خدا کنه که این اتفاق شکل بگیر. واسه یه مجله حرفه ای نیاز به یه صفحه آرا داریم به جرئت میتونم بگم که کمتر از ۱۰۰ مجله یا روزنامه یا کتابی توو ایران با صفحه آرایی حرفه وجود داره، راستش من درس صفحه آراییو ترم پیش داشتم و باید آخرین جلسه یه مجله کاملو طراحی و چاپ میکردیم (تعریف از خود نباشه ولی من این درسو ۲۰ شدم) اگه ایشالله جور شد من بدون هیچ چشمداشتی در خدمتم. حالا یه تعریف کوچیک از صفحه آرایی میکنم تا اونایی که نمیدونند بیشتر آشنا بشند. همینطور که از اسمش معلومه صفحه آرایی یعنی زیبا سازی یک صفحه، یعنی اینکه (نحوه چگونه قرار گیری متون و یا عکس درکنار هم و یه سری کارهای دیگه) حالا یه مثال ساده میزنم : شما حتما صفحه ای دیدید که تمام صفحه رو متن سیاه کرده، وقتی شما همچین صفحه ای رو میبیند احساس خستگی میکنید و یجورایی کسل میشد واسه خوندنش (متاسفانه اکثر صفحه هایه کتابهای درسی ایران اینطورین) ولی اگه متون این صفحه رو چند ستونه کنید و بهش فضای منفی بدید و ... دیگه همچین حسی بهتون دست نمیده.
راستی یه پیشنهاد دیگه اینکه هر هفته یه والپیپر زیبا از بازیکنان داماش در مجله چاپ کنیم مطمعنا تاثیر زیادی داره برای جذب.
ولی بقول دوستان متاسفانه فکر نکنم توو ایران بشه کمتر از یکسال مجوز گرفت!