محمد محمدی : بازي با ملوان بازي خداحافظي‌مان است!!!

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

محمد محمدی : بازي با ملوان بازي خداحافظي‌مان است!!!

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه مارس 06, 2012 8:54 pm

90/محمدي: بازي با ملوان بازي خداحافظي‌مان است
شماره خبر : 39571
90: جمعه داماش در اهواز ميهمان فولاد خوزستان است و در بدترين شرايط مالي بايد به مصاف اين تيم برود. نماينده گيلان آنقدر مشكلات دارد كه به اين زودي‌ها برطرف نمي‌شود. بازيكنان هم فعلا بايد بسوزند و بسازند. جالب اينجاست هر چقدر كه مسئولان باشگاه و بازيكنان و حتي كادرفني داد و فرياد مي‌كنند هم هيچ يك از مسئولان استان به دادشان نمي‌رسند و خيلي‌ها فكر مي‌كنند همه چيز عادي است و ... در اين تيم كار به جايي رسيده كه در تمرينات كمك‌هايي اوليه هم پيدا نمي‌شود تا در صورت مصدوميت بازيكنان مداوا شوند. صحبت‌هاي محمد محمدي را در خصوص داماش بخوانيد:

علي مسعودي

90: آقاي محمدي چه خبر از داماش؟

خبر كه خيلي زياد است. در اين مدت اكثرا از چند و چون باشگاه با خبر شده‌اند. متاسفانه همه خبرها نااميد كننده است و ...

90:‌ يعني اميدي به برطرف شدن مشكلات نيست؟

با اين شرايط هيچ اميدي نمي‌بينيم و مجبور هستيم دو بازي آينده را انجام دهيم و ببينيم چه اتفاقي مي‌افتد.

90: ظاهرا در جلسه‌اي كه با عابديني داشتيد به اين نتيجه رسيديد كه همين دو ديدار اخير را بازي كنيد و اگر مشكلات برطرف نشدند، ديگر در تمرينات حاضر نشويد؟

90: ما بيشتر به خاطر داربي گيلان تصميم گرفتيم همه چير را كنار گذاشته و در تمرينات شركت كنيم. البته بازي فولاد هم خيلي برايمان مهم است و مي‌خواهيم حداقل عيدي كوچكي به هواداران بدهيم. البته به نوعي بازي ملوان بازي خداحافظي‌مان است و ...

90: شما در تهران تمرين مي‌كنيد؟

بله! من چند روزي در تهران با مربي اختصاص باشگاه تمرين مي‌كنم و كارهاي تاكتيكي را هم با تيم پارسه انجام مي‌دهم. يك دو روز قبل بازي نيز به تيم ملحق مي‌شوم تا در كار تيمي خودم شركت كنم.

90: هنوز هم با چمن مصنوعي مشكل داري؟

من 13 سال پيش زانويم را عمل كرده‌ام و اگر در زمين سفت تمرين كنم دوباره مصدوم مي‌شوم، به همين دليل نمي‌توانم در چمن مصنوعي كار كنم.

90: خيلي از بازيكنان از چمن عضدي ناراحت هستند؟

بله، اكثرا ناراحت هستند و حتي مصدوم هم شده‌اند، ولي آنها مجبور هستند بسازند. من هم اگر زانويم مشكل نداشت، همه چيز را تحمل مي‌كردم.

90:‌ اول فصل پيشنهادهاي زيادي داشتي ولي سر از داماش درآوردي؟

من از خيلي از تيم‌ها پيشنهاد داشتم ولي داماش را قبول كردم كه پول خوب بگيرم. البته چون مديرعاملش عابديني بود مي‌دانستم خوب مديريت مي‌كند و كارش را بهتر از خيلي‌ها مي‌داند.

90‌‌: راست است كه مي‌گويند بازيكنان جديد بيشتر قراردادشان را گرفته‌اند؟

من 50 درصد از پولم را گرفته‌ام و واقعيت را به همه مي‌گويم. باور كنيد در اين مدتي كه خيلي‌ها پول تو جيبي يا چيز ديگري گرفته‌اند من نگرفتم و هر چه گرفتم هماني است كه گفتم. در ضمن جايي كه امير عابديني مديرش باشد پول بي‌حساب و كتاب به كسي نمي‌دهند و مطمئن باشيد او طبق توانايي‌هايي كه بازيكنان دارند، پول مي‌دهد.

90: شانس بدني كه داري هر تيمي رفتي به سختي توانستي پولت را بگيري؟

من همين الان 30 درصد از قرارداد فصل گذشته‌ام را از استقلال نگرفته‌ام. مجبور شدم شكايت كنم تا به پولم برسم. البته هنوز هم پولي نداده‌اند و قرار است سازمان ليگ از درآمد بدست آمده بدهد حال اينكه كي بدهد مشخص نيست.

90: قبول داري اگر اتحاديه بازيكنان داشتيد الان خيلي راحت به پولتان مي‌رسيديد؟

اتحاديه بازيكنان را بايد كساني تشكيل دهند كه الان فوتبال بازي نمي‌كنند. متاسفانه فقط اسمش اين است كه مي‌گويند بازيكنان خوب پول مي‌گيرند ولي خبر ندارند كه براي رسيدن به پول چه سختي‌هايي را متحمل مي‌شوند. در ضمن من كه دو سال ديگر فوتبال را كنار گذاشتم نه بازنشسته هستم و نه كاري مي‌‌توانم انجام دهم پس بايد الان جمع كنم و ...

90: در اين موضوع مديران هم مقصر هستند؟

من در 21 سالي كه فوتبال بازي مي‌كنم فقط زمان واعظ‌آشتياني به راحتي و بدون دردسر پولم را گرفتم. مابقي سالها هميشه مشكل داشتم، من دو سال از بهترين عمر فوتبالي‌ام را در استقلال سپري كرده‌ام.

ولي موقع رفتن پولم را ندادند. همين آقايان براي قرارداد بستن چپ و راست تماس مي‌گرفتند و اس‌ام‌اس مي‌دادند ولي موقع پول دادن هيچ كسي را نمي‌شاختند و هميشه جواب سر بالا مي‌دادند. در فوتبال ما فقط شعار حرفه‌اي مي‌دهند و در عمل چيزي نمي‌بينيم.

90: قبولي داري مهدي تارتار هم در بدترين شرايط تيم‌ را تحويل گرفت؟

به نظر من تارتار دل شير داشت كه در اين شرايط به داماش آمد.

او در سخت‌ترين شرايط تيم را تحويل گرفت و با تمام كاستي‌ها مي‌سازد و حرف هم نمي‌زند.
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط naader_sayad » چهارشنبه مارس 07, 2012 4:31 am

این حرف رو میزنه که رفتار خودش رو توجیه کنه . اگر خدا بخواد هم میمونیم هم منحل نمیشیم .

شما بگید 50 درصد کم پولیه ؟؟؟؟ خیلی از تیمها همینم نگرفتن که .
دقت کنید چند بار گفته پول؟؟؟یه کلمه هم بگو بخاطر هوادارا.

[b:9b14165443]برای رسیدن به پول چه سختی هایی بکشید ؟؟[/b:9b14165443]
آخه رو رو برم . خب همه سختی میکشیم . پول مفت میخواستی ؟ فرقش اینه که ما جون میکنیم واسه دوزار . شما واسه 400 میلیون .
نماد کاربر
naader_sayad
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه فبريه 04, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه مارس 07, 2012 9:39 am

هیـــــــــــــــس.لطفا نظر ندیم در مرود این تهرانی بچه ی بی وجود تا بره پایین .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » چهارشنبه مارس 07, 2012 9:59 am

ما نباید بزاریم داماش منحل بشه همه باید اعتراز خودشون رو نشون بدن و حق خودشون و از مسولین بی کفایت گیلان بگیرند /9/ /9/ :evil: /19/ /20/ /20/ /19/ :evil: /9/ /9/ /20/ /9/ /19/ :( :o /21/ /19/ /21/ /9/ /9/ /20/ /21/ /21/ :? /9/ /19/ /9/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط onelove » چهارشنبه مارس 07, 2012 10:11 am

اگه حرفه ای بودی هرگز چنین حرفی نمیزدی ؟ بازیکن حرفه ای درسته واسه پول زحمت میکشه اما تمام سعیش اینه که مطرح بشه و به بالاترین آرزوی فوتبالیه خودش برسه . واقعا واسه همچین آدمایی متاسفم . ما توی 20 سال 400 ملیون نمیگیریم . شماها تویه یه سال 400 ملیون میگیری . 20سال آیندتو تامین میکنی ! مگه چندسال میخای زنده بمونی ! این اخلاقه که میمونه آقای محمدی انقدر به فکر مادیات نباش . یه کم از بازیکنای بومی یادبگیرید . 4/1 شما هم پول نمیگیرن ، توی این وضعیت صداشونم در نمیاد. :(
عشق است بازیکنای بومی /7/
نماد کاربر
onelove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » چهارشنبه مارس 07, 2012 11:24 am

برعکس نظر بچه ها فکر میکنم این مصاحبه خوب بود وبیشتر مشکلات تیمو رسانه ای کردتا یه خورده این مسولان بی وجودشهری واستانی ما تکانی به خودشون بدهند
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط vahidn » چهارشنبه مارس 07, 2012 7:07 pm

به هرحال هرچقدر هم پول بگیره برای آینده زندگی خودش برنامه ریزی کرده و باید به اون حق داد و نباید یک طرفه نگاه کنیم چون ما از دید یک گیلانی ،یک رشتی و یک شخص که این تیم رو جزء ای از زندگی خودش می دونه به موضوع نگاه میکنیم ونباید بیشتر از این توقع داشت.
نماد کاربر
vahidn
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 23, 2012 12:00 am

پستتوسط AliBatasob » چهارشنبه مارس 07, 2012 7:39 pm

با این تماشگرایه غیر حرفه ای بود که هیچ وقت تیم خوب و حرفه ای نتونستیم دست و پا کنیم
/12/
نماد کاربر
AliBatasob
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 17, 2010 12:00 am

پستتوسط metall » چهارشنبه مارس 07, 2012 7:48 pm

بازیکن حرفه ای باید پول بگیره ولی باید حرفه ای هم رفتار کنه مشکلات زیاده ولی باید چاره کرد وگرنه منحل میشیم من میگم فقط اعتراض به مسولین مونده شما پیشنهاد بهتر دارید /23/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط navidmadan » چهارشنبه مارس 07, 2012 8:08 pm

توروخدا باز حاشیه هارو شروع نکنین ,, تیم داره منحل میشه و هنوز بعضی دوستان دارن به این محمدی بدوبیراه میگن ,,, عوض اینکه به فکر یه چاره باشیم, باز شروع کردیم به اعتراض به بازیکنای غیر بومی ,, خداتونم شکر کنین که 4 تا دونه بازیکن سرشناس توی این تیم هست که روزنامه ها بیان باهاشون مصاحبه کنن که مشکلات باشگاه رسانه ای تر بشه
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط payam_baran » چهارشنبه مارس 07, 2012 8:30 pm

چی جالبه. میگه :
واقعيت را به همه مي‌گويم
من از خيلي از تيم‌ها پيشنهاد داشتم ولي داماش را قبول كردم كه پول خوب بگيرم.
نماد کاربر
payam_baran
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 10, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » پنج شنبه مارس 08, 2012 1:02 am

واقعا محمد محمدی یه قرران ارزش داشت؟ که عابدینی فروزان و نظرمحمدی ول کرد بعد رفت اینو گرفت؟ /6/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان