عکس تازه از قاتل روح الله دادشی

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط Dash » چهارشنبه آگوست 24, 2011 5:16 am

دوستان من خودم مخالف دار زدن هستم و همیشه گفتم هیچکس در جایگاهی نیست که بخواد شخصی رو دار بزنه و بکشتش...

ولی این سیستم توی ایران جواب نمیده... کسی که ادم میکشه یا باید حبس ابد بشه یا حداقل 30 سال زندانی ( قتل عمد ) یا دار بزنن.. تو تمام کشورهای دنیا به این صورت...

ولی به نظرم اگه توی ایران یه جوونی که به این شکل تو خیابون یه ادم رو کشته اونم خیلی راحت فقط بعد از چند سال زندانی ازاد بشه تاثیر منفی میزاره و از فردا هر بچه ای یه چاقو تو دستش میگیره و هر کسی که با هر کسی کینه ورزی داره اونو میکشه و ..........

به نظر من کسی که به این شکل با قمه به یه نفر حمله میکنه و ضربات چاقو رو مستقیم به گردن و قلب یکی میزنه واقعا ادم خطرناکی چون خشن ترین افراد هم در بدترین شرایط به این سادگی دست به این کار نمیزنن و حتی یه بچه 10 ساله هم اینو میدونه... چه برسه به 17 یا 18 سال..
من موافق مرگ نیستم ولی این جوون باید درس عبرتی بشه تا بقیه حواسشون جمع بشه..
رشتی با تعصب ، بلند شو ، بلند شو
نماد کاربر
Dash
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Parinaz » چهارشنبه آگوست 24, 2011 7:14 am

یارو زده روح الله داداشی رو کشته، حالا گرفتنش. بعدش دوستم میگه حالا چی میشه اعدامش میکنن؟؟ میگم پ نه پ میره مرحله بعد باید محراب فاطمی روهم بکشه!! /8/

اینهمه جوون بیگناه پرپر میشن حالا قاتل که دیگه جای خودشو داره :wink:
Parinaz
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 30, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان