[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - خانه جن زده در رشت...

خانه جن زده در رشت...

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط ARYANST122 » پنج شنبه جولاي 19, 2012 8:47 pm

حالا این پدر بزرگم یه بار نزدیک بود دوسال پیش منو بکشه اون دنیا که عمم فوت کرد 14 فروردین 2 سال پیش بود دقیقا یک هفته بعد از اولین سالگرد پدربزرگم ساعت 7 صبح بیدار شدم که برم مدرسه که طبق معمول گوشی رو تمدید کردم رو 7 و 10 دقیقه تو همون 10 دقیقه خواب دیدم پدربزرگم با مادربزرگم که هنوزم زنده هست دارن نماز میخونن داشتن میگفتن اشهد و ان.... منم با هاشون تا محمدا خوندم و ادامه ندادم همون موقع پدربزرگم یه نگاه به من انداخت یه نگاه به پشت سرم که فکر میکردم یکی پشتم وایساده ولی نمیدونستم کی بود خلاصه هیچی از خواب بیدار شدم هیچی از این خواب یادم نبود که از مدرسه برگشتم خونه آبجیم گفت عمه بزرگه مرد خیلیم دوسش داشتم رفتم بیمارستان تازه یهو تو بیمارستان یاد خوابم افتادم گفتم ای دل غافل شاید من به جای عمم میرفتم اون دنیا آخه من داشتم اشهد میخوندم خدا به دور کنه یه بار که خوابشو دیدم 2 بار روحشو از فردای خودم میترسم به خدا
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط ARYANST122 در پنج شنبه جولاي 19, 2012 8:53 pm .
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » پنج شنبه جولاي 19, 2012 8:49 pm

من خيلي وقته شنيدم ؛ چي بگم والا
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه جولاي 20, 2012 6:44 am

تا خودتون ندیدید حرف مردم و وا بدید بره در وجود جن که شکی نیست اما دلیل بر وجود جن در این مکان نمیشه
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط navas » جمعه جولاي 20, 2012 7:57 am

جناش انزلیچین
/10/
نماد کاربر
navas
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 18, 2012 12:00 am

پستتوسط king-0131 » جمعه جولاي 20, 2012 8:34 am

امروز رفتم سر ساختمون دیدم دارن تخریب میکنن ، از کارگرها و ناظر ساختمان پرسیدم ... قضیه رو تائید کرد .
واقعا جن داره بسم الله
اینم عکس تخریب
نماد کاربر
king-0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 20, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » جمعه جولاي 20, 2012 8:37 am

[quote:3ec42dd198="king-0131"]امروز رفتم سر ساختمون دیدم دارن تخریب میکنن ، از کارگرها و ناظر ساختمان پرسیدم ... قضیه رو تائید کرد .
واقعا جن داره بسم الله
اینم عکس تخریب
[/quote:3ec42dd198]
بیخیال بابا جن کجاست اخه؟
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط chile1369 » جمعه جولاي 20, 2012 8:39 am

[quote:286df2ceff="armin8651"]تا اون جایی که من میدونم دو تا شریک این رو ساختن و به اختلاف خوردن و یکیشون کنار کشید و بعد این شایعه رو درست کرد تا خونه ها فروش نره، الان هم صاحبش میخواد خراب کنه تا خونه بزرگتری بسازه.[/quote:286df2ceff]
منم حرفای تورو شنیدم...واقعا مردم چطور از خرافات استفاده میکنند تا مردمو بپیچونن.
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط soulful » جمعه جولاي 20, 2012 8:52 am

جناب آقای antiros بر چه اساس شما تاپیک "پرتاب پاره آجر و فحاشی 90 دقیقه ای علیه گیلانیها در بازی ملوان و گهر درود" رو پاک کردید؟....این سایت مطمئناً قانونی داره که میگه "خانه جن زده در رشت" مهمتر از "پرتاب پاره آجر و فحاشی 90 دقیقه ای علیه گیلانیها در بازی ملوان و گهر درود" !!!!!
اگه خیلی از جن خوشتون میاد برین تو سایت حوادث عضو بشین
نماد کاربر
soulful
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 12, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه جولاي 20, 2012 8:59 am

[quote:12476463a4="soulful"]جناب آقای antiros بر چه اساس شما تاپیک "پرتاب پاره آجر و فحاشی 90 دقیقه ای علیه گیلانیها در بازی ملوان و گهر درود" رو پاک کردید؟....این سایت مطمئناً قانونی داره که میگه "خانه جن زده در رشت" مهمتر از "پرتاب پاره آجر و فحاشی 90 دقیقه ای علیه گیلانیها در بازی ملوان و گهر درود" !!!!!
اگه خیلی از جن خوشتون میاد برین تو سایت حوادث عضو بشین[/quote:12476463a4]
soulful اساس کاره آبرار پویان تو قوانین سایت نوشته شده /7/
در ضمن بهتر ما رشتی ها درگیر جو سازی *# ها نشیم.چون لرها هرگز بهمون توهین نمیکنن.این کاره *# هاست که میخوان تفرقه بندازن
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط soulful » جمعه جولاي 20, 2012 9:08 am

[quote:bc00ffecda="abarar1989"][quote:bc00ffecda="soulful"]جناب آقای antiros بر چه اساس شما تاپیک "پرتاب پاره آجر و فحاشی 90 دقیقه ای علیه گیلانیها در بازی ملوان و گهر درود" رو پاک کردید؟....این سایت مطمئناً قانونی داره که میگه "خانه جن زده در رشت" مهمتر از "پرتاب پاره آجر و فحاشی 90 دقیقه ای علیه گیلانیها در بازی ملوان و گهر درود" !!!!!
اگه خیلی از جن خوشتون میاد برین تو سایت حوادث عضو بشین[/quote:bc00ffecda]
soulful اساس کاره آبرار پویان تو قوانین سایت نوشته شده /7/
در ضمن بهتر ما رشتی ها درگیر جو سازی *# ها نشیم.چون لرها هرگز بهمون توهین نمیکنن.این کاره *# هاست که میخوان تفرقه بندازن[/quote:bc00ffecda]

تفرقه بین کی با کی ؟ به هر حال شاید حق با شما باشه .... :)
نماد کاربر
soulful
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط antiros » جمعه جولاي 20, 2012 9:08 am

soulful : محوریت اصلی سایت حمایت از داماش و تایپیکهایی که به تیم های دیگه مربوط میشه مطمئنا پاک میشه و اون مطلبتون رو می تونستید مثل بچه های دیگه که در مورد سنگ پرانی به اونا رو تو گفتگو ازاد کامنت گذاشتن ، قرار می دادید و علاوه بر اینکه مطلب شما نیاز به تایپیک زدن نداشت و به نوعی خبر تکراری هم محسوب می شد .
در ضمن این تایپیک در قسمت متفرقه قرار داره یعنی این قسمت برای این هستش که فروم از قالب یکنواختی در بیاد . اگر باز سوال یا حرفی دارید تو این تایپیک مطرح نکنید چون این تایپیک منحرف میشه .
پ.ن: امیدوارم اون کاری که سر بازی تراکتور کردیم و به خاطر گیلانی بودنمون از طرفدارا و تیم اونا دفاع کردیم و بعدش طرفدارای اونا به خوبی جواب لطف مارو دادن !!! ، رو نکنیم .
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط soulful » جمعه جولاي 20, 2012 9:14 am

[quote:903bcd1822="antiros"]soulful : محوریت اصلی سایت حمایت از داماش و تایپیکهایی که به تیم های دیگه مربوط میشه مطمئنا پاک میشه و اون مطلبتون رو می تونستید مثل بچه های دیگه که در مورد سنگ پرانی به اونا رو تو گفتگو ازاد کامنت گذاشتن ، قرار می دادید و علاوه بر اینکه مطلب شما نیاز به تایپیک زدن نداشت و به نوعی خبر تکراری هم محسوب می شد .
در ضمن این تایپیک در قسمت متفرقه قرار داره یعنی این قسمت برای این هستش که فروم از قالب یکنواختی در بیاد . اگر باز سوال یا حرفی دارید تو این تایپیک مطرح نکنید چون این تایپیک منحرف میشه .
پ.ن: امیدوارم اون کاری که سر بازی تراکتور کردیم و به خاطر گیلانی بودنمون از طرفدارا و تیم اونا دفاع کردیم و بعدش طرفدارای اونا به خوبی جواب لطف مارو دادن !!! ، رو نکنیم .[/quote:903bcd1822]

ممنون از توضیحتون...
نماد کاربر
soulful
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط rashti_sarvar » دوشنبه جولاي 23, 2012 8:20 am

این خونه نزدیک خونه ی ما هست. من اول راهنمایی بودم این خونه خالی بود قبلا چند نفر اومدن مستجر شدن اما یه ماه نشد رفتن. با دوستام همیشه از اینجا رد میشیم یبار ساعت 10 شب بود واحد های ساختمون خالی بود داشتیم رد میشدیم که یه صدا از داخل این خونه اومد همه فرار کردیم :? الان نگهبان اونجا یه سگ داره از این ساختمون محافظت میکنه. حدود 10 سالی میشه که این ساختمون که نزدیک خونه ی ماه هست همیشه خالیه. و هرکی هم میاد مستجر میشه فوری میره :? نگهبان اونجا هم که چند ماه اومده باهاش حرف زدم جواب نمیده و چیزی از جن نمیگه. ولی خودم با دوستام از این ساختمون صدا شنیدیم 8O
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » دوشنبه جولاي 23, 2012 8:28 am

اییییییییی آقااااااااااااااا شما چرا زود باورید این خونه واسه مسائل دیگری خالی میباشد /10/ /10/ /10/ /10/
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه جولاي 23, 2012 9:26 am

حالا این جن ها که کاری نداشتن , مهمونی گرفته بودن , میرفتیم دور هم یه صفایی میکردیم , خیلی مهمان نوازن آخه :wink:
تو این گرونی چجوری پارتی میگیرن خدا میدونه , فکرکنم مرغ تو دنیای جن ها گرون نشده /10/
گذشته از شوخی اگه خارج بود دو تا دوربین یا ضبط صوت میزاشتن ببینن چیه , همه چیزو به شنیده ها واگذار نمیکردن , چند سال پیش تو آمریکا یه همچین چیزی گذارش شده بود که البته داستانش طولانیه ولی آخرش زیر سر همین آدمها بود , هیچ چیز غیر عادی وجود نداره همه چی زیر سر ما آدماست :idea:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان