب بدم تا همه باهم در یک بازی مهم و در ورزشگاه نسبت به سهل انگاری برخی مسئولین رسانه به اصطلاح ملی و اسلامی کشور ایران که متشکل از قومیت های متعدد هست اعتراض کنیم. تا اینکه دوست عزیزمون ali-damashi این مطلب رو در گفتگوی آزاد مطرح کرد. اما برجستگی و اهمیت این مطلب فراتر از این هست که در قسمت گفتگوی آزاد فراموش بشه و همت و غیرت ما رو طلب میکنه تا یک بار برای همیشه درسی به یاوه گویان بدیم که دیگه اجازه چنین غلطهایی به خودشون ندن. و بهترین مکان برای این قضیه استادیوم هست که هم صدای اعتراضمون بلندتر هست، هم تنشی پیش نمیاد و هم نشان دهنده فرهنگ هواداران داماش خواهد بود. برای اینکه در حق کاربر عزیز ali-damashiاجحاف نشه این مطلب رو عینا از کامنت خودش کپی میکنم:

"در اوائل هفته جاري در يكي از قسمت‌هاي مجموعه طنز نقطه سر خط كه از شبكه سوم سيما در حال پخش است، يكي از بازيگران اين سريال كه نقش دايي سيفي را بر عهده دارد و در موارد متعدد از واژگان گيلكي براي جذاب شدن ديالوگ‌هايش استفاده مي‌كند، در حال زمزمه كردن يكي از اشعاري بود كه متاسفانه قبل از انقلاب عليه سردار شهيد جنگل خوانده شده بود. «ميرزا تو نداري دل شير ...»

همان «ميرزاكوچكِ شجاعِ جنگلي، [كه] يك نمونه و يك مسطوره است»[1]

آنها اين گونه اشعار را سرودند «براي اين كه ميرزاكوچك‌خان را تحقير كنند؛ براي اين كه حركت عظيم اسلامي مردم ايران را يك حركت مادّي و جداي از انگيزه‌هاي معنوي بنمايانند، كه البته موفّق نشدند.»[2]
فعلا مجال پرداختن به شاعر و خواننده اين شعر هجو كه از زمان وزير انگليس نشين دوران اصلاحات در وزارت ارشاد به اصطلاح اسلامي به استاد شهرت يافته است و هم اكنون ريش سفيدي در موسيقي و خوانندگي را يدك مي‌كشد وجود ندارد ليكن دفتر مطالعات مبارزات اسلامي گيلان انزجار شديد خود را اعلام مي‌دارد و نمي‌گذارد بر چهره ملكوتي يكي از ياران و سربازان با ايمان و با صفاي حضرت سيدالشهداء كه از جان و مال خود گذشت و در نهايت مظلوميت در وسط جنگلهاي گيلان به شهادت رسيد؛ گردي بنشيند و اين اتفاق را متوجه غفلت بازيگر و ناظران سيما مي‌داند و اين بار عدم نظارت دقيق، نبود متن و محتواي محكم و هدف گذاري در سري برنامه‌ها و بسياري از اشكالات ديگر را به مسئولين رسانه ملي گوشزد مي‌نمايد و تكرار اين چنين مواردي را هرگز بر نمي‌تابد.

و باز هم به رسانه ملي توصيه ميكنيم كه جايي براي شنيدن سخن ملت انقلابي و دلسوز اسلام و انقلاب را براي خود باز بگذارد تا نقدهاي سازنده را بشنود و اين خط مقدم مبارزه با دشمنان خدا را خالي از جوانان غيور مسلمان نبيند تا مبادا روزي موجبات نارضايتي شهيدان و ملت قهرمان ايران را فراهم آورده باشند و اميدواريم كه پيام رهبري هميشه آويزه گوش مسئولين آن باشد.
«سفارش اساسى اينجانب نزديك كردن و رساندن اين رسانه‏ى فرهنگ‏ساز، به طراز رسانه‏اى است كه دين و اخلاق و اميد و آگاهى، بارز‌ترين نمود آن باشد و رفتار اجتماعى مخاطبان و نيز نهاد حساس و مهمى چون خانواده بر اساس آن شكل گيرد»[

دوستان من اينو از افتاب ارشيو كپي پيس كردم فيلمشم نديدم اگه راست باشه بايد تاسف خورد چون كسي كه اينو گفته در ملوان انزلي زمان احمد زاده مشاور رواني بوده عصبانی"

منم این ماجرا رو از زبان برادرم شنیدم. اتفاقا تمام خانواده من به شدت بر سر این مسئله عصبانی بودن. اما من این مزخرفات رو در صدا و سیمای یک کشور اسلامی که محتویاتش در حد اعراب جاهلیت قبل از اسلام هست نمیبینم. برنامه ی مزخرفی همچون 90 مجری و تهیه کنند شجاعش برای ترکا و گیلکا آهنگ پت و مت میذاره و کارش چیزی جز یه سخره گرفتن این دو قومیت نیست. در سریالی ارزشی که شخص اولش پسری به نام امیر حافظ بود امین تارخ خطاب به آتنه فقیه نصیری که نقش یک زن با اصالت رشتی رو داشت میگه :"طرفای شما نمیدونم ولی اینجا ناموس معنی مهمی داره". کارگردان به اصطلاح ارزشی و مسلمان جناب ده نمکی تو شعری در فیلم هجو و خالی از هر گونه محتوی اخراجی های 3 تو یه شعر مزخرف رشتی قاطی میکنه و در سریالی دیگه یه لر غرب زده از همه چی بیخبر میاد تو سریال "در چشم باد" کل نهضت جنگل رو تحریف میکنه و کلا لر ها و کردها و فارس ها رو میذاره در متن نهضت و گیلکها هم مردم ترسویی که حد اکثر گاری چی هستند (میرزا و چنگجویان گیلک با لهچه چاله میدانی مضحک تهرانی صحبت میکردند بعد گاریچی با لهچه گیلکی). از ماست که بر ماست. وقتی به همچین جسارتهایی جواب دندان شکنی ندادیم حالا یک نفر که مشخصا تابع سیاست کثیف *# هست به خودش اجازه جسارت به مقام مقدس حسین زمانه حضرت میرزا رو میده.
با هم به پا خیزیم و اعتراضی بلند و رسا به گوش مسئولین صدا و سیما برسانیم و [b:c4a0a5e513]با خواستار ممنوع التصویر شدن دلقک مذکور[/b:c4a0a5e513] یک بار یرای همیشه درسی جدی به برخی اهالی مغرض و پرده در فیلم و سریال این رسانه که قرار هست عنوان ایرانی و اسلامی رو یدک بکشه بدیم و به این یاوه گویان بفهمانیم ملت ایران متشکل از قومیت های مختلف هست و یک رسانه با عنوان اسلامی نباید در یک حرکت نکوهش شده در دین اسلام قومیتی رو به سخره بگیره یا توهین به شخصیت و هویت یک ملت بکنه تا اکثریت فارس زبان رو به خنده وادار کنه.

در پایان از دوستان خواهش میکنم اگر حسن نظری به این تایپیک دارن تشکراتشون رو نسبت به کاربر متعصب و هوشیار سایت ali-damashi در قسمت گفتگوی آزاد بیان کنن تا من هم شرمنده ایشون نشم.
آخرين ويرايش توسط Inja-Rasht on شنبه مارس 24, 2012 2:45 pm, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » پنج شنبه مارس 22, 2012 5:59 pm

با تشكر از دوست گرامي با اين كه يك رگ من گيلاني است و يكي اذري تحمل تمسخر اين دو قوم كه در تاريخ و نهظت مشروطه نقش بسزايي داشتن از ميرزا تا ستار خان باقر خان حتي از قوم فارس كسي بلند نشد از لر هاي غيور از اعراب خوزستان از كزد هاي ايران همه و همه سكوت تا كي ؟؟ بسي بيش از 30 سال است كه سعي در ايجاد تفرقه در بين ما دارند شما هم ميدانيد اينها قوم فارس (عربي ) پارس بهتر است بگوييم نيستند .... اميدوارم فردا اعتراض خودمونو به گوش اين جماعت بي و‍‍‍ جدان كه سعي در حذف تاريخ ملي ايران دارند از كوروش كبير گرفته تا تا خدمات محمد رضا شاه ...... فك كنم خيلي سيا40 شد :lol: بازم تشكر
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط antiros » پنج شنبه مارس 22, 2012 6:26 pm

اندکی صبر ... سحر نزدیک است !

سعی می کنم وارد این بحث نشم چون تو اینجور بحثها من, دامنه بحث ندارم و خیلی چیزا رو مو شکافی می کنم ... ولی خوشم میاد که خیلیا دارند کم کم متوجه میشند که تو ایران برای فارس( اریایی) همه کار انجام میدن , چه امکانات , چه صنعتی کردن , چه از نظر فرهنگی ... ولی برای قومیتهای دیگه چنان نبود در طول تاریخ و چنان بنظر نمیاد باشه در اینده ... همونطور که گیلکها ( کاسپی) و قومیتهای دیگه همیشه مورد هجوم فرهنگی بودن ...
وقتی به یکی از دو شخصیت بزرگ تاریخ گیلان ( عادل شاه کبیر و میرزا کبیر ) توهین می کنند یعنی دارند به مردم اون منطقه توهین می کنند البته در طول تاریخ از این توهینا کم نشده به ما !!! ولی خوب از نظر خیلیا این توهینا اشکالی نداره !!! چون ما همه ایرانی هستیم پس no problem !!!!!!!!

[color=blue:518a7235a4]از ماست که بر ماست[/color:518a7235a4]

فکر کنم خیلیا نه چندان دور متوجه تبعیضات زیادی ( صنعتی ... فرهنگی...)بشند ........ اندکی صبر سحر نزدیک است

تمام افتخارم گیلانی بودنم است [size=12:518a7235a4].
[/size:518a7235a4]
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط armin8651 » پنج شنبه مارس 22, 2012 7:47 pm

بیخود کردن ...
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط vahidn » پنج شنبه مارس 22, 2012 8:21 pm

والا متن خیلی تاثیر گذاری بود.اما نمی دونم چی بگم ،والا من خوم هم موندم چی بگم.این که گفتی واقعیته.ولی ما بادی نیستیم که با این بادا بلرزیم.ما مطمئن باشید نژاد قوی و با اصالتی هستیم،این واقعیت که ما خودمون قبولش داریم.و کمبودی نداریم که امثال فارس و ترک و لر بخوان به ما بگن شما چجوری هستید.
گیلانی و رشتی پرچمش همیشه برافراشته و بالاست. و فرهنگ و ادب و سوادش زبانزد دنیاست. /7/
نماد کاربر
vahidn
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 23, 2012 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » پنج شنبه مارس 22, 2012 10:51 pm

قبول دارم که اجهاف زیادی در حق گیله مردان و کلا گیلکا شده و همه این حرفارم هم دیدم ، هم شنیدم . ولی من به این عقیده دارم که همیشه هرکسی که از هر نظر بالا بوده ، همیشه خواستن کله پاش کنن و از تاریخ مهوش کنن . البته این نظر منه . ولی بهرحال من نژادم گیـــــــلان و شهرم رشـــــــــــت رو با تمام وجودم دوس دارم و همیشه و سر همه بحث و....ها طرف اصالتم هستم و همیشه هم واقعیت های موجود رو به اثبات رسوندم .
افتخار می کنم که گیله مردم
افتخار می کنم که رشتــــی هستم
همیشه هم خواهم بود و خواهم ماند... /7/
اخبار روز IT ، آموزش و ترفند در : http://shorumsoft.blogfa.com

آبای همیشه زیر مایی
سرور هرچی مرده . . آبرار گیله مرده
فقط دامــــاش + + سپیــــدرود
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه مارس 23, 2012 5:57 am

از متن بسیار خوب دوستان متشکرم.اما در مورد اعتراضمون در بازی امروز خیلی سخته،چون هنوز شعاری رو درست نکردیم،چون هنوز با کسی هماهنگ نکردیم و ...
ولی به نظر من اگه این بازی نشد میشه در بازی بعد یک جو خوب راه انداخت.برای مثال با کمک دوستان 1000 تا برگه a4 چاپ کنیم و یا پرده ای در این مضوم بنویسیم و یا شعاری رو ترتیب بدیم.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه مارس 24, 2012 9:32 am

کسایی که پایه هستند در بازی با پرسپولیس این توهین به بزرگمرد تاریخ گیلان رو محکوم کنیم اعلام آمادگی کنند تا شروع به برنامه ریزی کنیم

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MEHRDAD » شنبه مارس 24, 2012 9:44 am

[quote:c63bbdefd5="MAZIYAR"]کسایی که پایه هستند در بازی با پرسپولیس این توهین به بزرگمرد تاریخ گیلان رو محکوم کنیم اعلام آمادگی کنند تا شروع به برنامه ریزی کنیم[/quote:c63bbdefd5]

بازی با پرسپولیس تو تهران هست. می خوای این راه رو بری و به حواشی بیشتر از تشویق تیم توجه کنی؟! :roll:
نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه مارس 24, 2012 9:46 am

[quote:6d4fb9d665="MEHRDAD"][quote:6d4fb9d665="MAZIYAR"]کسایی که پایه هستند در بازی با پرسپولیس این توهین به بزرگمرد تاریخ گیلان رو محکوم کنیم اعلام آمادگی کنند تا شروع به برنامه ریزی کنیم[/quote:6d4fb9d665]

بازی با پرسپولیس تو تهران هست. می خوای این راه رو بری و به حواشی بیشتر از تشویق تیم توجه کنی؟! :roll:[/quote:6d4fb9d665]

من هم با مهرداد موافقم و فکر میکنم اگه بذارین بازیه توی خونه بهتر باشه ... اولین بازی ما هم با مس سرچشمه ، 25 فروردین هست و روزش هم جمعه هست که تماشاگر بیشتری هم میاد ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه مارس 24, 2012 9:57 am

[quote:befb52b47a="MEHRDAD"][quote:befb52b47a="MAZIYAR"]کسایی که پایه هستند در بازی با پرسپولیس این توهین به بزرگمرد تاریخ گیلان رو محکوم کنیم اعلام آمادگی کنند تا شروع به برنامه ریزی کنیم[/quote:befb52b47a]

بازی با پرسپولیس تو تهران هست. می خوای این راه رو بری و به حواشی بیشتر از تشویق تیم توجه کنی؟! :roll:[/quote:befb52b47a]

بازی با پرسپولیس جنبه کشوری داره و امکان داره سر و صدای بیشتری کنه.حالا اگه نظ جمع اینه که بمونه برای بازی با مس من هم حرفی ندارم

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط mahyarmaya » شنبه مارس 24, 2012 11:10 am

من شایدا پایه هستم .امیدوارم این کار شدنی باشه و مثل بقیه کارها نباشه که در حد حرف باشه .من شدیدا با برخورد با این لودگی ها موافقم .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » شنبه مارس 24, 2012 11:43 am

به نظرم تو بازی با پرسپولیس البته اگه تعدادمون زیاد باشه تاثیرگزارتر هست.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط vahidn » شنبه مارس 24, 2012 12:54 pm

صحبت های دو گروه مخالف و موافق کاملا درسته و نمی شه گفت چه کسی درست و یا اشتباه میگه.اگه تو بازی با پرسپولیس به دلیل رسانه ای بودن موضوع و پخش از شبکه 3 این کار انجام بشه خیلی خوبه وبازتاب جالبی داره وسکوت خیلی ها رو نسبت به این موضوع میشکنه و درسی میشه برای همه افرادی که به نحوی بی احترامی به نژاد اصیل ما می کنند.
اما اگر 1 درصد بی احترامی نسبت به این مسئله انجام بشه و توهینی به این شخصیت بزرگ بشه خیلی بدتره.
به هرحال تمام جوانب رو در نظر بگیریم و بعد این کار رو انجام بدیم.
ولی باز من با آقا مازیار بیشتر موافقم.
نماد کاربر
vahidn
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 23, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه مارس 24, 2012 12:59 pm

نظرتون چیه به تامینی و آقازاده فشار بیاریم تا این اقدام رو محکوم کنند؟و حتی نامه ای از طرف هواداران داماش گیلان به نمایندگان بدهیم؟

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

بعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان