[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - سو‍‍‍ژه امشب فردوسي پور

سو‍‍‍ژه امشب فردوسي پور

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

سو‍‍‍ژه امشب فردوسي پور

پستتوسط jamaran-city » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 3:18 pm

مطمئنا برنامه نود امشب با حاشیه های جالبی همراه خواهد بود
سرویس ورزشی افكار نيوز - مطابق هفته هاي گذشته برنامه نود امشب به روي آنتن خواهد رفت.
امشب عادل فردوسي پور نگاهي هم به تيم هاي شهرستاني خواهد داشت .
بنا بر اين گزارش بررسي اتفاقات روي داده در باشگاه سپاهان و احتمال اعلام باخت ۳ بر صفر اين باشگاه اصفهاني در برابر السد قطر از حواشي هست كه مسلما عادل فردوسي پور به آن توجه وي‍ژه خواهد داشت.

تيم داماش گيلان نيز مي تواند امشب زير ذره بين برنامه نود قرار گيرد چرا كه اين روز ها خبر هاي نا خوشايندي از اين باشگاه به گوش ميرسد و احتمال منحل شدن اين باشگاه بر سر زبان ها افتاده است.
عادل فردوسي پور كه تهيه كنندگي برنامه نود را به عهده دارد امشب سو‍ژهايي را كه مد نظر خود دارد به اجرا در مي آورد.
از مهمترين سو‍ژه هاي امشب بررسي حواشي شهرآورد تهران است.

حضور خبرنگاران نود در بين تماشاگراني كه از شب قبل بازي در ورزشگاه آزادي حضور داشتند و شب را تا صبح در محيط ورزشگاه به سر بردند از گزارش هاي قابل توجه اين هفته خواهد بود.

همچنين بررسي مشكلات هميشگي تماشاگران دو تيم پر طرفدار تهراني كه با مشكلات تهيه بليط و امكانات محدود ورزشگاه روبه رو هستند از نكات توجه شده در گزارش هاي امشب خواهد بود.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط jamaran-city در دوشنبه سپتامبر 19, 2011 8:41 pm .
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 7:48 pm

جعفری : غمزه کمک داور بازی تراکتور و نفت بخاطر گرفتن نوبت دیگران و سبقت در پمپ بنزین ان اتفاقات رخ داده است
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 8:36 pm

[quote:a3d94813be="damash_city"]جعفری : غمزه کمک داور بازی تراکتور و نفت بخاطر گرفتن نوبت دیگران و سبقت در پمپ بنزین ان اتفاقات رخ داده است[/quote:a3d94813be]

جک سال باید بشه :lol: :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 8:50 pm

موضوع کمک داور تراکتور نفت غمزه یک چالش دیگر در روند صعودی تراکتور بوده و تلافی حاشیه بازی داماش با تراکتور نیز در این برنامه منظور شده بود این داور میخواست تلافی حادثه رشت را پر رنگ تر کند در حالی که تا بحال هیچ محرومیتی از سوی کمیته انضباطی به این تیم اعمال نشده است اما اگر تراکتور محکوم بود تا به امروز محرومیت ان را کشیده بود فقط محرومیت تراکتور سریعا اعمال میگردد حتی اگر مسئولین در مسافرت باشند تلفنی اعمال محرومیت میکنند.
قلعه نویی مچ غیاثی و غمزه طرف را گرفت با صحبتهای قلعه نویی غیاثی از خط خارج و فردوسی پور میخواست موضوع را نا تمام بگذارد اما امیر حرفهایش را زد و نقش کمیته داوران و انضباطی را در تخریب چهره تراکتور کاملا مشخص گردید
این گونه داوران که جرات گفتن واقعیت را نداشته باشد چطور میتواند قضاوت منصفانه داشته باشد.
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط jamaran-city » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 9:17 pm

نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط jamaran-city » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 10:01 pm

در 90 امشب :
مجتبی جباری: قهر می کنم تا به پولم برسم/ با قلعه نویی مشکل دارم اما اینجا جای گفتنش نیست
ورزش > لیگ برتر - مجتبی جباری به عنوان مهمان ویژه به برنامه 90 رفت.

به گزارش خبرآنلاین؛ جباری در این گفت و گو از غیبت هایش در تمرینات پیش فصل شروع کرد و گفت:« من 4 یا 5 سال از بهترین سال های فوتبالم را از دست دادم به خاطر مصدومیت هایی که داشتم. برای همین مجبور بودم که تمریناتم را زیر نظر مربی بدنساز خودم انجام بدهم. یعنی همین آقای مولایی که امسال در کنار ماست. متاسفانه در فوتبال ما که هیچ چیزش سر جای خودش نیست و پر است از آدم هایی که خیلی های شان نباید باشند ، من اگر با بدنساز خودم تمرین نمی کردم ، نمی توانستم تا حالا دوام بیاورم.»

او سپس درباره قهرهایش در شرایط حساس هم گفت:« تقریبا این عادی شده در فوتبال مان. مشخص است که چه زمانی باید پول بازیکن را بدهند . مدام قول می دهند و بعد می افتد عقب. من هم عادت کردم قهر کنم و پولم را بگیرم. سال ها می گذرند ، مدیر هم همان مدیر است ، زمین تمرین نداریم ، پول ها عقب می افتند و هیچ چیز هم عوض نمی شود. اگر شرایطم طور دیگری بود و شغل دیگری داشتم ، فوتبال را می گذاشتم کنار. من الان هم دارم کارهایی می کنم. می گویم از خیلی راه ها می شود به جوان ها خدمت کرد. در این فوتبال آدم هایی هستند که از دیدن شان خسته شدم. آدم هایی که در باشگاه خود ما هم کم نیستند.»

جباری در بخشی دیگر از حرف هایش گفت:« من با امیر قلعه نویی مشکل داشتم اما جایش اینجا نیست که درباره اش حرف بزنیم. خیلی وقت چیزهایی در تیم هست که همه می بینند اما حرف نمی زنند اما من آدمی نیستم که سکوت کنم.»

فردوسی پور از جباری می پرسد که آیا می تواند حتی یک مربی اسم بیاورد که کارش را قبول دارد؟ و او با کمال تعجب اسمی از مظلومی نمی آورد و می گوید:« فیروز کریمی یک مربی استثنایی است. مدت کوتاهی هم با بهمن فروتن کار کردم. او هم خیلی جالب بود. البته شاید من ایده آل هایم خیلی سختگیرانه است چون اعتقاد دارم در این فوتبال باید مربیان خیلی بهتری داشته باشیم. کدام مربی ما در کلاس های مربیگری شرکت می کند تا داشته هایش را افزایش بدهد؟ من دوست ندارم شما انتقادهایم را طوری مطرح کنید که انگار بهانه گیر هستم و...»
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط jamaran-city » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 10:07 pm

قلعه نویی: اگر گل نفت آفساید نبود فوتبال را می گذارم کنار/ هرچی در شان خودشان است را نگویند
ورزش > لیگ برتر - امیر قلعه نویی اتهام توهین به داور بازی تیمش با نفت تهران را رد کرد.

به گزارش خبرآنلاین؛ امیر قلعه نویی که از سوی رضا غیاثی متهم شد به کمک داور بازی تیمش ، توهین قومیتی کرده است روی خط برنامه آمد و حرف هایش را اینگونه آغاز کرد:« من از کارشناسی داوری بازی شروع می کنم. آقای نصیرزاده اگر گل اول نفت آفساید نبود من از همین تریبون می گویم ، مربیگری را می گذارم کنار.»

او سپس درباره ادعای کمک داور بازی در گزارش خود گفت:« من آدمی هستم که هیچ وقت دروغ نمی گویم حتی اگر به ضررم باشد و 2 سال محرومم کنند. شما می توانید درباره این اتفاق از کارشناس رادیو ورزش بپرسید یا اصلا از داور وسط بازی بپرسید که خودش آنجا بود. از این آقا که اسمش را هم بلد نیستم پرسیدم که چطور در آن شلووغی آفساید بازیکن ما را دیدی اما یک کرنر واضح را ندیدی؟ که برگشت گفت من همانی هستم که از سال قبل با من مشکل داشتی. به جان محمدم قسم خوردم که حتی این آقا را نمی شناسم . او حرفش طوری بود که حتی صالحی داور بازی هم گفت آقا این چه حرفی است که می زنی. من کجا به کسی توهین قومیتی کردم؟ اگر حرفی را زده باشم تا ته آن می ایستم. بعد هم این آقای رئیس هیات رشت آمده و حرف هایی را می گوید که در شان و لیاقت خودشان را به زبان می آورد بابا مگر خود ما را در رشت نزدند؟ آرامش مان را به هم نریختند؟ مردم تبریز را خونین و مالین نکردند؟ این حرف ها و اتهام ها یعنی چه؟» :(
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط jamaran-city » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 11:03 pm

حمله دایی به کاشانی /آقای موقتی!مدرسه ها باز شده ،برو و بگذارمردم با تیمشان حال کنند

فوتبال ایران /علی دایی به اتفاقات تمرین روز یکشنه تیم پرسپولیس واکنش نشان داد.

به گزارش اوج نیوز،وی درباره این موضوع که در آن تمرین محمد نوری و علامرضا رضایی توسط چند لیدر پرسپولیس آدم دایی خطاب شدند و حتی عملکردشان در دربی را به این مساله مرتبط دانسته اند گفت :این بازیکنان از باشرافت ترین فوتبالیستهای ایران هستند که در تیم ملی و پرسپولیس شاگرد من بودند و مطمئن هستم نان حلال به خانه شان می برند.

دایی ادامه داد:گفته اند که آنها به تمرین راه آهن آمده اند.این چه حرفی است که می زنند؟من با خیلی از فوتبالیستها رفیق هستم و آنها به نزد من می آیند.این ماجرا هم به پیش فصل و قبل از سفر پرسپولیس به ترکیه برمی گردد که نوری به تمرین ما آمد و عکس هم گرفتیم .کجای این کار ایراد داشت ؟چطور وقتی تیم صنعت نفت را می برید با ذوب آهن در اصفهان مساوی می کنید همه چیز خوب است حالا این و آن را متهم می کنید.

وی دربارهع دربی اظهار داشت :حقیقتا تمی خواستم درابن باره اظهار نظر کنم اما کاری کردند که باز هم ناگزیر شوم جواب بدهم .رفتید دوتا می خورید دو تا تیر می خورید.دیگر چه بهانه ای دارید؟تمام پرسپولیسی ها می گویند که بد بازی کردیم رفت و تمام شد.حالا از آقای موقت می پرسم که شما که اول فصل نشستی گفتی ما با دایی رفت و برگشت به ملوان باختیم و این دفعه مساوی کردیم بیا و یگبار برای همیشه مردانه حواب بده.بله ،من هم باختم اما در آن زمان اجازه نمی دادم در کارم دخالت کنند.

دایی افزود :مگر این باشگاه صاحب ندارد ؟ می بینید که خیلی راحت مزدور آقایان به تمرین می آیند .همانهایی که من نیم فصل دوم به آنها اجازه ندادم به باشگاه پایشان باز شود و دیدید که نتیجه گرفتیم . مگر من می گداشتم که اینها اقلچماق بازی در بیاورند ؟باید در آن باشگاه را تخته گرفت که اینها دارند برایش تصمیم می گیرند .

وی درباره احتمال بازگشت خود به پرسپولیس اظهار داشت :من اگر چشمداشت داشتم که به پرسپولیس برگردم با راه آهن قرار داد نمی بستم.آقایان بروند تیم را درست کنند.فقط من مانده ام که اینها چرا این باخت را به من وصل کرده اند. مگر من چه کرده بودم .تیم بد بازی کرده و باخته است .شنا ببینید پرسپولیس این همه بازیکن ملی پوش دارد. پس تیم خوب است .مهره های خوبی هم دارد و می تواند برگردد.این وسط استیلی را انداخته اند و خودشان قایم شده اند.تا زمانیکه بحث قهرماتی است آقابان با همراهانشان می آیند .حالا که تیم باخته کجایند؟ مگر نگفتند می به مدرسه می روند؟خب ، مهر ماه نزدیکه .صدای زنگ کلاس ها هم به زودی در می آید .بروید مدرسه تان و بگدارید مردم با تیمشان حال کنند .
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 4:15 am

برنامه 90 باید صحبت های آقای غمزه رو نیز پخش می کرد تا چهره پلید ، تبریزی ها ، سر مربی کثیف و تیم بی هویت تراکتور ( داشکا) بیشتر معلوم بشه /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 6:37 am

واقعا" قلعه نویی کثیف بودنش رو ثابت کرد.تقصیره فردوسی پوره دیگه،بیچاره رو از سر بنگ بلند کرد،اون هم یاد باختش افتاد و هرچی کشیده بود،پررررررید.مرتیکه مزخرف...
تو روز روشن گرفتن داور بدبخت رو زدن و 100% فیلمش باید تو پمپ بنزین باشه،اگه نباشه یه تخلفه بزرگ امنیته و حتما" پاکش کردن.امیدوارم کمیته انظباطی حالشونو بگیره.ترکا چی آدم شدن؟!؟آخه یکی نیست به جعفری بگه شما ترکین و از این حرفا رو باور میکنید،مگه به خاطر نوبت دعوا میکنن؟هرچند که با توجه به فرهنگ اونا !!!!
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 8:07 am

[quote:21ccd288c9="jamaran-city"]موضوع کمک داور تراکتور نفت غمزه یک چالش دیگر در روند صعودی تراکتور بوده و تلافی حاشیه بازی داماش با تراکتور نیز در این برنامه منظور شده بود این داور میخواست تلافی حادثه رشت را پر رنگ تر کند در حالی که تا بحال هیچ محرومیتی از سوی کمیته انضباطی به این تیم اعمال نشده است اما اگر تراکتور محکوم بود تا به امروز محرومیت ان را کشیده بود فقط محرومیت تراکتور سریعا اعمال میگردد حتی اگر مسئولین در مسافرت باشند تلفنی اعمال محرومیت میکنند.
قلعه نویی مچ غیاثی و غمزه طرف را گرفت با صحبتهای قلعه نویی غیاثی از خط خارج و فردوسی پور میخواست موضوع را نا تمام بگذارد اما امیر حرفهایش را زد و نقش کمیته داوران و انضباطی را در تخریب چهره تراکتور کاملا مشخص گردید
این گونه داوران که جرات گفتن واقعیت را نداشته باشد چطور میتواند قضاوت منصفانه داشته باشد.[/quote:21ccd288c9]
دوست عزیز نزار این چیزارو اینجا، رفتین از یه سایت معلوم الحال یه متنی رو که معلومه چه کسی و با چه نیتی نوشته کپی کردین اینجا که خودمونو متهم کنیم؟!!! لااقل از یه سابت معتبرتر خبر بزار
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 8:10 am

البته اینم بگم که کلا تو تبریز یکم با پمپ بنزین مشکل دارن :D
یادمه پارسال تابستون رفته بودیم تبریز بنزین بزنیم تو هر لاین دو تا پمپ بود، من رفتم پمپ جلویی و پشت سرمم یه ماشین اومد ، قاعدتا باید بنزین زدنم تموم شه تا ماشین پشت سریم حرکت کنه، ولی چون ماشن اون پراید بود زودتر بنزین زد... خلاصه دادو هوارو بوق که اقا حرکت کن ما میخوایم بریم :D
حالا خر بیارو باقالی بار کن، من تا حالیش کنم باکم پر نشده دیدم دست به یقه شدیمو خلاصه مشت و لگد ...
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط arad » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 8:15 am

تیلری ها رو می ترکونیم /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 07, 2011 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 9:27 am

[quote:2f4eac2329="civilboy"][quote:2f4eac2329="jamaran-city"]موضوع کمک داور تراکتور نفت غمزه یک چالش دیگر در روند صعودی تراکتور بوده و تلافی حاشیه بازی داماش با تراکتور نیز در این برنامه منظور شده بود این داور میخواست تلافی حادثه رشت را پر رنگ تر کند در حالی که تا بحال هیچ محرومیتی از سوی کمیته انضباطی به این تیم اعمال نشده است اما اگر تراکتور محکوم بود تا به امروز محرومیت ان را کشیده بود فقط محرومیت تراکتور سریعا اعمال میگردد حتی اگر مسئولین در مسافرت باشند تلفنی اعمال محرومیت میکنند.
این گونه داوران که جرات گفتن واقعیت را نداشته باشد چطور میتواند قضاوت منصفانه داشته باشد.[/quote:2f4eac2329]
دوست عزیز نزار این چیزارو اینجا، رفتین از یه سایت معلوم الحال یه متنی رو که معلومه چه کسی و با چه نیتی نوشته کپی کردین اینجا که خودمونو متهم کنیم؟!!! لااقل از یه سابت معتبرتر خبر بزار[/quote:2f4eac2329]
دوست عزیز اول از شما ممنونم بخاطر اینکه فرهنگ خودمون رو با اینجور نظر دادن اروم گفتی...
این خبر نیست دوست عزیز ..این یک متن از متن های فجیع ترک هاست که از بعد از بازی داماش و تراکتور تا حالا دارن بما میگن...میخواستم با این متن از طرز تفکر ترک ها دوستانمون اشنا بشن ....این مطلب صرفا جهت اطلاع بود..
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط onelove » سه شنبه سپتامبر 20, 2011 10:28 am

/15/
نماد کاربر
onelove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am