[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - از فوتبال پاك و سالم داماش حمايت كنيم

از فوتبال پاك و سالم داماش حمايت كنيم

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

از فوتبال پاك و سالم داماش حمايت كنيم

پستتوسط siabagh » دوشنبه دسامبر 19, 2011 10:41 pm

دوستان عزيز با گذشتن 17 هفته از اين فصل و تمام حاشيه هايي كه براي تيم داماش درست شد ، اكنون تيم ما در رده خوب هفتم قرار دارد ؛پس از گذشت اين 17 هفته ما متوجه شديم كه مجموعه داماش داراي مديريت سالم و پاك ميباشد كه شايد اگر نگوييم تنها تيم سالم ليگ برتر است ، جزو دو سه تيم سالم و پاك ليگ برتر ميباشد؛ و مطمئنا با صحبت هاي امشب آقاي عابديني شك ما به يقين بدل شد كه اقاي عابديني علاوه بر تجربه مديريتي ،انسان سالم و با اخلاقي هستند و خوشبختانه با تمام دشمني هايي كه با اين مجموعه شده از طرف هر سازمان و شخص ؛هنوز سرپا و محكم به راه خود ادامه ميدهد، وهمچنين به اين نتيجه رسيديم كه آقاي عابديني به هيچ وجه حاضر به همكاري با آدمهاي بدسابقه و بي اخلاو شناحته شده نيستند و همه مجموعه داماش از مجموعه مديريتي گرفته تا كادر فني و بازيكنان اشخاص سالم و پاكي هستند؛ خود من بعد از برنامه امشب نود دلم به يقين رسيد كه آقايان عابديني ؛ قاسمپور و دينور زاده عزيز بسيار محترم و متشخص ميباشند و حتما اين رويه در مورد بقيه مجموعه داماش هم صدق ميكند ؛ دوستان عزيز من خودم جزو كساني بودم كه در اوايل فصل به خيلي از اتفاقات داماش خرده ميگرفتم ولي الان به اين نتيجه رسيدم كه ما فقط تا جايي كه بضاعتش رو داريم بايد از اين باشگاه حمايت كنيم و كساني كه به هر دليل يا بي غرض و قصد به بدگويي و حاشيه سازي براي تيم مشغولند را توجيه و راهنمايي و حتي مقابله كنيم ؛ حتما با خبر شديد كه عده اندكي از روي احساسات به مهدوي كياي عزيز انتقاد كردند نه توهين و ايشان تصميم به خداحافظي از فوتبال گرفتند، كه من خودم مخالف خداحافظي ايشان هستم ، حداقل تا پايان فصل تيم را همراهي كنند ، ولي گويا ايشان فكر ميكنند كه تماشاگران بازي ايشان را دوست ندارند ؛ ولي اينطوري نيست ؛درسته آقاي مهدوي كيا چند بازي ضعيف داشتند ولي در بيشتر بازي ها خوب و تاثير گذار ظاهر شدند پس بر ماست كه در اولين باز ي از ايشان عذر خواهي كنيم و به ايشان دلگرمي بدهيم كه ما در هر صورت شيفته شما و باز ي و اخلاقتان هستيم ،
فكر كنم همگي موافقيد كه ما اول يك تيم سالم ميخواهيم بعد پرقدرت ، ما با همين بازيكنان و همين مشكلات خداراشكر داراي تيم پاكي هستيم و در تيم ما از دزدي و رشوه ، شوك و دلقك بازي و مافيا خبري نيست ، از اين بابت شهر رشت در كنار همه دشمني ها پرچمدار فوتبال پاك ميباشد ؛
پس پيشنهاد ميدم كه در هر شرايطي حتي اگه 4-0 هم تو زمينمون باختيم بازيكنان و مديران تيم را تشويق كنيم ، و خداي نكرده مغلوب احساسات نشويم ؛ چون فوتباله و برد و باخت داره و حالا ديگه مطمئنيم كه همه زحمتشون رو ميكشند پس با تشويق آنها ، فرهنگ خودمان را نشان دهيم و با احترام به انها به خودمان احترام ميگذاريم و به اميد اينكه فوتبال پاك از رشت به همه ايران گسترش پيداكند.به اميد آن روز.
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط dashesi » سه شنبه دسامبر 20, 2011 7:50 am

سلام به همه دوستان هم شهری و هم زبان
برای اولین باره که دارم چیزی تو این سایت می نویسم و اونم به دلیل اعلام حمایت قاطع از این دوستمون هست که به دور از احساسات و بطور منطقی حرف از حمایت همه جانبه از تیم مون به زبون آورده.
بیایید قدر اون چیزایی که دور و برمون هست رو بیشتر بدونیم.این عکس العملی که دوستان در تاپیک های دیگر بر علیه حرف های دیشب آقای مهدوی کیا داشتند به نظرم از مردم خوب این شهر بعید بود. یکی مثل مهدوی کیا خون و دل خورده و زحمت کشیده که شده اسطوره آسیا.ما نباید اشتباه چندتا بچه رو در این وضعیت حساس با بی معرفتی و از روی احساس به نفع خودمون توجیح کنیم.به نظرم مهدوی کیا همچنان تو تیم از لحاظ فنی و اخلاقی یه وزنه محسوب می شه و یک الگوی مناسب برای جوانترها. باید به قدری حمایتش کنیم که از این تصمیمش منصرف بشه و همچنان حداقل تا پایان فصل در کنار تیم باشه.اون تجربیاتی که امسال مهدوی کیا توی این آشفته بازار فوتبال بی اخلاق ایران می تونن به تیم منتقل کنن ارزشش خیلی بیشتر از چند امتیازه.
به امید موفقیت تیم شهرمون داماش در نیم فصل دوم.
نماد کاربر
dashesi
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » سه شنبه دسامبر 20, 2011 10:53 am

[quote:d841bb9d54="dashesi"]سلام به همه دوستان هم شهری و هم زبان
برای اولین باره که دارم چیزی تو این سایت می نویسم و اونم به دلیل اعلام حمایت قاطع از این دوستمون هست که به دور از احساسات و بطور منطقی حرف از حمایت همه جانبه از تیم مون به زبون آورده.
بیایید قدر اون چیزایی که دور و برمون هست رو بیشتر بدونیم.این عکس العملی که دوستان در تاپیک های دیگر بر علیه حرف های دیشب آقای مهدوی کیا داشتند به نظرم از مردم خوب این شهر بعید بود. یکی مثل مهدوی کیا خون و دل خورده و زحمت کشیده که شده اسطوره آسیا.ما نباید اشتباه چندتا بچه رو در این وضعیت حساس با بی معرفتی و از روی احساس به نفع خودمون توجیح کنیم.به نظرم مهدوی کیا همچنان تو تیم از لحاظ فنی و اخلاقی یه وزنه محسوب می شه و یک الگوی مناسب برای جوانترها. باید به قدری حمایتش کنیم که از این تصمیمش منصرف بشه و همچنان حداقل تا پایان فصل در کنار تیم باشه.اون تجربیاتی که امسال مهدوی کیا توی این آشفته بازار فوتبال بی اخلاق ایران می تونن به تیم منتقل کنن ارزشش خیلی بیشتر از چند امتیازه.
به امید موفقیت تیم شهرمون داماش در نیم فصل دوم.[/quote:d841bb9d54]
دوست عزيز ممنون ، واقعا درست گفتي تازه مگه مهدوي كيا بخواد بدهم بازي كنه يه سر و گردن از خيليا بالاتره ، جدا از نظر فني ، ما الان بين اخلاق و بي اخلاقي مونديم سرگردان ، پس چه بهتره كه با قاطعيت با هر گونه بي اخلاقي مبارزه كنيم با علم به اينكه داماش از اساس بر پايه وجدان كاري و فوتبال پاك بنا شده ، آره شايد تو تيمي مثل نفت آبادان يا پرسپوليسو تراكتور همچين فكري غلط باشه چون تو اون تيما خانه از پاي بست ويران است
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط siakelach » سه شنبه دسامبر 20, 2011 12:59 pm

به هر حال جلوی هر چیز دامنه دار گرفته میشه...
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
http://www.3pix.ir/viewer.php?file=hltl ... 8i6mu4.jpg
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » سه شنبه دسامبر 20, 2011 1:01 pm

ما که واسه دفاع و حمایت همیشه هستیم
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه دسامبر 20, 2011 2:05 pm

بعضي از دوستان نظرهايي اينجا ميذارن كه باعث سواستفاده خبرگذاري ها ميشه و با استناد به اين نظرها حرف هايي رو در ميارن.
مهدوي كيا شايد براي ما در چند تا بازي بد بازي كرد ولي اين رو هم بدونيد كه مهدي رو همه از لحاظ شخصيتي قبول داريم و مطمئنا اون معدود افرادي هم كه به مهدي اعتراض كردند فقط و فقط از روي احساسات بود چون مهدي توي چند تا بازي بد بازي ميكرد.
اما ما رشتيا بايد فرهنگ خودمون رو نشون بديم و به اسطوره فوتبال آسيا و مرد باشخصيت فوتبال آسيا احترام بذاريم.
ولي در پايان اين رو هم كتمان نميكنم كه من هم از بازي مهدوي كيا دل خوشي ندارم و جهانبخش رو بيشتر باهاش موافقم.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه دسامبر 20, 2011 2:10 pm

با توجه به کامنتهای رد وبدل شده بین دوستان و صحبتهای شخص مهدی مهدوی کیا در برنامه 90 دیشب ، من به شخصه انتظار نداشتم که بیاد و بگه به دلیل توهین تماشاگران و ......... من شخصیتم جوره دیگه هست ....
باید میگفت یه عده کوچک که به مدت 10،20 ثاینه ....... همین طرز فکر کیا که به زبون آورد باعث شد حداقل در بین خیلللی از هواداران داماش محبوبیتش رو کلا" از دست بده ....... چرا وقتی اشتباه کشنده بازی با پرسپولیس رو انجام داد و هیچکس کوچکترین حرفی نزد ، از مردم عذرخواهی نکرد که الان اینطور حق به جانب صحبت میکنه .
تقصیر ماهم هست آخه براااا . زیاد با فرهنگ بازی در میاریم بعضیا خیال بد میکنن و فکر میکنن ما مشنگ هستیم ...
چو نیکی از حد گذشت ، نادان خیال بد کند .......... 8O
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » سه شنبه دسامبر 20, 2011 3:57 pm

miladcivil: درسته كه اونم درست حرف نزد ولي كلا حضور آدمايي مثل مهدوي كيا؛ عابديني؛ محمد غلامي؛ زنيد پور ؛آبشك و مهدوي؛ و... به تيم ما خيلي شخصيت ميده ؛ از اين جنبه هم به نفع ما شده ديگه همه از بازي جلوي ماترس دارند و حساب كار اومده دستشون.
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط miladcivil » سه شنبه دسامبر 20, 2011 5:04 pm

[quote:67424fabc6="siabagh"]miladcivil: درسته كه اونم درست حرف نزد ولي كلا حضور آدمايي مثل مهدوي كيا؛ عابديني؛ محمد غلامي؛ زنيد پور ؛آبشك و مهدوي؛ و... به تيم ما خيلي شخصيت ميده ؛ از اين جنبه هم به نفع ما شده ديگه همه از بازي جلوي ماترس دارند و حساب كار اومده دستشون.[/quote:67424fabc6]

قبوا دارم ، اما من به شخصه ترجیح میدم تیمم رده 15 جدول رو با امثال آبشک و مهدوی و نظیفکار و مختاری و ......... کسب کنه اما یکی مثل این آقا چنین از ابراز احساسات یک ملت در طول یک نیم فصل مزخرف نگه و فقط یک نکته منفی رو ببینه و چشمش رو به تمام چیزا ببنده .
هرچند که من فکر میکنم تمام این فیلمها به خاطر پرسپولیس هست و چون میخواد اونجا خداحافظی کنه ، این بهونه تکمیل کننده کارش بووووود.
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » سه شنبه دسامبر 20, 2011 6:03 pm

miladcivil: نميدونم ، شايد هم اينطوري باشه كه تو ميگي،ديگه والا بعضي وقتا به خودمم شك ميكنم كه آدم راستي هستم يا نه /4/
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 5:32 am

به نظر من مردم رشت ، تیم داماش و هواداران متعصب از همه پاک تر هستند
ولی نمک خوردن و نمکدان شکستن ، قباحت داره ، آقا یادش رفته دپورتی پس پس بوده و صرفاً از روی رنگ ( قرمز ) و توسط عابدینی به داماش آورده شد ، چرا سایر تیمها خواهان [b:f1e9bb27a8]اسطوره تو خالی[/b:f1e9bb27a8] نبودند ؛ ضمن احترام به نظرات دوستان ، این نوع نحوه رفتن مهدوی کیا ، به هیچ عنوان حرفه ای نبود ، مثلاً می تونست عنوان کنه : بخاطر خانواده ام می روم ، هیچ کسی خرده نمی گرفت ، ولی اینکه توی رسانه عمومی با این همه دشمنانی که ما داریم ، بیاد بگه بخاطر توهین ... این اوج نامردی هست ، تازه کمیته انضباطی هم منبعد بدتر عمل می کنه . آره دوستان این آقا آمده تو ایران خودشو باید با این کثافت بازی های فوتبال تطبیق بده ، خیلی قشنگ ، خواهی نشوی رسوا ، همرنگ جماعت شو رو آویزه گوش خودش قرار داده . باز هم عنوان می کنم ضمن احترام به همه دوستان خوبم ، برایم مهم نیست دیگران چی قضاوتی در مورد ما انجام می دند ، مگه تا حالا چی قضاوت منصفانه ای انجام دادند ؟ حتماً به سایت گل سر می زنید ، بله ، این نظرات غیر واقعی افرادی همچون مهدوی کیاست که ، نظرات دیگران را بیش از پیش بر علیه ما تحریک می کنند .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » چهارشنبه دسامبر 21, 2011 1:36 pm

RASHTBOY: راستش چي بگم،
اميدوارم تو پرسپوليس هم چند تا سوتي بده ؛ و اونوقت تماشاگراي پرسپوليس به بد و بيراه بگيرنش.
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان