[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - واقعا جای تاسف داره واسه نود و عادل فردوسی پور

واقعا جای تاسف داره واسه نود و عادل فردوسی پور

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mehdi369 » سه شنبه دسامبر 20, 2011 4:55 pm

مثل روز برام روشن بود که فردوسی پور هیچ حرف مثبتی برای داماش نمی زنه.
نمی دونم ریشه این ضدیت از کجاست!!!!! احتمالا تنها تیمی که داره مردونه نتیجه میگیره داماشه و این به مزاج آقای عادل بی عدالت سازگار نیست.
ولی باید به عابدینی و خودمون تبریک بگم انشاا... تو نیم فصل چنان قدرتی پیدا کنیم که عضدی بشه قلعه مرگ تیم ها. راستی هرکی دیشب به ابراهیم قاسمپور رای داد توی نود دمش گرم.
نماد کاربر
mehdi369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه دسامبر 20, 2011 8:02 pm

[quote:3e86684968="raincityboy"]به نظر من عادل صدا ما شنید و دیگه باید تمرکزمون به تیم خودمون باشه خیلی تغییر کرده بود نوع صحبت نسبت به داماش[/quote:3e86684968]

کجا تغییر کرده بود ؟؟؟ تو همین آخرین برنامه اش طوری نشون داد که انگار رشتی ها ورزشگاه رو خراب کردند !! در حالیکه دلیل نشان دادن پول توسط هواداران رو نگفت و فقط به مسخره و تو 90 درجه گذشت از کنارش !!! من معتقدم هنوز با عادل کار داریم و یه سیستم مثل وهابی باید پیاده کینم ... وهابی برش داره ؟! به خاطر عادل هست چون اونه که همیشه اسم این رو میاره و باهاش در ارتباطه و تمامی این جو های عجیب و غریب هم از طرف وهابیه انزلی چیه ...
در کل با پیاده کردن برنامه وهابی ، نحوه گزارشش هم عوض شد این کاملا در بازی ملوان و داشکا ( تراکتور سابق ) مشخص بود ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » سه شنبه دسامبر 20, 2011 8:14 pm

[quote:eecd1a189f="raincityboy"]نظر من اینه ما داریم زیاد حساس می شیم یعنی عادل فردوسی پور نگاه میکنه به افرادی که در رشت هستن یعنی اون خبرنگاری که سوژه میده به 90
درست ما وهابی مورد انتقاد قرار می دیم ولی نباید تا اخرین روز بازی ها باهاش بد باشیم باید یکم 30یاست داشته باشیم بلاخره برش وهابی تو صدا و سیما خیلی زیاد هست.
از فردی شنیدم که بعد از اعتراض مردم رشت به فردسی پور عادل زنگ زد به وهابی و گفت جریان چیه و وهابی هم تمام موضوعات به عادل گفت و عادل پرسید چرا برعلیه تو توی ورزشگاه شعار میدن گفت مردم رشت همه بی مهری هایی که در 90 میشه از چشم من می بینند
ما اعتراض کردیم به وهابی و جواب داد و خود وهابی هم الان از خیلی خوب گزارشگری می کنه بهتره دیگه زیاد کشش ندیم[/quote:eecd1a189f]

داداش گلم حرفاتو قبول دارم اما 2 تا نکته می خوام بگم به بچها یادتونه وقتی تبریزیا اعتراض کردن نشون داد راجب پیامک بوود . یادتونه اصفهانیا اعتراض کردن نشون داد . می دونید چرا نشون داد ؟ چون فقط یه مشت حرف بی خود می زدن تماشاگرای اوون تیم اوون با این کار می خواست صابت کنه که حرفایی که خودش می زنه درسته. و به عباراتی اونا روو مسخره کرد. ولی حرکتتی که تو رشت اتفاق افتاد کاملا خود جووش بود و مردم از دست فردوس پور به حق ناراحت بودن و با فیلما و کلیپایی که فرستادن اینو ثابت کردن حتا جندین مرتبه سره بازی پرسپولیس داماش جام حذفی من فرستادم نشون نداد. فردوسی پور اگه می خواست اعتراض مردوم روو نشون بده چه جوابی می خواست بده؟؟؟؟؟؟؟ و اینکه دیدین چطوری پول روو به صحنه آتیش زدن صندلی کشوند که بیننده ها نفهمن اون حرکت واسه فیروز کریمیه؟
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » سه شنبه دسامبر 20, 2011 8:16 pm

وهابی فقط در چند گزارش شیطنت کرد که ما هوادارا اعتراض کردیم درست شد دیگه نیازی نیست کشش بدیم

ما اگه بخوایم هر بازی یکی سوژه کنیم پس تیم چی میشه؟امروز وهابی فردا مهدوی کیا بعدش عادل طرفدارهای استقلال توی رشت و این داشتان ادامه دارد.... در اخر فصل انقاد می کنیم می گیم چرا رتبه تیم اینجا شد؟!!!
هروقت حاشیه رفتیم تیمم وارد حاشیه کردیم حالا 50 نفر باشه یا 15000هزار نفر
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » سه شنبه دسامبر 20, 2011 8:31 pm

[quote:2d66b9b1f4="raincityboy"]وهابی فقط در چند گزارش شیطنت کرد که ما هوادارا اعتراض کردیم درست شد دیگه نیازی نیست کشش بدیم

ما اگه بخوایم هر بازی یکی سوژه کنیم پس تیم چی میشه؟امروز وهابی فردا مهدوی کیا بعدش عادل طرفدارهای استقلال توی رشت و این داشتان ادامه دارد.... در اخر فصل انقاد می کنیم می گیم چرا رتبه تیم اینجا شد؟!!!
هروقت حاشیه رفتیم تیمم وارد حاشیه کردیم حالا 50 نفر باشه یا 15000هزار نفر[/quote:2d66b9b1f4]

داداش گلم من نگفتم که پاشیم برییم بازی بعد اعتراض کنیم اعتراض یا واسه قبل از بازیه یا بعد بازی که اونم الان وقتش نیست با این شرایط داماش و من فقط اینو گفتم که بچه ها هم نظر من روو راجب برنامه اوون شب بدوونن همین.
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 6:04 am

lمرگ بر هرچی ضدرشتیه...اعتراض اعتراض اعتراض تا نتیجه... /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط juventufan » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 7:37 am

عادل ضد رشتیییییییییییی
این شهر با همه بدیهاش تو قلبمه
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
juventufan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 8:15 am

چرا خودتونو ناراحت میکنین آبراران عزیز.بازیه استفراغ 21 روزه دیگست.پرده رو بازم میارم ورزشگاه.بازم عادل ضد رشتی رو میریم.تا کی میخواد این مسئله رو مخفی کنه.صد در صد واسه بازیه استفراغو نشون میده.یعنی کاری میکنیم که نشون بده
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط shahreman » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 8:16 am

دوستان عزیز این گوری که برایش ماتم گرفته ایم جنازه ای نداره بارها وبارها از همین سایت نظرخودرا در مورد فردوسی پور اعلام کردم وخواستم ترتیبی داده شود تا از خودوان و آبرویمان دفاع کنیم عزیزان حافظه شما را گواهی میدهم به برنامه های نودی که در آن به هر شکلی بارها وبارها مورد آماج بی حرمتیهای سیاستگذاران این برنامه قرار گرفتیم از جریان آسانسور گرفته تا اضهار نظر های احمقانه نادانی که از فرط حسد وبخل در این برنامه از مردم رشت بدگفت وزبان به یاوه گشود از کسانی که این برنامه را مجالی دیدند برای تسویه حسابهای شخصی خودشان با مردمی شریف .حالا یک سئوالی را که مدام ازخود میپرسم را با شما عزیزان در میان میگذارم و آن اینست که چقدر خودمان را مقصر در این شکل برخوردها میدانیم آیا اگر هر بار که این سریال به کارگردانی فردوسی پور طراحی میشد بی تفاوت از این توهین ها رد نمیشدیم اینچنین روزهایی را میدیدیم عزیزان این نجابت ما امروز دستاویزیست برای همه کسانی که در بی هویتی خود مسخ هستند نمیدانم چه بنویسم یا چه بکنم که بتوان شما را متقاعد کرد به برخورد با عامل این شیطنت ها اما بی ریای بی ریا من هم مانند شما خود را نه بیشتر از شما بلکه کمتر از شما رشتی میدانم و عاشقانه دوستدار شهرم ومردمانش هستم اگر من رشتی امروز باوجوداین همه تحقیر وتوهین بی تفاوت به استادیوم بروم دیگر نمیتوانم خودم را نجیب بدانم به دلیل خویشتن داری. چرا که زمانی که به شهرم به ناموسم وبه تمام آن چیزی که برایم ارزشمنداست توهین میشود ودر برنامه ای به جای دفاع از من مسائل کاملا عادی جلوه داده میشود باید به همگان ثابت کنم که من بی... نیستم وجواب مشتتان را با پتک خواهم داد
در پایان از همه کسانی که این پست را خواندند و مکدرشان کردم عذر میخواهم وبدانید که در این جمع ما همگی عضو یک خانواده هستیم
نماد کاربر
shahreman
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 22, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 3:57 pm

[quote:15efa0ec2b="abarar1989"]چرا خودتونو ناراحت میکنین آبراران عزیز.بازیه استفراغ 21 روزه دیگست.پرده رو بازم میارم ورزشگاه.بازم عادل ضد رشتی رو میریم.تا کی میخواد این مسئله رو مخفی کنه.صد در صد واسه بازیه استفراغو نشون میده.یعنی کاری میکنیم که نشون بده[/quote:15efa0ec2b]
رضا دوباره میخوای کارای منشوری کنی؟!!! :lol: :lol: :lol:
واسه کمیته داوران هم میخوای پرده بنویسی؟ :wink:
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط armin5 » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 7:02 pm

تازه این برنامه های علیه 90 داره جواب میده. یعنی چی کوتاه بیایم.اگه کوتاه بیایم بازم همون طوری میشه . تا آخر فصل باید علیه عادل نا عادل شعار بدیم واین رو تبدیل به عادت کنیم.چون خیلی باما بده.
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadss22 » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 7:22 pm

عادل ضد رشتیییییییییییییییییی
mohammadss22
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 06, 2011 12:00 am

پستتوسط aliabed » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 10:54 pm

منتظر اون روزیم که این عادل خان رو از نزدیک ببینم! خیلی حرف ها دارم باهاش ....
بی شرم و عقده م حقارت رو به حد اعلی رسونده! این عقده های روانی طبیعی نیست و ریشه در گذشته این فرد داره! من فکر میکنم این قبلاً یه رَکبی از یه رشتی قبلاً خورده اینقدر عقده برداشته !!!
aliabed
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 11:05 pm

دوستان شاید حرفم از نظر روشن فکری و با فرهنگی جور در نیاد اما این روش این مشکله .
من راه حله این اتفاقات رو بی کس بودن داماش میمونم یهنی اینکه فک میکنن داماش واقعا آسانسوره و واقعا توهم اونا به باور نشسته .
اما باید افراط کرد .جدی باید افراط کرد .دم بچه باحال رشتی گرم که با اون پرچم اعتراض کرد .این کارا جواب میده .دوستان من نمیگم صندلی آتیش زدن خوبه اما همین خوف میندازه جون همه .اون تراکری که شکمش پاره شده بود مثل ماهی سفید اشپل زده بود بیرون باعث این میشه که از بوشهر هوادار کم بیاد وقتی ببینن که بازی با لنگ توی رشت در گیری بود اس اسی ترس غالبش میشه نمیاد توی استادیوم .
وقتی توی حومه رشت این کار رو کردن میگن اینا رو دوست دارن تیمشون رو چرا ما نکنیم ؟اونایی که لنگی و اساس جراعت ندار در صورتی رشت بازی داره با این سرخابی ها آبای حمله میکنه به استادیوم تا تیم محبوبش توی انزلی نمیتونن تشویق کنن .پی دوستان افراط کنید تا بترسن .افراط کنید تا عادل بدونه که داماش 7000آبرار چی داره توی رشت هر بازی میانگین البته .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط arya86 » پنج شنبه دسامبر 22, 2011 6:56 am

رسانه خيلي راحت ميتونه يه تيم بالا ببره و آسان هم يه تيم به حاشيه بكشونه پس برنامه نود رو بايدجذب خودمون كنيم راه حلش شايد به مزاج خيليها خوش نياد اما از صدا و سيماي خودمون شخص وهابي شروع ميشه يعني از وهابي تو ورزشگاه حمايت كنيم.
نماد کاربر
arya86
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه جولاي 16, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان