[quote:05f86038be="raincityboy"]دوست عزیز این سایت مبنای اولش ازادی بیان با رعایت قوانین هست ما نمیتونیم بگیم کی چه حرفی بزنه و چه مطلبی بزاره این خود دوستان هستند که باید کمی همکاری کنن و مطالب جامع تر بزارن خب الان نزدیک بازی با ملوان مطمئنن همه مطالب درباره همین بازیه
البته درستش این هست که همه مطالب مربوط به یک موضوع در تایپینک مخصوص خودش دنبال بشه مثل تایپینگ داماش/ملوان[/quote:05f86038be]
من بيشتر منظورم از گذاشتن اين تاپيك اين تاژيكي بود كه يكي از دوستان گذاشنه
http://www.varesh-sport.com/ftopicp-39363.html#39363
الان از مطلب اين سايت كه مصاحبه با الماسخاله بوده چندين خبر گذاري استفاده كرده يعني خيلي ها ميان تو اين سايت ، يكي بياد اين مطلبي كه دوست ما گذاشته بخونه واقعا فحش نميده به ما كه اين گاگولا از كجا اومدن حالا او يه چي گذاشت 10 15 نفرم رفتن توش نظر دادن يكي ميخواست بره سردار بخوابه و ... اين خيلي واسه سايت بده من منظورم اين مطالبه نه آزادي بيان در ضمن ميشد چندتا تاپيك ايجاد ميكرديد در مورد بازي ملوان كه تو همون چهار چوب ها مطلب بزارن نه اين كه هركي هر مطلبي به ذهنش ميرسه بياد يه تاپيك ايجاد كنه انشاالله اين انتقاد سازنده باشه ما اين سايتو دوست دارم ميخوايم كه هر روز بهتر از ديروز بشه بازم تشكر از زحمات دوستان