[color=blue:7f47f6a4a7]قلعه نويي: غياثي بدون مطالعه دروغ مي گويد![/color:7f47f6a4a7]
[color=black:7f47f6a4a7]
سرمربي تيم تراکتورسازي تبريز با تاکيد بر اينکه اتفاقاتي که مسئولان کميته داوران مدعي هستند رخ نداده و کمک داور آنها در تبريز کتک نخورده است، گفت: غياثي بدون مطالعه دروغ مي گويد و بابت اظهاراتي که در مورد من و گفتگويم با کمک داور داشته است از او شکايت ميکنم.
به گزارش مهر، امير قلعه نويي با تبريک آغاز هفته دفاع مقدس گفت: اگر امروز امنيت و آسايشي هست، بابت ايثارگري عزيزاني است که به جبههها رفتند. اين عزيزان پيامهايي داشتند که متاسفانه اين پيامها امروز گم شده است.
وي در ادامه افزود: اما برخي آقايان براي اينکه بيايند و يک دقيقه و دو دقيقهاي صحبت کرده و حرفي بزنند، مي آيند و دروغ مي گويند و توجهي به پيام آن عزيزاني که در جبههها جنگيدند، ندارند.
سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز خاطر نشان کرد: تيم ما شرايط خاصي دارد. به هر حال 80 درصد از نفرات تيم تراکتورسازي تغيير کردهاند و اين سخت است که بخواهيد چنين تيمي را به انسجام برسانيد.
وي افزود: ما چنين مجموعهاي را تحويل گرفتيم، البته تيم ما پتانسيل و تواناييهاي خوبي دارد. از همه مهمتر اين است که نگاه مديران استان، نگاه حمايتي از تيم تراکتورسازي است.
قلعه نويي با اشاره به اهميت پشتوانه مردمي تيم تراکتورسازي تبريز افزود: شرايط امروز تيم تراکتورسازي شرايط بدي نيست. سال گذشته در اين مقطع زماني تيم تراکتورسازي هشتم بوده اما امروز رتبه سوم را در اختيار داريم. رساندن تيمي که 80 درصد از ترکيبش تغيير کرده است، به اين جايگاه کار آساني نيست اما لطف خدا شامل حال ما شده و بچهها تلاش کردهاند تا تيم به اين جايگاه رسيده است.
وي با يادآوري اينکه تيمش در جدول ردهبندي جايگاه بدي ندارد، افزود: اگر اشتباهات داوري گريبانگير ما نشده بود، جايگاهي بهتر از اين داشتيم.
سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي خاطر نشان کرد: آقايان به جاي اينکه اشتباهات فاحش داوري را پر کنند، شروع به دروغ گفتن کردند.
وي تاکيد کرد: اصلا اتفاقاتي که مسئولان کميته داوران مدعي هستند، رخ نداده و کمک داور آنها در تبريز کتک نخورده است.
قلعه نويي که در برنامه ورزش و مردم گفتگو مي کرد، افزود: آقاي غياثي بدون اينکه مطالعه کند، مي آيد و دروغ مي گويد. بابت اظهاراتي که در مورد من و گفتگويم با کمک داور ديدار تراکتورسازي - نفت تهران داشته است، مي خواهم شکايت کنم.
وي خاطر نشان کرد: يک آقايي که مي خواهد خودش را مطرح کند، اول بايد مطالعه کند و بعد مواردي را در مورد من به زبان بياورد. متاسفانه ايشان حرفي که زده نشده و توهين به مردم بخشي از کشور است را به من نسبت دادهاند. به تمام مقدسات من به داور مسابقه حرفهايي که آقاي غياثي در برنامه 90 عنوان کرد را نگفتم.
سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز خاطر نشان کرد: آقاي الماس خاله، رئيس هيئت فوتبال استان گيلان بايد مطالعه کند و بعد در مورد ديگران اظهارنظر کند. من از آقاي الماس خاله يک سئوال دارم. در بازي با داماش گيلان در ورزشگاه 90 دقيقه عليه ما شعار دادند، يکي از دانشجويان خوب اين مملکت را با چاقو زدند، خود ما يک ساعت و نيم در جاده هاي گيلان اسير بوديم و شيشههاي اتوبوس ما را شکستند و به ماشينهاي هواداران ما صدمه زدند، چطور اين آقا نيامد، يک کلام حرف بزند؟!
وي افزود: تمام اين قهرمانيها و بردن و باختنها مي آيد و مي رود. تمام اينها براي 48 ساعت است و بعد فراموش مي شود. متاسفانه يک آقايي براي اينکه بيايد روي آنتن، فقط شروع به دروغ گفتن مي کند. ايشان بايد سعي کند، براساس توانايياش اظهارنظر کند نه چيزهايي که درست نيست.
قلعه نويي در واکنش به جريمه پنج ميليون تومانياش از سوي کميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: مرا پنج ميليون تومان جريمه کردهاند، اصلا برايم مهم نيست. اصلا 50 ميليون تومان مرا جريمه کنند!
سرمربي پيشين تيم فوتبال استقلال از اظهارنظر در مورد دربي هفتاد و يکم تهران خودداري کرد و گفت: راجع به تيمهاي ديگر من حق ندارم، حرفي بزنم و راجع به تراکتورسازي هر حرفي بخواهيد، مي گويم. در عين حال بايد بگويم، بازي پرسپوليس - استقلال مسابقه خوبي بود.

[/color:7f47f6a4a7]